|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:32:09 GMT 1
Hahahaha, czyli nas podejrzewasz (o bycie w mafii), ale mafia nas nie odjebie bo by śmierć jednego uniewinni drugiego (choć z Twojego posta wynika, że razem w mafii raczej nie jesteśmy, więc jest maksymalnie jeden, więc logiczny wniosek byłby taki, że jak mafia w mordzie odjebie jednego, to warto zlinczować drugiego? I znowu to kiszenie sie w tym samym sosie, co nie sluzy nikomu. Nie. Jezeli juz to warto sie popatrzec na drugiego, co by robil. I popatrzec na innych. Plus mysle ,ze Ty z dwojga masz juz opinie wyrobiona Wielkiego Miastowego, to nawet jakbys w linczu zebral 50% glosów to bys przetrwał. Wyrokuje ,ze jezeli nie 1 to Was 2 dojedzie o konca gry. Po ostatnim linczu i mordzie sie narobilo fermentu i kolo podejrzanych rozszerzylo sie z 1/2 do 4/5. A pozostale 9 osob? Dostalem zjebe juz za takie gadanie, ale to nie jest prawda? Jakbym dostał 50% głosów to bym padł, no co Ty pierdolisz, człowieku! Przecież nawet przy założeniu, że druga połowa się nie rozkłada, tylko idzie na kogoś innego, to w 90% mafia wywali mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:32:51 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:32:51 GMT 1
Bajka imo coraz bardziej mafia - uczepiła się mnie, że gdzieś tam nie zgodziłem się z Messim co do linczu żydka i od razu nawala, że GO KOCHAM i uważam za 100% niewinnego, żeby mnie wepchnąć do jednej frakcji z nim xD wpychanie słów w usta tak bardzo miastowe.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:34:46 GMT 1
Pro-Kabalista Winston
Anty-Kabalista Messi Bajka Boi (bo nie dal go w ogóle w niewinnych) + glos
Steven Gerrard (głos) Kulesza (głos) Eric (glos)
Pro-Messi Gerard Kulesza Boi (powiedzmy)
Anty-Messi
Bajka Bielański Grande-Connection Winston jepepej
Sprawdzone włącznie do 24 strony + głosy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:36:02 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:36:02 GMT 1
Bajka imo coraz bardziej mafia - uczepiła się mnie, że gdzieś tam nie zgodziłem się z Messim co do linczu żydka i od razu nawala, że GO KOCHAM i uważam za 100% niewinnego, żeby mnie wepchnąć do jednej frakcji z nim xD wpychanie słów w usta tak bardzo miastowe. No właśnie ja myślę, że to wynika z tego, że jest po prostu slabym graczem, ale chętnie posłucham więcej w tym temacie, może znów wiadomo kto robi nas w jajo podszywając się pod kogos xd
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:36:05 GMT 1
Ok, to pan Kabalist raczej out chyba ze cud sie wydarzy
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:36:10 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:36:10 GMT 1
Mógłbym w zasadzie powtórzyć swój post wyżej.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:37:10 GMT 1
Jak mi Shrek i Gerard powiedzą jednomyślnie by nie glosowac na Messiego i go dzisiaj olać, spoko, zrobie to
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:37:24 GMT 1
No dokładnie, jest lepiej niż było: jeszcze wyraźniej widać, że Messi niewinny oraz że nie warto go słuchać (gdy na przykład pisze, że kogoś trzeba odjebać bez względu na kolor), czego tu nie rozumiesz? Bez względu na to, co Messi mówi, ty powtarzasz jak mantrę, że jest niewinny i nie ma co go słuchać. Nie rozumiem tego nastawienia. No jaśniej chyba nie możemy tego wytłumaczyć z Kuleszą, ale spróbuję ostatni raz. Messi to osoba grająca od lat. Łatwo rozpoznawalna. Zawsze będąc w mieście pisze bzdury (więc nie warto go słuchać), ale jego gra jako mafioso tak znacznie odbiega od gry jako miastowy, że widać to po 2 dniach jak na dłoni i wtedy nie warto go linczować, bo jest pewnym niewinnym, co do którego to mafia musi podjąć decyzję czy mordować, czy zostawić.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:37:44 GMT 1
Pro-Kabalista Winston
Anty-Kabalista Messi Bajka Boi (bo nie dal go w ogóle w niewinnych) + glos
Steven Gerrard (głos) Kulesza (głos) Eric (glos)
Anty-Messi
Sprawdzone włącznie do 24 strony + głosy
boi przeszedł do teamu prokabalista przecież
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:39:02 GMT 1
Pro-Kabalista Winston Boi
Anty-Kabalista Messi Bajka Steven Gerrard (głos) Kulesza (głos) Eric (glos)
Anty-Messi
poprawione
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:39:16 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:39:16 GMT 1
Kto to jest kabalsita?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 15:39:29 GMT 1
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:39:34 GMT 1
Jak mi Shrek i Gerard powiedzą jednomyślnie by nie glosowac na Messiego i go dzisiaj olać, spoko, zrobie to a ty nie chciałeś tajnego robić?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:39:40 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:39:40 GMT 1
Bez względu na to, co Messi mówi, ty powtarzasz jak mantrę, że jest niewinny i nie ma co go słuchać. Nie rozumiem tego nastawienia. No jaśniej chyba nie możemy tego wytłumaczyć z Kuleszą, ale spróbuję ostatni raz. Messi to osoba grająca od lat. Łatwo rozpoznawalna. Zawsze będąc w mieście pisze bzdury (więc nie warto go słuchać), ale jego gra jako mafioso tak znacznie odbiega od gry jako miastowy, że widać to po 2 dniach jak na dłoni i wtedy nie warto go linczować, bo jest pewnym niewinnym, co do którego to mafia musi podjąć decyzję czy mordować, czy zostawić. Ale przecież już ktoś przypominał edycję, w której grając tak wygrał jako mafia. Skąd pewność, że nikt go znowu nie prowadzi?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:40:00 GMT 1
Jak mi Shrek i Gerard powiedzą jednomyślnie by nie glosowac na Messiego i go dzisiaj olać, spoko, zrobie to To ja już od razu mówię, że Messiego dziś nie ruszamy, mam nadzieję, że Szrek potwierdzi. Moim zdaniem tematem na dziś powinien być Żydek oraz Sentence, chyba że idziemy grubo w Szreka.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:41:16 GMT 1
No jaśniej chyba nie możemy tego wytłumaczyć z Kuleszą, ale spróbuję ostatni raz. Messi to osoba grająca od lat. Łatwo rozpoznawalna. Zawsze będąc w mieście pisze bzdury (więc nie warto go słuchać), ale jego gra jako mafioso tak znacznie odbiega od gry jako miastowy, że widać to po 2 dniach jak na dłoni i wtedy nie warto go linczować, bo jest pewnym niewinnym, co do którego to mafia musi podjąć decyzję czy mordować, czy zostawić. Ale przecież już ktoś przypominał edycję, w której grając tak wygrał jako mafia. Skąd pewność, że nikt go znowu nie prowadzi? Pewności nie ma, ale prawdopodobieństwo malutkie, a może spaść do 0 jak się okaże, że potencjalny prowadzący padnie w mordzie.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:41:22 GMT 1
Jak mi Shrek i Gerard powiedzą jednomyślnie by nie glosowac na Messiego i go dzisiaj olać, spoko, zrobie to a ty nie chciałeś tajnego robić? Patrz co pisałam: jeżeli będzie rotowanie na masówkę. Sprawdzma jak to obecnie wygląda i jakie są tendencje w mieście i czy idzie jawna masowka.
Mamy tylko dwa konflikty (o Messiego, i o Żyda), ale dla mafii to robi różnice, + calkowicie inne frakcje w obu przypadkach. Zakladam ze jest ogromna szansa ze Messi jest w mafi, a wspól-mafiozi moga grac na tozsamosci ze on niewinny, niewinny. Just sayin Jakbym byla w mafii i wiedzialbym ze to on i jaki jest kontekst historyczny, tez bym tak grala, bo czemu nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:42:15 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:42:15 GMT 1
Jak mi Shrek i Gerard powiedzą jednomyślnie by nie glosowac na Messiego i go dzisiaj olać, spoko, zrobie to To ja już od razu mówię, że Messiego dziś nie ruszamy, mam nadzieję, że Szrek potwierdzi. Moim zdaniem tematem na dziś powinien być Żydek oraz Sentence, chyba że idziemy grubo w Szreka. Za wcześnie chyba na tego shreka. Aktywny, fajna kreacja, może jeszcze coś wniesie, chociaż chyba mamy o nim podobne zdanie
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:42:34 GMT 1
winny: steven gerrard - wygląda na bossa mafii, jednak jest zbyt silny by go wyeliminowac winston - wszystko mu śmierdzi, może dlatego, że jest małpą? lionel messi - przekonuje mnie posty jepepej ze steven gerrard broni swojego 6 letniego syna niewinny: grande conncection - był najbardziej podejrzany przeze mnie na początku ale jest rozkminiaczem dobrym (zapraszam na bazarek grande prowadze maly biznesik) jepepej - wydaje się mieć rozsądne zdanie shrek - jest szrekiem ze shreka bajka - jest mężczyzna Będziesz coś więcej grał, czy jebnąłeś pierda i znikniesz na cały dzień?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:42:35 GMT 1
A no i tak Sentence sie slizga obecnie mimo iz go Boi wypunktowal + tak jak Gerard ktos go wywoluje (+ ktos tam jeszcze), a Sentence sie pojawil z jakims marnym postem i cisza. i póki co temat zeslizgany, ale jest 6h jeszcze To oczywisty opis rozgrywki, ale tez wskazuje, ze fajnie jakby wiecej gry bylo ponad Messi/Żyd, wiec Sentence to spoko opcja
|
|