|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:54:01 GMT 1
<zieeew> mógłby być już ten lincz <zieeew> To wygląda trochę, jakbyś był pewien, że nie lecisz i miał wyjebane czy leci lajla czy Żydek, ważne, że nie Ty. Nieładnie. tbf, wygląda na to, że rozegra się między Lajlą i Żydem, więc nie dziwię się, że Messi spokojny
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 20:55:02 GMT 1
no i czarek teraz ładnie postuje, trzeba przyznać, od lajli już drugi raz próbuje odwiesć, a wcześniej kazał głosować na nieaktywnych, bo aktywni są ważni xd oczywiście, że odwodzę, bo chcę wygrać tę rozgrywkę. Powiedz mi, jebebej, widziałeś kiedyś tak broniącego się mafiozę. Żeby miał aż tak wyjebane, żeby nawet poważnego posta z obroną nie napisał? Mi się coś tutaj nie skleja i na pewno odłożyłbym ten temat przynajmniej do jutra. a widziałeś takiego miastowego? przecież jak grasz i zerkasz, co tam ludzie piszą - a lajla jednak czyta - to nie piszesz rymami tylko wtedy się dopiero bronisz i przede wszystkim wychodzisz w sekundę z kreacji
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 20:56:14 GMT 1
I cyk, Picolo wylatuje, jeden glon mniej. Attachments:
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:56:16 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 13, 2023 20:56:16 GMT 1
Gałę to ty mi możesz wiesz co Przecież lajla jest już rozpatrywana na lincz już od jakichś 2 tygodni co najmniej "The erect gorilla penis is only 3-6 cm long". Mniej wiecej taki poziom komunikacji reprezentujesz, nie pierwszy raz okej mordo
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:56:41 GMT 1
oczywiście, że odwodzę, bo chcę wygrać tę rozgrywkę. Powiedz mi, jebebej, widziałeś kiedyś tak broniącego się mafiozę. Żeby miał aż tak wyjebane, żeby nawet poważnego posta z obroną nie napisał? Mi się coś tutaj nie skleja i na pewno odłożyłbym ten temat przynajmniej do jutra. a widziałeś takiego miastowego? przecież jak grasz i zerkasz, co tam ludzie piszą - a lajla jednak czyta - to nie piszesz rymami tylko wtedy się dopiero bronisz i przede wszystkim wychodzisz w sekundę z kreacji no właśnie tak robią mafiozi, jednego nawet pamiętam który właśnie za to o czym mówisz został zlinczowany - nazywał się Telezakupy Mango
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 20:56:45 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 20:56:45 GMT 1
Imo Kulesza jest niewinny, aczkolwiek nie ma racji co do lajli.
A żeby jeszcze bardziej namieszać dodam, że głosowałem na Żyda. xD
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 20:57:27 GMT 1
a widziałeś takiego miastowego? przecież jak grasz i zerkasz, co tam ludzie piszą - a lajla jednak czyta - to nie piszesz rymami tylko wtedy się dopiero bronisz i przede wszystkim wychodzisz w sekundę z kreacji no właśnie tak robią mafiozi, jednego nawet pamiętam który właśnie za to o czym mówisz został zlinczowany - nazywał się Telezakupy Mango w sensie, za wyjście w sekundę z kreacji
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 20:57:28 GMT 1
Jak Żydek umrze i będzie niewinny to będzie mi przykro xD
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 20:58:16 GMT 1
Ja posłałem głos na lajlę chociaż miałem wahania czy na żydka nie zmienić.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 21:00:12 GMT 1
no dobra kto wygral
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:00:48 GMT 1
no nie wiem, czarek, ja na miejscu mafijnej lajli raczej próbowałbym przeczekać - tym bardziej że będzie się wahać między żydkiem a nią, jakiś post prosto z serca jednak prędzej kupiłby jej dzień życia
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 21:02:28 GMT 1
no nie wiem, czarek, ja na miejscu mafijnej lajli raczej próbowałbym przeczekać - tym bardziej że będzie się wahać między żydkiem a nią, jakiś post prosto z serca jednak prędzej kupiłby jej dzień życia No ale właśnie nie napisała posta "prosto z serca" a jak sądzisz, komu by bardziej zależało: mafijnemu glonowi czy niewinnemu glonowi-świeżakowi?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 21:05:28 GMT 1
Kurczę, ale narazie myślę, że bardzo fajne jest to, że można całkiem sporo osób drogą eliminacji oczyścic mam wrażenie. Może jestem trochę zbyt pewny tych, których uznaję za niewinnych.
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 13, 2023 21:05:39 GMT 1
Lincz 1:
Lajla - niewinna
Lajla [8] - Lionel Messi, szrek, bajka, Guwniara z paletkom, jepepej, Winston, Jechaskiel Lipszyc, Grande_Connection Jechaskiel Lipszyc [4] - Steven Gerrard, cezarykulesza, Boy hotelowy, Ericlynnwright Lionel Messi [2] - Stefan Bielański, grandepicolo Guwniara z paletkom [1] - sentence
Nie głosowali: Lajla
Punkty karne: Lajla - 1
//Poprawione, na Guwniare glosował sentence //Edit: ujednolicenie
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:05:45 GMT 1
no jak na moje to właśnie miastowej osobie najbardziej szkoda lecieć pierwszego dnia
już nie wspominając, że nie wyobrażam sobie świeżaka tak trzymającego się kreacji
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:06:30 GMT 1
guwniara ma 2 głosy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:06:39 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:06:39 GMT 1
Wszystko jasne.
Jutro Lipszyc.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:07:21 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:07:21 GMT 1
Gerrard i Kulesza jedni z czystszych z samej gry i do tego głosowali dziś na winnego.
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 21:07:27 GMT 1
mowilem ze lajla miastowy, guwniara z paletkom ja glosowalem
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 21:07:54 GMT 1
nagle 8 głosów się nazbierało, wygląda to tak, jakby mafii zapaliło się pod dupką i wjebała się w tę lajlę. Idę oglądać Turyn z Neapolem. Testamenty pośmiertne czy przedśmiertne?
|
|