szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:43:37 GMT 1
a ty nie chciałeś tajnego robić? Patrz co pisałam: jeżeli będzie rotowanie na masówkę. Sprawdzma jak to obecnie wygląda i jakie są tendencje w mieście i czy idzie jawna masowka.
Mamy tylko dwa konflikty (o Messiego, i o Żyda), ale dla mafii to robi różnice, + calkowicie inne frakcje w obu przypadkach. Zakladam ze jest ogromna szansa ze Messi jest w mafi, a wspól-mafiozi moga grac na tozsamosci ze on niewinny, niewinny. Just sayin Jakbym byla w mafii i wiedzialbym ze to on i jaki jest kontekst historyczny, tez bym tak grala, bo czemu nie?
Ja to niezależnie od tego co będzie się działo powiedzmy o 18 chciałbym jeszcze wajchę przestawić xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:43:41 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:43:41 GMT 1
a ty nie chciałeś tajnego robić? Patrz co pisałam: jeżeli będzie rotowanie na masówkę. Sprawdzma jak to obecnie wygląda i jakie są tendencje w mieście i czy idzie jawna masowka.
Mamy tylko dwa konflikty (o Messiego, i o Żyda), ale dla mafii to robi różnice, + calkowicie inne frakcje w obu przypadkach. Zakladam ze jest ogromna szansa ze Messi jest w mafi, a wspól-mafiozi moga grac na tozsamosci ze on niewinny, niewinny. Just sayin Jakbym byla w mafii i wiedzialbym ze to on i jaki jest kontekst historyczny, tez bym tak grala, bo czemu nie?
Czyli, że ja w mafii z Messim i Gerrardem i cała nasza strategia opiera się na tym, że Messi to Messi?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 15:44:12 GMT 1
Ja mam z żydem taki problem, że jak tak bardzo nierozumiem jego postów (po prostu dosłownie nie rozumiem co z nich wynika), że totalnie nie umiem nic o nim powiedziec. Mam go na liście, ale wolałbym jakbyśmy się skupili na Sentence dziś.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:44:54 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:44:54 GMT 1
Ps. Uważam, że Stefan Bielański to mafijny glon - wbił dzisiaj, wrzucił posta z oskarżeniami pozorującego aktywność i znowu zniknął, bo pewnie koledzy z mafii mu przypomnieli, żeby karniaków nie zebrał. Ale to temat na później.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:44:55 GMT 1
Patrz co pisałam: jeżeli będzie rotowanie na masówkę. Sprawdzma jak to obecnie wygląda i jakie są tendencje w mieście i czy idzie jawna masowka.
Czyli, że ja w mafii z Messim i Gerrardem i cała nasza strategia opiera się na tym, że Messi to Messi? Czemu wszyscy od razu? Jedna osoba go pozna spoza mafii. Uzna za niewinnego. A jakis kozak mafijny (jesli ma Mesjasza za towarzysza) to samo bedzie tylko podbija i podbijal w gore, az całe miasto tak zacznie trajkoac. Kto by tka nie robil?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:45:18 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:45:18 GMT 1
Żydek na celowniku, temat Messiego upada to wajchę na Sentence’a przekręcamy xD
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:46:17 GMT 1
Jakbym była w mafi, i jakikolwiek moj mafiozo bylby zagrozony, a ktos go z miasta znal i go bronil wbrew miastu (a widac ze Messi nadal jest w mniejszosci sympatii miasta), to od razu bym podpytala na mafijnym o kogo chodzi, i sama bym udawała ze go znam. Proste. Nie zakladam ze udajesz, ale to można grac, 'easy
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 15:46:52 GMT 1
Przecież ta strategia nie miałaby sensu dla mafii tymi obronami za wiadomo co kmwtw, bo to by oznaczało,że od razu ja,cezary i Gerrard to mafia. Zwłaszcza że jestem na świecznik wrzucany przez niektórych, a taka strategia wkopywała do grobu wszelkich moich obrońców.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 15:47:00 GMT 1
Dobra Shrek, olać messiego i nie spamować dzisiaj o nim czy nie?
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:47:08 GMT 1
To ja już od razu mówię, że Messiego dziś nie ruszamy, mam nadzieję, że Szrek potwierdzi. Moim zdaniem tematem na dziś powinien być Żydek oraz Sentence, chyba że idziemy grubo w Szreka. Za wcześnie chyba na tego shreka. Aktywny, fajna kreacja, może jeszcze coś wniesie, chociaż chyba mamy o nim podobne zdanie Ja też uważam, że to RACZEJ nie temat na dziś, ale... Problem jest taki, że Szrek jest aktywny, ale nie porusza jakichś ważnych, kontrowersyjnych wątków. Szczerze mówiąc wygląda mi to teraz trochę tak, jakby czekał na posta e-murzyna na jego temat, żeby zobaczyć, czy warto grać, czy jest spalony i jego ataki na innych mogą tylko zaszkodzić.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:47:15 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:47:15 GMT 1
Zgodnie z sumieniem na moment obecny mój głos poszedłby na bajkę.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:47:24 GMT 1
może tajne między sentencem a kuleszą
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:47:54 GMT 1
Za wcześnie chyba na tego shreka. Aktywny, fajna kreacja, może jeszcze coś wniesie, chociaż chyba mamy o nim podobne zdanie Ja też uważam, że to RACZEJ nie temat na dziś, ale... Problem jest taki, że Szrek jest aktywny, ale nie porusza jakichś ważnych, kontrowersyjnych wątków. Szczerze mówiąc wygląda mi to teraz trochę tak, jakby czekał na posta e-murzyna na jego temat, żeby zobaczyć, czy warto grać, czy jest spalony i jego ataki na innych mogą tylko zaszkodzić. Ty to kurwa przeczytałeś chociaż dzisiaj rozgrywkę?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:49:21 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 15:49:21 GMT 1
może tajne między sentencem a kuleszą Czyli kulesza jednak podejrzany ? xd
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:49:40 GMT 1
Dobra Shrek, olać messiego i nie spamować dzisiaj o nim czy nie? Nie ma szans na to, żeby Messi dzisaij poleciał. Z dwójki Messi/żydek lepiej w żydka, o ile wybieramy spośród tej dwójki. Bo niby dlaczego mielibyśmy się ograniczać
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:49:40 GMT 1
To ja tajnie na Sentence'a.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 15:49:44 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 14, 2023 15:49:44 GMT 1
Za wcześnie chyba na tego shreka. Aktywny, fajna kreacja, może jeszcze coś wniesie, chociaż chyba mamy o nim podobne zdanie Ja też uważam, że to RACZEJ nie temat na dziś, ale... Problem jest taki, że Szrek jest aktywny, ale nie porusza jakichś ważnych, kontrowersyjnych wątków. Szczerze mówiąc wygląda mi to teraz trochę tak, jakby czekał na posta e-murzyna na jego temat, żeby zobaczyć, czy warto grać, czy jest spalony i jego ataki na innych mogą tylko zaszkodzić. Podbijam opinię o szreku (i żeby nie było, że się podpinam, już wcześniej dzisiaj wspominałem go jako kandydata do odjebania), tylko nie jestem przekonany, czy na cokolwiek czeka. Po prostu podjudza, rzuca pytania, a niewiele z tego wynika.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 15:50:01 GMT 1
może tajne między sentencem a kuleszą Czyli kulesza jednak podejrzany ? xd niezmiennie od pierwszego dnia
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 15:50:17 GMT 1
Ja też uważam, że to RACZEJ nie temat na dziś, ale... Problem jest taki, że Szrek jest aktywny, ale nie porusza jakichś ważnych, kontrowersyjnych wątków. Szczerze mówiąc wygląda mi to teraz trochę tak, jakby czekał na posta e-murzyna na jego temat, żeby zobaczyć, czy warto grać, czy jest spalony i jego ataki na innych mogą tylko zaszkodzić. Ty to kurwa przeczytałeś chociaż dzisiaj rozgrywkę? Nie, a czemu miałbym to robić?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 15:50:45 GMT 1
Jak mi Shrek i Gerard powiedzą jednomyślnie by nie glosowac na Messiego i go dzisiaj olać, spoko, zrobie to To ja już od razu mówię, że Messiego dziś nie ruszamy, mam nadzieję, że Szrek potwierdzi. Moim zdaniem tematem na dziś powinien być Żydek oraz Sentence, chyba że idziemy grubo w Szreka. Dokładnie, ale z naciskiem na Sentence! Za mało o nim gadamy, przez to że nie był jednym z typów wczoraj.
|
|