bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:00:43 GMT 1
KURWY JEBANE UUUUUF
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 21:01:08 GMT 1
O kurwa, faktycznie, po śmierci w mordzie nie jest podawana informacja o frakcji, czyli to jest teoretycznie możliwe, że on się sam zabił jako mafiozo żeby nas wymanewrowac. Ale imo to jest zła strategia, nie zrobiłby tego. Za bardzo matematyke by popsuł.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:01:35 GMT 1
O kurwa, faktycznie, po śmierci w mordzie nie jest podawana informacja o frakcji, czyli to jest teoretycznie możliwe, że on się sam zabił jako mafiozo żeby nas wymanewrowac. Ale imo to jest zła strategia, nie zrobiłby tego. Za bardzo matematyke by popsuł. dokładnie też tak uważam
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 21:01:38 GMT 1
Kurka dzięki bogu xDDDD
Ale teraz widzicie, że to co pisałem że nie ma takiej opcji że ja i Bajka jesteśmy naraz w mafii to niemożliwe.
Czyli Eazy ma świetne typy bez wątpienia, ale co do mnie się pomylił.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:01:51 GMT 1
Dopiero teraz ogarnalem ze Easy nie zyje, lol
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:02:10 GMT 1
dlaczego mafiozo bielański, w tej sytuacji nie dał głosu na bajkę? teorie?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:02:41 GMT 1
Sorry za moj debilizm sugerujacy ze moze byc w mafiii xDDDDDDDDD wchodze na forum najebany po robocie wczoraj caly dzien po etatowce i na zleceniu, dzisiaj to samo a tutaj nagle jakis wielki post Easiego, mam 10 minut do obrony, ech, dlatego myslalem ze zyje
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 21:03:04 GMT 1
Może już się pogodził ze swoją śmiercią i nie czuwał?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:03:16 GMT 1
i jeszcze to udawane zapomnienie, że odstrzelił wczoraj erica w mordzie
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:04:13 GMT 1
Może już się pogodził ze swoją śmiercią i nie czuwał? i nie czekał na testament Erica?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:04:37 GMT 1
ogarnij dupe Cezary bo póki co chujowa Bajka lepiej gra te edycje niż Ty Chyba moja najlepsza edycja, więc PROUD TO BE ALIVE AND PROUD OF KILLING MORE MAFS <3
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 21:05:18 GMT 1
A może dał i nie wystarczyło. Obliczenia.
Ja, Kulesza, Bielański (hipotetycznie) - Bajka,
Winston, Jepepej, Boy, Bajka - Bielański
Bajka ty grasz tak samo słabą edycję jak ja xD. Kulesza gra dobrą.
Edit: XD, co ja odjebałem zapomniałem, że jest przecież podane kto na kogo głosował.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:06:22 GMT 1
Gram zajebista. Lipszyc wyczuty, Shrek krzyzujacy sie z Winstonem wyczuty, Na Beksinskiego tez chcialam, Messi chujowy odjebany, Lajla to tam wyjebane
|
|
|
Rozgrywka
Jan 18, 2023 21:06:28 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:06:28 GMT 1
A może dał i nie wystarczyło. Obliczenia. Ja, Kulesza, Bielański (hipotetycznie) - Bajka, Winston, Jepepej, Boy, Bajka - Bielański Bajka ty grasz tak samo słabą edycję jak ja xD. Kulesza gra dobrą. W takiej sytuacji chyba zawsze dajesz imo licząc, że ktoś zmieni po cichu, w ostatniej chwili. A on wcale nie zagłosował
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 21:06:59 GMT 1
Tak Lipszyc wyczuty że 3 dni podrząd na kogoś innego głosowałaś jak był drugim typem.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 18, 2023 21:07:27 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:07:27 GMT 1
Tak Lipszyc wyczuty że 3 dni podrząd na kogoś innego głosowałaś jak był drugim typem. otóż to
|
|
|
Rozgrywka
Jan 18, 2023 21:07:45 GMT 1
via mobile
Post by cezarykulesza on Jan 18, 2023 21:07:45 GMT 1
Kurde, Boy, gdzie jesteś?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:07:46 GMT 1
I w ogóle to strasznie z dupy gadanie ze imituje Pikachu, bo specjalnie trzymalem garde by nie shit-postowac i nie wkurwiac miasta I sie udało Wszyscy praktycnzie uznali mnie za niewinnego, bez bycia wkurzonym na mnie (Nie liczac moze Kuleszy, ale on z natury jest grumpy dziadem i sobie lubi ponarzekac zamiast pograc)
Nie bylo sytuacji jak wtedy ze KOnsultant Play i ja Pikachu oznosilismy miasto na kawałki
literalnie za to irytowanie miasta polecial Messi, a ja GOOD
wieć nauka z Pikachu wzieta, wyegzekwowana i na +++++ i zajebiscie dobrze, bo chce pomagac miasut a nie robic burdello Pikachowe (co bylo fajne razem, ale bardziej przeszkadzalo niz pomagalo)
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 18, 2023 21:08:38 GMT 1
Ogólnie absurdalna sytuacja z tym co Bielański robił zarówno przez całą grę jak i co zrobił w linczu. To że Winston i Jepepej posłali na Bielańskiego imo nic ich nie uniewinnia.
Teraz mamy zajebistą matematykę w sumie. To trochę ciśnienie opadło.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 18, 2023 21:08:48 GMT 1
Tak Lipszyc wyczuty że 3 dni podrząd na kogoś innego głosowałaś jak był drugim typem. Mam Ci sam siebie cytować? Nie glosowalem na mojego ziomka z irl by sobie pograł, potem gdy juz bylo wiadomem ze jest mafem powiedizalam ze nie zaglosuje na niego jak zrobi wyjasnienia (i zrobil ogromne), chociaż i tak juz to w dupie mialam i nastpenego dnia od razu glosowalem. Aczkolwiek moje słow ojest dużo warte i bede sie go trzymał, ale nigdy lipszyca nie uniewiniallam xD
at best mowilam ze jestem confused, ale to jeszcze bylo zanim przeczytalam posty + zanim wyciagnelam META wiedze spoza gry, co jest troche oszukiwaniem, a troche tego zignorowac nie mozna, ze jego aktywnosc na innych komunikatorach w ogole sie nie pokrywa z mafia tzn. z forum joł (ale tam wiecej napisalam, sporjz sobie)
|
|