|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 19:41:23 GMT 1
Jeszcze chciałbym wyjaśnić jedną rzecz, bo nie jestem z forum wielbicieli murzynów: czy Eazy i ericlynnwright to ta sama osoba?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 19:41:44 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 19:41:44 GMT 1
Steven 2/10 obrona, we no rzuć jakieś swoje typy, a nie tu znowu jakąś reverse psychology stosujesz, co? Lajla, Ty i Żydek, oprócz tego muszę poczytać. Lajla za niegranie de facto w mafię. Ty za walenie w łatwe cele (Messi, nieaktywne glony, gdy od startu rozgrywki nie minęło nawet pół dnia, nieobecny ja czy Guwniara), no i masz za dużo przemyśleń totalnie rozbieżnych z moimi, choćby te o Żydku. Może mnie się tylko wydaje, ale czy nie macie wrażenia, że Gerrard tu nie tyle uzasadnia dlaczego ich podejrzewa, lecz dlaczego umieścił ich w swojej trójce? -.-
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 19:42:41 GMT 1
eh moze macie racje z leopoldem Ładnie się podczepiasz pod innych gratuluje.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 19:44:05 GMT 1
Jeszcze chciałbym wyjaśnić jedną rzecz, bo nie jestem z forum wielbicieli murzynów: czy Eazy i ericlynnwright to ta sama osoba? ta
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 19:44:15 GMT 1
1) Temat żydka dzisiaj zaczyna dzisiaj Gerrard mafiacorner.boards.net/post/163852) Chwilę później podbija go Winston, że w sumie też się nadaje mafiacorner.boards.net/post/163882*) mija niecała godzinka, Guwniara pisze o żydku że w sumie to chuj wie (umieszczam ją tu raczej dla zachowania staranności, w dalszej części posta jej raczej nie biorę pod uwagę) mafiacorner.boards.net/post/164103) Trzecia o żydku wjeżdza bajka mafiacorner.boards.net/post/164123*)drugi post bajki o żydku, z trochę dziwnym wytłumaczeniem (Walnąłbym w Żyda, jeżeli się nie uaktywni, bo to giga mądry koleś, a zrobił post na udawana obecność i to irytuje zawsze jak ktoś tak hehe odpowiada na pytania publiczności jako helping hand ale nic więcej) - skoro taki "Giga mądry" to czemu go chce pierwszego dnia wyjebać? - mafiacorner.boards.net/post/164304) kulesza zapowiada głos na żyda mafiacorner.boards.net/post/164505) eazy pisze o MAFIOZIE ŻYDKU bo nagle mafijny post odnalazł mafiacorner.boards.net/post/164515*) Grande pisze, że ma żydka za niewinnego i mu smutno mafiacorner.boards.net/post/164606) kolejny tropiciel mafii Leopolod Messi znalazł jakiś mafijny post żydka mafiacorner.boards.net/post/16464łatwo poszło, o ile w całej akcji Gerarrd/Winston wyszli normalnie (jeśli Żyd będzie winny to plus dla Gerrarda), to tak gdzieś na przełomie postów bajki i Kuleszy zaczyna się robić klimat na pogrom kielecki, żeby potem eazy i messi uraczyli nas obrzydliwymi postami na alibi Im niżej na liście tym gorzej dla autorów niezależnie od winy izarelity. No ja nie wiem, czy Winston tak normalnie wyszedł. Mam wrażenie, że zbyt łatwo zmienił zdanie na jego temat i to jeszcze w sytuacji, gdy napisałem coś w stylu, że mam Winstona za podejrzanego, bo jego rozumowanie totalnie rozmija się z moim na przykład w sprawie Żydka. I ni z tego ni z owego Żydek jednak podejrzany. Winston wyszedł normalnie w kontekście tego, że jako drugi podłapał temat, o którym nagle mówiło pół edycji - nie wypowiadałem się czy w kontekście dotychczasowej gry zmiana podejścia była uzasadniona.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 19:45:27 GMT 1
zachecam do sprawdzenia tworczosci tego wielkiego czlowieka
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 19:46:05 GMT 1
ta edycja jest nafaszerowana śmiesznymi podpinkami, tutaj robotę robi raczej paru nowych graczy w stawce
messi moim zdaniem jest trochę taki odważny kogucik, a przyciśnięty raczej byłby bardziej ciumciok
z resztą po 24 godzinach gry wydaje mi się, że wysłał już ewentualny sygnał na każdego gracza w stawce, może oprócz szreka
a kto z was brał by pod wiarygodność mój pomysł ze szrekiem mafii szefem? nie powinno się zaczynać od głównego dania, ale ale
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 19:46:27 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 19:46:27 GMT 1
1) Temat żydka dzisiaj zaczyna dzisiaj Gerrard mafiacorner.boards.net/post/163852) Chwilę później podbija go Winston, że w sumie też się nadaje mafiacorner.boards.net/post/163882*) mija niecała godzinka, Guwniara pisze o żydku że w sumie to chuj wie (umieszczam ją tu raczej dla zachowania staranności, w dalszej części posta jej raczej nie biorę pod uwagę) mafiacorner.boards.net/post/164103) Trzecia o żydku wjeżdza bajka mafiacorner.boards.net/post/164123*)drugi post bajki o żydku, z trochę dziwnym wytłumaczeniem (Walnąłbym w Żyda, jeżeli się nie uaktywni, bo to giga mądry koleś, a zrobił post na udawana obecność i to irytuje zawsze jak ktoś tak hehe odpowiada na pytania publiczności jako helping hand ale nic więcej) - skoro taki "Giga mądry" to czemu go chce pierwszego dnia wyjebać? - mafiacorner.boards.net/post/164304) kulesza zapowiada głos na żyda mafiacorner.boards.net/post/164505) eazy pisze o MAFIOZIE ŻYDKU bo nagle mafijny post odnalazł mafiacorner.boards.net/post/164515*) Grande pisze, że ma żydka za niewinnego i mu smutno mafiacorner.boards.net/post/164606) kolejny tropiciel mafii Leopolod Messi znalazł jakiś mafijny post żydka mafiacorner.boards.net/post/16464łatwo poszło, o ile w całej akcji Gerarrd/Winston wyszli normalnie (jeśli Żyd będzie winny to plus dla Gerrarda), to tak gdzieś na przełomie postów bajki i Kuleszy zaczyna się robić klimat na pogrom kielecki, żeby potem eazy i messi uraczyli nas obrzydliwymi postami na alibi Im niżej na liście tym gorzej dla autorów niezależnie od winy izarelity. No ja nie wiem, czy Winston tak normalnie wyszedł. Mam wrażenie, że zbyt łatwo zmienił zdanie na jego temat i to jeszcze w sytuacji, gdy napisałem coś w stylu, że mam Winstona za podejrzanego, bo jego rozumowanie totalnie rozmija się z moim na przykład w sprawie Żydka. I ni z tego ni z owego Żydek jednak podejrzany. Tylko krowa nie zmienia zdania, a ja jestem małpą. W tym przypadku uznałem, że argumenty mają sens. Poza tym nigdzie nie stwierdziłem, że zmienia to moje zdanie co do glosowania na lajle. Zresztą co do Messiego ciągle podtrzymuję opinię, a dyskusja na jego temat miała miejsce w tym samym wątku, o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 19:47:02 GMT 1
Lajla, Ty i Żydek, oprócz tego muszę poczytać. Lajla za niegranie de facto w mafię. Ty za walenie w łatwe cele (Messi, nieaktywne glony, gdy od startu rozgrywki nie minęło nawet pół dnia, nieobecny ja czy Guwniara), no i masz za dużo przemyśleń totalnie rozbieżnych z moimi, choćby te o Żydku. Może mnie się tylko wydaje, ale czy nie macie wrażenia, że Gerrard tu nie tyle uzasadnia dlaczego ich podejrzewa, lecz dlaczego umieścił ich w swojej trójce? -.- Yyy? Chcesz zainsynuować, że ich nie podejrzewam?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 19:47:47 GMT 1
Nie rozumiem takiej nerwowosći Messiego. Wiekszosc zdaje się mowic "Messi nie jest mafiny". Chociaz mnie posądza regularnie o mafijność to go też nie nominuję. W zasadzie chyba nikt go nie podejrzewa na poważnie. O, jakiś gracz późniejszy i mniej aktywny coś bąknie, tyle tego. A on raz za razem jak nożyce po uderzeniu w stół wyskakuje, że jest niewinny. Nie chce być niegrzeczny, ale to jest irytujący sposób gry i może działać antyprzydatnie.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 19:54:11 GMT 1
ta edycja jest nafaszerowana śmiesznymi podpinkami, tutaj robotę robi raczej paru nowych graczy w stawce messi moim zdaniem jest trochę taki odważny kogucik, a przyciśnięty raczej byłby bardziej ciumciok z resztą po 24 godzinach gry wydaje mi się, że wysłał już ewentualny sygnał na każdego gracza w stawce, może oprócz szreka a kto z was brał by pod wiarygodność mój pomysł ze szrekiem mafii szefem? nie powinno się zaczynać od głównego dania, ale ale To ja myślałem, że ty z tym szefowaniem to mi internetową piątkę zbijasz i kolegami będziemy a tu taki zawód
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 19:54:19 GMT 1
Nie podejrzewasz Messiego, Lipszyc, a kogo podejrzewasz?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 19:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 19:55:40 GMT 1
zachecam do sprawdzenia tworczosci tego wielkiego czlowieka Enrique, mniej byłeś podejrzany jak mniej pisałeś
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 19:58:17 GMT 1
Nie podejrzewasz Messiego, Lipszyc, a kogo podejrzewasz? Napisałem, że lajle. Z powodu zachowawczej gry, nieciekawych monotonnych wpisow i nawet się nie broni na poważnie. Wiec wnioskuje, że ma wyjebane albo znowu kalkuluje, że ktoś aktywniejszy poleci a ona jakoś bokiem będzie przemykać puszczajac słodkie różowe pierdy. Podejrzewam też jednego z aktywniejszych graczy, dużo piszących dla odmiany. Na razie jednak zachowam swoje zdanie dla siebie, bo już raz za moje próbkowanie (chciałem poprowokować guwniare, jaki ma styl i w sumie mialem nosa, bo się rozpisała dzisiaj konkretnie) zaplacilem. Nie sadzilem, ze to bylo nietaktowne pyytanie - bo potem sie krecilo wokół nieaktywnych calkiem sporo osob - winston szczegolnie. Za co zreszta dostał ojeb od 2 osob, ale juz bez publicznych zarzutow o podejrzane zachowanie. Tylko o goryle IQ XD
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 20:00:30 GMT 1
Ej, dlaczego Lipszyc nie przyczepił się do nikogo z tych, którzy się do niego jakoś przyjebali? Bez kitu, napisał o kilku osobach, ale nic o tych, którzy coś o nim pisali XD Coś za spokojny Żydku jesteś, głos na ciebie
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 20:01:23 GMT 1
Mało czasu jest, a chcę współpracowac z resztą miasta. Bardzo to będzie kryminał jak sobię puszczę na Eazyego? Jeżeli chcecie żebym z wami głosował no to na tą Lailę mogę bo to bezpieczna opcja relatywnie, ale kurcze trochę niepokoi że nikt jej zbytnio nie broni poza może Sentencem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:01:55 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:01:55 GMT 1
Ej, dlaczego Lipszyc nie przyczepił się do nikogo z tych, którzy się do niego jakoś przyjebali? Bez kitu, napisał o kilku osobach, ale nic o tych, którzy coś o nim pisali XD Coś za spokojny Żydku jesteś, głos na ciebie Ale wiesz, że to tak samo jak ty? Jedyne oskarżenia, jakie rzucasz, to w stronę żydka.
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 20:02:15 GMT 1
ja jestem przeciwnikiem jakiegokolwiek układania sie w kogokolwiek, ale rzucam jakieś pomysły i chętnie usłyszę wasze opinie
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 20:02:51 GMT 1
W sumie to że Eazy tak odważnie posłał na żyda to nawet ciekawe zagranie. Czy jako mafiozo by tak się odważył? Nie wiem tego.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:03:19 GMT 1
No ja nie wiem, czy Winston tak normalnie wyszedł. Mam wrażenie, że zbyt łatwo zmienił zdanie na jego temat i to jeszcze w sytuacji, gdy napisałem coś w stylu, że mam Winstona za podejrzanego, bo jego rozumowanie totalnie rozmija się z moim na przykład w sprawie Żydka. I ni z tego ni z owego Żydek jednak podejrzany. Tylko krowa nie zmienia zdania, a ja jestem małpą. W tym przypadku uznałem, że argumenty mają sens. Poza tym nigdzie nie stwierdziłem, że zmienia to moje zdanie co do glosowania na lajle. Zresztą co do Messiego ciągle podtrzymuję opinię, a dyskusja na jego temat miała miejsce w tym samym wątku, o ile dobrze pamiętam. No to raczej Cię nie broni, a może wręcz pogrąża, muszę jeszcze to przeanalizować. Żydek jest moim zdaniem perfidną i śmierdzącą mafią (i najgorsze jest to, że dalej nie gra, a jest w grze, że tak powiem i wydaje się, że to nie jest ktoś, kto gra pierwszy raz). Ty go uniewinniałeś, gdy napisałem, że Żydek śmierdzi i dlaczego i że to też powoduje, że mam za winnego Ciebie, to zmieniłeś zdanie, ale dalej chcesz głosować na lajlę (przy czym lajla jest totalnym bezużytecznym glonem i jej odpalenie może być łatwe, ale może być zwyczajnie niewinna). Czyli jeśli Żydek winny a lajla niewinna, to bardzo źle to wygląda z Twojej strony. A brak zmiany podejrzeń co do Messiego też moim zdaniem Cię nie oczyszcza, może być w najlepszym wypadku neutralne. Messi to naprawdę raczej kiepski gracz, ale w swoich nieszkodliwych bzdurkach autentyczny i przez to szybko się uniewinniający i jeśli jest niewinny, to może być linczowalny jedynie w pierwszych 2 linczach, potem jego niewinność robi się oczywista, więc to logiczne, że mafia może wietrzyć tu okazję do wyjebania go na początku, żeby oszczędzić mord.
|
|