|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 10:05:55 GMT 1
jest 6-4, jeśli trafimy lipczyca i shreka, to będzie 5-2 po mordzie, czyli nadal dwa lincze. Może jednak można zajebać Erica przy 5-2 w razie czego jak będzie żył
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 10:06:18 GMT 1
Nieistotne, to na pewno temat nie na dziś, dzisiaj poprawiamy matematykę i bijemy w lipczyca
|
|
|
Post by jepepej on Jan 16, 2023 10:18:39 GMT 1
Bielański ugułem może być tym cichociemnym mafiosą, niesamowicie pozoruje aktywność i przemyka sobie przez grę, głosy na samych niewinnych (nie to co ja, wiadomo xd) i np. ten wczorajszy mógł być decydujący
juz taki grande, co chyba gra pierwszy raz, to próbuje coś tam analizować, kombinować po swojemu i imo dość miastowo i naturalnie gra w tym wszystkim
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 16, 2023 10:24:23 GMT 1
To że mnie w ogóle nie rozważa się jako potencjalnego mafiozę to moja jedyna rzecz, którą zrobiłem dobrze jako miasto xD.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 10:36:27 GMT 1
przekonal mnie ten post, ze jednak Shrek a nie Winston szkoda sobie ryja strzępić w tym momencie, typ nakłamał w poście, zniknął wczoraj przed familiadą i śmieje się w twarz
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 16, 2023 10:40:05 GMT 1
zawsze mozna odjebac Ciebe i Easiego, gdy odjebiemy juz Lipszyca i Beske, dobry kompromis? Pozdro
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 10:40:13 GMT 1
Oj zastanów się co napiszesz w testamencie gerrard, bo w podsumowaniach edycji będę potem bezwzględny xD
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 10:49:51 GMT 1
zawsze mozna odjebac Ciebe i Easiego, gdy odjebiemy juz Lipszyca i Beske, dobry kompromis? Pozdro Beske że Bielińskiego? Jak tak to chyba nie. Bo jeśli dobrze liczę na szybko, to masz tak: 1. Lipszyc (6-3) 2. Bieliński (6-2 albo 5-3) 3. Mord (5-2 albo 4-3) Zakładamy korzystną wersję dla miasta, Bieliński w mafii, mamy 5-2 jak rozpoczynasz napoczynanie pary szrek/eazy. Na ten moment jednoznacznie widać, że lecę pierwszy, bo macie oczy w dupie, trudno. 4-2. Dzień, w którym wypada na lincz easiego, jest jednocześnie meczówką i wystarcza jeden niezdecydowany miastowy, żebyśmy to przejebali. A patrząc na chociażby kurwa wczorajsze głosowanie, nie mogę się zgodzić na coś takiego xD Tyle dobrego, że zaczynacie zauważać oczywistą winę Kuleszy, głupszego z duetu. Przy scenariuszu niekorzystnym dla miasta (Bieliński po prostu nie umie grać, ale nie jest w mafii), głosujecie na mnie przy 5-3, jest 4-3 i przegrywamy po mordzie.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 16, 2023 11:03:04 GMT 1
Jak ktoś nie umie grać to gra chujowo, a nie gra w ogóle na totalnym wyjebaniu, nie przejmujac sie absolutnie miastem, i w ogole majac wzorowo whatever. W Beksie jest czyste wyrachowanie. Idealna glonowa aktywność. Pomija wszystko. Daje tylko jak to nazywacie celowe pierdy. A zarazem kumaty jest, ze trzeba w tozsamosci. Nic nie wyjawia kim jest. Tłumaczy sie bez jakiejkolwiek autentycznosci by-the-book ze jest "hehe nowym graczem". Głosuje idealnie pod mafie przy w/w kwestaich. Porównaj go do innych glonow tej edycji. On nie popelnil ŻODNEGO błędu. Fucking awesome gloning.
Te watpliwosci Szrek w Bekse to chichot xD przejrzyj sobie poprzednie edycje Chyba że już lewarujesz, by w krytycznym momencie jak Lipszyc padnie (a niewazne czy winny czy niewinny) i pewnie bedziemy walili w Bekse, to bedziesz chcial przeciagnac chociaz jednego miastowego z Beksy, no to kurwa słabo xd A nie zdziwie sie jak wtedy Beksa sie odpali na 100% i zacznie realizowac jakis chujo-nagły-plan-mafii by chociaz yolo-akcja sie wykaraskac (bo why not) - juz widac po Lipszycu ze mafia chce walczyć na 100% i napierdala dobrze
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 11:49:42 GMT 1
Ja mam tylko nadzieję, że nikt nie ufa mafiozie shrekowi. Nie dajcie się ograć ogrowi Panowie
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 12:09:06 GMT 1
Lipszyc, podawaj swój skład mafii. Dopiero wszedłem, nie przeczytałem nowych stron Niezmiennie: Ty bajka Shrek/Eeasy Murzyn/Stefan (2z3)
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 12:16:18 GMT 1
I po przeczytaniu pozostalych 3 stron: bajka wcale sie nie wybronila u mnie a Kulesza dolaczyl do grona podejrzanych A na kogo ja mam glosowac wg Kuleszy ? Tez mam na siebie masówke, skoro mamy byc jednomyslni? Mysle ,ze na reke Ci jest, ze kolejny dzien przetrwalem i kolejny dzien bedziesz gral postami na mnie i tym dawal sobie alibi Zajebiscie, Kulesza, 4 glosowania w odjebanie zielonego, bo hrabia easy tak powiedzial from day 0 i krycie bajki, ze bajka slaby, ale w sumie to bedzie robil jak bajka Coraz bardziej to wyglada, ze Easy jest szara eminecja i steruje, bo Ci co znaja tozsamosci (Gerard, Kulesza, kto jueszcze? Shrek?) robia poprawki na easiego. No chyba ,ze jestes pozytecznym idiotą. Tak naprawde nie musiales sie wcale bronic, a moze zobaczymy jak Ci to idzie Takze chcialbym cokolwiek, again, usylszec od Stefana poza oczywistosciami. Bo ja w przeciwienstwie od Was nie robie bruteforców i odjebywanie minor zielonego za minor zielonym to nie jest dobra taktyka
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 12:20:44 GMT 1
Jak ktoś nie umie grać to gra chujowo, a nie gra w ogóle na totalnym wyjebaniu, nie przejmujac sie absolutnie miastem, i w ogole majac wzorowo whatever. W Beksie jest czyste wyrachowanie. Idealna glonowa aktywność. Pomija wszystko. Daje tylko jak to nazywacie celowe pierdy. A zarazem kumaty jest, ze trzeba w tozsamosci. Nic nie wyjawia kim jest. Tłumaczy sie bez jakiejkolwiek autentycznosci by-the-book ze jest "hehe nowym graczem". Głosuje idealnie pod mafie przy w/w kwestaich. Porównaj go do innych glonow tej edycji. On nie popelnil ŻODNEGO błędu. Fucking awesome gloning.
Te watpliwosci Szrek w Bekse to chichot xD przejrzyj sobie poprzednie edycje Chyba że już lewarujesz, by w krytycznym momencie jak Lipszyc padnie (a niewazne czy winny czy niewinny) i pewnie bedziemy walili w Bekse, to bedziesz chcial przeciagnac chociaz jednego miastowego z Beksy, no to kurwa słabo xd A nie zdziwie sie jak wtedy Beksa sie odpali na 100% i zacznie realizowac jakis chujo-nagły-plan-mafii by chociaz yolo-akcja sie wykaraskac (bo why not) - juz widac po Lipszycu ze mafia chce walczyć na 100% i napierdala dobrze No i prosze, bajka kreci bicz na odjebanie Stefanka i Shreka, jak krecila bicz na Mnie (i messiego!). Czy bajka tez dolaczala sie do atakowania sentence? o, i byl post, ze "czy ja zrobilam masowke na lajle czy sie podlaczylam" :"D No prosze, za kazdym linczem stoi bajka XD albo asystuje skoro jestes chujowym graczem, jak o sobie mowisz, to czemu mieszasz i krecisz i robisz grand strategie? i pouczasz grande jak ma glosowac, juz drugi raz? i puczasz kulesze, ze ma mnie nie sluchac ? to jak sie odniesie do mojej krytyki, jak ma mnie zablokowac ? Miasto powinno sie wtedy chyba zamknac i ostroznie cos zauwazac? A zamiast tego idzie grand strategia 4 ruchy do przodu i matematyka
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 12:47:32 GMT 1
zablokowałem tego lipszyca za radą bajki, a jak zerkam z telefonu niezalogowany to i tak widzę jego posty ;(
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 16, 2023 13:12:39 GMT 1
Zaloguj sie
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 16, 2023 13:18:47 GMT 1
Btw. dzisiaj Winston powinien sie odpalic, bo obiecywal to na wczoraj (po swoim powrocie), ale wczoraj forum bylo padniete, i tam za duzo nie pokazal. No chyba ze bedzie mial wyjebane, ale obiecywal to jak jakies cuda-kijawianki wiec tak tylko przypominam ;d
|
|
|
Post by jepepej on Jan 16, 2023 13:48:18 GMT 1
to totalnie nie ma znaczenia, ale podoba mi się jak czasem używasz męskich, a czasami damskich odmian i czasami w długich postach mimo wszystko uparcie walisz damskie xd
|
|
|
Post by jepepej on Jan 16, 2023 14:33:47 GMT 1
wreszcie miałem chwilę, żeby posiedzieć i skupiłem się na dwóch postaciach: bajka - dziwnie rozedrgana postać, ale w taki miastowy, naturalny sposób, nawet jak da się znaleźć u niej nieścisłosci czy niejasne zmiany głosów/zdania wyglądają na typowo miastowe roztrzepanie, co doskonale rozumiem, jednocześnie bardzo dużo solidnych postów, więc u mnie się zazielenia
przeczytałem sobie też posty lipszyca i zdobył mnie na początku zjednoczeniem w nienawiści do messiego i gerrarda
messiego od początku atakował i uniewinnał, później stał już przy tym, że niewinny, jak wszyscy (poza mną) go uniewinnili. co znaczące, chwalił mnie też za fortel z upiciem się, ale to był chuj nie fortel - naprawdę byłem najebany, może nie jakoś bardzo, ale wbiłem żeby podymić i sprawdzić, co tam się dzieje, ale jak przyszły te dwa dzbany, to mnie się magicznie połączyły kropki, a kolejnego dnia, zanim pokonałem kaca, forum padło i nie miałem czasu na nadrabianie poza ostatnimi stronami, więc został u mnie ten messi głównie za wkurwianie z ryja
no jebać, bo miałem o lipszycu - bardzo zmienia się jego stylówka na przestrzeni gry, najpierw post agresywny, później mędrzec, dalej obrażony bohater, jak śmiecie mnie podejrzewać, dlaczego mi to robicie, nie gram z wami, foszki, foszątka, teraz z kolei smieszki, czasami dopierdolone długie posty, ale jakimś cudem głownie skierowanie w miastowych (+ w bajkę) i nigdy jakoś dewastująco oskarżycielska, mimo sporej aktywności, chłop ciągle w defensywie, a niewiele daje grze; post obronny dalej uważam za bdb napisany, ale z dzisiejszej, trzeźwiejszej perspektywy, nie był to post nie do napisana przez mafiosę
także ten, Stefek to imo największy kandydat dla mafijną algę i na najprostszego killa mafiosy, z drugiej strony jego śmierć niewiele powie, no ale może coś się wyklaruje dalej, śmierć Lipszyca z kolei powiedziałaby wiecej
poczytam se dalej do następnej kawy, bo jeszcze szreka chciałbym sobie poanalizować
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 16:14:01 GMT 1
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 17:35:31 GMT 1
To co się odjebuje od 3 dni w mieście jest niebywałe, mówiłem wczoraj jak ważna jest jednomyślność, to znowu mafia przy udziale miasta przegłosowuje resztę. Kurwa, najgorsze jest to, że nie mam w tej edycji czasu, żeby ogarniać towarzystwo. Gerrard – napisz testament w ZDECYDOWANY sposób, jeśli chodzi o plan rozgrywki i cel-dwa następne cele, bo inaczej miasto znowu się rozdzieli – większa szansa, że w takiej sytuacji posłuchają potwierdzonego niewinnego, w końcu jest stykowo. Musisz narzucić DYKTATURĘ, przynajmniej do czasu, jak się zrobi bezpiecznie wynikowo.
|
|