|
Post by sentence on Jan 13, 2023 16:33:22 GMT 1
okreslilem moje cele lista szreka jbc (zawierajaca tego gagatka) Prawda, przeoczyłem, ale na tej liście Shreka nie widzę ani Messiego ani Eazyego-E. Ta, bo nie widze sensu w nich walic. Nagonka na messiego zrobila sie po czesci z dupy. Eazy-E czym w ogole zawinil? Poza tym z messim jest ten problem, ze ewidentnie chcieli go zliczowac tez niektorzy miastowi, wiec jak juz sie okaze niewinny to kogo to inkryminuje?
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:35:49 GMT 1
Przecież pisałem,że dla mnie lepiej walnąć dzisiaj w te mniej aktywne typy zamiast cudować na "hero" lincze. Skąd wiesz niby,że sposoby obrony mi się kończą? Nie podoba mi się w ogóle twoja postawa, która sugeruje lincz ja vs ty. Mam prawo do śmieszkowania jak każdy uczestnik. To że ty na mnie całą swoją energię skupiasz to już nie mój problem. Liczysz na to,że reszta się na mnie i na tobie zafiksuje zapominając o innych typach do sprawdzenia . i to jest faktycznie madra mysl, ta ostatnia, bo nie pomagam, oj nie pomagam, dobra, to obiecuje slodziutko ze do 21 juz milcze, chyba ze cos bardzo waznego, pozaczepiajce tych malo aktywnych, zamiast walic na slepo posrod nich napisze jednak wazna rzecz miasto sluchajta bo trzeba to wygrac
trzech malo aktywnych (a przynajmniej dwoch z nich bo pewnosci co do tozsa nie mam) to ludzie ktorych sprowadzilem na to forum, nie mam zielonego pojecia co o nich powiedziec, bo nie istnieja, ale zarazem to ich zapewne pierwsza (albo jedna z pierwszych) mafia, mam nadzieje ze sie ukatywnia do minimum wlacznie dzien dwa, niemniej, dlatego prosze nie walic wsrod cichych. nic nam to nie da, a jak mafia bedzie sie tam kryla, to tylko ratunek czasowy, a zobaczymy czy sie uaktywnia czy stwierdza ze meh bujka a na kogo ty byś zagłosowała, jeżeli Messi by nie istniał? Bo rzeczywiście przejrzałem sobie twoje posty i w zasadzie to jedyny gracz, na którym się od wczoraj skupiasz. Bez względu na to, jak bardzo imo ma sens to, co piszesz xD chętnie usłyszałbym jakieś alternatywy.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 16:35:58 GMT 1
Ja o Messim mam teraz takie samo mniemanie jak Gerrard, nie warto go bic bo więcej powie jego życie niż jego śmierc.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 16:36:10 GMT 1
Prawda, przeoczyłem, ale na tej liście Shreka nie widzę ani Messiego ani Eazyego-E. Ta, bo nie widze sensu w nich walic. Nagonka na messiego zrobila sie po czesci z dupy. Eazy-E czym w ogole zawinil? Poza tym z messim jest ten problem, ze ewidentnie chcieli go zliczowac tez niektorzy miastowi, wiec jak juz sie okaze niewinny to kogo to inkryminuje? Wtedy bym spojrzał kto się podpiął pod nagonkę oraz sprawdził kto w jaki sposób mnie bronił w taki sposób bym poleciał.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:39:07 GMT 1
Przecież pisałem,że dla mnie lepiej walnąć dzisiaj w te mniej aktywne typy zamiast cudować na "hero" lincze. Skąd wiesz niby,że sposoby obrony mi się kończą? Nie podoba mi się w ogóle twoja postawa, która sugeruje lincz ja vs ty. Mam prawo do śmieszkowania jak każdy uczestnik. To że ty na mnie całą swoją energię skupiasz to już nie mój problem. Liczysz na to,że reszta się na mnie i na tobie zafiksuje zapominając o innych typach do sprawdzenia . i to jest faktycznie madra mysl, ta ostatnia, bo nie pomagam, oj nie pomagam, dobra, to obiecuje slodziutko ze do 21 juz milcze, chyba ze cos bardzo waznego, pozaczepiajce tych malo aktywnych, zamiast walic na slepo posrod nich napisze jednak wazna rzecz miasto sluchajta bo trzeba to wygrac
trzech malo aktywnych (a przynajmniej dwoch z nich bo pewnosci co do tozsa nie mam) to ludzie ktorych sprowadzilem na to forum, nie mam zielonego pojecia co o nich powiedziec, bo nie istnieja, ale zarazem to ich zapewne pierwsza (albo jedna z pierwszych) mafia, mam nadzieje ze sie ukatywnia do minimum wlacznie dzien dwa, niemniej, dlatego prosze nie walic wsrod cichych. nic nam to nie da, a jak mafia bedzie sie tam kryla, to tylko ratunek czasowy, a zobaczymy czy sie uaktywnia czy stwierdza ze meh Nie walić w sensie nie głosować czy nie walić - nie atakować? Bo jeśli to pierwsze, to na dziś ewentualnie zgoda, ale jak nie zaczną grać od jutra, to 0 taryfy ulgowej, za mała edycja, żeby im dać przeczekać 2 lincze, gdy gra może się skończyć po 5 linczach, jeśli dobrze liczę.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 16:41:29 GMT 1
Ta, bo nie widze sensu w nich walic. Nagonka na messiego zrobila sie po czesci z dupy. Eazy-E czym w ogole zawinil? Poza tym z messim jest ten problem, ze ewidentnie chcieli go zliczowac tez niektorzy miastowi, wiec jak juz sie okaze niewinny to kogo to inkryminuje? Wtedy bym spojrzał kto się podpiął pod nagonkę oraz sprawdził kto w jaki sposób mnie bronił w taki sposób bym poleciał. No o to mi chodzi wlasnie, ze kilku ewidentnie miastowych juz doszlo do tego warto cie zlinczowac tak czy owak. Zlinczowanie kogo bardziej polaryzujacego miastowego daloby wiecej info. IMO Bez kitu bajka jest na messim od randomowego postu.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:47:38 GMT 1
Bajka, w ogóle napisz, którzy to są ci niekatywni, co to ich mamy nie tykać. W sensie dawaj nicki.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 16:48:36 GMT 1
Tak teraz czytam i ten Grande Connection jednak mniej mi się podoba. Znaczy dalej temat nie na dziś, ale nie ufam za bardzo.
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 16:54:22 GMT 1
jak od szrek odejmiesz r i k a na końcu dodasz f to wyjdzie szef
grande connection poniekąd wie o co chodzi w gierce w mafie, ale tutaj gra pierwszy raz. Podoba mi się jego naturalna i niewymymuszona potrzeba upraszczania rozgrywki. Zostawiam 5% szansy, że jest bardzo dobrym graczem z odległej galaktyki, który potrafi sprawić takie wrażenie grając w mafii, ale fajnie że jesteś gościu podobasz mi się
eazy-e sprawił najlepsze wrażenie z oszczędnie postujących
messi ładnie się broni, ale co by nie było bajka zrobiła fajną robotę chociaż wcale jej to nie oczyszcza
pewne sprawy ułożyły mi się w głowie tak samo jak bad boyowi hotelowemu za co + dla niego
nie pasuje mi winston i nie pasuje mi czyjaś teza, że czuje gre podobnie jak żydek - żydek nie sprzedał nic co pozwala zrozumieć jak on czuje gre
wkurwia mnie towarzystwo próbujące wmówić, że na tym etapie powinniśmy mieć już coś zrozumiane i coś wyklarowane
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 16:57:58 GMT 1
pewne sprawy ułożyły mi się w głowie tak samo jak bad boyowi hotelowemu za co + dla niego wkurwia mnie towarzystwo próbujące wmówić, że na tym etapie powinniśmy mieć już coś zrozumiane i coś wyklarowane xD aha
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 16:58:55 GMT 1
Bajka, w ogóle napisz, którzy to są ci niekatywni, co to ich mamy nie tykać. W sensie dawaj nicki. lalja Jechaskiel Lipszyc grandepicolo
boli mnie ze nieaktywnych jest duzo wiecej, ale do 21 wszystkiego sie dowiemy
+ dla Ciebie Gerard
Bo jeśli to pierwsze, to na dziś ewentualnie zgoda, ale jak nie zaczną grać od jutra, to 0 taryfy ulgowej, za mała edycja, żeby im dać przeczekać 2 lincze, gdy gra może się skończyć po 5 linczach, jeśli dobrze liczę. to 1, i tak, zero taryfy
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 17:00:30 GMT 1
winston walisz czasem [w tej gierce] podchuje i badasz reakcje czy grasz z sercem na ręce i jako maluczka część organizmu miejskiego próbujesz systematyzować gre?
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:02:27 GMT 1
winston walisz czasem [w tej gierce] podchuje i badasz reakcje czy grasz z sercem na ręce i jako maluczka część organizmu miejskiego próbujesz systematyzować gre? A co, zastanawiasz się, jak zareagować na mój post?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 17:03:06 GMT 1
Bajka, w ogóle napisz, którzy to są ci niekatywni, co to ich mamy nie tykać. W sensie dawaj nicki. lalja Jechaskiel Lipszyc grandepicolo
boli mnie ze nieaktywnych jest duzo wiecej, ale do 21 wszystkiego sie dowiemy
+ dla Ciebie Gerard
Bo jeśli to pierwsze, to na dziś ewentualnie zgoda, ale jak nie zaczną grać od jutra, to 0 taryfy ulgowej, za mała edycja, żeby im dać przeczekać 2 lincze, gdy gra może się skończyć po 5 linczach, jeśli dobrze liczę. to 1, i tak, zero taryfy
Sorry, ale Lipszyc dla mnie nie kwalifikuje się pod immunitet, zresztą lajla też niezbyt chętnie, ale ona faktycznie może być świeżynką, więc niech będzie. Ale Żydek dla mnie jest wyrachowanym typem a nie świeżakiem i z przyjemnością go dziś poślę pod lincz jak nie zacznie grać.
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 17:10:15 GMT 1
kurwa typie jeszcze traktuje Cię jako potencjalnie grającego w tej samej drużynie co ja - Ty za to postawiłeś się już całkiem widzę sztywniutko w mojej opozycji na podstawie wniosków wyciągniętych z kreacji i zabawy dnia zerowego. Robisz to na tyle głupio zatwardzizale, że zamiast wspólnego móżdżenia i próby ułożenia niektórych tematów wolisz wpierdalać kij w szprychy i zabijać pytanie
Daje Ci 5 minut żebyś przemyślał czy faktycznie tego chcesz, albo nie jesteś niczego pewny i kombinujemy albo masz już wyrobione zdanie i wtedy chętnie pójdę z Tobą w tango. Tylko pamiętaj, że ja nie przegrywam.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 17:12:41 GMT 1
Prawda, przeoczyłem, ale na tej liście Shreka nie widzę ani Messiego ani Eazyego-E. Ta, bo nie widze sensu w nich walic. Nagonka na messiego zrobila sie po czesci z dupy. Eazy-E czym w ogole zawinil? Poza tym z messim jest ten problem, ze ewidentnie chcieli go zliczowac tez niektorzy miastowi, wiec jak juz sie okaze niewinny to kogo to inkryminuje? imo Winstona i mnie ewentualnie, bo ja tam zacząłem go jebać za gify, za "mafijny post", a Winston się ładnie pod to podczepił i trzyma(ł) się tego dość długo, aż temat padł, chociaż chyba w tym momencie nikt nie ma messiego za więcej niż takiego ziomka, co coś tam próbuje, ale wymyśla jedynie, że głosowanie na nieaktywnych w trakcie pierwszego linczu ma sens; z kolei wyeliminowanie Winstona - jeśli jest winny - totalnie ułaskawiałoby Messiego
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 17:15:31 GMT 1
winston jest dla mnie na tyle sus ze nie potrzebuje potwierdzonego niewinnego messiego
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:16:23 GMT 1
kurwa typie jeszcze traktuje Cię jako potencjalnie grającego w tej samej drużynie co ja - Ty za to postawiłeś się już całkiem widzę sztywniutko w mojej opozycji na podstawie wniosków wyciągniętych z kreacji i zabawy dnia zerowego. Robisz to na tyle głupio zatwardzizale, że zamiast wspólnego móżdżenia i próby ułożenia niektórych tematów wolisz wpierdalać kij w szprychy i zabijać pytanie Daje Ci 5 minut żebyś przemyślał czy faktycznie tego chcesz, albo nie jesteś niczego pewny i kombinujemy albo masz już wyrobione zdanie i wtedy chętnie pójdę z Tobą w tango. Tylko pamiętaj, że ja nie przegrywam. tydzień temu Pegula cię porobiła tak, że się aż spłakałaś, więc nie podskakuj za wysoko, bo będzie bardziej boleć a co to za różnica, czy robię ludzi w chuja pod reakcję, czy nie? mam się wyśpiewać z całą moją strategią tak, żeby mafia nie miała wątpliwości co do mojej postawy? Jak ktoś chociaż trochę uważał na to, co się dzieje w grze, to nie musi zresztą takich pytań zadawać, bo widzi, co robię
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:18:17 GMT 1
winston jest dla mnie na tyle sus ze nie potrzebuje potwierdzonego niewinnego messiego Senti, a we no jakieś uzasadnienie dupnij, co? Bo teraz mówisz, że jestem sus, a w poprzednim swoim poście się ze mną zgadzałeś
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 17:19:42 GMT 1
winston jest dla mnie na tyle sus ze nie potrzebuje potwierdzonego niewinnego messiego Senti, a we no jakieś uzasadnienie dupnij, co? Bo teraz mówisz, że jestem sus, a w poprzednim swoim poście się ze mną zgadzałeś A to jedno wyklucza drugie?
|
|