|
Post by sentence on Jan 13, 2023 20:03:38 GMT 1
zachecam do sprawdzenia tworczosci tego wielkiego czlowieka Enrique, mniej byłeś podejrzany jak mniej pisałeś juz wyslalem sicarios za te zniewage
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 20:03:51 GMT 1
jest tu troche tych śmierdziuchów, ale jakby laila padła czerwona to zostawiłbym w spokoju Winstona na przykład a tak on będzie walił zdrowo i padnie w linczu tak czy inaczej
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:04:25 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:04:25 GMT 1
Mało czasu jest, a chcę współpracowac z resztą miasta. Bardzo to będzie kryminał jak sobię puszczę na Eazyego? Jeżeli chcecie żebym z wami głosował no to na tą Lailę mogę bo to bezpieczna opcja relatywnie, ale kurcze trochę niepokoi że nikt jej zbytnio nie broni poza może Sentencem. Imo obrona lajli jest beznadziejnym przypadkiem, bo jakkolwiek jej gra nie broni. Ktoś by musiał se chcieć jeszcze bicz na własne plecy ukręcić przed linczem. Mnie ten brak głosów przeciwko głosowaniu na nią niespecjalnie dziwi. Tylko bujka ją broniła, ale w mocno pokrętny sposób, nie bazujący raczej na rozgrywce, tylko na świeżości gracza.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 20:04:53 GMT 1
Przecież odpisałem na parę z dupy oskarżeń, co mam cały dzień tu siedzieć i każdemu odpowiadać na te same głupoty? Zbastuj ziom i zapal gibona jak masz takie kwasy tworzyć EDIT: Odpisywałem gorylowi jak coś
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:05:37 GMT 1
Mało czasu jest, a chcę współpracowac z resztą miasta. Bardzo to będzie kryminał jak sobię puszczę na Eazyego? Jeżeli chcecie żebym z wami głosował no to na tą Lailę mogę bo to bezpieczna opcja relatywnie, ale kurcze trochę niepokoi że nikt jej zbytnio nie broni poza może Sentencem. Ty nie masz współpracować, tylko głosować tak jak czujesz. Oczywiście jak zagłosujesz samotnie, to istnieje ryzyko, że Cię jutro zlinczujemy, bo głównie mafiozi oddają głos w próżnię, żeby nie stać przy niewinnym lub żeby nie pogrążyć kolegi z mafii, ale to już Twój wybór.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:07:06 GMT 1
zachecam do sprawdzenia tworczosci tego wielkiego czlowieka Enrique, mniej byłeś podejrzany jak mniej pisałeś Mnie też nazywanie murzyna "wielkim człowiekiem" wydaje się podejrzane.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:08:20 GMT 1
jest tu troche tych śmierdziuchów, ale jakby laila padła czerwona to zostawiłbym w spokoju Winstona na przykład a tak on będzie walił zdrowo i padnie w linczu tak czy inaczej Kto będzie walił zdrowo, bo się zgubiłem? On Winston? Czy on śmierdziuch laila?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 20:09:33 GMT 1
A co do ustawiania się żeby głosowac na jedną osobę no to chyba chcemy żeby mafia nie miała możliwości sobie wybrac, nie? Jak za bardzo rozproszymy głosy to mafia przechyli gdzie będzie chciała.
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 20:10:10 GMT 1
on Winston
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 20:11:53 GMT 1
Ej, dlaczego Lipszyc nie przyczepił się do nikogo z tych, którzy się do niego jakoś przyjebali? Bez kitu, napisał o kilku osobach, ale nic o tych, którzy coś o nim pisali XD Coś za spokojny Żydku jesteś, głos na ciebie Zaszczyce Cie, mój czarny goju, odpowiedzią. Napisalem o Messim i odnioslem sie do zarzutów o aktywność, a takze o moj "podejrzany" post. Calkiem slusznie pisał o tym pierwszym Gerard dla przykladu, nie ma sensu dublować postów. Tak tez braku aktywnosci szczegolnie w porach pracy czy w weekend, bo ktos baluje - nie uwazam, ogolnie, za podejrzana i tego argumentu nie podnosze i nie bede podnosil do nikogo. Masz prawo oddać glos na mnie, nie bede Cie odwodzil od tego Uwazam sie za przydatnego wlasnie przez wzgledny spokój i obserwację. Także Ciebie.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:12:24 GMT 1
A co do ustawiania się żeby głosowac na jedną osobę no to chyba chcemy żeby mafia nie miała możliwości sobie wybrac, nie? Jak za bardzo rozproszymy głosy to mafia przechyli gdzie będzie chciała. Przecież to wtedy będzie dobrze widoczne, zwłaszcza u jakichś osób nieaktywnych, głosujących z dupy. Jak masówka idzie na niewinnego, to mafia się podczepi, jak głosowanie jest między dwoma niewinnymi, to mafia sobie zrobi co będzie chciała, ale jak jest między winnym i niewinnym, to mają problem, czy ratować, czy się podczepiać i zawsze jakieś wnioski da się wyciągnąć.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:14:48 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 13, 2023 20:14:48 GMT 1
Lajla cokolwiek powiedziała na typy od 12 strony i grała udział? Albo Grajek? Nie ma mnie w domu, ostatnio byłam na 11 stronie, jestem w stanie na nich głosować jak walimy na nieaktywnych
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:16:36 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 13, 2023 20:16:36 GMT 1
A co do ustawiania się żeby głosowac na jedną osobę no to chyba chcemy żeby mafia nie miała możliwości sobie wybrac, nie? Jak za bardzo rozproszymy głosy to mafia przechyli gdzie będzie chciała. Przecież to wtedy będzie dobrze widoczne, zwłaszcza u jakichś osób nieaktywnych, głosujących z dupy. Jak masówka idzie na niewinnego, to mafia się podczepi, jak głosowanie jest między dwoma niewinnymi, to mafia sobie zrobi co będzie chciała, ale jak jest między winnym i niewinnym, to mają problem, czy ratować, czy się podczepiać i zawsze jakieś wnioski da się wyciągnąć. W sumie to masz rację, w idealnym momencie weszłam, każdy powinien dzisiaj zagłosowac że swoim sumieniem jako że głosy są Sekretne
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:17:14 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:17:14 GMT 1
Lajla cokolwiek powiedziała na typy od 12 strony i grała udział? Albo Grajek? Nie ma mnie w domu, ostatnio byłam na 11 stronie, jestem w stanie na nich głosować jak walimy na nieaktywnych Nie, mimo że dostała o to pytanie wprost, to tylko pierdoliła, że jest niewinna rymem.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:17:59 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 13, 2023 20:17:59 GMT 1
Lajla cokolwiek powiedziała na typy od 12 strony i grała udział? Albo Grajek? Nie ma mnie w domu, ostatnio byłam na 11 stronie, jestem w stanie na nich głosować jak walimy na nieaktywnych Nie, mimo że dostała o to pytanie wprost, to tylko pierdoliła, że jest niewinna rymem. Dobra, wale w nią, jak nie chce pomóc to trudno, thnx
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:18:24 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:18:24 GMT 1
Swoją drogą dość drastyczna zmiana zdania od rana na temat tych nowych, których sama wprowadziłaś do gry, droga bujko. A co z messim, na którym opierałaś 95% swojej gry?
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 13, 2023 20:19:00 GMT 1
mnie się nie podoba Lionel Messi ze względu na jego wierzganie ale Steven Gerrard w sumie może mieć rację:
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:20:56 GMT 1
Obserwujemy przesunięcie wajchy z głosowania na Żydka na głosowanie na Lajlę.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:21:13 GMT 1
mnie się nie podoba Lionel Messi ze względu na jego wierzganie ale Steven Gerrard w sumie może mieć rację: kto to jest
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 20:21:51 GMT 1
mnie się nie podoba Lionel Messi ze względu na jego wierzganie ale Steven Gerrard w sumie może mieć rację: Od kiedy wierzganie jest mafijne, a potem zaraz komuś przyznajesz rację? Mi się wydaje,że każdy w mojej sytacji jakiej byłem starałby odsunąć od siebie lincz możliwie jak najwcześniej.
|
|