|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 20:21:08 GMT 1
Poszło na Szreka.
Pamiętajcie, dzisiaj jednomyślność, więc nawet jak wam typ nie pasuje - trudno, głosujecie.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 20:21:49 GMT 1
Kurcze, nie planowałem dzis na shreka:D I w sumie dalej nie planuje Mam wiekszych kandydatów
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 16, 2023 20:22:52 GMT 1
No to nic tu po mnie, do testamentu, elo.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 16, 2023 20:23:11 GMT 1
Nie kminie co wy robicie teraz. Ja z Messim odwaliłem, ale jak Bielański i Lipszyc są niewinni i jeden nie zagłosuje wcale, a drugi nie zagłosuje na Shreka to ja naprawdę nie rozumiem.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 20:23:41 GMT 1
Ty nie ma znaczenia co zrobisz, bo też jesteś w mafii. Natomiast gdybyś był w mieście, to srogim ptasim móżdżkiem musiałbyś być, by nie rozumieć jaki jest stan gry i że nie ma miejsca na rozdziały głosów. Więc albo jesteś w mafii, albo jesteś kompletnym idiotą. Czyli wiadomo, że mafia
EDIT: To do Lipszyca
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 16, 2023 20:24:20 GMT 1
@up, to było do mnie?
edit: Okej, zapytałem przed edycją.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 20:25:52 GMT 1
Nie za bardzo chyba padły jakieś alternatywy? Ja bym mógł nawet na Kuleszę zagłosować, ale już wczoraj się uwziąłem na Leo i wyszło jak wyszło ^^ Mimo wszystko fajnie byłoby mieć kontrkandydaturę, bo teraz wszyscy mafiozi luźniutko się podepną i nic to nam nie powie. Może poza wynikiem, byle by nie było już wtedy za późno żeby go wziąć sensownie pod uwagę. Ciebie chyba zdrowo pogrzało, jeśli PRZY STANIE 6:4 szukasz kontrkandydata. Ty kurwa w sytuacji na styku informacji kurwa chcesz szukać? Żeby mafia sobie znowu miasto przegłosowało? Myślisz chociaż trochę? + Poszło na Szreka. Pamiętajcie, dzisiaj jednomyślność, więc nawet jak wam typ nie pasuje - trudno, głosujecie.
Haha, niezla rotacja i opinii wlasnej, i ludzi. + Ty nie ma znaczenia co zrobisz, bo też jesteś w mafii. Natomiast gdybyś był w mieście, to srogim ptasim móżdżkiem musiałbyś być, by nie rozumieć jaki jest stan gry i że nie ma miejsca na rozdziały głosów. Więc albo jesteś w mafii, albo jesteś kompletnym idiotą. Czyli wiadomo, że mafia EDIT: To do Lipszyca
A ja se zaglosuje na Erica, bo Eric smierdzi. W najgorszym razie bedzie remis z mafia, a w najlpeszym remis 2 mafii. Bo mafia jest wsrod Was. I tak wiem, ze mafia bedzie jebać we mnie, i miastowi zagubieni w kociokwiku tez.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 16, 2023 20:26:54 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 16, 2023 20:26:54 GMT 1
No Eric oportunista w chuj i śmierdzi mi to, jak na "dobrego, doświadczonego gracza", ale ty się Lipszyc tym bardziej teraz nie wybielasz.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 20:28:33 GMT 1
No Eric oportunista w chuj i śmierdzi mi to, jak na "dobrego, doświadczonego gracza", ale ty się Lipszyc tym bardziej teraz nie wybielasz. Ja cokolwiek nie zrobie lecę. Juz im z matematyki wyszło. Chce chociaz jednego mafijnego trafic nim zgine, bo wtedy bedzie wiadomo ,ze trafilem wszystkich.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 20:30:13 GMT 1
No Eric oportunista w chuj i śmierdzi mi to, jak na "dobrego, doświadczonego gracza", ale ty się Lipszyc tym bardziej teraz nie wybielasz. O chuj ci chodzi typie, miałem cię raczej za niewinnego, dlaczego się zachowujesz dzisiaj, jakbyś dostał małpiego rozumu? Najpierw proponujesz kontrkandydata, przy stanie kurwa 6:4, teraz piszesz o jakimś oportunizmie. Weź to wyjaśnij
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 20:31:13 GMT 1
No Eric oportunista w chuj i śmierdzi mi to, jak na "dobrego, doświadczonego gracza", ale ty się Lipszyc tym bardziej teraz nie wybielasz. O chuj ci chodzi typie, miałem cię raczej za niewinnego, dlaczego się zachowujesz dzisiaj, jakbyś dostał małpiego rozumu? Najpierw proponujesz kontrkandydata, przy stanie kurwa 6:4, teraz piszesz o jakimś oportunizmie. Weź to wyjaśnij Uderz w stol a nozyce sie odezwa No ale na mnie zal marnowac slow
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 16, 2023 20:31:21 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 16, 2023 20:31:21 GMT 1
Nie mam czasu czytać testamentu, ale zmieniam na Shreka i Guess, miasto siła I opór na szreka!
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 16, 2023 20:32:20 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 16, 2023 20:32:20 GMT 1
W najgorszym wypadku jutro walniemy 5 głosów na Lipszyca, easy
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 20:32:56 GMT 1
Dałem na shreka, idę się zająć czymś pożytecznym
|
|
|
Post by jepepej on Jan 16, 2023 20:41:36 GMT 1
Kurwa Gary xd
ja nie wiem, jest w Twoim postingu coś takiego, że ZAWSZE mi się wydaje i podejrzane i dziwne i nie wiem ten ton jest taki, że ciężko Ci zaufać; to nie pierwszy raz, jak coś takiego odjebałem swoją drogą, ale nie wiem, czy się kiedyś nauczę inaczej na to patrzeć, ale mimo tego że głosowałem na Messiego, to jakbym miał WTEDY stawiać na 100% mafiosę, to dawałbym w Ciebie i Twoje inteligentne kierowanie Messim
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 16, 2023 20:55:57 GMT 1
Lincz może być opóźniony, 5-10 minut, nie więcej. Głosy wciąż do 21:00
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 16, 2023 21:00:57 GMT 1
Lincz 4:
szrek - winny
szrek [7] - Stefan Bielański, cezarykulesza, bajka, jepepej, Winston, Grande_Connection, Ericlynnwright
Ericlynnwright[1] - Jechaskiel Lipszyc
Nie głosowali:
Boy hotelowy, Szrek
Punkty karne:
Grandepicolo – 4 Boyhotelowy - 1 Szrek - 1 Lajla - 1
|
Post by Grande_Connection on Jan 16, 2023 21:03:54 GMT 1
POW POW POW, w końcu XDD Niesamowite, że udało się mafiozę znaleźc, a Lipszyc wciąż żyje.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 16, 2023 21:04:17 GMT 1
glos boya, mogla mafia dzisiaj zbruteforsowac a jutro jednego przeciagnac, lul, xD
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 16, 2023 21:06:21 GMT 1
No wreszcie, bo ileż można było się pałować. Jutro dożynamy Lipszyca
|
|