bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:21:47 GMT 1
Tak i nie. Taki lincz nadal nad moze duzo powiedziec i niepotrzebnie to pisze, bo jeżeli Jewpej albo Winston w mafii, to mogliby przyłaczyc sie do "naszego" frontu by odjebać np. Kulesze albo Boia (jezeli bylbys w stanie pojsc w kogokolwiek z nich), wtedy zas morduja drugiego w mordzie i zabijaja Miastowych-Kozaków. Przykladowo. Bo zakladam ze Boia nie zabijamy. Niemniej, mozemy chociaż walczyć zamiast poddawać się u mierać. A propozycja mojego cichego linczu, to i tak konczy sie pewna smiercia albo Ciebie albo mnie, ale przynajmniej cokolwiek to pomoze miastu oprocz durnej Masówki. A jeżeli nie chca cichego i beda szli w zaparte kolejna - to nic mi nie szkodzi robić "kontre", skoro wiem ze jestem niewinny i Ty wielce mozliwe ze tez, proste
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:23:08 GMT 1
kurwa, mamy fajne ciche lincze od początku edycji i co one kurwa dały. Czemu kłamiesz? Lajla - otwarta masówka Sentence - otwarta masówka Messi/Liszyc - otwarte walenie między dwoma, ale bez pewnosci bo mafia miala 4 glosy
Szrek - masowka Lipszyc - masowka Bielanski - masówka, która zreszta chcial anulwoać Easy a Ty kulesza z Grande chcieliscie jeszcez posrednio uratowac mafioze
Nie było nawet jebanego cichego głosowania
Gdzie tutaj ciche lincze?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 19, 2023 18:24:19 GMT 1
No to akurat prawda co Bajka pisze.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:25:01 GMT 1
Ach, i tak Polecam przejrzec posty Kuleszy, zero postarania, zero fucks given, 9 stron pierdów. Jezeli jest tam jakis post z chociaz 5 zdaniami, to bede zaskoczony. Boi sie postaral na Sentenca, a potem zamlikl i pozostawil lepszym (bardziej autentycnze, bo jako mafiozo to musialby wyczuc moment idealnie, w co nie wierze) Tak w ramach tyhc najbardziej niewinnych xD że gracie to samo gówno co my
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:26:24 GMT 1
O 20 mi sie pranie skonczy, wiec pewnie bede tutaj zaglądal Ale wywołuje wprost - Winston, Boi, Jewpej, zgadzacie sie na ciche glosowanie?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 18:27:38 GMT 1
Ty masz na myśli takie zupełnie z dupy, bez pisania i podawania podejrzanych. A to okej, takich nie było, ale to jeszcze gorszy pomysł imo
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:28:00 GMT 1
Ty masz na myśli takie zupełnie z dupy, bez pisania i podawania podejrzanych. A to okej, takich nie było, ale to jeszcze gorszy pomysł imo yes
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 18:30:59 GMT 1
To tym bardziej bez sensu, bo jak padnę ja albo boy to tracimy szansę na sprawdzenie jednego dodatkowego podejrzanego i zamiast sprawdzić trzech sprawdzimy tylko dwóch, co uważam za strzelanie sobie w stopę bez powodu.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:32:01 GMT 1
Ale zdajesz sobie sprawe, że tak by napisałby super pewny siebie mafiozo?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 18:33:38 GMT 1
albo super pewny siebie niewinny
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 18:34:51 GMT 1
super pewny siebie co prawda nie jestem, ale mocno przekonany, że Red dobrze odczytał przynajmniej jednego z mafiozów i maksymalnie jutro gra się zakończy
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:35:23 GMT 1
Przekonuja Cie jego argumenty czy jego reputacja?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 19, 2023 18:35:43 GMT 1
both
|
|
|
Post by jepepej on Jan 19, 2023 18:44:21 GMT 1
no dobra, bajka, mordunio, a co myslisz o grande? jak go pierdolniemy, to spoko, czy szukasz sobie ziomka, z którym robisz frakcję, bo kogos takiego musisz mieć, bo Ci się w dupce pali?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 19, 2023 18:44:22 GMT 1
Gdybym był mafią nie typowałbym tak fatalnie xD
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:50:41 GMT 1
no dobra, bajka, mordunio, a co myslisz o grande? jak go pierdolniemy, to spoko, czy szukasz sobie ziomka, z którym robisz frakcję, bo kogos takiego musisz mieć, bo Ci się w dupce pali? Mysle, ze jak go zabijecie, to zabijecie też mnie, i tylko stracicie dwa lincze z dupy, a potem poleci Boi z mordu i zostanie kurwa dream team, jepej, Winston i Kulesza xD
imho super neurotyczna i chaotyczna akcja Grande na plan Easiego, calego jego poplatanie i zamieszanie, tylko mi go utwierdza, i tak, wiem ze wczoraj zareagowalem ostro, bo bylem wkurwiony tym testamentem Easiego, ale od momentu linczu imho gra Granda bardziej go uniewinnia niz cala reszte tutaj, ergo, nie chce go zabijac, a na pewno nie dzisiaj (bo wiadomo ze z duetu Grande i Boi to wybralym Grande do zabicia)
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:51:47 GMT 1
No i glosy grande tez przemawiaja za nim bo sa tak mega chujowe jak moje, a moze nawet gorsze bo chcial mnie zamiast Bekse xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 19, 2023 18:53:05 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 19, 2023 18:53:05 GMT 1
Ja i tak już wiem na kogo za głosuje (i wy też), więc żadne ciche głosowanie niewiele tu zmieni. Jak nie odjebiemy chociaż jednej osoby z was i nie daj Boże padnie ktoś inny niewinny to jest kurwa kicha - bo zmarnowaliśmy lincz, a dalej zostajemy z tymi samymi wątpliwościami. Dzisiaj jest jeszcze mord, po którym będziemy wiedzieć więcej. Proponuję rozważania o cichym głosowaniu przełożyć na jutro.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 19, 2023 18:55:33 GMT 1
Ciekawa asymetria pomiędzy mną a Bajką jest taka, że Bajka dużo bardziej wierzy w moją niewinnośc niż ja w jej niewinnośc. Jaki z tego wniosek? Naprawdę nie wiem, ale intryguje mnie to.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 19, 2023 18:58:31 GMT 1
Ciekawa asymetria pomiędzy mną a Bajką jest taka, że Bajka dużo bardziej wierzy w moją niewinnośc niż ja w jej niewinnośc. Jaki z tego wniosek? Naprawdę nie wiem, ale intryguje mnie to. ha-ha. przypominam ze jeszcze wczoraj przed 20;45 stawiales mnie jako giga pewniaka i kochanego niewinnego, though, tak w ramach asymetri iabsurdu i zmiennosci w ramach nastrojow w miesice, tylko ze no eee za twoim nastrojem i Kuleszy nie poszla reszta miasta i zalatwilismy dzieki temu 3 mafioze
|
|