|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 17:46:35 GMT 1
E-murzynie, to jest ten moment, kiedy dajesz swoich pozostałych podejrzanych oraz kogo masz za niewinnego. Bo gra Szreka się nie klei i generalnie cuchnie, ale w jednym ma rację, obracasz się tylko wokół 2 graczy: Żydka i Szreka. Tak dla porządku - było jednak jeszcze chociażby to o Sentence:
Miałem za niewinną też lajlę, czego teraz nie udowodnię, bo się wtedy kryłem, ale gdyby było inaczej, to bym przecież głosował
No i kilkukrotnie dałem do zrozumienia, że w gronie głosujących na Lipszyca (poza dniem 3), nie widzę mafii (czyli mam ich za czystych), z opcją na MOOOŻE 1 (ew. boy, ale już raczej nie będzie kiedy go sprawdzić w tej edycji). Czyli de facto zostaje 7 graczy, gdzie dwóch, Lipszyc i Szrek, wiadomo mafia.
Czyli masz Bielański/bajka/jepepej/Winston/Grande. 2 z 5 i niestety każdy po trochu pasuje. Taka to edycja. Mam typ z czutki na niewinnych, mam na winnych, ale nie jestem w sumie pewien na więcej niż jakieś 60-70%, czy to jest dobry moment, żeby szukać kolejnych przeciwników w mieście (lub mafii wiedzę, czy są w kręgu podejrzeń,czy na końcu kolejki do odjebki i jaką zastosować taktykę). Najpierw IMO poprawa matematyki.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 16, 2023 17:49:53 GMT 1
Generalnie nie cierpię pisać testamentów, ale tym razem zrobię wyjątek. Kto nieraz ze mną grał, to wie że wolę być zdecydowanie w mieście niż w mafii (inaczej niż Guwniara). Sytuacja kiedy robię w cholerę zamieszania, wchodzę interakcje, wyciągam wnioski ( nawet jeśli są błędne), do tego jestem uniewinniany przez kluczowych graczy powinna dać pozostałym miastowym do myślenia, że jestem faktycznie niewinny i ten temat powinien zostać już dawno po I linczu zamknięty przez większość. Znowu część graczy zachłysnęła się robieniem „hero” linczu na aktywnej osobie, która daje oddsy wystarczająco długo, by odejść od takiego linczu. Nawet jeśli zdarzy napisać się takiej osobie coś śmierdzącego, to powinno dać ten minimum dzień dłużej, aby taka osoba mogła się uniewinnić. Takie akcje praktycznie nigdy nie dają żadnego profitu, gdyż potem miasto jest na ostrzu noża, a mafia może rozgrywać sobie tak jak chce. To co teraz odjebaliście co niektórzy w III linczu to jest gruby błąd, którzy przepierdolić może edycję. Wyjątkowo szkodliwe są argumenty typu „bo da powiązania” albo powinno się już zajebać w „I linczu”. Sam się na takich „hero” linczach mocno przejechałem i w nich uczestniczyłem. To jest apel do wszystkich, co się bawią w cudawianki. I lincz poszedł w mało aktywną osobę, co jest dużym plusem w każdej konfiguracji, bo to dodatkowy dzień dla pozostałych graczy. II lincz to powinien polecieć zdecydowanie Lipszyc, mimo że lincz na Sentence był dobry, co dało kolejny dodatkowy dzień na rozważania. Kończę tutaj wątek strategiczny. Przechodzę teraz do drugiej części testamentu dotyczącej już samej rozgrywki. Jest stan 6-4 przez to, że padł jeszcze glon za nieaktywność. Zacznę od tego, jacy gracze są dla mnie niewinni: - boy hotelowy – to jest jeden z najoczywistszych typów na niewinnych; jest to osoba, które ingeruje w miejskie dyskusje, podaje swoje typy regularnie, zadaje pytań; po prostu ostoja niewinności - bajka- kolejna ostoja niewinności, ale manierę pisania to ma naprawdę tak mocno drażniącą i tak się chce żygać, jak to się czyta, że to w pale się nie mieści, jak miasto przegra to będzie jedną z winnych tej porażki. Poza tym takie argumenty mocno ad personal zostaw dla siebie zamiast wypisywać je na forum publicznym, bo nigdy nie wiesz kto w jakim stanie emocjonalnym jest. Jak miasto przegra to ona będzie głównym winowajcą takiej sytuacji, bo w decydującym momencie zamiast pomóc to jedynie zaszkodziła. - Grande Connection-niewinny nowicjusz, na tym etapie nie bawiłbym się w żadne rozważania czy on na pewno jest winny, bo to szkodliwa postawa będzie Tej trójki po mordzie na Gerrardzie jestem absolutnie pewny co do niewinności. Mniejsza pewność jest do trójki Erlic(Eazy)/Szrek/Kulesza Tutaj wracam do tego co pisałem w swojej analizie na początku dnia: „"Mafia na ogół "dobiera" cele mordów w takiej kolejności: 1) potencjalni rolni 2) gracze jaskrawie niewinni 3) dobrzy gracze" W tej edycji pierwsza przesłanka odpada wyjątkowo. Cała trójka spełnia co najmniej jedną z tych pozostałych przesłanek. Czytajac ich interakcje oraz wydźwięk tematu jeszcze raz to wygląda tak: Szrek wyklucza się z Erliciem(Eazym) co do bytności razem w mafii. Szrek wyklucza się z Kuleszą co do bytności razem w mafii. Kulesza mógłby być ewentualnie z Ericiem w mafii,ale to jest dość marna przesłanka. Popełniłem błąd łatwo tak uniewinniając samego Szreka.
Zacznę jednak od Kuleszy, który chociaż wczoraj mi zrobił wątpliwości to po linczu na mnie znowu zaczął wyglądać niewinnie. Może nie daje wielkich analiz, ale jest wartością dodaną co do bycia w mieście. Nie wyobrażam sobie by grał tak jako mafioza. Teraz wrócę do dwójki Szrek/ Eric. Oboje należą do ogarów i na którymś z nich pójdzie kluczowy mord, ale jeśli teraz miałbym na spokojnie stawiać, to na tym drugim pójdzie ewidentnie mord mafii pojutrze. Na prośbę tego drugiego, jeszcze raz sprawdziłem czy faktycznie on bronił Lipszyca i to jest gówno prawda co pisał Szrek. W żadnym momencie Eric nie bronił żydka, a zjechał go analizując od A do Z zachowanie żydka (jakby ktoś nie wiedział to wysyłam link do posta zawierający prośbę)https://mafiacorner.boards.net/post/17264 Eric jako jedyny zaznaczył posta, który powinien właśnie z automatu mnie uniewinnić u reszty miasta do końca i nie powinienem być już potem w ogóle ruszany. Dodatkowo napisał takie analizy na dwóch swoich podejrzanych, po których oni powinni być trupem. Teraz bym Erica pokolorował na zielono. NAWET NIEWAŻCIE SIĘ WĄTPIĆ W NIEWINNOŚĆ ERICA I KULESZY W STYKOWYM MOMENCIE . Co w tym czasie robi szrek, głosuje oczywiście na Lipszyca, ale jak miał okazję jebnąć w niego już w G2 to wolał przechylić szalę na to by wygrał Sentece głosowanie. W moim przypadku zrobił fikołka mimo głosując na Lipszcyca to nie zrobił nic by lincz na mnie się oddalał. Było mu to zupełnie obojętnie czy polecę czy nie. Cały czas wspomina w swoich typach duet Kulesza+Erlic, ale nie zrobił nic by faktycznie ich zaorać jako potencjalnych mafiozów. Zostało 4 graczy w tym trójka mafiozów w grupie: -Stefan Bielański -jepepej -Winston -Ichaskel Lipszyc Dam sobie rękę urwać, że tutaj z 3 mafie się znajdują. 1) Lipszyc aka żydek .Po pierwsze jakim chujem niektórych kupił ten post mafiacorner.boards.net/post/17316? To się wręcz w głowie nie mieści by taki post, w którym 95% tekstu to lanie wody i opisywanie rzeczywistości z przeszedł niemal bez echa i jedyny który chociaż trochę się pochylił nad tym postem to był boy hotelowy. Miałem tutaj nadzieję, że kto też to zauważy, ale się pomyliłem. Naprawdę się tutaj dziwię niektórym, że swoją obroną kupował kolejny dzień. Tak przekonywująco to najczęściej mafia się broni, niewinnym nie zawsze chce się tłumaczyć ze swoich ruchów itp. Dodatkowo typ tak się ślizga, że bardzo się dziwię czemu nie poszła dzisiaj na niego masówka. Należało od niego zacząć, bo to jest najpewniejsza mafia. Poza tym siedzi sobie grzecznie, analizuje i nie wykazuje zbytniej emocjonalności oraz nie obala argumentów padających za jego winą. Do odjebania jest. 2) Winston – Podałem wcześniej 2 testy na jego niewinność i w każdy test oblał czerwieniąc się mocno. a) Pierwszy oblał w momencie interakcji z guwniarą. Wulgarnie się do niej tam odnosił. Nie potrafił inaczej tam odpowiedzieć na zadane pytania. Dyskredytował ją. b) Drugi oblał w momencie interakcji z bajką. Tutaj już nazwał ją mafią, ale nie zrobił kompletnie nic by ją na świecznik wrzucić. Dodatkowo te jego dwie długie analizy nadają się jedynie do kosza, bo to lanie wody jest i próba polaryzowania nastrojów miejskich. mafiacorner.boards.net/post/16365 i mafiacorner.boards.net/post/16718 , Kiedy mógł mieszać to mieszał, ale kiedy zachować należy spokój to go zachowuje. Dodatkowo pytał co niektórych na starcie o typy jakby chciał od razu polaryzować nastroje w mieście. Dodam, że lubi sobie co niektórych graczy sobie pochwalić tak jak pochwalił żydka za obronę. Pochwalił jeszcze w dzień 0 szreka ,bajkę i jepepeja.
No kurwa, gość który był aktywny na początku zamiast po powrocie spróbować podać swoje typy woli walić we mnie jedynie broniąc przy okazji Lipszyca przy okazji zwalając winę na mnie to aż chce się mi śmiać z tego. Dodatkowo on miesza jedynie kluczowych momentach, a kiedy zachowuje spokój to go zachowuje. 3) Stefan Bielański – zdecydowanie do odjebania po zlinczowaniu takich graczy jak Lipszyc,Winston,Szrek. Jest to glon mafijny. Przyszło co do czego to wcale nie chciał odpaść i gra jedynie na przeżycie.
4) Czwartego ewentualnie kogo bym odjebał to jest jepepej. Nie jest to mocna czerwień jak powyższa trójka, ale też już wcześniej pisałem, dlaczego może być mafii. Do odjebania w momencie, kiedy skład mafii nie będzie się za bardzo zgadzał. Jeszcze jedno jakoś nie widzę jednocześnie Winstona i jepepeja razem w mafii. Także tutaj wina jednego oczyszcza drugiego i w drugą stronę tak samo działa.
Bezapelacyjnie pierwszy musi paść Lipszyc. Następnie będzie lincz i mord oraz bez żadnego ALE musi paść mafiozo Szrek, trzeci w kolejności powinien paść Winston lub Bielański. Przy stanie 6-4 jedyny ratunek dla miasta to JEDNOMYŚLNOŚĆ.
MACIE SIĘ SŁUCHAĆ CO DO POWIEDZENIA MAJĄ ERIC I KULESZA.
Uff ale długi testament mi wyszedł. Jak nie będzie kolejnej edycji to będę rozczarowany trochę, Wasz Squbi
PS1. Zobaczcie kto i jak zareaguje na testament byle go zdyskredytować. PS2. Pozdrawiam tutaj takich graczy jak boy hotelowy, Eric, Kulesza,Steven co próbowali rękami i nogami wybronić mnie i próbowali wszystkiego, by odwrócić ten lincz. PS3. Szarlej dawaj cmentarz.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 17:51:09 GMT 1
Dzisiaj WSZYSCY głosujemy na Lipszyca, NIKT nie może się dzisiaj wyłamać (chyba, że Gerrard w testamencie poda inny typ, np. Shreka, wtedy zmienimy). Czy to jasne?
Btw, to, że ze zrozumieniem mojego posta o Szreku przeczytało zdaje się parę graczy na krzyż i przez to ten sobie dalej gra i udaje że wszystko się u niego klei też jest zabawne, no ale oby się ta sielanka ogrza skończyła XD
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:03:34 GMT 1
Ge Oboje należą do ogarów i na którymś z nich pójdzie kluczowy mord, ale jeśli teraz miałbym na spokojnie stawiać, to na tym drugim pójdzie ewidentnie mord mafii pojutrze. Na prośbę tego drugiego, jeszcze raz sprawdziłem czy faktycznie on bronił Lipszyca i to jest gówno prawda co pisał Szrek. W żadnym momencie Eric nie bronił żydka, a zjechał go analizując od A do Z zachowanie żydka (jakby ktoś nie wiedział to wysyłam link do posta zawierający prośbę)
Nic nie zrozumiałeś xD
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 18:07:14 GMT 1
Jeśli Lipszyc jest jakimś cudem niewinny, to imo po prostu przegraliśmy (nie widzę edycji wyciąganej z 5:4 w tym mieście), więc nawet nie ma co tego wariantu brać pod uwagę. Jest winny i tyle. Trzeba go odjebać. Jak ktoś ma wątpliwości co do szreka i nie widzi, jak subtelnie przestawił wajchę z Lipszyca na lajlę, (a po wczorajszym widać, że mafia ma w dupie wymyślność, po prostu gra ławą +-1 gracz i przegłosowuje co głupsze miejskie pomysły), jak wcześniej w podobnej sytuacji przy Messim czy przewijającej lajli miał to w dupie, no to dodajmy kolejne rzeczy. Jego stosunek do mnie przed dużym postem, a po tym, jak otwarcie nazwałem go mafią:
Czy to są waszym zdaniem posty, które pisze MIASTOWY do jego zdaniem prawdopodobnego MAFIOZY? W ogóle zabawne jest to, że niby zwraca się do mnie, ale jakby w eter, do miasta, nie po to, żeby wejść ze mną w interakcje, zdusić Z JEGO PERSPEKTYWY niesłuszne przecież podejrzenia na szreka, jeśli gada z miastem albo po prostu rozwalić w dyskusji, jeśli z mafią. Nie, on puszcza jakieś teksty, że będę chciał MVP (no cóż, ma sens, skoro trafiłem w 2 mafie, to podświadomość mu się odpaliła, że będę kandydatem czy ki chuj xD). Dlaczego szreka przez 2 dni w ogóle nie interesowało wejście w rozmowę ze mną? Dlaczego siedział cichutko, a odważny się zrobił dopiero jak już nie było się z czym czaić? Szreka w tej rozgrywce cechuje bardzo charakterystyczna dla dobrych mafiozów nonszalancja, pewnego rodzaju brak hamulca. Wynika to z tego, że wie wszystko (literalnie poza tożsamościami WSZYSTKO, bo w tej edycji gramy bez ról – w standardzie masz chociaż tę niewiadomą, kto ma księdza czy tam deta, tutaj mafia tego problemu nie ma, łatwo się gra z wszystkimi danymi od początku) a z kolejnymi dniami nie padają mafiozi, więc ich procentowy udział w mieście rośnie -> łatwiej o manipulację i rośnie pewność gry. Klasyg. No ale najważniejsze, lincz 3. Lionel Messi [6] - Stefan Bielański, bajka, jepepej, Winston, Grande_Connection Jechaskiel Lipszyc Jechaskiel Lipszyc [6] - Lionel Messi, Steven Gerrard, szrek, cezarykulesza, Boy hotelowy, Ericlynnwright
Niewinny Szrek, tak po ludzku, gdyby był w tym mieście, miałby tu po prostu chwilę zawahania. 2 jego głównych podejrzanych, czyli Kulesza i Eazy głosowali na jego zdaniem winnego Lipszyca. Czyli jego zdaniem w grupce Bielański/bajka/jepepej/Winston/Grande jest tylko 1 mafia. I przyjął to praktycznie bezrefleksyjnie. No ale jak to kurwa, znowu 3 dzień z rzędu powtarza się sytuacja, że jest główny kandydat, mafia przy udziale miasta przepycha z dupy kogoś innego, a on nawet PRZEZ CHWILĘ się nie zastanowił, że może ten duet Kulesza w takim układzie nie ma sensu? Że może i ten zły eazy to jest w mafii, ale może jednak ten Kulesza będzie czysty? Że warto to rozważyć, z nim pogadać? A gdzie tam. Kulesza to jakiś pionek i jest w mafii bo jest. Jest winny bo chuja gra. To jest generalnie z grubsza cała retoryka szreka, nic więcej tam nie znajdziecie. Bo okej, ze mną jeszcze poszedł na wojenkę, wymienił argumenty. Ale z Kuleszą połączył nas w jakieś jedno ciało i traktuje jak jeden organizm, Pana i jego psa (podczas gdy my z Kuleszą podczas edycji nie wymieniliśmy w ogóle za wiele postów xd). O chuj tu chodzi, czemu nikt o to szreka nie pyta? Ja miałem po tym linczu rozterki względem jego koloru, bo mi się zdawało że poszła ława i trudno mi było ten głos przetrawić, więc musiałem się zastanowić chwilę. Resztę graczy tez łapią rozterki. Gerrard jest w mieście i ma mózg, więc miał wątpliwości. Kulesza jest w mieście i ma mózg, więc ma wątpliwości. Szrek nie ma żadnych wątpliwości, bo jest w mafii. Jest winny i tyle. Jak ktoś tego nie widzi, to szkoda gadać – liczę, że Gerrard podbije czymś jeszcze w testamencie.
Niewinnych pisałem tam wcześniej, no i 2 z 5 Bielański/bajka/jepepej/Winston/Grande, skłaniałbym się z czutki, że Winston czysty, czyli dałoby to nam 2 z 4 jeśli tak jest, ale i tak całą piątkę będę jeszcze czytał (no może poza Bielańskim, tu nie ma czego czytać XD)
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:07:33 GMT 1
Co w tym czasie robi szrek, głosuje oczywiście na Lipszyca, ale jak miał okazję jebnąć w niego już w G2 to wolał przechylić szalę na to by wygrał Sentece głosowanie. Przecież ja zmieniłem głos na z żydka na sentino na pięć minut przed linczem, bo takie były heheszki-żarteczki z masówką na shreka, że wolałem dołożyć się do kandydatury, która wg lektury tematu miała większe szanse powodzenia, ŻEBY PRZYPADKIEM NIE SKOŃCZYŁO SIĘ JAKIMŚ REMISEM 3-3-3 CZY 4-4-4, bo bym poleciał w g2 po wyborze mafii xD W moim przypadku zrobił fikołka mimo głosując na Lipszcyca to nie zrobił nic by lincz na mnie się oddalał. Było mu to zupełnie obojętnie czy polecę czy nie.
Shrek winny, bo zrobił fikołka głosując na Żydka Kulesza niewinny, bo na pięć minut przed linczem zachęcał do głosowania na Messiego, finalnie dając jednak w Żydka zgadza się.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 18:08:34 GMT 1
Dzisiaj WSZYSCY głosujemy na Lipszyca, NIKT nie może się dzisiaj wyłamać (chyba, że Gerrard w testamencie poda inny typ, np. Shreka, wtedy zmienimy). Czy to jasne? Btw, to, że ze zrozumieniem mojego posta o Szreku przeczytało zdaje się parę graczy na krzyż i przez to ten sobie dalej gra i udaje że wszystko się u niego klei też jest zabawne, no ale oby się ta sielanka ogrza skończyła XD Podbijam ten post. Jesteśmy już bardzo dawno za etapem, w którym uderzamy każdy w kogo chce. Każdy głos mafii jest szalenie mocny przy tak małej liczbie graczy, przez co każdy nasz głos jest znacznie bardziej istotny (nawet jeden miastowy głosujący na miastowego powoduje, że mafia może doprowadzić do remisu). Dlatego żadnego ryzyka, maksymalnie bezpiecznie, masówką wpierdalamy się w żydka*
*chyba że Gerrard ma lepszy plan.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:11:27 GMT 1
Zwracałem się w eter, bo piszesz cztery posty na dzień, więc równie dobrze mógłbym prowadzić dyskusję z jakąś kreacją z poprzedniej edycji.
I ja wiem, że się teraz zasłaniasz brakiem czasu (xD), ale tak samo jak nikt nie chciał w ogóle podejmować twojego tematu, tak nikt nie zauważa tego, że Kulesza już przed wynikami linczu na lajli napisał sobie na alibi, że ona jest niewinna.
Ale nie, ja bez argumentów jadę xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 18:13:40 GMT 1
Miałem nadzieję, że więcej napiszecie przez ten dzien. Taka aktywnosc, by ktos powiedzial, podejrzana. korzystajać z obecności panicza Eria , po raz 3 czy juz 4 sie pytam, co ja robie mafijnego ,czego nie robia gracze. I pytam tez o early game, ze mnie wysinglowano. Messi w dupie był i gówno widział, bo Eric wlasnie napisal post pol-na-pol uniewinniajcy mnie, ale jednak sklaniajacy sie ku winie - podobnie, ale mniej gorzej, jak boy, ktory robi juz 2 wolte przed linczem. Eric jest ciety na mnie i jak bajka ( ) we dwoch chca matematyka poprawiac, 4 raz. Jakos na mnie Wam starcza czasu i niewinnych. Nikogo z Wysokiego miasta nie ruszacie, a siebie wzajemnie to juz zupelnie. I juz sie odzegnuja od sprawdzania kiedykolwiek Boya, "bo za późno". A czemu nei posprawdzac bajki? A czemu nie posprawdzac Ciebie? A czemu nie posprawdzac boya? A czemu nie popsrawdzac shreka, kulesze, grande etc etc? Zauważam, ze cokolwiek nie robie, to zawsze nie pasuje i sie w sumie dziwie jepepejowi, bo wydawal sie obiektywny. Nie wiem, jaki mam byc miastowy i mysle, ze od kiedy mnie wysinglowano za za co? ze ucieklem z transportu do gazowni? to teraz okolo połowa miasta chce gazować Tez tylko chcialem, by ktos mi dal zgrabny tldr o Ericu/Shreku, ale tez sie nie doczekalem. Tam jest mafia. Chetnie bym sie pobronil, gdybym dostal konkretne argumenty do obrony - ale jak mowilem wczesniej i mowie teraz - grupce (i dobrych, i grajacych dobrych zlych) zalezy mnie odjebac i nawet nie chca sie tlumaczyc, blokuja mnie XD, a juz na pewno nie daja pytan.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 18:17:25 GMT 1
Jeśli Lipszyc jest jakimś cudem niewinny, to imo po prostu przegraliśmy (nie widzę edycji wyciąganej z 5:4 w tym mieście), więc nawet nie ma co tego wariantu brać pod uwagę. Jest winny i tyle. Trzeba go odjebać. Myslenie ostatniej szansy Piekne granie na FOMO A jak bede zielony, bo bede, to rozlozysz rece albo wypierdolisz do murzynskiej lepianki i znowu Cie nie bedzie. I co wtedy? Jestes mafia. Pytanie tylko, czy Shrek tez mafia i robicie sztuczny tłok i jakies sztuczne konflikty.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:18:15 GMT 1
Dlaczego szreka przez 2 dni w ogóle nie interesowało wejście w rozmowę ze mną? Dlaczego siedział cichutko, a odważny się zrobił dopiero jak już nie było się z czym czaić? Ale, człowieku, ja ci poświęciłem z 30 postów, ty 30 postów masz w całej rozgrywce. Wchodzisz (rzekomo) na forum raz dziennie na godzinę i zarzucasz mi, że ja nie chcę z tobą rozmawiać. Już nawet nie mówię o tym, kto kogo przekona, ale to ty wymianę zostawiłeś bez komentarza Niewinny Szrek, tak po ludzku, gdyby był w tym mieście, miałby tu po prostu chwilę zawahania. 2 jego głównych podejrzanych, czyli Kulesza i Eazy głosowali na jego zdaniem winnego Lipszyca. Czyli jego zdaniem w grupce Bielański/bajka/jepepej/Winston/Grande jest tylko 1 mafia. I przyjął to praktycznie bezrefleksyjnie. No ale jak to kurwa, znowu 3 dzień z rzędu powtarza się sytuacja, że jest główny kandydat, mafia przy udziale miasta przepycha z dupy kogoś innego, a on nawet PRZEZ CHWILĘ się nie zastanowił, że może ten duet Kulesza w takim układzie nie ma sensu? Przecież to jest oczywiste, że staliście się zakładnikami własnej zagrywki. Zajebista była akcja z obroną żydka, no ale później nie za bardzo już wypadało Kuleszy wycofywać się z niego, skoro od dwóch dni na niego głosował. Dlatego PODDYMIŁ wczoraj na 5 minut przed linczem pisząc, że idziemy w Messiego, a sam został na alibi na Żydku. Przecież to jest prawie 1:1 akcja z pierwszego dnia, nagrać głosy miastowych na jednego kandydata, a potem na alibi walić w swojego.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:22:40 GMT 1
Plus ja właśnie DZIĘKI temu, że wyłapałem kuleszę, połapałem się w ogóle w tym, co zrobiliście d1 i dlaczego miało to sens.
Jak ktoś ma wątpliwości (boy, bajka, gerrard, jepepej, ktokolwiek) - pokolorujcie sobie głosowania z założeniem żydek - eric- kulesza w mafii, wczoraj było ledwo-ledwo, ale się udało
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 18:25:32 GMT 1
xd
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:31:36 GMT 1
Shrek z dupy atakuje kuleszę i w zasadzie to świadczy o tym, że jest w mafii 1. Kulesza na 20 minut przed linczem na lajlę Mi się niewinne wydaje to, jak Lajla ma wyjebane na oskarżenia i na to, że może polecieć. Chyba, że mafia ma to wszystko policzone 2. Kulesza na 9 minut przed linczem na Messim To ja też, niech się dzieje wola nieba ! wy ślepi jesteście chyba
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 18:31:55 GMT 1
Skorzystam z tego ,ze Kulesza ma mnie zablokowanego(jak jego boss bajka, tak twierdza) i mnie nie widzi:wg mnie on naprawde moze byc w mafii. Sprawdzcie go plis Oczywiscie sie o tym dowie(dza), jak mu ktorys z bossow powie, ze jest/są na cenzurowanym i sie bedzie/ą pultał/ć sam lub we dwoch z bajka, tylko nie na mnie A bossem moze bys w zasadzie juz ktokolwiek, bo zajebiscie miast oszuka - boy sobie dojedzie do konca bez sprawdzania, jak i bajka, eric ze shrekiem sa w wiecznym zwarciu a stefanek sie pojawia tak, ze na dwoje babka wrozyla Swietna kurwa robota.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:37:40 GMT 1
Jego stosunek do mnie przed dużym postem, a po tym, jak otwarcie nazwałem go mafią: Czy to są waszym zdaniem posty, które pisze MIASTOWY do jego zdaniem prawdopodobnego MAFIOZY? W ogóle zabawne jest to, że niby zwraca się do mnie, ale jakby w eter, do miasta, nie po to, żeby wejść ze mną w interakcje, zdusić Z JEGO PERSPEKTYWY niesłuszne przecież podejrzenia na szreka, jeśli gada z miastem albo po prostu rozwalić w dyskusji, jeśli z mafią. Nie, on puszcza jakieś teksty, że będę chciał MVP (no cóż, ma sens, skoro trafiłem w 2 mafie, to podświadomość mu się odpaliła, że będę kandydatem czy ki chuj xD). a, no bo zapomniałem wcześniej: no nie, w tym momencie w zasadzie nie podejrzewałem cię o bycie w mafii i odebrałem to jako próba D. albo J. do wykręcenia samozwańczego MVP przez nakurwianie we mnie na podstawie czujki, bo bo jakby trafili domniemaną głowę mafii drugiego dnia, no to potem można się puszyć (też bym się puszył). Dopiero na drugi dzień klocki mi wpadły w odpowiednie miejsca i skumałem, że cała wasza trójka jest winna.
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 16, 2023 18:38:22 GMT 1
to na kogo dzisiaj będziemy głosować, dla mnie wszyscy są już podejrzani, najbardziej: Lipszyc - może rzeczywiście winny skoro tyle razy zdołał się obronić a ginęli sami niewinni bajka - wprowadza taki zamęt, że nie wiadomo o co chodzi shrek - śmierdzi mu z ryja, nie rozumiem eric - nie rozumiem
reszta jest niewinna
balanga, dzisiaj na bazarku zapraszam będą kiełabski z grilla, dobry towar przyjeżdża a mafii chuj w pupe, nie jest zaproszona
a post mi się wysłał to już nie zdążę nic dopisać
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 18:38:31 GMT 1
No ,chyba ze jest niewinny i po prostu sklamal, ze zablokowal. I tak uwazam ,ze jego zachowanie wczraj bylo dziwne - ale nei pierwszy raz takie cos mialo miejsce - bo i boy robil taka i nawet wieksza wolte. Co, dla sledzacych moje posty, latwy sprawdzic, ze tak napisalem bardzo szybko.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 18:39:57 GMT 1
to na kogo dzisiaj będziemy głosować, dla mnie wszyscy są już podejrzani: Lipszyc - może rzeczywiście winny skoro tyle razy zdołał się obronić a ginęli sami niewinni bajka - wprowadza taki zamęt, że nie wiadomo o co chodzi shrek - śmierdzi mu z ryja, balanga, dzisiaj na bazarku zapraszam będą kiełabski z grilla, dobry towar przyjeżdża a mafii chuj w pupe, nie jest zaproszona Super, jasnie Pan sie pojawil. Takim pierdem o shreku to sie nie wykpisz - cos konkretniejszego. I czemu tylko tych 3 (w tym ja)? Reszta jednak niewinna, mimo ze wszyscy podejrzani?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 18:40:45 GMT 1
Tak między nami, już na po edycji: jak się okaże, że eazy specjalnie czekał tak długo z uaktywnieniem się dzisiaj, żeby było to GORĄCE jak Gerrard będzie pisać testament (ale za GORĄCE, żeby trzy razy przemyślał nowy content, a na starym podejrzewał mnie, zamiast niego), to raz, że się nie zdziwię, dwa, że w sumie spropsuję i trzy, że to trochę dick move jednak, no ale zwycięstwo ponad wszystko
|
|