|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 17:20:24 GMT 1
jaki mafia miałaby cel i jaki jest w stanie osiągnąć profit rozwiewając wątpliwości wokół Twojej postawy?
Otóż przeczytałem gierke 2 razy na sucho raz zwracając na Ciebie większą uwagę i mam w tym punkcie wątpliwości, stąd pytanie na które dalej usilnie nie chcesz odpowiedzieć
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:23:39 GMT 1
Senti, a we no jakieś uzasadnienie dupnij, co? Bo teraz mówisz, że jestem sus, a w poprzednim swoim poście się ze mną zgadzałeś A to jedno wyklucza drugie? niby nie, ale to spora rozbieżność jak na dwa posty jeden po drugim, dlatego ciekaw jestem uzasadnienia
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:25:21 GMT 1
jaki mafia miałaby cel i jaki jest w stanie osiągnąć profit rozwiewając wątpliwości wokół Twojej postawy? Otóż przeczytałem gierke 2 razy na sucho raz zwracając na Ciebie większą uwagę i mam w tym punkcie wątpliwości, stąd pytanie na które dalej usilnie nie chcesz odpowiedzieć gościu(wo) jak masz problem z wyciągnięciem tak banalnych wniosków, to słabo u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem albo specjalnie nie rozumiesz, żeby brak odpowiedzi użyć przeciwko mnie, a potem triumfalnie zakrzyknąć, że masz swój typ na tej podstawie
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 17:27:46 GMT 1
grande connection poniekąd wie o co chodzi w gierce w mafie, ale tutaj gra pierwszy raz. Podoba mi się jego naturalna i niewymymuszona potrzeba upraszczania rozgrywki. Zostawiam 5% szansy, że jest bardzo dobrym graczem z odległej galaktyki, który potrafi sprawić takie wrażenie grając w mafii, ale fajnie że jesteś gościu podobasz mi się Dzięki za propsy, ogólnie też się cieszę, że merytoryczne wejście w końcu zaliczyłaś bo mój argument przeciwko tobie się anuluje teraz, to znaczy nie mówię, że uważam, że jesteś niewinna, ale teraz mam o czym myśleć.
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 17:29:29 GMT 1
czyli nie chcesz mi odpowiedzieć bo boisz się, że odpowiedź Cię wpierdoli? czy zarejestrowałeś się tutaj żeby oceniać czytanie ze zrozumieniem obcych ludzi z internetu?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 17:30:40 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 13, 2023 17:30:40 GMT 1
i to jest faktycznie madra mysl, ta ostatnia, bo nie pomagam, oj nie pomagam, dobra, to obiecuje slodziutko ze do 21 juz milcze, chyba ze cos bardzo waznego, pozaczepiajce tych malo aktywnych, zamiast walic na slepo posrod nich napisze jednak wazna rzecz miasto sluchajta bo trzeba to wygrac
trzech malo aktywnych (a przynajmniej dwoch z nich bo pewnosci co do tozsa nie mam) to ludzie ktorych sprowadzilem na to forum, nie mam zielonego pojecia co o nich powiedziec, bo nie istnieja, ale zarazem to ich zapewne pierwsza (albo jedna z pierwszych) mafia, mam nadzieje ze sie ukatywnia do minimum wlacznie dzien dwa, niemniej, dlatego prosze nie walic wsrod cichych. nic nam to nie da, a jak mafia bedzie sie tam kryla, to tylko ratunek czasowy, a zobaczymy czy sie uaktywnia czy stwierdza ze meh bujka a na kogo ty byś zagłosowała, jeżeli Messi by nie istniał? Bo rzeczywiście przejrzałem sobie twoje posty i w zasadzie to jedyny gracz, na którym się od wczoraj skupiasz. Bez względu na to, jak bardzo imo ma sens to, co piszesz xD chętnie usłyszałbym jakieś alternatywy. Shrek I Gerard dla mnie najbardziej czyści, widzę że zależy im na miastu, na grze i na treści Grande też ujdzie chociaż sztywny strasznie Uderzalbym w ciebie, bo dzień jeden trzeba aktywnego a ty masz mood swingi jak Messi i wiercisz się strasznie Rozważając nieaktywnych Hmm Walnąłbym w Żyda, jeżeli się nie uaktywni, bo to giga mądry koleś, a zrobił post na udawana obecność i to irytuje zawsze jak ktoś tak hehe odpowiada na pytania publiczności jako helping hand ale nic więcej - / jak nie on to w Sklepikarza, bo perfida straszna
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:30:51 GMT 1
czyli nie chcesz mi odpowiedzieć bo boisz się, że odpowiedź Cię wpierdoli? czy zarejestrowałeś się tutaj żeby oceniać czytanie ze zrozumieniem obcych ludzi z internetu? ty kurwa idiotko, wprost powiedziałem Stevenowi, że go prowokuję, a ty jeszcze masz problem ze znalezieniem swojej odpowiedzi wypierdalaj już i mnie nie wkurwiaj
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 17:31:31 GMT 1
Co to znaczy sztywny strasznie? W sensie, że nudne rzeczy piszę : D?
|
|
|
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:32:19 GMT 1
że piszesz jak chatGPT
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 17:35:00 GMT 1
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 17:37:27 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 17:40:06 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:40:06 GMT 1
na odwrut
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 17:42:19 GMT 1
Stwierdziłem, że napiszę posta pisanego w 5 minut, w którym określę swoje stanowisko w sprawie każdego gracza, aby drogą eliminacji dojść (LOL, ć mi działa) do tego, na kogo bym najchętniej głosował. Kolejność graczy przypadkowa. bajka - Gracz raczej czysty, bo nie boi się kontrowersji i wchodzenia w centrum atencji, gwarancji nie ma, ale warto zostawić. boy hotelowy - Myślę, że gracz czysty bo pełen wątpliwości. Jako mafiozo wiedziałby jaką mam rolę, a tymczasem w jednym poście napisał, że jestem czysty żeby chwilę później się zawahać i uznać, że to co piszę jest trochę podejrzane. Oczywiście mógł to udawać, ale wątpię, myślę że wyszło to naturalnie. Narazie warto zostawić. Lionel Messi - Wrzucanie Gifów, moim zdaniem zero podejrzaności mu dodawało. Post "rabini się wypowiedzieli" bardzo w stylu mieszkańca, dlatego że mafiozo imo raczej by zignorował to że mieszkańcy do siebie strzelają, a z perspektywy kogoś kto sam nic nie wie bardzo naturalne jest napisanie że typy innych graczy to kompletne zgadywanie. Broniony przez Gerrarda, Sentence'a i w żartobliwy sposób przez Eazyego-E. Najtrudniejszy gracz do rozgryzienia dla mnie. Być może warto go zabić tylko po to żeby zobaczyć co się okaże, bo to może odpowiedzieć na parę pytań. Reakcja na oskarżenia nieokrzesana, z której ciężko coś wywnioskować, poza tym, że się sfrustrował, ale sfrustrować może się i mafiozo i mieszkaniec. Steven Gerrard - Zmieniam zdanie, po tym jak go oskarżyłem zareagował kilkoma bardzo rozsądnymi postami, bronił też dosyć otwarcie Messiego, może nie jakoś bardzo zaangażowanie, ale jednak. Nie wiem czy Gerrard jest mafią czy nie, ale jest matematycznie większa szansa że jest mieszkańcem, a posting tego gracza na tyle mi się podoba, że chciałbym go mieć po swojej stronie. Za duża strata żeby go potencjalnie zabić jako mieszkańca dziś. Messi bronił też Gerrarda swoją drogą, też nie z jakąś ofiarnością, ale jednak. Jechaskiel Lipszyc - Intuicja mi mówi, że mieszkaniec. Doczepił się do Gówniary z paletkom za to samo, co mi załącza alarm w jej przypadku. Gówniara z paletkom - Podejrzana, w jej postach wyczuwam bardziej intencję śmieszkowanie tak, żeby wyglądać na mieszkańca, niż intencję realnego szukania mafii. Shrek - Nic podejrzanego na niego nie mam i nie umiem określić czy bardziej mafiozo czy mieszkaniec, ale podoba mi się jego gra i wydaje mi się, że warto go zostawić. jepepej - Raczej czysty, swoje próbuje kminić, nawet myślę, że nie trzeba jakoś szczególnie argumentować, po prostu są lepsze cele. Stefan Bielański - Nic się nie da powiedzieć. Winston - Jeśli jest w mafii to na pewno nie z Messim i chyba nie ze Stevenem. Chyba są lepsze typy niż on. lajla - Zero intencji szukania mafii, odzywa się tylko jak ktoś wspomni żeby ją linczować, tak poza tym to nic się nie da powiedzieć. Sentence - Jego cała aktywność to fillery plus pobronienie Messiego i Eazyego - E, podejrzany dla mnie. W edycji z detektywem bałbym się go oskarżyć, ale detektywa nie ma. Eazy-E - Mój główny podejrzany. Paradoksem jest, że nie umiem do końca powiedzieć dlaczego. Trochę przez powiązania z Messim i Sentencem. W sumie może trochę przesadzam, nie jest to aż tak istotne. Podsumowując, myślę, że byłoby strzałem w stopę zabić dziś kogoś z grona: bajka, boy hotelowy, Shrek, Jechaskiel Lipszyc, jepepej, Winston, Steven Gerrard. Neutralne byłoby zabicie Stefana Bielańskiego. Nie powinno być złym ruchem zabicie kogoś z grona: Gówniara z paletkom, Sentence, Eazy-E, Lionel Messi, lajla. Kwestia bardziej tego żeby z tej czwórki wybrać najoptymalniejszy strategicznie cel. Przegapiłeś Kuleszę w swoich rozważaniach. Też to zauważyłem i miałem pytać, plusik za zwrócenie uwagi
Messi moim zdaniem zielony, nie wybierałbym go dzisiaj na selekcjonera. Naprawdę Panowie.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 17:43:23 GMT 1
mam się wyśpiewać z całą moją strategią tak, żeby mafia nie miała wątpliwości co do mojej postawy? Wytłumacz ciąg myślowy stojący za tym zdaniem.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 17:46:09 GMT 1
Jeśli kogoś nie wymieniłem w swoich rozważaniach to znaczy, że go przeoczyłem w rozgrywce i trafia na mojej liście tam gdzie Stefan Bielański.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 17:47:55 GMT 1
A to jedno wyklucza drugie? niby nie, ale to spora rozbieżność jak na dwa posty jeden po drugim, dlatego ciekaw jestem uzasadnienia Zgodzilismy sie, bo wytknales bujce, ze tylko w messiego celuje. No tylko sam go kilkukrotnie wysuwales i to jeszcze z logika, ze chuj z tym czy miastowy czy mafia. Do tego chcesz w pierwszym linczu w nieaktywnych walic.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 17:50:38 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:50:38 GMT 1
mam się wyśpiewać z całą moją strategią tak, żeby mafia nie miała wątpliwości co do mojej postawy? Wytłumacz ciąg myślowy stojący za tym zdaniem. Jaki sens ma w ogóle branie kogoś pod włos, jeżeli wszyscy zakładają, że będziesz kogoś brał pod włos? Jeżeli zadaję jakieś podchwytliwe (w moim mniemaniu) pytanie, nie chcę, żeby potencjalny adresat pytania rozważał je w takim kontekście.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 17:53:22 GMT 1
sentence, czemu Twoim zdaniem to źle, że ktoś chce w pierwszym linczu w nieaktywnych walić. Ja bym właśnie oszczędzał aktywnych, są aktywni, bardziej przydadzą się miastu ale też łatwiej czymś wpadną. Większe niewiadome są zawsze wśród nieaktywnych
Jeśli koniecznie chcecie aktywnych, to może byśmy tę barburkę czy jak jej tam atomówce odjebali? W mafii pewnie nie jest, ale zanosi się na to, że w mieście więcej przeszkodzi niż pomoże
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 17:53:27 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 17:53:27 GMT 1
niby nie, ale to spora rozbieżność jak na dwa posty jeden po drugim, dlatego ciekaw jestem uzasadnienia Zgodzilismy sie, bo wytknales bujce, ze tylko w messiego celuje. No tylko sam go kilkukrotnie wysuwales i to jeszcze z logika, ze chuj z tym czy miastowy czy mafia. Do tego chcesz w pierwszym linczu w nieaktywnych walic. Różnica jest taka, że bujka nie wysunęła żadnej innej kandydatury, dopoki ja i Steven ją o to nie poprosiliśmy. A walenie w nieaktywnych tak wcześnie to być może był słaby pomysł, szczególnie że szybko zostałem uświadomiony, że technicznie rzecz biorąc takich nie ma xD wydawało mi się, że gdzieś tam wyżej już to mówiłem.
|
|
|
Post by lajla on Jan 13, 2023 17:54:29 GMT 1
Jestem niewinna jestem dziecinna Działałam w dobrej wierze Moim zadaniem było oddanie Się tym którzy są przy sterze
Tylko mafiozi używają wulgaryzmów, podobno to język słabego charakteru
|
|