|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 18:26:04 GMT 1
Mi to wygląda jak próba wytłumaczenia się z głosu przez ericlynnwright, zanim się go jeszcze odda xd To znaczy mam to rozumieć, że mam nie pisać podejrzeń i nie atakować twoich kolegów z mafii czy o co ci gościu chodzi? Oczywiście, żadnych osób z PZPN nie należy atakować, ponieważ jest to szkodliwe dla polskiego futbolu
Chodzi mi o to, że normalny miastowy jak widzi winnego to na niego głosuje, a nie tłumaczy się miastu, dlaczego to zrobi
|
|
szrek
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 18:27:21 GMT 1
via mobile
Post by szrek on Jan 13, 2023 18:27:21 GMT 1
O kurwa ale festiwal podkładek uzasadniających głos na żydka, jak wam nie wstyd.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 18:28:07 GMT 1
Spytam was na kogo byście jeszcze głosowali dzisiaj prócz żydka?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 18:28:24 GMT 1
Ej to może na Winstona, strasznie się zagrzał na ataki Gówniary i wypowiedział się dość stanowczo na temat kilku kluczowych postaci, np. na temat Messiego.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 18:28:42 GMT 1
To znaczy mam to rozumieć, że mam nie pisać podejrzeń i nie atakować twoich kolegów z mafii czy o co ci gościu chodzi? Oczywiście, żadnych osób z PZPN nie należy atakować, ponieważ jest to szkodliwe dla polskiego futbolu
Chodzi mi o to, że normalny miastowy jak widzi winnego to na niego głosuje, a nie tłumaczy się miastu, dlaczego to zrobi
Ok, to dlaczego wszyscy w temacie tłumaczą się miastu, dlaczego mają jakieś podejrzenia, zamiast po prostu widząc winnego na niego zagłosować xd
Dziwną logikę tu jakąś stosujesz gościu, mam cię na oku
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 18:31:10 GMT 1
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 18:32:47 GMT 1
Sentence, mógłbyś wyjaśnić, czemu wczoraj siedziałeś na forum, ale długo nic nie pisałeś? myslalem ze poskladam jakies sentino style barsy na wejscie ale se dalem spokoj
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 18:33:49 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 18:33:49 GMT 1
Ej to może na Winstona, strasznie się zagrzał na ataki Gówniary i wypowiedział się dość stanowczo na temat kilku kluczowych postaci, np. na temat Messiego. Mordo, jak będziemy od pierwszego linczu głosować na osoby niebojące stanowczo się wypowiadać, to na finał zostanie parę glonów i mafia.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 18:34:53 GMT 1
Oczywiście, żadnych osób z PZPN nie należy atakować, ponieważ jest to szkodliwe dla polskiego futbolu
Ok, to dlaczego wszyscy w temacie tłumaczą się miastu, dlaczego mają jakieś podejrzenia, zamiast po prostu widząc winnego na niego zagłosować xd
No chodzi o to, że jak już ktoś jest podejrzany i raczej leci, to się na niego głosuje, a nie robi podkładkę, że głosuję na niego, bo coś tam coś tam guwniara z paletkom. Normalnie trzeba pisać, trzeba podejrzewać, trzeba uniewinniać i rób tego jak najwięcej, ale tutaj trochę na alibi.
Zresztą na razie nieważne
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 18:35:50 GMT 1
Spytam was na kogo byście jeszcze głosowali dzisiaj prócz żydka? ja bym mógł dać na grande connection i na tę atomówkę, chociaż pewnie niewinna, a szkoda
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 18:36:25 GMT 1
Nie czytałem wczoraj tematu to i nic nie kminiłem kto może być w mafii
Widzę, że mój trop może być słuszny skoro jestem teraz atakowany. Nadepnąłem widać mafiozie na odcisk i wysłał kolegów
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 18:37:43 GMT 1
Eazy albo myśli w chuj prosto albo udaje. Jakbym był z nim w mafii to już bym mu zasugerował, że przez chwilę będę jego ghostwriterem.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 18:42:35 GMT 1
Spytam was na kogo byście jeszcze głosowali dzisiaj prócz żydka? ja bym mógł dać na grande connection i na tę atomówkę, chociaż pewnie niewinna, a szkoda A przy założeniu,że jednak nie bijemy dzisiaj w tych aktywniejszych to kto to byłby? Ja bym wybierał między żydkiem,eazy,lajlą,jepepej. Same łatwe cele, ale wolę takich poświęcić niż ryzykować "hero" linczem. grandepicolo i Stefana Bielańskiego bym olał ze względu na brak aktywności, dopiero jak się uaktywnią to dopiero bym zwrócił na nich uwagę, co piszą.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 18:45:21 GMT 1
z tej czwórki to żydek zdecydowanie. Ta lajla to nie wiem, co o niej myśleć, może się rozkręci. Eazy-Ej chyba jest nawet aktywny, nie? Ten jepepej to w ogóle nie wiem, że taki gra, nigdy nie przeczytałem żadnego jego postu xd
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 18:45:48 GMT 1
Ja bym chciał na Eazyego, cieszy że Kulesza się uaktywnił, ale ma słabe typy, mnie nie ma sensu zabijac, po prostu są lepsze bardziej enigmatycznie grające typy niż ja, a bajka akurat robi dobrą robotę (przynajmniej w zakresie wiarygodnego gameplayu) i już kilku osobom w tym mi się wydaje, że jest ona mieszkańcem.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 18:51:23 GMT 1
No chodzi o to, że jak już ktoś jest podejrzany i raczej leci, to się na niego głosuje, a nie robi podkładkę, że głosuję na niego, bo coś tam coś tam guwniara z paletkom. Normalnie trzeba pisać, trzeba podejrzewać, trzeba uniewinniać i rób tego jak najwięcej, ale tutaj trochę na alibi.
Zresztą na razie nieważne
No ale ja pierwszy przyczepiłem się tego Żyda, w sensie teraz, bo co mnie obchodzi co się działo przed moim wejściem na forum xd Wchodzę na forum mordo i rozgrywka zaczyna się od tego momentu, kminisz?
Zresztą teraz widzę, że ty napisałeś w tym samym czasie co ja o Żydzie więc tym bardziej nie czaję bo wygląda na to że mamy wspólny trop To znaczy kliknąłeś wyślij 2 minuty przede mną, ale ja już swój wtedy pisałem, więc się nie liczy
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 18:53:13 GMT 1
zlinczowanie laila to przy każdym możliwym scenariuszu dobre rozwiązanie
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 18:53:57 GMT 1
ale ja nie odkopywałem żadnego postu żydka, żeby usprawiedliwiać moje podejrzenia przed miastem xd
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 18:54:08 GMT 1
no, laila chyba jedyna osoba ktorej nikt nie broni
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 18:54:58 GMT 1
Winston,szrek ktoś jeszcze zaczepił lajlę i otrzymał 0 odpowiedzi?
|
|