|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 20:22:06 GMT 1
Masz prawo oddać glos na mnie, nie bede Cie odwodzil od tego Uwazam sie za przydatnego wlasnie przez wzgledny spokój i obserwację. Także Ciebie. ???? Gdybyś był niewinny, to byś odwodził swojego rozmówcę by nie głosował na ciebie.Do tego uważasz się za przydatnego, a jak na razie nikt ciebie za takiego nie uznał. Jakim cudem względny spokój i oberwacja ciebie niby ratuje? Nie podoba mi się ten fragment.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:23:59 GMT 1
Po tej edycji Messi obok kolekcji złotych piłek będzie mógł postawić też nagrodę im. Dunninga-Krugera, nie ma chuja żeby było inaczej.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 20:28:29 GMT 1
Masz prawo oddać glos na mnie, nie bede Cie odwodzil od tego Uwazam sie za przydatnego wlasnie przez wzgledny spokój i obserwację. Także Ciebie. ? Gdybyś był niewinny, to byś odwodził swojego rozmówcę by nie głosował na ciebie.Do tego uważasz się za przydatnego, a jak na razie nikt ciebie za takiego nie uznał. Jakim cudem względny spokój i oberwacja ciebie niby ratuje? Nie podoba mi się ten fragment. Dwie osoby opisały mnie bardzo pochlebnie, nawet jezeli krytykujac i podejrzewajac. Wrodzona skromnosc nie pozwala mi ich pokazac palcem. Naprawde walczysz o to, bym zmienil swoj glos z lajli na Ciebie bo mam ochote skippować Twoje wpisy, jak czołówki na Netflixie. To jest ewenement!
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:32:18 GMT 1
? Gdybyś był niewinny, to byś odwodził swojego rozmówcę by nie głosował na ciebie.Do tego uważasz się za przydatnego, a jak na razie nikt ciebie za takiego nie uznał. Jakim cudem względny spokój i oberwacja ciebie niby ratuje? Nie podoba mi się ten fragment. Dwie osoby opisały mnie bardzo pochlebnie, nawet jezeli krytykujac i podejrzewajac. Wrodzona skromnosc nie pozwala mi ich pokazac palcem. Naprawde walczysz o to, bym zmienil swoj glos z lajli na Ciebie bo mam ochote skippować Twoje wpisy, jak czołówki na Netflixie. To jest ewenement! Nie, to jest norma, że ma się ochotę omijać te posty po rozpoznaniu tożsamości. No ale tak zupełnie serio, to nie pomagasz sobie, ciągle pisząc, że nie będziesz wspominał tożsamości. Wygląda to tak, jakby spalony mafioso wiedział, że leci i nie chciał wsypać kolegów lub kogoś uniewinnić.
|
|
|
Post by lajla on Jan 13, 2023 20:32:50 GMT 1
Jestem na celowniku, ponieważ rymuję? Bo mało piszę? To są Wasze argumenty? O proszę was dzieci kłócące się o kij z gównem na końcu, dorośnijcie. Odrażacie siebie na wzajem, wulgaryzmy, podpuszczanie na niskim poziomie... Przecież sami sobie robicie pod górkę. Jestem niewinną damą, nie gustuję w takich obrzydliwościach jak tu jest. Bo tego się rozmową nazwać nie da. Chcecie moje zdanie? Ktoś mnie chroni bo myśli, że jestem z mafii - czyli sam jest z mafii
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 20:34:09 GMT 1
Cooo, jak cię chroni bo myśli, że jesteś z mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:34:54 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:34:54 GMT 1
Dobra, lajla jednak nowy gracz i nie ogarnia, nie można być tak głupim żeby w obliczu potencjalnego linczu dalej napierdalać szaradami
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:35:25 GMT 1
I podbijając to, co napisałem wyżej, uważam, że bardziej podejrzany jest Żydek, który niby jest, ale nie gra, nie atakuje, nie podejrzewa niż lajla, która jest glonem, ale nieobecnym. Wydaje mi się, że do lajla w mafii raczej by coś pisała, żeby pokazać, że nie jest zupełnie bezużyteczna i chociaż pozorowałaby aktywność, coś jak właśnie Żydek.
Przy czym odjebanie lajli też jest dla mnie spoko, bo to może być glon mafijny, glon miastowy a prawie na pewno nie jest żaden ogar, bo już by zaczęła grać, więc posłanie jej do piachu to żadna strata a może nawet zysk.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 20:36:01 GMT 1
Messi bardziej efekt zbyt zaciśniętej pępowiny.
Wracam i nadrabiam, co mam pisaliście i tak: no pracuję sobie jak pracuję, więc normalne, że 24h nie będę przy kąkuterze, jak nie pracowałem, to normalnie pisałem, więc proszę się odpierdolić od tego i od razu mogę powiedzieć, że jutro niestety będę dzień święty święcił i koło 17-18 się zmywam na napierdolkę, więc nie będzie mnie w kluczowych momentach, a głos oddam wcześniej
Messi jest chyba za głupi na mafiozę, w sensie, kurwa, ja pierdolę, nie wierzę, że mafia mogłaby tak grać xd coś tam próbuje rozgrywać i analizować, ale te wnioski są zbyt dziecinne, by brać je na poważnie
Steven - odnośnie masówek i podłączania się mafiozów: pamiętajmy, że mamy nowe, niedoświadczone osoby, a dla takich nie ma nic bardziej naturalnego niż podłączenie się właśnie do masówki, szczególnie że najłatwiej zaufać tym, co najgłośniej krzyczą, to samo się odnosi do nikłej aktywności, ale to się gdzieś przewinęło
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:36:51 GMT 1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. o chłopie
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:37:17 GMT 1
Pisząc poprzedniego posta nie widziałem, że lajla napisała. Ale mojej tezy to raczej nie zmienia. Dobra, lajla jednak nowy gracz i nie ogarnia, nie można być tak głupim żeby w obliczu potencjalnego linczu dalej napierdalać szaradami Albo ktoś jej takiego pierda podpowiedział. Ale raczej nie ma tu drugiego dnia i to jakaś ameba grająca pierwszy raz.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 20:38:17 GMT 1
Powiem tak, bo juz nabralem pewnosci, ze nie zlamie regulaminu, skoro sa typowania i nikt nie dostal karnych - nie jestem nikim przez Was znanym. Tez w mafie nie grywam z powodu zasobow atencyjnych. Milo za to zawsze uslyszec, ze sie zrobiło cos dobrze. Nie chce nikomu narobic smrodu, bo tutaj kazda literka (niesławne "ć") coś znaczy, a nie przypuszczam, kto sie pod kim ukrywa, bo zwyczajnie nie mama prawa wiedziec.
Messiego mam ochote skippować, bo jest głupi. Albo dobrze gra głupiego, ale to nadal trzeba być debilem w głebi serca.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:38:34 GMT 1
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. o chłopie Ale że kurwa co?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:40:15 GMT 1
no że napisałeś posta na pięć linijek, z którego wynika tyle że dla ciebie żydek bardziej mafia niż lajla, ale lajla też spokojnie może być w mafii także gites. Strasznie mało treści jak na tyle słów.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:41:13 GMT 1
Mi się niewinne wydaje to, jak Lajla ma wyjebane na oskarżenia i na to, że może polecieć. Chyba, że mafia ma to wszystko policzone
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:41:54 GMT 1
a ty co już kurwa wiesz że niewinna poleci i chcesz ją pobronić discopolowcu?
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 20:42:36 GMT 1
lajla po tym ostatnim poście (ni chuja to nie jest obrona miastowa ani nuworyszowska) - też pisałem zanim się pojawiło kilka postów - to chyba jedyny słuszny cel, dziwi ten Winston jej broniący, tym bardziej w kontekście wcześniejszych argumentów na niego
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:42:54 GMT 1
no że napisałeś posta na pięć linijek, z którego wynika tyle że dla ciebie żydek bardziej mafia niż lajla, ale lajla też spokojnie może być w mafii także gites. Strasznie mało treści jak na tyle słów. Ciężko o coś odkrywczego, gdy lincz de facto toczy się między trzema graczami, a uważam, że Messi nie powinien paść, więc wskazuję, która opcja jest dla mnie preferowana, a którą też zaakceptuję.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:43:32 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 20:43:32 GMT 1
Kurde, zero szans, żeby te ostatnie strony przeczytać w spokoju i cokolwiek przeanalizować. Walę jeszcze nawet nie wiem w kogo, oby dobrze.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:43:43 GMT 1
Takiemu ogrowi to nie pozwoliłbym prowadzić nawet bagna w środku lasu, a co dopiero reprezentacji
|
|