|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 18:55:06 GMT 1
laila pyrym pym you got me on my knees
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 18:59:26 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 18:59:26 GMT 1
Winstonie, wcale nie uniewinniam Messiego (no, może tak mogły wyglądać niektóre moje posty), to za mocne słowa, po prostu nie uważam, żeby to była stopro mafia jak niektórzy twierdzą, widzę u niego miastowe rzeczy i chciałem na nie zwrócić uwagę, żeby retoryka nie była tak jednostronna. Napisałeś, że on nie zaczął wyglądać miastowo po przyciśnięciu (co ja stwierdziłem), tylko że zwyczajnie zaczął mniej pisać (przepraszam, jeśli przekręciłem, ale sens mniej więcej taki). A wg mnie wręcz odwrotnie, dociśnięty zaczął pisać bardzo dużo, wchodzić w interakcje z wieloma graczami - i to właśnie było dla mnie bardzo miastowe i naturalne.
Co do szreka zarzut był dość oczywisty, po raptem paru postach powitalnych zaczął się czepiać o kreowanie na początku, moim zdaniem to absurdalny zarzut, a oskarżenia mafiozów często właśnie takie są, oderwane od rzeczywistości, bo nie musząc szukać mafii nie są tak wyczuleni na autentycznie podejrzane rzeczy, których wyłapywanie stopniowo kreuje nam wizerunek poszczególnych graczy i pozwala wyrobić sobie opinię; bardziej muszą obierać cel i do niego dopasowywać argumenty, czyli zupełnie od drugiej strony. Z zastr
Jestem na 8 stronie i nadrabiam.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 19:01:18 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 19:01:18 GMT 1
Winstonie, wcale nie uniewinniam Messiego (no, może tak mogły wyglądać niektóre moje posty), to za mocne słowa, po prostu nie uważam, żeby to była stopro mafia jak niektórzy twierdzą, widzę u niego miastowe rzeczy i chciałem na nie zwrócić uwagę, żeby retoryka nie była tak jednostronna. Napisałeś, że on nie zaczął wyglądać miastowo po przyciśnięciu (co ja stwierdziłem), tylko że zwyczajnie zaczął mniej pisać (przepraszam, jeśli przekręciłem, ale sens mniej więcej taki). A wg mnie wręcz odwrotnie, dociśnięty zaczął pisać bardzo dużo, wchodzić w interakcje z wieloma graczami - i to właśnie było dla mnie bardzo miastowe i naturalne.
Co do szreka zarzut był dość oczywisty, po raptem paru postach powitalnych zaczął się czepiać o kreowanie na początku, moim zdaniem to absurdalny zarzut, a oskarżenia mafiozów często właśnie takie są, oderwane od rzeczywistości, bo nie musząc szukać mafii nie są tak wyczuleni na autentycznie podejrzane rzeczy, których wyłapywanie stopniowo kreuje nam wizerunek poszczególnych graczy i pozwala wyrobić sobie opinię; bardziej muszą obierać cel i do niego dopasowywać argumenty, czyli zupełnie od drugiej strony. Z zastrzeżeniem, że jego późniejsze posty były już ok (raczej, nie ręczę, nie wczytywałem się, to takie ogólne wrażenie).
Jestem na 8 stronie i nadrabiam sobie powoli.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 19:04:23 GMT 1
O kurwa ale festiwal podkładek uzasadniających głos na żydka, jak wam nie wstyd. 1) Temat żydka dzisiaj zaczyna dzisiaj Gerrard mafiacorner.boards.net/post/163852) Chwilę później podbija go Winston, że w sumie też się nadaje mafiacorner.boards.net/post/163882*) mija niecała godzinka, Guwniara pisze o żydku że w sumie to chuj wie (umieszczam ją tu raczej dla zachowania staranności, w dalszej części posta jej raczej nie biorę pod uwagę) mafiacorner.boards.net/post/164103) Trzecia o żydku wjeżdza bajka mafiacorner.boards.net/post/164123*)drugi post bajki o żydku, z trochę dziwnym wytłumaczeniem (Walnąłbym w Żyda, jeżeli się nie uaktywni, bo to giga mądry koleś, a zrobił post na udawana obecność i to irytuje zawsze jak ktoś tak hehe odpowiada na pytania publiczności jako helping hand ale nic więcej) - skoro taki "Giga mądry" to czemu go chce pierwszego dnia wyjebać? - mafiacorner.boards.net/post/164304) kulesza zapowiada głos na żyda mafiacorner.boards.net/post/164505) eazy pisze o MAFIOZIE ŻYDKU bo nagle mafijny post odnalazł mafiacorner.boards.net/post/164515*) Grande pisze, że ma żydka za niewinnego i mu smutno mafiacorner.boards.net/post/164606) kolejny tropiciel mafii Leopolod Messi znalazł jakiś mafijny post żydka mafiacorner.boards.net/post/16464łatwo poszło, o ile w całej akcji Gerarrd/Winston wyszli normalnie (jeśli Żyd będzie winny to plus dla Gerrarda), to tak gdzieś na przełomie postów bajki i Kuleszy zaczyna się robić klimat na pogrom kielecki, żeby potem eazy i messi uraczyli nas obrzydliwymi postami na alibi Im niżej na liście tym gorzej dla autorów niezależnie od winy izarelity.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 19:06:21 GMT 1
Dawaj Shrek na Eazyego ze mną. A Kulesza jest strasznie taki nie wiem, jakby do każdego chciał strzelać, ale on to już raczej nie temat na dzisiaj, za duży chaos wjedzie.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 19:07:42 GMT 1
po raptem paru postach powitalnych zaczął się czepiać o kreowanie na początku, moim zdaniem to absurdalny zarzut, a oskarżenia mafiozów często właśnie takie są, oderwane od rzeczywistości, bo nie musząc szukać mafii nie są tak wyczuleni na autentycznie podejrzane rzeczy Odważne stwierdzenie biorąc pod uwagę, że jak to pisałem było w grze dziewięć postów, a na skutek tych absurdalnych zarzutów zaczęto rozmawiać choćby o tych gównianych kreacjach zamiast wklejać gify xD
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 19:14:07 GMT 1
Ja bym mógł prócz żydka na lajlę czy eazy zagłosować, ewentualnie na jepepej jeśli się nie pojawi, który wczoraj sprawiał wrażenie aktywnego. Za to dzisiaj odnoszę wrażenie,że jest w ceniu.
A ty na kogo byś dzisiaj głosował szreku?
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 19:19:46 GMT 1
eazy daje fajne tekściki, zostawcie tytanica
laila w międzyczasie coś postowała więc była in-game, a totalnie nie daje nam niczego. Podnosi mi ciśnienie czytanie 4 posta, że jest niewinna, jedyną treść jaką przekazała dotyczącą gry to ewentualna podkładka pod Winstona. Cośtam jej śmierć powie jakiego koloru by nie była, szkody nie zrobi żadnej, kto się ma wierzgać powierzga się dzień dłużej i będzie to uczciwe.
Jest ze dwóch glonów, którzy dali tak samo mało treści jak ona, ale nie byli tak bezczelni żeby się odmeldowywać w temacie, może pomogą w weekend mógłbym podać im rękę.
Wilk syty i owca cała, zjemy ciastko i mamy ciastko
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 19:22:42 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 19:22:42 GMT 1
Guwniara w końcu z rozumem i godnością człowieka zapostowała
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 19:25:06 GMT 1
po co odwalac totalnie nieznaczaca osobe, tylko bedziemy do tylu o jeden mord mafii
w sensie no jest wkurwiajaca ale to miasta nie przyblizy do wygranej
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 19:26:20 GMT 1
po co odwalac totalnie nieznaczaca osobe, tylko bedziemy do tylu o jeden mord mafii To kogo byś odwalił? Nie lepiej dzisiaj właśnie taką nieznaczącą osobę odwalić zamiast z dupy kogoś aktywnego? Skąd wiesz,że to mord do tyłu?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 19:30:34 GMT 1
Nie moge rozgryźć aktywności (bo się pojawia wtedy, gdy mnie nie ma) a już zupełnie niektórych wniosków (totalnie rozbieżnych i rozstrzelonych, co do Messiego, co do mało aktywnych), bo ludzie interpretują fakty totalnie w sposób odmienny i mam wrażenie, że to też jest gra ze strony niektórych.
Odpuściłem podjudzania na początku, bo się do mnie podczepiono od razu, że jestem mafijny - a odpowiedzi od Paletki i tak nie dostałem. Także poobserwować, co się odkurwia np nagła eksplozja aktywności bajki i jakieś gównoburze o nic z Grand Connection i piłkarzem. Można powiedzień, że jeden rabin powie tak, drugi rabin powie tak.
Na początku chciałem głosować na Messiego, z uwagi na jego irytujące gifowanie. Jednakże wydaje mi się, że nie jest z mafii. Taki może ma styl. Był moment, że na shreka, bo mi popsuł humor na larpowanie. Mam przeczucie, że któraś z pań (albo nawet obie) (lajla, czy paletka) są z mafii z uwagi na ich zachowawczą i (zdecydowanie bardziej lajla) i w sumie niewiele wnoszącą grę. Paletka tutaj się uaktywniła z dużym postem, który muszę przetrawić. Widać też mniej wiecej kto dużo gra, a kto mało. Bajka np ewidetnie gra lub grała dużo.
Tak naprawdę za wiele wielkich rzeczy się nie wydarzyło, chyba że ktoś mi zwróci uwagę - na szybko przeczytałem strony od 8 do teraz. Wstępnie więc oddałbym swój głos na lajle.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 19:31:21 GMT 1
Spytam was na kogo byście jeszcze głosowali dzisiaj prócz żydka? ja bym mógł dać na grande connection i na tę atomówkę, chociaż pewnie niewinna, a szkoda A przy założeniu,że jednak nie bijemy dzisiaj w tych aktywniejszych to kto to byłby? Ja bym mógł prócz żydka na lajlę czy eazy zagłosować, ewentualnie na jepepej jeśli się nie pojawi, który wczoraj sprawiał wrażenie aktywnego. Za to dzisiaj odnoszę wrażenie,że jest w ceniu. A ty na kogo byś dzisiaj głosował szreku? po co odwalac totalnie nieznaczaca osobe, tylko bedziemy do tylu o jeden mord mafii To kogo byś odwalił? urocze
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 19:31:50 GMT 1
szrek będzie szefem tej bandy
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 19:33:09 GMT 1
szrek będzie szefem tej bandy
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 19:33:22 GMT 1
Ja bym mógł prócz żydka na lajlę czy eazy zagłosować, ewentualnie na jepepej jeśli się nie pojawi, który wczoraj sprawiał wrażenie aktywnego. Za to dzisiaj odnoszę wrażenie,że jest w ceniu. Serio? Wczoraj sprawiał wrażenie aktywnego (i raczej doświadczonego), dziś zaś, jeśli się nie pojawi, chcesz go odjebać za siedzenie cicho? Przecież to się kupy i dupy nie trzyma. Mamy weekend, ktoś może nie mieć czasu, a przy tym moim zdaniem pokazał potencjał. No ja bym nie ruszał, bo nawet się nie będzie miał jak bronić jak na przykład imprezuje.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 19:35:31 GMT 1
po co odwalac totalnie nieznaczaca osobe, tylko bedziemy do tylu o jeden mord mafii To kogo byś odwalił? Nie lepiej dzisiaj właśnie taką nieznaczącą osobę odwalić zamiast z dupy kogoś aktywnego? Skąd wiesz,że to mord do tyłu? Ja bym zaglosowal na winstona albo gowniare, bo po prostu smierdza mi ich postacie. Na dalsze moge pozniej odpowiedziec.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 19:37:21 GMT 1
Steven znowu z rigczem.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 19:38:36 GMT 1
eh moze macie racje z leopoldem
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 19:39:34 GMT 1
O kurwa ale festiwal podkładek uzasadniających głos na żydka, jak wam nie wstyd. 1) Temat żydka dzisiaj zaczyna dzisiaj Gerrard mafiacorner.boards.net/post/163852) Chwilę później podbija go Winston, że w sumie też się nadaje mafiacorner.boards.net/post/163882*) mija niecała godzinka, Guwniara pisze o żydku że w sumie to chuj wie (umieszczam ją tu raczej dla zachowania staranności, w dalszej części posta jej raczej nie biorę pod uwagę) mafiacorner.boards.net/post/164103) Trzecia o żydku wjeżdza bajka mafiacorner.boards.net/post/164123*)drugi post bajki o żydku, z trochę dziwnym wytłumaczeniem (Walnąłbym w Żyda, jeżeli się nie uaktywni, bo to giga mądry koleś, a zrobił post na udawana obecność i to irytuje zawsze jak ktoś tak hehe odpowiada na pytania publiczności jako helping hand ale nic więcej) - skoro taki "Giga mądry" to czemu go chce pierwszego dnia wyjebać? - mafiacorner.boards.net/post/164304) kulesza zapowiada głos na żyda mafiacorner.boards.net/post/164505) eazy pisze o MAFIOZIE ŻYDKU bo nagle mafijny post odnalazł mafiacorner.boards.net/post/164515*) Grande pisze, że ma żydka za niewinnego i mu smutno mafiacorner.boards.net/post/164606) kolejny tropiciel mafii Leopolod Messi znalazł jakiś mafijny post żydka mafiacorner.boards.net/post/16464łatwo poszło, o ile w całej akcji Gerarrd/Winston wyszli normalnie (jeśli Żyd będzie winny to plus dla Gerrarda), to tak gdzieś na przełomie postów bajki i Kuleszy zaczyna się robić klimat na pogrom kielecki, żeby potem eazy i messi uraczyli nas obrzydliwymi postami na alibi Im niżej na liście tym gorzej dla autorów niezależnie od winy izarelity. No ja nie wiem, czy Winston tak normalnie wyszedł. Mam wrażenie, że zbyt łatwo zmienił zdanie na jego temat i to jeszcze w sytuacji, gdy napisałem coś w stylu, że mam Winstona za podejrzanego, bo jego rozumowanie totalnie rozmija się z moim na przykład w sprawie Żydka. I ni z tego ni z owego Żydek jednak podejrzany.
|
|