|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 21:08:12 GMT 1
Czemu?
Edit: W sensie czemu na Lipszyca, to że dziś nie padł, nie znaczy że jest w mafii.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 21:08:14 GMT 1
nagle 8 głosów się nazbierało, wygląda to tak, jakby mafii zapaliło się pod dupką i wjebała się w tę lajlę. Idę oglądać Turyn z Neapolem. Testamenty pośmiertne czy przedśmiertne? Pośmiertne btw
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:11:27 GMT 1
Czysto z głosowania, to Messi się podpiął chyba w ostatniej chwili, plus już grał kiedyś upośledzonego mafiosę, więc szedłbym w tę stronę jutro
|
|
|
Post by Guwniara z paletkom on Jan 13, 2023 21:11:59 GMT 1
wie ktoś o co chodzi z tym jupijajej? kto to jest w ogóle
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 21:12:42 GMT 1
Wszystko jasne. Jutro Lipszyc. A czemu nie boy hotelowy, co tylko sie podczepia i gra na przetrwanie. Bede Cie obserwowal, jak Winstona, E-murzyna, kulesze i Gerarda. Winston to jest czlowiek choragiewka: i albo kawal debila albo manipulator. Gerard zas nakrecil całą nagonkę na mnie. Kulesza w sumie mial racje co do layli, ze miala wyjebane (bo miala - nawet glosu nie oddala), wiec nie dziwie mu sie, ze celowal w drugiego masowego. Tylko Ty mi zostajesz z tego towarzystwa do wytlumaczenia sie Czemu mnie podejrzewasz?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 21:12:44 GMT 1
Czysto z głosowania, to Messi się podpiął chyba w ostatniej chwili, plus już grał kiedyś upośledzonego mafiosę, więc szedłbym w tę stronę jutro Akurat głosy chronologicznie nie są podane. Ja wysyłałem na nią głos jakoś około 19:30
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 21:14:48 GMT 1
Więc oskarżenie o podpinkę możesz sobie do niszczarki włożyć.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:15:36 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 13, 2023 21:15:36 GMT 1
Ktoś mi powie na szybko czy ten lincz na lajle to ja się podłączyłam czy pode mnie się podłączyli?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 21:15:51 GMT 1
Wzruszam ramionami i gramy dalej.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:18:37 GMT 1
Czysto z głosowania, to Messi się podpiął chyba w ostatniej chwili, plus już grał kiedyś upośledzonego mafiosę, więc szedłbym w tę stronę jutro Akurat głosy chronologicznie nie są podane. Ja wysyłałem na nią głos jakoś około 19:30 umiem czytac, ale w tę 19:30 to tak średnio wierzę, bo o 19:14 pisałeś: Ja bym mógł prócz żydka na lajlę czy eazy zagłosować, ewentualnie na jepepej jeśli się nie pojawi, który wczoraj sprawiał wrażenie aktywnego. Za to dzisiaj odnoszę wrażenie,że jest w ceniu. a do 19:30 pojawiły się jedynie posty, że nie ma sensu na lajlę, bo po chuj, nieaktywna itd, więc musiałbyś być durniem, żeby na podstawie tego zmienić głos, a lajla odpaliła swój testament dopiero później
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:20:04 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:20:04 GMT 1
Czemu? Edit: W sensie czemu na Lipszyca, to że dziś nie padł, nie znaczy że jest w mafii. No nie, ale słabo dla niego wygląda tak duża różnica w głosach. Jeżeli jest niewinny (i do tego sprawia wrażenie zdecydowanie większego ogara, niż Lajla) to jak racjonalnie wytłumaczyć to, że mafia nie próbowała skorzystać z okazji i go odwalić/powalczyć o remis między dwójką niewinnych? Jeśli jest niewinny to zyskuje jeden dzień, żeby nas do tego przekonać. Niewinna Lajla raczej by i tak tego nie zrobiła. Na dodatek (ale to już z mojej perspektywy, bo nie musicie podzielać tego zdania), oprócz mnie głosowały 2 osoby, których gra mnie przekonuje. Gra Lipszyca też go za jego niewinnością nie przemawia, mam choćby wypisane (z wczoraj), że zajmuje się opisywaniem gry, okropny post bodajże o tym, że musimy dać się uaktywnić tym, którzy do tej pory nic nie napisali (z zastrzeżeniem, że to jeszcze muszę sprawdzić, mam zapisane hasłowo, może to ktoś inny pisał) dodatkowo jako jeden z pierwszych mocno wjechał w niego Gerard i zapisałem sobie, że w mafii raczej nie są razem, a że Gerard dziś po południu mi się znacząco zazielenił...
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:20:28 GMT 1
no i po co miałbyś głosować o 19:30, skoro tyle gry się działo, a wiedziałeś też, że będziesz siedział i z niecierpliwością wypatrywał, ja wiem, że można zmienić głos i czasem się wysyła w razie czego wcześniej, no ale to też nie była taka sytuacja chyba, prawda?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:20:57 GMT 1
via mobile
Post by sentence on Jan 13, 2023 21:20:57 GMT 1
Tylko nie walmy znowu w glona jutro
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:22:17 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:22:17 GMT 1
Jeśli Lipszyc winny to to towarzystwo też jest ciekawe:
Lionel Messi: 2 - Stefan Bielański, grandepicolo
Guwniara z paletkom: 1 - sentence
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 21:22:28 GMT 1
Dobra obywatelska postawa ze strony użytkowników Lionel Messi, szrek, bajka, Guwniara z paletkom, jepepej, Winston, Jechaskiel Lipszyc, Grande_Connection.
Dobra robota panowie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:22:35 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:22:35 GMT 1
Zresztą Bielański też pisał okropne posty.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 21:23:18 GMT 1
no i po co miałbyś głosować o 19:30, skoro tyle gry się działo, a wiedziałeś też, że będziesz siedział i z niecierpliwością wypatrywał, ja wiem, że można zmienić głos i czasem się wysyła w razie czego wcześniej, no ale to też nie była taka sytuacja chyba, prawda? Skąd miałem wiedzieć, że będę siedział też o tej. Ale to nie rozmowa o tym, bo zahacza o moje prywatne sprawy i się pomału przyzwyczajam,że gdzieś nagle coś muszę zrobić, a nie chciałbym tego na publicznym forum poruszać.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:27:54 GMT 1
Z tego samego posta z 19:14 wynikało, że będziesz siedział, bo miałeś ewentualnie zmienić głos na mnie, jeślibym się nie pojawił (sic!), ale tak jak piszę - rozumiem, że można zagłosować wcześniej, żeby nie odjebać tzw. lipy, jak trzeba wyjść nagle z domu, no chuj mnie to obchodzi tak naprawdę, bo nie o to pytam
Pytam o to, co się stało w Twojej główce przez 15 minut w trakcie których z Lipszyca zmieniłeś głos na lailę
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 21:29:42 GMT 1
Z tego samego posta z 19:14 wynikało, że będziesz siedział, bo miałeś ewentualnie zmienić głos na mnie, jeślibym się nie pojawił (sic!), ale tak jak piszę - rozumiem, że można zagłosować wcześniej, żeby nie odjebać tzw. lipy, jak trzeba wyjść nagle z domu, no chuj mnie to obchodzi tak naprawdę, bo nie o to pytam Pytam o to, co się stało w Twojej główce przez 15 minut w trakcie których z Lipszyca zmieniłeś głos na lailę Nie zmieniłem głosu, podałem wcześniej na kogo mogę głosować.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:31:13 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:31:13 GMT 1
Wzruszam ramionami i gramy dalej. Szrek jak sztucznie próbuje pokazać luz.
|
|