|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:20:34 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 14:20:34 GMT 1
Imo obrona żydka dzisiaj wygląda solidnie. Nie genialnie, ale jestem w stanie dać mu kredyt zaufania na jeszcze jeden dzień.
Chciałbym za to po raz kolejny zwrócić uwagę NA GRĘ BAJKI
Najpierw wam zacytuję to, co pisałem wczoraj: "bajka - bardzo podobała mi się jej gra wczoraj, dzisiaj dużo mniej. Podobny case jak ze szrekiem, chociaż mniej oczywisty. Czerwona lampka mi się zapaliła przy łatwości, z jaką podpięła się na lincz pod laylę, mimo że tego samego dnia (!) prosiła o wstrzymanie się do jutra, bo nowi gracze, bla bla. Chorągiewką zapachniało i chronieniem własnej dupy. Plus dopóki nie została przyciśnięta, jej jedynym typem był Messi i to na nim opierała całość swojej gry. Wyglądało to dość wiarygodnie - do czasu."
Później jeszcze ten mafijny post z usprawiedliwianiem się neurotyzmem, alkoholem, bla bla - pizdowatość, będąca totalną odwrotnością jej gry do tej pory.
Co się dzieje dzisiaj - mamy switch z Messiego na żydka - łatwy cel, bo skoro z Messiego ludzie zeszli, to to najbardziej prawdopodobny kandydat. Niby mówi, że głos na messiego, ale dojechać nie zaszkodzi, żeby ktoś oddał głos. W razie czego ona jest konsekwentna, a to reszta zrobiła masówkę. Podała kilka swoich typów, ale poza nim, nie uzasadniła nikogo. Nie ustosunkowała się do ŻADNYCH zarzutów, które od wczoraj padały w jej stronę, jakby liczyła, że jak nie dotknie gówna, to przestanie śmierdzieć. Słabo to wygląda.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:20:37 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 14:20:37 GMT 1
Też mam małe wątpliwości jeśli chodzi o tego żydka po jego forumingu ostatnim, ale moim zdaniem ten temat będzie się ciągnął w nieskończoność jeśli go nie zamkniemy a dzisiaj jest dobry moment, żeby to zrobić, co mocno wyjaśni sytuację z wczoraj która - delikatnie mówiąc nie świadczy o żydku zbyt dobrze.
Nadal uważam, że jest w mafii, ale już nie mam takiego mocnego przkeonania jak wczoraj
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 14:22:02 GMT 1
Ja o Messim mam teraz takie samo mniemanie jak Gerrard, nie warto go bic bo więcej powie jego życie niż jego śmierc. To jest najgłupszy post jaki napisałem w całej rozgrywce i go żałuję. Już nigdy nie będę bił w nieaktywnych, których śmierć nic nie powie pierwszego dnia. Bardzo podoba mi się rozkmina Boya o Sentence. Ogólnie bardzo ciężka jest ta rozgrywka i wiem, że się waham, ale widzę strasznie dużo graczy, którzy są podejrzani dla mnie. Zastanawia mnie jaki jest %mafii z grona: Lipszyc, Messi, Sentence, Eazy, Winston. Bo ja mam w sumie dużo osób, na które byłbym skłonny głosować. Ale też mam trochę taką paranoję, coraz mniej pewności odnośnie czegokolwiek. Testament gówniary by mi strasznie pomógł jakby zawierała się w nim jakaś sugestia czy ja w ogóle w dobrym gronie dłubię. W ogóle jeżeli dobrze kalkuluję to gra zaczynała się przy stanie 12 miasta na 4 mafię a dzisiaj to już jest 10 miasta na 4 mafię?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:22:41 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 14:22:41 GMT 1
Ja na bajkę to bym nawet zagłosował, bo lepiej się będzie bez niej grało, ale w mafii raczej nie jest. Jak wygląda sytuacja w linczach. Ile razy możemy spudłować?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 14:24:18 GMT 1
Cezary jak mnie twoja logika głosowania na mieszkańców denerwuje. Ty myślisz że my możemy w nieskończonośc sobie strzelac?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:25:24 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 14:25:24 GMT 1
No właśnie dlatego pytam typie xd
A zresztą, skąd wiesz że głosowałem na jakiegokolwiek mieszkańca?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 14:26:20 GMT 1
Dla mnie najlepszą opcją byłoby zamknięcie tematu żydka. Wolałbym nie czytać znowu kolejnych postów obronnych z jego strony. Z punktu widzenia miasta lincz na nim będzie dziś bardzo dobry.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 14:27:06 GMT 1
Szanownych uczestników uprasza się o zajęcie stanowiska ws. wyjebania dzisiaj Żydka, a jeżeli nie, to dlaczego. Dociśnięty wczoraj bronił się dość naturalnie (wg mnie). Zapytany o to kto jego zdaniem jest w mafii, odpowiedział uczciwie, że nie wie, zamiast podawać jakieś typy na siłę, żeby przypodobać się miastu. Na dodatek wyskoczył z absurdalną w tej sytuacji teorią o zamordowaniu swojego przez mafię (chyba on?). Imo obrona żydka dzisiaj wygląda solidnie. Nie genialnie, ale jestem w stanie dać mu kredyt zaufania na jeszcze jeden dzień. Chciałbym za to po raz kolejny zwrócić uwagę NA GRĘ BAJKI Też mam małe wątpliwości jeśli chodzi o tego żydka po jego forumingu ostatnim, ale moim zdaniem ten temat będzie się ciągnął w nieskończoność jeśli go nie zamkniemy a dzisiaj jest dobry moment, żeby to zrobić, co mocno wyjaśni sytuację z wczoraj która - delikatnie mówiąc nie świadczy o żydku zbyt dobrze. Nadal uważam, że jest w mafii, ale już nie mam takiego mocnego przkeonania jak wczoraj dlaczego żaden z was nie zauważa, że Żydek nie ma podejrzanych?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 14:27:48 GMT 1
Dla mnie najlepszą opcją byłoby zamknięcie tematu żydka. Wolałbym nie czytać znowu kolejnych postów obronnych z jego strony. Z punktu widzenia miasta lincz na nim będzie dziś bardzo dobry. dlaczego nie chcesz czytać postów obronnych? xD
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 14:28:31 GMT 1
No właśnie dlatego pytam typie xd A zresztą, skąd wiesz że głosowałem na jakiegokolwiek mieszkańca? Nie obchodzi mnie na co głosujesz tylko do czego namawiasz.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 14:28:51 GMT 1
Dla mnie najlepszą opcją byłoby zamknięcie tematu żydka. Wolałbym nie czytać znowu kolejnych postów obronnych z jego strony. Z punktu widzenia miasta lincz na nim będzie dziś bardzo dobry. A z punktu widzenia mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:29:25 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 14:29:25 GMT 1
Zauważamy, boy hotelowy nawet o tym pisał, tylko jest to odczucie że to trochę niestandardowe co działa na jego korzyść? Nie wiem, ja i tak bym go najchętniej zabił dzisiaj
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 14:30:00 GMT 1
Dla mnie najlepszą opcją byłoby zamknięcie tematu żydka. Wolałbym nie czytać znowu kolejnych postów obronnych z jego strony. Z punktu widzenia miasta lincz na nim będzie dziś bardzo dobry. dlaczego nie chcesz czytać postów obronnych? xD Casus Jerzego Zięby się kłania, czyli do bólu ciągła obrona . Dla mnie on jest do odwalenia niezależnie od koloru.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 14:30:21 GMT 1
Dla mnie najlepszą opcją byłoby zamknięcie tematu żydka. Wolałbym nie czytać znowu kolejnych postów obronnych z jego strony. Z punktu widzenia miasta lincz na nim będzie dziś bardzo dobry. A z punktu widzenia mafii? Nie znam takiego punktu widzenia
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:30:31 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 14:30:31 GMT 1
Zauważam też, że podejrzanych nie ma także Shrek
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 14:37:22 GMT 1
odważne słowa jak na mafiozę
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:39:42 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 14:39:42 GMT 1
To sugestia, że ja jestem Twoim podejrzanym, czy kolejny nic nie wnoszący pierd?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 14:40:15 GMT 1
pierd
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 14:43:26 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 14:43:26 GMT 1
dlaczego nie chcesz czytać postów obronnych? xD Casus Jerzego Zięby się kłania, czyli do bólu ciągła obrona . Dla mnie on jest do odwalenia niezależnie od koloru. Czyli - idąc dalej tą analogią - skłaniasz się do ujebania niewinnego tylko dlatego, że jest zmuszony do ciągłej obrony? Powiedziałbym, że to na korzyść mafii działanie, może spokojnie walić w najłatwiejszy cel, bo miasto i tak nie widzi nikogo poza nim. A jeżeli zlinczujemy niewinnego, to robi się już 9-4, just sayin'. Miałem nadzieję, że jak da ci się szansę, to powiesz coś mądrego, a tu mafijny pierd za każdym razem, jak się za pewnie poczujesz.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 14:44:12 GMT 1
Casus Jerzego Zięby się kłania, czyli do bólu ciągła obrona . Dla mnie on jest do odwalenia niezależnie od koloru. Czyli - idąc dalej tą analogią - skłaniasz się do ujebania niewinnego tylko dlatego, że jest zmuszony do ciągłej obrony? Powiedziałbym, że to na korzyść mafii działanie, może spokojnie walić w najłatwiejszy cel, bo miasto i tak nie widzi nikogo poza nim. A jeżeli zlinczujemy niewinnego, to robi się już 9-4, just sayin'. Miałem nadzieję, że jak da ci się szansę, to powiesz coś mądrego, a tu mafijny pierd za każdym razem, jak się za pewnie poczujesz. zabraniam linczować dzisiaj bajkę, w kogo byś walił?
|
|