|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 20:48:43 GMT 1
graliśmy na forum piłkarskim Go2goal
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 20:49:34 GMT 1
Co ty Bajka w ogóle wypisujesz o wątpieniu że Eazy jest mafem. Przeicez to jest niemożliwe że ty się tak w akcji zajebałas. Zmieniamy na Bajkę?
Dobra ja idę na Bajkę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 18, 2023 20:51:08 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 20:51:08 GMT 1
Ja też, Red jest piekielnie dobry w tę grę, zaufam
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:51:09 GMT 1
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:51:37 GMT 1
No to Easy nie będzie MVPem, jego strata, essa
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 20:53:35 GMT 1
no bajka całą edycję tak odpierdala, że to głowa mała. Ciągle z usmiechem na ustach linczuje niewinnych, z Messim na czele. Myślę, że da się tak grać w mafii, chociaż nie wierzyłem, że można mieć takie jaja
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 20:53:58 GMT 1
W każdym razie ja rozumiem dlaczego Eazy wymienił mnie jako jednego z 2 głównych podejrzanych. Podejrzane mu się wydało że doskonale wiem co robic żeby nikt mnie nie podejrzewał. I to jest prawda. Ale ja to robię jako przysługa dla miasta od mieszkańca żebyście nie tracili podejrzeń na mnie i żeby wam zmniejszyc chaos w głowach ułatwic grę, od początku pisałem w takiej narracji ze jednym z podstawowych obowiązków mieszkańca jest wyglądac na jak najbardziej czystego żeby mafii było ciężej uniknąc linczów.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:54:02 GMT 1
ale człowiek sie tego spodziewał, że będą ciche dni, to ludziom zacnzie odwalać pod kopułą z nudów i z brak impulsow, zawsze tak jest, zawsz jest cykl glosowan ustawiony, nic sie nie dzieje, to z dupy cos odjebiemy ;d generalnie to jest zachowanie idealnie mafiowe, bo mafia tak musi działać w ramach nadhcodzacej apokalipsy (wiec jezeli Easy byłby mafem, to powinien cos takiego zrobic, skoro domniemanie miasto powinno go pierwszego linczowac, gdy nie bedzie wiadomo W OGÓLE KTO JEST MAFIĄ)
Jeżeli zrobi magicnzą analize na mnie i na moje zabicie - i to przepchnie - a ja oczywiscie wychodze niewinny - to Easy używając swojego iq200 może to obronic i nie poniesc zadnych konsekwencji, i jako mafiozo (albo nie) dotrzeć do masówki, i robi sie niebezpiecznei xD
mimo iż Gary czy kto tam, mowil by Easiego odjebać na zaś, ale juz wszyscy zapomnieli I WOLĄ MNIE WCZEŚNIEJ
takie sie wasze słuchanie kurwa Garego xd
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:55:53 GMT 1
Prosze jednak kurwa o rozjebanie najpierw tego chujo-glona, jeżeli tak chcecie mnie rozjebać - bo wieie, MOZE CHOCIAŻ Z WAMI POGADAM i ogarnę wasze dupska, a tak nawet nie dajecie szanse zielonemu, by pozostać żywym xD a póki co wszyscy linczowani chuja chcieli wyjasniac (Messi, Lajla czy pierdol-sie-Sentence).
Ja chetnie porozmawiam i wykorzystam czas xD ale jeżeli polece o bedzie GIGA IRONIA, ze Ci ktorzy mieli w ogóle szanse sie bronic (i byli miastem), to sie nie bronili i mieli wyjebane, a ktos tak aktywny (i zielony) jak ja, nawet nie bedzie mial mozliwosci bo sie odpalił za 5 dwunasta Easy, co za gunwo
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 20:56:06 GMT 1
Przecież odjebanie siebie w mordzie po to, żeby Ciebie odjebać w linczu to skrajny debilizm. Przecież zorientujemy się, jak zostanie 4 graczy i gra się nie skończy, bo została tylko jedna mafia. To jest kompletnie niemożliwe, a Red w mafii zawsze gra żeby wygrać. W życiu by czegoś takiego nie odjebał
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:56:25 GMT 1
ZATEM NIE GŁOSOWAC NA MNIE KURWIE I NIE ZACHOWUJCIE SIE JAK BABSKA PODCZAS OKRESU XD a porozmawiamy jak ludzie a nie masówki 6 dnia w stylu tych 1 dnia, by badać reakcje
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:57:33 GMT 1
Przecież odjebanie siebie w mordzie po to, żeby Ciebie odjebać w linczu to skrajny debilizm. Przecież zorientujemy się, jak zostanie 4 graczy i gra się nie skończy, bo została tylko jedna mafia. To jest kompletnie niemożliwe, a Red w mafii zawsze gra żeby wygrać. W życiu by czegoś takiego nie odjebał nie mam czasu nawet przerabiać memów,
ale widze kurwa kobieca logika na zasadize
RED NIGDY BY CZEGOŚ TAKIEGO NIE ZROBIŁ
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 20:57:44 GMT 1
Nie dajcie się zwieśc, Bajka będzie w tej mafii.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 20:58:20 GMT 1
Ja myślę, że nikt poważny by nigdy czegoś takiego nie zrobił, włącznie z Tobą, tylko pierdolisz głupoty bo Ci się pod dupą pali
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:58:21 GMT 1
WIEC MORDY ZMIENIAC ZE MNIE GŁOS, BO I TAK BEDZIECIE MUSIELI ODJEBAĆ BEKSINSKIEGo I TAK CAŁY DZIEN SIE NIE TŁUMACZYŁ JAK BYŁ NA SWIECZNIKu A JA CHOCIAŻ COKOLWIEK MOGE POMÓC I POMAGAM TEMU KURWA-DUCHA-WDZIECZNEMU MIASTU
typy macie 2 minuty na ogarniecie okresu
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 20:58:52 GMT 1
I to jest mój ostatni post w tym temacie.
Albo zmieniacie głosowanie. Albo zaraz was zacznie swędzieć odbyt, gdy będziecie rozważali czy Red jest w mafii, czy jest kurwa miastowym.
A to nie będzie miłe =*
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:00:00 GMT 1
Red nie jest w mafii, co to w ogóle za pomysł, przecież nie ma żadnej logicznej ani korzystnej dla mafii sytuacji, w której warto się odstrzelić w mordzie
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:00:04 GMT 1
[Gary MVP niemniej, pzdro dla niego]
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:00:25 GMT 1
Red nie jest w mafii, co to w ogóle za pomysł, przecież nie ma żadnej logicznej ani korzystnej dla mafii sytuacji, w której warto się odstrzelić w mordzie xdddddddddddddddddddddddddddd
a potem "mafia wygrała edycje",
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 18, 2023 21:00:31 GMT 1
Lincz 6:
Stefan Bielański - winny
Stefan Bielański [4] - Boy hotelowy, bajka, jepepej, Winston Bajka [2] - cezarykulesza, Grande_Connection
Nie głosowali - Stefan Bielański
Punkty karne:
grandepicolo - 4 Boy hotelowy - 1 szrek - 1 lajla - 1