|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 15:20:47 GMT 1
Mam się znowu czuć zaszczycony,że mafia próbuje mnie odjebać za niewinność? Mam wrażenie,że Żydek i Connection bawią się wokół mnie, gdzie jeden powie winny inny niewinny próbując mnie pchać na świecznik nawet chwilę się nie zastanawiając nad innymi opcjami xd Poza tym nadal nie widzę sensu tego co connection piszę,że lepiej by było zrobić "hero" lincz dupy na kimś aktywnym wide Leo Rojas vs Walkiewicz niż odjebać glona i sprawdzić co aktywniejsi piszą. Zresztą ja jestem za tym by odjebać dziś żydka, potem sentence.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:21:26 GMT 1
Może nie umiem grać w mafię, bo nie strzelam szafowaniem, kto niewinny i kto podejrzany, jak niektórzy, aż nie mam pewności większej niż średnia. ale skoro tak Was to interesuje, skoro juz z 2 osoby tego chca to napisze wprost: Podejrzewałem Winstona z rana, obecnie podejrzewam bajke i Gerarda za synchronizacje swoich opinii i działań (albo sa niewinni, albo jeden winny, albo razem winni (ale to karkołomne) ). Mysle, ze mafia ich bedzie trzymać razem i ich nie odjebie, bo skasowanie jednego uniewinniloby drugiego, a oni dalej beda polowac na czarownice i odjebywac miastowych. Hahahaha, czyli nas podejrzewasz (o bycie w mafii), ale mafia nas nie odjebie bo by śmierć jednego uniewinni drugiego (choć z Twojego posta wynika, że razem w mafii raczej nie jesteśmy, więc jest maksymalnie jeden, więc logiczny wniosek byłby taki, że jak mafia w mordzie odjebie jednego, to warto zlinczować drugiego? ej ale ja już się przyjebałem do tego fragmentu, znajdź sobie inny :/
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 14, 2023 15:21:49 GMT 1
winny: steven gerrard - wygląda na bossa mafii, jednak jest zbyt silny by go wyeliminowac
winston - wszystko mu śmierdzi, może dlatego, że jest małpą? lionel messi - przekonuje mnie posty jepepej ze steven gerrard broni swojego 6 letniego syna
niewinny: grande conncection - był najbardziej podejrzany przeze mnie na początku ale jest rozkminiaczem dobrym (zapraszam na bazarek grande prowadze maly biznesik) jepepej - wydaje się mieć rozsądne zdanie shrek - jest szrekiem ze shreka
bajka - jest mężczyzna
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:22:01 GMT 1
Caly kulesza i cala jego gra od poczatku, wulgarnosc, udawanie jaki to on nie jest super, a wszystkie jego posty to jakis placz, jakies narzekanie, jakies tworzenie narracji rozgrywki jakby nie-wiadomo-kim-byl, jak jestes taki sfrustrowany to po co w ogole grasz
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:22:18 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:22:18 GMT 1
Co sobie wyobrażasz, że skoro wiem kim jest, wiem jak zawsze gra i wiem że zawsze szybko staje się to obvious, że jest niewinny to co mam robić. Wymyślać jakieś z dupy argumenty, żebyś nie napisał, że to leniwe?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:23:07 GMT 1
A czy ten sam typ nie zagral przypadkiem takiej samej edyjci, tylko byl w mafi i elo, rozjebane? I jakos wtedy go nie zabiliscie. Pzdro 600, z dupy zatem to twoje gadanie
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:23:43 GMT 1
Caly kulesza i cala jego gra od poczatku, wulgarnosc, udawanie jaki to on nie jest super, a wszystkie jego posty to jakis placz, jakies narzekanie, jakies tworzenie narracji rozgrywki jakby nie-wiadomo-kim-byl, jak jestes taki sfrustrowany to po co w ogole grasz no, kulesza wychodź z kreacji XD
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:24:13 GMT 1
Miał byc zieloną latarnią i się dałem wczoraj na to nabrac. A jest gorzej niż było. Jest lepiej niż było. Widać jeszcze wyraźniej, że niewinny oraz że nie warto go słuchać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:25:26 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:25:26 GMT 1
A czy ten sam typ nie zagral przypadkiem takiej samej edyjci, tylko byl w mafi i elo, rozjebane? I jakos wtedy go nie zabiliscie. Pzdro 600, z dupy zatem to twoje gadanie Dlatego wyciągnelismy wnioski i nie uniewinniamy na 100% po pierwszych dwóch godzinach tylko po dwóch dniach. Ogarnij dupę proszę Cię, bo jesteś niewinny i mógłbyś się tutaj przydać
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 15:25:38 GMT 1
Może nie umiem grać w mafię, bo nie strzelam szafowaniem, kto niewinny i kto podejrzany, jak niektórzy, aż nie mam pewności większej niż średnia. ale skoro tak Was to interesuje, skoro juz z 2 osoby tego chca to napisze wprost: Podejrzewałem Winstona z rana, obecnie podejrzewam bajke i Gerarda za synchronizacje swoich opinii i działań (albo sa niewinni, albo jeden winny, albo razem winni (ale to karkołomne) ). Mysle, ze mafia ich bedzie trzymać razem i ich nie odjebie, bo skasowanie jednego uniewinniloby drugiego, a oni dalej beda polowac na czarownice i odjebywac miastowych. Hahahaha, czyli nas podejrzewasz (o bycie w mafii), ale mafia nas nie odjebie bo by śmierć jednego uniewinni drugiego (choć z Twojego posta wynika, że razem w mafii raczej nie jesteśmy, więc jest maksymalnie jeden, więc logiczny wniosek byłby taki, że jak mafia w mordzie odjebie jednego, to warto zlinczować drugiego? I znowu to kiszenie sie w tym samym sosie, co nie sluzy nikomu. Nie. Jezeli juz to warto sie popatrzec na drugiego, co by robil. I popatrzec na innych. Plus mysle ,ze Ty z dwojga masz juz opinie wyrobiona Wielkiego Miastowego, to nawet jakbys w linczu zebral 50% glosów to bys przetrwał. Wyrokuje ,ze jezeli nie 1 to Was 2 dojedzie o konca gry. Po ostatnim linczu i mordzie sie narobilo fermentu i kolo podejrzanych rozszerzylo sie z 1/2 do 4/5. A pozostale 9 osob? Dostalem zjebe juz za takie gadanie, ale to nie jest prawda?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:26:50 GMT 1
A czy ten sam typ nie zagral przypadkiem takiej samej edyjci, tylko byl w mafi i elo, rozjebane? I jakos wtedy go nie zabiliscie. Pzdro 600, z dupy zatem to twoje gadanie No zagrał, ale z czyjąś pomocą. Czyli jak tej osoby, która pomagała nie ma w mafii, to jasne, że Messi tego nie powtórzy. Dlatego roboczo zakładam, że Messi niewinny, wszystko na to wskazuje przecież.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:27:24 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:27:24 GMT 1
Miał byc zieloną latarnią i się dałem wczoraj na to nabrac. A jest gorzej niż było. Jest lepiej niż było. Widać jeszcze wyraźniej, że niewinny oraz że nie warto go słuchać. Co? Typ chce odjebać aktywnego gracza bez względu na kolor, a ty mówisz, że jest lepiej, niż było? Albo tak bardzo zacietrzewiony jesteś przeciwko żydkowi, albo wiadomo, co.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:28:36 GMT 1
Jest lepiej niż było. Widać jeszcze wyraźniej, że niewinny oraz że nie warto go słuchać. Co? Typ chce odjebać aktywnego gracza bez względu na kolor, a ty mówisz, że jest lepiej, niż było? Albo tak bardzo zacietrzewiony jesteś przeciwko żydkowi, albo wiadomo, co. No dokładnie, jest lepiej niż było: jeszcze wyraźniej widać, że Messi niewinny oraz że nie warto go słuchać (gdy na przykład pisze, że kogoś trzeba odjebać bez względu na kolor), czego tu nie rozumiesz?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:28:45 GMT 1
No to widać dzisiaj dwie frakcje Anty Zyd i Pro Żyd Ktoś zrobi mi liste? Winstwon Kocha Żyda Gerard i Kulesza są przeciwko Reszta? Szrek na pewno ma stanowisko, i Grande Connection i eee sentence? Ale nie chce mi sie sprawdziac Chociaz to na pewno bedzie dzisiaj caly dzien
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:29:09 GMT 1
Co? Typ chce odjebać aktywnego gracza bez względu na kolor, a ty mówisz, że jest lepiej, niż było? Albo tak bardzo zacietrzewiony jesteś przeciwko żydkowi, albo wiadomo, co. No dokładnie, jest lepiej niż było: jeszcze wyraźniej widać, że Messi niewinny oraz że nie warto go słuchać (gdy na przykład pisze, że kogoś trzeba odjebać bez względu na kolor), czego tu nie rozumiesz? Messi chce odjebać Żyda, ktorego Winstow uwaza za 100% niewinnego? eee? Jezeli dobrze czytam. Napisal normalnie
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:29:21 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:29:21 GMT 1
No to widać dzisiaj dwie frakcje Anty Zyd i Pro Żyd Ktoś zrobi mi liste? Winstwon Kocha Żyda Gerard i Kulesza są przeciwko Reszta? Szrek na pewno ma stanowisko, i Grande Connection i eee sentence? Ale nie chce mi sie sprawdziac Chociaz to na pewno bedzie dzisiaj caly dzien Nie kocham go, ale uważam, że masówka na żydka nic nam chwilowo nie powie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:29:46 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:29:46 GMT 1
Jakie są szanse, że ta bajka jednak w mafii i gra jawnego szkodnika?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:31:13 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:31:13 GMT 1
Wydaje mi się mało prawdopodobne, żeby mieć tak duże jaja, ale to co się tu odpierdala serio skłania mnie do takich rozmyślań
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:31:44 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:31:44 GMT 1
Co? Typ chce odjebać aktywnego gracza bez względu na kolor, a ty mówisz, że jest lepiej, niż było? Albo tak bardzo zacietrzewiony jesteś przeciwko żydkowi, albo wiadomo, co. No dokładnie, jest lepiej niż było: jeszcze wyraźniej widać, że Messi niewinny oraz że nie warto go słuchać (gdy na przykład pisze, że kogoś trzeba odjebać bez względu na kolor), czego tu nie rozumiesz? Bez względu na to, co Messi mówi, ty powtarzasz jak mantrę, że jest niewinny i nie ma co go słuchać. Nie rozumiem tego nastawienia.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:32:07 GMT 1
No to widać dzisiaj dwie frakcje Anty Zyd i Pro Żyd Ktoś zrobi mi liste? Winstwon Kocha Żyda Gerard i Kulesza są przeciwko Reszta? Szrek na pewno ma stanowisko, i Grande Connection i eee sentence? Ale nie chce mi sie sprawdziac Chociaz to na pewno bedzie dzisiaj caly dzien imo Żyd nie jest 'czy', tylko 'kiedy', nie mogę tylko zrozumieć messifikacji jego dzisiejszych postów
|
|