|
Post by sentence on Jan 13, 2023 21:32:32 GMT 1
dzisiaj slabo szrek wyglada
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 21:32:58 GMT 1
Z tego samego posta z 19:14 wynikało, że będziesz siedział, bo miałeś ewentualnie zmienić głos na mnie, jeślibym się nie pojawił (sic!), ale tak jak piszę - rozumiem, że można zagłosować wcześniej, żeby nie odjebać tzw. lipy, jak trzeba wyjść nagle z domu, no chuj mnie to obchodzi tak naprawdę, bo nie o to pytam Pytam o to, co się stało w Twojej główce przez 15 minut w trakcie których z Lipszyca zmieniłeś głos na lailę Nie zmieniłem głosu, podałem wcześniej na kogo mogę głosować. ok, zajebiście
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 13, 2023 21:34:38 GMT 1
Świetny mecz w Neapolu btw, polecam odpalić sobie drugą połowę za kwadrans
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:36:10 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:36:10 GMT 1
a ty co już kurwa wiesz że niewinna poleci i chcesz ją pobronić discopolowcu?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:36:39 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:36:39 GMT 1
Generalnie polecam sobie poczytać posty szreka, szczególnie dzisiejsze.
Wnioski pozostawiam Wam.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 21:36:59 GMT 1
Czemu? Edit: W sensie czemu na Lipszyca, to że dziś nie padł, nie znaczy że jest w mafii. No nie, ale słabo dla niego wygląda tak duża różnica w głosach. Jeżeli jest niewinny (i do tego sprawia wrażenie zdecydowanie większego ogara, niż Lajla) to jak racjonalnie wytłumaczyć to, że mafia nie próbowała skorzystać z okazji i go odwalić/powalczyć o remis między dwójką niewinnych? Jeśli jest niewinny to zyskuje jeden dzień, żeby nas do tego przekonać. Niewinna Lajla raczej by i tak tego nie zrobiła. Na dodatek (ale to już z mojej perspektywy, bo nie musicie podzielać tego zdania), oprócz mnie głosowały 2 osoby, których gra mnie przekonuje. Gra Lipszyca też go za jego niewinnością nie przemawia, mam choćby wypisane (z wczoraj), że zajmuje się opisywaniem gry, okropny post bodajże o tym, że musimy dać się uaktywnić tym, którzy do tej pory nic nie napisali (z zastrzeżeniem, że to jeszcze muszę sprawdzić, mam zapisane hasłowo, może to ktoś inny pisał) dodatkowo jako jeden z pierwszych mocno wjechał w niego Gerard i zapisałem sobie, że w mafii raczej nie są razem, a że Gerard dziś po południu mi się znacząco zazielenił... Co to znaczy okropny post? I w czym był okropniejszy od innych, co pisali te same i podobne? Nie rozumiem Twojego rozumowania Mnie osobiscie przekonuje gra tylko Messiego - bo gra debila i gra dobrze. Reszta nie wykazała się zdecydowanie na anty i na +. Moim zdaniem szczegolnie ograni ludzi, jak bajka, czy guwniara, czy gerard, czy mysle, ze Ty (chociaz odmiennie od nich jestes raczej cichutki i z doskoku), moze grac sobie dowolna role i za miastowym przodownikiem pracy skrywac mafiozę. Temu tez mozliwe, ze moga podejrzewac paradoksalnie dobrych miastowych o bycie zaklamanym karlem mafii - jak mnie sie podejrzewa w sumie z dupy. Nie bede udawal, ze mi to nie przeszkadza, tym bardziej ,ze potem sie podlaczaja tacy obgryzacze kostek jak Messberg, bo przeszkadza. Moze to moja wada, ale pisanie duzo i czesto to nie jest moje tempo, ktore ciezko mi przeskoczyc (i dostalem za to). Wole sobie popatrzec z boku
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:53:42 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:53:42 GMT 1
Skoro tylko gra Messiego Cię przekonuje to kto Twoim zdaniem jest w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 21:57:00 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 21:57:00 GMT 1
Lol, a pan Stefan Bielański? Nie przypominam sobie, żeby cokolwiek pisał, tak że ppolecam dokładniej przestudiować listę graczy. Drugi to właśnie eazy, ale nie skojarzyłem jego nicku na liście. Tak pro forma, uaktywnił się w drugiej transzy, dosłownie na poprzedniej stronie: razem z sentence, a przed nim eric. Przecież to było ledwie stronę temu To jest ten okropny post konkretnie, narzekasz na tempo rozgrywki, a okazuje się, że masz czas, żeby jako pierwszą rzecz po zalogowaniu się od wczoraj proforma prostować jakiś drobiazg bez znaczenia, który na dodatek każdy może sobie sprawdzić na poprzednich stronach.
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 13, 2023 22:03:17 GMT 1
MORD 1:Guwniara z paletkom - 1. ofiara mordu mafii___________________________________________________________ Guwniara z paletkom - do następnego linczu masz czas na napisanie testamentu //Edit: Ujednolicenie
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:03:54 GMT 1
Jeśli Lipszyc winny to to towarzystwo też jest ciekawe: Lionel Messi: 2 - Stefan Bielański, grandepicolo Guwniara z paletkom: 1 - sentence Abstrahując od winy Pejsacza, to sentence bardzo nieprzyjemnie mnie zaskoczył tym głosem. Przez chwilę wyglądał mi z gry na kogoś, kto nieźle ogarnia, ma jakieś doświadczenie, a tymczasem jebnął głos totalnie obok gry, jakby się bał stać przy niewinnym. Przy ewentualnej niewinności ten głos wygląda równie źle co przy jego winie.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 22:04:03 GMT 1
Skoro tylko gra Messiego Cię przekonuje to kto Twoim zdaniem jest w mafii? Ja zrozumiałem tak jakby chciał chłop się do mnie przymilić. Resztę co wymienił czyli bajka,guwniara,gerard, ty to wierzy,że możecie być w mafii. Tak jakby on w to wierzył i wiedział,ze w tym kierunku należy mieszać( no bo przecież szuka łobuzów). Wie,że tym atakiem nikogo nie uniewinni i trochę namiesza w głowach pozostałych osób.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 22:06:40 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 22:06:40 GMT 1
Pomijając, że gówniara to chyba jakiś dobry gracz i pewnie dlatego zginela, moim zdaniem pokazała niewinność postem
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:07:13 GMT 1
Tak pro forma, uaktywnił się w drugiej transzy, dosłownie na poprzedniej stronie: razem z sentence, a przed nim eric. Przecież to było ledwie stronę temu To jest ten okropny post konkretnie, narzekasz na tempo rozgrywki, a okazuje się, że masz czas, żeby jako pierwszą rzecz po zalogowaniu się od wczoraj proforma prostować jakiś drobiazg bez znaczenia, który na dodatek każdy może sobie sprawdzić na poprzednich stronach. Przepraszam, bede tylko wieczorami tuz-tuz przed linczami Jedno dla mnie plus, ze mafia sie rozgrywac bedzie w weekend, a przynajmniej wtedy prorokuje swoje zejscie za takie okropne posty z rak takich tropiacych takie okropne posty detektywow.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 22:07:27 GMT 1
Oraz pomału zwracała uwagę na szreka zanim ty zacząłeś o tym pisać.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:09:08 GMT 1
Może jestem uprzedzony, ale mnie te posty Lipszyca po linczu wyglądają jak mafioso, który stwierdził: "o, przeżyłem, to mogę spróbować się pobronić, odwrócić uwagę, wymienić jakieś nicki. Do linczu daleko, jak zobaczę, że nic z tego nie będzie, to zniknę i może zapomną."
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 22:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 22:10:07 GMT 1
Jaskiel, cały czas gdzieś w treści posta przemycasz, że nie masz/nie będziesz mieć dużo czasu, a i tak polowa tego posta to śmieszki niezwiązane z szukaniem mafii (że będziesz pisać mniej okropnych postów tropionych przez detektywów, bla bla).
Co uważasz o Szreku i Winstonie?
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 22:10:31 GMT 1
śmierć guwniary trochę wyzielenia lipszyca, czy za proste?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:11:55 GMT 1
Skoro tylko gra Messiego Cię przekonuje to kto Twoim zdaniem jest w mafii? Nie wiem. Mam za mało danych. Teraz mozna sobie gdybac w zasadzie wylacznie na podstawie mordu komu przeszkadzała Guwniara. Ja uwazam nawet, ze Guwniara mogla byc tak wyrachowana, ze sie zgodzila de facto na swoje kilniecie z rak mafii. Moze jej cos wypadlo, moze jej sie znudziło, moze chce wygrac dlugą grę, nawet posmiertnie. A sie tego sprawdzic nie da. A moze byla dla kogos niewygodna. Potencjalny dla mnie mafiozo to Winston za bycie czlowiekiem choragiewka i dziwna postawe wzgledem layli. Co Ty Uwazasz o Winstonie?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:14:31 GMT 1
śmierć guwniary trochę wyzielenia lipszyca, czy za proste? Czemu wyzielenia? Moim zdaniem Guwniara poleciała za bycie dobrym graczem, po prostu. Ewentualnie za to + oskarżanie Szreka (bo chyba ona najmocniej go podszczypywała a na pewno robiła to jako pierwsza).
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 22:14:49 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 22:14:49 GMT 1
Uważam, że może być w mafii, mimo, że dziś do pewnego momentu miałem go za najczystszego w mieście. Na teraz ciężko mi powiedzieć, czy zmieniłem zdanie, bo zmienił swoją twórczość, czy dlatego, że niektórzy zaczęli podważać jego niewinność, co mnie zaczęło zastanawiać (chyba obydwa po trochu).
Plus dla Ciebie za uczciwą odpowiedź, że nie wiesz kto jest w mafii, uważam, że to miastowe i to bardzo.
|
|