|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 21:10:11 GMT 1
No wreszcie, bo ileż można było się pałować. Jutro dożynamy LipszycaNo tak, skoro Shrek z duo Shrek- Eric winny, to eric niewinny. OCZYWISTE. Ladne podlaczenie sie pod lincz, bardzo ladne. Boya postawa i tak, i na nie. W sumie bardziej, ze jest miastowy, bo by sie ukryl albo szedl na jakis remis, by odciagnac od shreka. Wstepnie: ShrekEric Bajka Stefan/Kulesza
|
|
|
Post by jepepej on Jan 16, 2023 21:10:19 GMT 1
lipszyc, a potem bielański to idealna nitka
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 21:11:27 GMT 1
Jutro tego Lipszyca, easy.
|
|
|
Post by Winston on Jan 16, 2023 21:11:58 GMT 1
Gerrard MVP pośmiertnie
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 16, 2023 21:13:53 GMT 1
To posyłam lipszyca i do jutra do 21, sztywniutko
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 16, 2023 21:16:40 GMT 1
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 16, 2023 21:17:23 GMT 1
W sumie bardzo ciekawe kto padnie, pewnie ktoś z dwójki Kulesza/Boy, bo Gerrard ich wytypował jako czystych.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 21:43:54 GMT 1
W sumie bardzo ciekawe kto padnie, pewnie ktoś z dwójki Kulesza/Boy, bo Gerrard ich wytypował jako czystych. też bym tak typował mówiąc szczerze. Mam nadzieję, że Boya, bardziej czysty jest, a ja bym sobie pograł do końca
|
|
|
Rozgrywka
Jan 16, 2023 21:55:39 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 16, 2023 21:55:39 GMT 1
Bardzo Was przepraszam za brak głosu. Ponieważ głosowałem na starozakonnego trzy dni z rzędu, wszystko mi się już pomerdało. Dziś totalnie nie miałem czasu na zajrzenie na forum, a ponieważ byłem PEWIEN, że wysłałem na niego głos po raz czwarty tuż po wczorajszym linczu, gdy zobaczyłem brak mojego głosu w wynikach i punkt karny byłem już w trakcie pisania wiadomości z opierdolem do Szarleja dlaczego nie uwzględnił mojego głosu.
W ostatniej chwili zorientowałem się, że to był głos do linczu nr 3, a do dzisiejszego rzeczywiście nie wysłałem. xD
Jeszcze raz przepraszam i gratulacje dla miasta (w tym zamordowanych przez mafię, którzy też bardzo trafnie wskazali Szreka).
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 16, 2023 22:01:56 GMT 1
Nie ma problemu boy, nic się nie stało
|
|
|
Rozgrywka
Jan 16, 2023 22:16:38 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 16, 2023 22:16:38 GMT 1
Tak tylko jeszcze zwrócę uwagę, że gra Bielańskiego opiera się na tym, żeby od czasu do czasu wpaść, nasrać miastowym do mordy i z powrotem schować się do swojej nory.
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 16, 2023 22:25:02 GMT 1
nie ma problemu boy, nic się nie stało nie ma problemu boy, nic się nie stało
jednak
obejrzyjcie film wysłany przez Lipszyca, przed kim tańczy swój prawdopodobnie ostatni taniec? kogo widzicie za barierkami?
nie wydaje się wam to wszystko dosyć podejrzane i zawoalowane? czy oni nie śmieją się nam teraz prosto w twarz?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 16, 2023 22:27:42 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 16, 2023 22:27:42 GMT 1
I jeszcze tylko przypomnę jak w analizie podpinki pod Lipszyca, którą szrek popełnił, na bezczelnego forsuje on teorię, że Winston, który się do niego dowalił jako drugi jest ok i naturalny, a wszystko co niżej to podejrzani i im niżej tym bardziej. Bardzo sprytna próba zestawienia Winstona w jednej linii z Gerardem, który się wtedy zaczynał już trochę mocniej zielenić. A spośród tych w dół od Winstona, Paletkara i Messi byli zieloni, bajka jest też niemal na pewno niewinna, a Kulesza nawet jakby był w mafii (nie wydaje mi się) to i tak gra na tyle dobrze, że pewnie nie wystarczy nam czasu, żeby go sprawdzić (swoją drogą Kulesza gra dość dobrze i równo chyba od samego początku, więc tym bardziej wątpię, żeby Szrek wtedy popełniał taką analizę, która może zaszkodzić mafiozie będącemu potencjalnie w najlepszej sytuacji na tamten moment. Zresztą gra Winstona ma w ogóle w sobie sporo cech sztucznych jak dla mnie, na przykład ta agresja i wulgarność, tylko taka zupełnie niekonsekwentna, od czapy - nienaturalna. O kurwa ale festiwal podkładek uzasadniających głos na żydka, jak wam nie wstyd. 1) Temat żydka dzisiaj zaczyna dzisiaj Gerrard mafiacorner.boards.net/post/163852) Chwilę później podbija go Winston, że w sumie też się nadaje mafiacorner.boards.net/post/163882*) mija niecała godzinka, Guwniara pisze o żydku że w sumie to chuj wie (umieszczam ją tu raczej dla zachowania staranności, w dalszej części posta jej raczej nie biorę pod uwagę) mafiacorner.boards.net/post/164103) Trzecia o żydku wjeżdza bajka mafiacorner.boards.net/post/164123*)drugi post bajki o żydku, z trochę dziwnym wytłumaczeniem (Walnąłbym w Żyda, jeżeli się nie uaktywni, bo to giga mądry koleś, a zrobił post na udawana obecność i to irytuje zawsze jak ktoś tak hehe odpowiada na pytania publiczności jako helping hand ale nic więcej) - skoro taki "Giga mądry" to czemu go chce pierwszego dnia wyjebać? - mafiacorner.boards.net/post/164304) kulesza zapowiada głos na żyda mafiacorner.boards.net/post/164505) eazy pisze o MAFIOZIE ŻYDKU bo nagle mafijny post odnalazł mafiacorner.boards.net/post/164515*) Grande pisze, że ma żydka za niewinnego i mu smutno mafiacorner.boards.net/post/164606) kolejny tropiciel mafii Leopolod Messi znalazł jakiś mafijny post żydka mafiacorner.boards.net/post/16464łatwo poszło, o ile w całej akcji Gerarrd/Winston wyszli normalnie (jeśli Żyd będzie winny to plus dla Gerrarda), to tak gdzieś na przełomie postów bajki i Kuleszy zaczyna się robić klimat na pogrom kielecki, żeby potem eazy i messi uraczyli nas obrzydliwymi postami na alibi Im niżej na liście tym gorzej dla autorów niezależnie od winy izarelity.
|
|
|
Post by Winston on Jan 16, 2023 22:50:31 GMT 1
Zresztą gra Winstona ma w ogóle w sobie sporo cech sztucznych jak dla mnie, na przykład ta agresja i wulgarność No, tylko jak ktoś mnie wkurwi.
|
|
|
Post by Winston on Jan 16, 2023 22:51:15 GMT 1
szrek mnie zielenił, bo kogoś musiał, i akurat tam mu się w mafijnym mózgu dodało dwa do dwóch
|
|
|
Post by jepepej on Jan 17, 2023 11:30:42 GMT 1
co za dzien dzisiaj
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 17, 2023 11:36:45 GMT 1
o, akurat chyba weszliśmy na foro w tym samym momencie - mógłbyś odpowiedzieć, w której edycji kojarzyłeś Messiego grającego na upoślodzonego mafiozę + ewentualny mentoring Gerrarda? bo w sumie to na tym oparłeś sporo swojej gry, więc przydałoby się, żebyś dodał coś więcej jak możesz
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 17, 2023 11:37:24 GMT 1
mam nadzieję, że chwilę jesteś i zdążysz odpowiedzieć
|
|
|
Post by jepepej on Jan 17, 2023 13:38:16 GMT 1
o, akurat chyba weszliśmy na foro w tym samym momencie - mógłbyś odpowiedzieć, w której edycji kojarzyłeś Messiego grającego na upoślodzonego mafiozę + ewentualny mentoring Gerrarda? bo w sumie to na tym oparłeś sporo swojej gry, więc przydałoby się, żebyś dodał coś więcej jak możesz tak, ja myślałem, że to Messi był Wojewódzkim parę edycji temu i wydaje mi się, że w tej samej edycji wjechałem na Garego (nie pamiętam, kim grał, dopiero po swojej śmierci się tak okazało) O mentoring Garego chodzi mi pod tym względem, że user grający Wojewódzkim wtedy (i myślałem, że Messim teraz) lubi sobie znaleźć "tatusia" i się go trzymać, co też potęgowało to wrażenie, że Messi = Wojewódzki
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 17, 2023 15:36:50 GMT 1
Dałem na tego Lipszyca po raz czwarty, mam nadzieję, że już dzisiaj umrze w końcu, bo ile można xd
|
|