|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 20:45:09 GMT 1
lajla robi to co mowilem - slodkie rozowe pierdy. Leci na nia glos. Za to teraz mam podejrzanego w Winstonie, bo taka zalosna obrone-nieobrone uwaza za cos wartego zmiany glosu. Czyli on wstepnie na drugi lincz, jezeli laila to mafiozo.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:45:59 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:45:59 GMT 1
lajla po tym ostatnim poście (ni chuja to nie jest obrona miastowa ani nuworyszowska) - też pisałem zanim się pojawiło kilka postów - to chyba jedyny słuszny cel, dziwi ten Winston jej broniący, tym bardziej w kontekście wcześniejszych argumentów na niego Po prostu nie dociera do mnie, że można puścić takiego pierda, mając w perspektywie godziny bycie jednym z głównych kandydatów do linczu.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 20:46:37 GMT 1
no i czarek teraz ładnie postuje, trzeba przyznać, od lajli już drugi raz próbuje odwiesć, a wcześniej kazał głosować na nieaktywnych, bo aktywni są ważni xd
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:47:19 GMT 1
lajla po tym ostatnim poście (ni chuja to nie jest obrona miastowa ani nuworyszowska) - też pisałem zanim się pojawiło kilka postów - to chyba jedyny słuszny cel, dziwi ten Winston jej broniący, tym bardziej w kontekście wcześniejszych argumentów na niego I jakie wobec tego wyciągasz wnioski odnośnie do Winstona przy założeniu, że lajla mafia?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:48:28 GMT 1
via mobile
Post by grandepicolo on Jan 13, 2023 20:48:28 GMT 1
Oglądał ktoś film Ace Ventura psi detektyw?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:48:31 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:48:31 GMT 1
lajla robi to co mowilem - slodkie rozowe pierdy. Leci na nia glos. Za to teraz mam podejrzanego w Winstonie, bo taka zalosna obrone-nieobrone uwaza za cos wartego zmiany glosu. Czyli on wstepnie na drugi lincz, jezeli laila to mafiozo. Ładna podpinka, rabbi, ale wnioski kompletnie z dupy. Nie wiesz na kogo zagłosowałem, po drugie nigdy nie mówiłem, że zmieniam głos.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 20:48:48 GMT 1
lajla po tym ostatnim poście (ni chuja to nie jest obrona miastowa ani nuworyszowska) - też pisałem zanim się pojawiło kilka postów - to chyba jedyny słuszny cel, dziwi ten Winston jej broniący, tym bardziej w kontekście wcześniejszych argumentów na niego Po prostu nie dociera do mnie, że można puścić takiego pierda, mając w perspektywie godziny bycie jednym z głównych kandydatów do linczu. to pa na to www.youtube.com/watch?v=0L-8xyMxGoQ
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:49:28 GMT 1
no i czarek teraz ładnie postuje, trzeba przyznać, od lajli już drugi raz próbuje odwiesć, a wcześniej kazał głosować na nieaktywnych, bo aktywni są ważni xd oczywiście, że odwodzę, bo chcę wygrać tę rozgrywkę. Powiedz mi, jebebej, widziałeś kiedyś tak broniącego się mafiozę. Żeby miał aż tak wyjebane, żeby nawet poważnego posta z obroną nie napisał? Mi się coś tutaj nie skleja i na pewno odłożyłbym ten temat przynajmniej do jutra.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:49:50 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:49:50 GMT 1
Po prostu nie dociera do mnie, że można puścić takiego pierda, mając w perspektywie godziny bycie jednym z głównych kandydatów do linczu. to pa na to www.youtube.com/watch?v=0L-8xyMxGoQszrek miałeś ładny początek ale twojego konstruktywnego posta to dawno nie widziałem, może jednak 1ga ma rację
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 20:49:56 GMT 1
<zieeew> mógłby być już ten lincz <zieeew>
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 20:50:26 GMT 1
lajla robi to co mowilem - slodkie rozowe pierdy. Leci na nia glos. Za to teraz mam podejrzanego w Winstonie, bo taka zalosna obrone-nieobrone uwaza za cos wartego zmiany glosu. Czyli on wstepnie na drugi lincz, jezeli laila to mafiozo. Ładna podpinka, rabbi, ale wnioski kompletnie z dupy. Nie wiesz na kogo zagłosowałem, po drugie nigdy nie mówiłem, że zmieniam głos. Scigasz sie z Messim o Złotą Gałę. Jak moge miec podpinke, jak chyba jestem pierwszym co tak napisal. To predzej inni mysla, jak ja, ale jednoczesnie.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:50:40 GMT 1
lincz za 10 minut, nie?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 20:51:21 GMT 1
za 4 minuty zamknięte głosowanie lincz za 9 minut
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:51:32 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:51:32 GMT 1
Ładna podpinka, rabbi, ale wnioski kompletnie z dupy. Nie wiesz na kogo zagłosowałem, po drugie nigdy nie mówiłem, że zmieniam głos. Scigasz sie z Messim o Złotą Gałę. Jak moge miec podpinke, jak chyba jestem pierwszym co tak napisal. To predzej inni mysla, jak ja, jednoczesnie. Gałę to ty mi możesz wiesz co Przecież lajla jest już rozpatrywana na lincz już od jakichś 2 tygodni co najmniej
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 20:52:07 GMT 1
Głosuję na Lajlę
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:52:44 GMT 1
<zieeew> mógłby być już ten lincz <zieeew> To wygląda trochę, jakbyś był pewien, że nie lecisz i miał wyjebane czy leci lajla czy Żydek, ważne, że nie Ty. Nieładnie.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:53:23 GMT 1
Ale chujnia, głosowanie zamykane 20:55, zupełnie nieintuicyjnie. Powinno być lincz do 21, a najwyżej wyniki chwilę później, żeby talar zdążył ogarnąć na kalkulatorze xd
Boję się czytać regulamin, ciekawe jakie tam jeszcze kwiatki xd
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 20:53:25 GMT 1
<zieeew> mógłby być już ten lincz <zieeew> To wygląda trochę, jakbyś był pewien, że nie lecisz i miał wyjebane czy leci lajla czy Żydek, ważne, że nie Ty. Nieładnie. Jestem ciekaw wyników po prostu, a czy lece to tego nie jestem pewien akurat.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 20:53:44 GMT 1
lajla po tym ostatnim poście (ni chuja to nie jest obrona miastowa ani nuworyszowska) - też pisałem zanim się pojawiło kilka postów - to chyba jedyny słuszny cel, dziwi ten Winston jej broniący, tym bardziej w kontekście wcześniejszych argumentów na niego I jakie wobec tego wyciągasz wnioski odnośnie do Winstona przy założeniu, że lajla mafia? no że trochę chujowo by przestrzelił, szczególnie po takim gównianym poście lajli Ale dobrze, że dopytałeś, bo tak jak mówiłem, dopiero wszedłem i zdążyłem tylko przeskanować posty, a teraz doczytałem, że Winston długo cisnął, żeby w ogóle ją upierdolić, więc chyba powinienem zamknąć ryja w tym temacie i zepchnąć go kilka pozycji dalej w podejrzeniach. Tym bardziej że Kulesza się ładnie pokazał teraz.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 20:53:58 GMT 1
Scigasz sie z Messim o Złotą Gałę. Jak moge miec podpinke, jak chyba jestem pierwszym co tak napisal. To predzej inni mysla, jak ja, jednoczesnie. Gałę to ty mi możesz wiesz co Przecież lajla jest już rozpatrywana na lincz już od jakichś 2 tygodni co najmniej "The erect gorilla penis is only 3-6 cm long". Mniej wiecej taki poziom komunikacji reprezentujesz, nie pierwszy raz
|
|