Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:52:59 GMT 1
I po raz kolejny Emma szybsza ode mnie. Mam nadzieję, że zamordowana też zostanie przede mną. No ja nie wiem, miastowemu by zależało, żeby dobrzy gracze żyli jak najdłużej No mnie zależy, żeby żyli jak najdłużej, przecież nie piszę, żeby Emmę mafia zamordowała jutro a mnie pojutrze, po prostu jak ma lecieć w mordzie ktoś ogarnięty, to lepiej Emma niż ja.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:54:50 GMT 1
bobek w 3 posty zrobił lepszy content niż ty w 30, tak tylko mówię Spierdalaj. xD Aż sprawdziłem te 3 posty i inna odpowiedź mi się nie nasuwa.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:55:14 GMT 1
Ej może ustalmy kto jest detektywem w pierwszej kolejności, tak się grało w tego wilka na apce
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:56:28 GMT 1
Według mnie lepiej w glona walnąć niż w aktywnego( nie raz można było się przejechać na zbyt szybkim linczowaniu aktywnych). Aktywniejsi mają większe pole do manewru do popełnienia błędu mafijnego lub uniewinnienia się. Tak, tylko zwykle natrafiasz troche miastowych w ten sposob, wiec stosunek bedzie sie pogarszac, a kolor i testament glona nic nie daja. W miedzyczasie w mordach poleca najlepsi miastowi i zostanie niezdecydowane miasto z ogarnietymi mafiozami. W sensie nie mowie, ze nie mamy zadnego glona zabic, tylko ze wyciecie maloaktywnych w pierwszej kolejnosci bedzie zaskakujaco latwe do przepchniecia nie bez powodu. Skąd miałabym wiedzieć,że w miastowego trafiam? Drugie pytanie skąd wiesz,że od razu w mafii będą ogarnięci zawodnicy?
Kolejne pytanie skąd wiesz,że przepchnięcie glona jest takie łatwe? Wygląda to mi na tanią asekurację by nie bić w glony zwłaszcza te które nie wykazują żadnych oznak poprawy swojej gry.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:56:31 GMT 1
No ja nie wiem, miastowemu by zależało, żeby dobrzy gracze żyli jak najdłużej Miastowemu zależy na linczowaniu swoich podejrzanych błyskotliwe spostrzeżenie, dobrze, że mamy tak światłych graczy w grze
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:56:41 GMT 1
No ja nie wiem, miastowemu by zależało, żeby dobrzy gracze żyli jak najdłużej No mnie zależy, żeby żyli jak najdłużej, przecież nie piszę, żeby Emmę mafia zamordowała jutro a mnie pojutrze, po prostu jak ma lecieć w mordzie ktoś ogarnięty, to lepiej Emma niż ja. dlaczego?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:56:56 GMT 1
Ej może ustalmy kto jest detektywem w pierwszej kolejności, tak się grało w tego wilka na apce XDDD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 20:57:36 GMT 1
No mnie zależy, żeby żyli jak najdłużej, przecież nie piszę, żeby Emmę mafia zamordowała jutro a mnie pojutrze, po prostu jak ma lecieć w mordzie ktoś ogarnięty, to lepiej Emma niż ja. dlaczego? To pytanie to tak na serio?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:02:23 GMT 1
Tak, tylko zwykle natrafiasz troche miastowych w ten sposob, wiec stosunek bedzie sie pogarszac, a kolor i testament glona nic nie daja. W miedzyczasie w mordach poleca najlepsi miastowi i zostanie niezdecydowane miasto z ogarnietymi mafiozami. W sensie nie mowie, ze nie mamy zadnego glona zabic, tylko ze wyciecie maloaktywnych w pierwszej kolejnosci bedzie zaskakujaco latwe do przepchniecia nie bez powodu. Skąd miałabym wiedzieć,że w miastowego trafiam? Drugie pytanie skąd wiesz,że od razu w mafii będą ogarnięci zawodnicy?
Kolejne pytanie skąd wiesz,że przepchnięcie glona jest takie łatwe? Wygląda to mi na tanią asekurację by nie bić w glony zwłaszcza te które nie wykazują żadnych oznak poprawy swojej gry.
Głównym argumentem przeciwko głosowaniu na glony jest to, że... W sumie to nie powiem, bo może mafia jest nieogarnięta i nie wie. W każdym razie czasem warto glonować, będąc miastowym, co nie znaczy też, że nie warto linczować glonów na początku, bo są argumenty za i przeciw. Dobry miastowy powinien umiejętnie uzasadnić dlaczego glonuje. Na szczęście teraz nie musimy się zastanawiać, bo objawił nam się gracz taki jak Sarius.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:02:38 GMT 1
To pytanie to tak na serio? nie, dla beki
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:03:11 GMT 1
Tak, tylko zwykle natrafiasz troche miastowych w ten sposob, wiec stosunek bedzie sie pogarszac, a kolor i testament glona nic nie daja. W miedzyczasie w mordach poleca najlepsi miastowi i zostanie niezdecydowane miasto z ogarnietymi mafiozami. W sensie nie mowie, ze nie mamy zadnego glona zabic, tylko ze wyciecie maloaktywnych w pierwszej kolejnosci bedzie zaskakujaco latwe do przepchniecia nie bez powodu. Skąd miałabym wiedzieć,że w miastowego trafiam? Drugie pytanie skąd wiesz,że od razu w mafii będą ogarnięci zawodnicy?
Usredniam przez mozliwe scenariusze detektywie. Glonow bedzie pol miasta a glonow mafijnych 1-2. Pewnie sie ktos ogarniety w mafii trafi, a jak wszyscy beda lamusami to sobie pewnie poradzimy tak czy inaczej. Bo gralem w poprzedniej edycji. Najpierw 3 glony, potem X niezaleznie od koloru bo jest wkurwaiajcy i zaczynamy gierke.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:04:23 GMT 1
Ej może ustalmy kto jest detektywem w pierwszej kolejności, tak się grało w tego wilka na apce Nie no, to nie może nie być podszyew xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:05:06 GMT 1
@emma Watson, czemu mi nie odpowiedziałaś? Czy to dlatego, że nazwałem Cię Hermioną Granger?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:05:55 GMT 1
Ej może ustalmy kto jest detektywem w pierwszej kolejności, tak się grało w tego wilka na apce Jeśli Sarius tym postem trolluje, to to będzie cytat edycji xD
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:10:44 GMT 1
Skąd miałabym wiedzieć,że w miastowego trafiam? Drugie pytanie skąd wiesz,że od razu w mafii będą ogarnięci zawodnicy?
Głównym argumentem przeciwko głosowaniu na glony jest to, że... W sumie to nie powiem, bo może mafia jest nieogarnięta i nie wie. W każdym razie czasem warto glonować, będąc miastowym, co nie znaczy też, że nie warto linczować glonów na początku, bo są argumenty za i przeciw. Dobry miastowy powinien umiejętnie uzasadnić dlaczego glonuje. Na szczęście teraz nie musimy się zastanawiać, bo objawił nam się gracz taki jak Sarius. Nie bardzo rozumiem ostatnie zdanie, w sensie - czy gra Sariusa świadczy Twoim zdaniem bardziej o jego „wiarygodnym” glonowaniu? I przedostatnie - glon wyjaśniający, dlaczego glonuje? Tzn masz na myśli nowych graczy przyznających się wprost, że są nowi?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:11:54 GMT 1
Skąd miałabym wiedzieć,że w miastowego trafiam? Drugie pytanie skąd wiesz,że od razu w mafii będą ogarnięci zawodnicy?
Usredniam przez mozliwe scenariusze detektywie. Glonow bedzie pol miasta a glonow mafijnych 1-2. Pewnie sie ktos ogarniety w mafii trafi, a jak wszyscy beda lamusami to sobie pewnie poradzimy tak czy inaczej. Bo gralem w poprzedniej edycji. Najpierw 3 glony, potem X niezaleznie od koloru bo jest wkurwaiajcy i zaczynamy gierke. Pół miasta czyli kto i skąd wiesz,że to od razu miasto musi być? Ja rozróżniłabym jeszcze środek stawki czyli tacy co mają akceptowalną aktywność i nie są glonami.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:13:09 GMT 1
typie kurwa statystyka mowi ci to cos
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:14:05 GMT 1
Wyznaczam gracza bobek na lidera tego miasta
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:14:07 GMT 1
typie kurwa statystyka mowi ci to cos Mnie nie interesuje statystyka tylko realna gra, czyli to co oni grają i dlaczego tak grają.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 9, 2023 21:17:12 GMT 1
Ej ja serio gram pierwszy raz w to xD
|
|