|
Post by cezarykulesza on Jan 17, 2023 21:10:04 GMT 1
przynajmniej nie odjebałem zielonej latarnii messiego
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 17, 2023 21:11:40 GMT 1
a to przecież akurat dobrze patrz jak gra śmiga bez niego, moje kalectwo to bylo nie skasowanie go dnia pierwszego zamiast Lajli
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 17, 2023 21:15:47 GMT 1
Gra śmiga bo Eric z Gerrardem podali przynajmniej pół składu mafii, jak już wiedzieliśmy, że Gerrard jest czysty, a nie dlatego, że Messi umarł. Ale też uważam, że łatwiej by było jakby go zabic pierwszego dnia.
A co do tożsamości to ja nie mam żadnej, pierwszy raz gram.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 17, 2023 21:17:24 GMT 1
a to przecież akurat dobrze patrz jak gra śmiga bez niego, moje kalectwo to bylo nie skasowanie go dnia pierwszego zamiast Lajli no, wspaniale gra śmiga, jesteśmy jeden lincz od meczówki xd
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 17, 2023 21:23:41 GMT 1
Cezarykulesza, Boy hotelowy, bajka, jepepej, Winston, Grande_Connection, Ericlynnwright, Stefan Bieleński
Jeżeli w pogrubionym gronie ufamy sobie nawzajem, a myślę, że tak i damy Ericowi jednodniowy kredyt zaufania, o ile dobrze pamiętam Gerrard pisał, że trzeba mu taki kredyt dać, o ile Shrek i Lipszyc będą w mafii. To zostaje trójka Jepepej, Winston, Stefan. Że Stefana wszyscy chcą zabić to widzę, ale kto z dwójki Jepepej, Winston bardziej mafijny waszym zdaniem?
Ogółem wydaje mi się, że w tym momencie okolice śmierci Messiego mogą dużo powiedzieć, bo ja tam pamiętam, że z Bajką daliśmy się zbaitować w Messiego, ale na tego Messiego najbardziej baitował Bieleński z Jepepejem. Winston nie pamiętam jak mocno baitował wtedy, będę to czytał jeszcze.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 17, 2023 21:25:23 GMT 1
a to przecież akurat dobrze patrz jak gra śmiga bez niego, moje kalectwo to bylo nie skasowanie go dnia pierwszego zamiast Lajli no, wspaniale gra śmiga, jesteśmy jeden lincz od meczówki xd Dwa nieudane lincze i dopiero meczówka. Czyli mamy teraz aż 3 lincze na jedną mafię. Kulesza, twoje zdrowie, bo tez piję sobie
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 17, 2023 21:25:43 GMT 1
takie rozważania proponuje po mordzie, nie dawajmy informacji mafiozom póki nie musimy
E: to do Grande
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 17, 2023 21:26:54 GMT 1
no, wspaniale gra śmiga, jesteśmy jeden lincz od meczówki xd Dwa nieudane lincze i dopiero meczówka. Czyli mamy teraz aż 3 lincze na jedną mafię. Kulesza, twoje zdrowie, bo tez piję sobie
zaraz, coś pojebałem? ile jest teraz, 6-2? Po mordzie 5-2. 2 lincze to 3-2 i mord 2-2. Nie?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 17, 2023 21:27:15 GMT 1
Jeżeli dobrze liczę to jak uwalimy 2 lincze podrząd w niewinnego to przegrana. I ok, mogę wstrzymac rozważania narazie.
Edit: Mam tak samo policzone jak Cezary w poście wyżej.
|
|
|
Post by Winston on Jan 17, 2023 21:28:36 GMT 1
Zwycięskiego testamentu się nie zmienia, tak że głos oddany. Winstonie, czy mógłbyś wyjaśnić wczorajszy post z kontrkandydatem? O co ci tam dokładnie chodziło, jakim cudem przegapiłeś jaki mamy stan rozgrywki? Reszta twojej gry jest zrozumiala, ale wczorajszego dnia kompletnie nie czaję. więc? Zawsze mam wrażenie, że jak wszyscy są zbyt jednomyślni w głosowaniu, to po prostu to głosowanie mafii pasuje, i tyle.
|
|
|
Post by Winston on Jan 17, 2023 21:29:22 GMT 1
Cezarykulesza, Boy hotelowy, bajka, jepepej, Winston, Grande_Connection, Ericlynnwright, Stefan Bieleński Jeżeli w pogrubionym gronie ufamy sobie nawzajem, a myślę, że tak i damy Ericowi jednodniowy kredyt zaufania, o ile dobrze pamiętam Gerrard pisał, że trzeba mu taki kredyt dać, o ile Shrek i Lipszyc będą w mafii. To zostaje trójka Jepepej, Winston, Stefan. Że Stefana wszyscy chcą zabić to widzę, ale kto z dwójki Jepepej, Winston bardziej mafijny waszym zdaniem? Ogółem wydaje mi się, że w tym momencie okolice śmierci Messiego mogą dużo powiedzieć, bo ja tam pamiętam, że z Bajką daliśmy się zbaitować w Messiego, ale na tego Messiego najbardziej baitował Bieleński z Jepepejem. Winston nie pamiętam jak mocno baitował wtedy, będę to czytał jeszcze. Ja w messiego napierdalałem mocno, bo nie wierzyłem, że można tak grać w mieście i dla mnie był pewniakiem.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 17, 2023 21:30:58 GMT 1
Dwa nieudane lincze i dopiero meczówka. Czyli mamy teraz aż 3 lincze na jedną mafię. Kulesza, twoje zdrowie, bo tez piję sobie
zaraz, coś pojebałem? ile jest teraz, 6-2? Po mordzie 5-2. 2 lincze to 3-2 i mord 2-2. Nie? Dobra, ja pojebałem, bo zaraz mord xD
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 17, 2023 21:33:31 GMT 1
Winstonie, czy mógłbyś wyjaśnić wczorajszy post z kontrkandydatem? O co ci tam dokładnie chodziło, jakim cudem przegapiłeś jaki mamy stan rozgrywki? Reszta twojej gry jest zrozumiala, ale wczorajszego dnia kompletnie nie czaję. więc? Zawsze mam wrażenie, że jak wszyscy są zbyt jednomyślni w głosowaniu, to po prostu to głosowanie mafii pasuje, i tyle. Grałeś tutaj z nami kiedyś?
W sumie pytanie do jepepeja też: wygląda na to, że grałeś w edycji z Wojewódzkim, ale na nikogo mi stamtąd nie pasujesz podszywasz się pod kogoś czy może tylko czytałeś tę edycję i stąd ten dysonans i poczucie jakiejś podszywki? xD
|
|
|
Post by Winston on Jan 17, 2023 21:40:10 GMT 1
Zawsze mam wrażenie, że jak wszyscy są zbyt jednomyślni w głosowaniu, to po prostu to głosowanie mafii pasuje, i tyle. Grałeś tutaj z nami kiedyś?
W sumie pytanie do jepepeja też: wygląda na to, że grałeś w edycji z Wojewódzkim, ale na nikogo mi stamtąd nie pasujesz podszywasz się pod kogoś czy może tylko czytałeś tę edycję i stąd ten dysonans i poczucie jakiejś podszywki? xD Parę edycji owszem, tą z Kubą Wojewódzkim również
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 17, 2023 21:42:52 GMT 1
Eneldo? xD Już po czwartym, można się przyznawać.
Moja jest oczywista w sumie
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 17, 2023 21:43:41 GMT 1
Albo kshaq, nie wiem, nie skupiałem się na tożsamości twojej w sumie, a jednak może się to przydać
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 17, 2023 21:45:04 GMT 1
boy to narciarz? u mnie chyba też oczywista
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 17, 2023 21:46:48 GMT 1
Boy to chyba wiem kim jest, ale tu akurat nie ma tego samego problemu co z Panami powyżej, więc jak nie chce, to nie musi się przyznawać imo
Można go ładnie przeczytać operując tylko na bazie tego co gra imo
|
|
|
Rozgrywka
Jan 17, 2023 21:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 17, 2023 21:55:41 GMT 1
Albo kshaq, nie wiem, nie skupiałem się na tożsamości twojej w sumie, a jednak może się to przydać Si, to ja
|
|
|
Post by jepepej on Jan 17, 2023 21:56:10 GMT 1
Zawsze mam wrażenie, że jak wszyscy są zbyt jednomyślni w głosowaniu, to po prostu to głosowanie mafii pasuje, i tyle. Grałeś tutaj z nami kiedyś?
W sumie pytanie do jepepeja też: wygląda na to, że grałeś w edycji z Wojewódzkim, ale na nikogo mi stamtąd nie pasujesz podszywasz się pod kogoś czy może tylko czytałeś tę edycję i stąd ten dysonans i poczucie jakiejś podszywki? xD A to dziwne, bo ja w sumie zawsze gram tak samo, czyli trochę z doskoku - zawsze sobie obiecuję, że będę poświęcał grze więcej czasu, a jednak obowiązki mnie dojeżdżają, przez co nigdy nie odgrywam znaczącej roli (no raz miałem jakąś spoko edycję, ale to dawno i nieprawda i to chyba na świecie Łukasz), nie jestem najczęściej postującym, tylko se tak przemykam jak teraz. Coś tam kombinuję po swojemu, ale wychodzi różnie, ale też staram się nie iść zawsze za jakimiś krzykaczami. No i staram się nie glonowac, a wiem, że zawsze się gra, jak jest więcej ludzi. Z drugiej strony - ja gram relatywnie rzadko w stosunku do Was, więc pewnie nie mam jakichś tam wyraźnych cech, jak Gary czy Red. Co do Messiego i jego ujebania: ja dalej nie żałuję xd (chociaż może zmieniłbym zdanie po postach z soboty i niedzieli, bo też byłem mocno odklejony od forum, ale z drugiej strony gdzieś mi to zalatywało takim głupkowatym mafiosą jak Wojewódzki). Co do luzu spowodowanego testamentem: nawet jakby Gerard nie zostawił testamentu, to poleciałby Lipszyc (ja bym pewnie głosował wtedy zgodnie ze swoim sumieniem za Bielańskim), a ciekawe, co by się wydarzyło później. Mnie ten szrek się zaczynał świecić, bo oni fajnie z Lipszycem grali na siebie i w początkowych postach Lipszyca czy tam w odpowiedziach na nie było coś takiego, że zanotowałem sobie, że śmierć jednego jako winnego nie wyklucza winy drugiego i to się we mnie tliło, ale przyznam, że wcześniej i tak forsowałbym Bielańskiego (i tak pewnie poleci jutrzejszy głos), a postów szreka jednak nie zdążyłem przeczytać, ngl. Niemniej Gary uspokoił mocno.
|
|