|
Post by Antura on Feb 10, 2023 19:20:46 GMT 1
Lista graczy alfabetycznie:
Andrew Tate Antóra bobek Emma Watson Gęgul Gęg Hari Pota Italo Calvino James Fraser Janusz Lewandowski Jordan Peterson Juliusz Słowacki Kofola Majima Gorō Marcin Meller oaza Roy Orbison Sarius Viktor Tsoi Wednesday Addams Wielki Szu yennefer
|
|
|
Post by Antura on Feb 10, 2023 19:39:10 GMT 1
Jeżeli nie macie prywatnej wiadomości z rolą - jesteście niewinnymi miastowymi.
21 członków Miasta 16 niewinnych Mieszkańców; w tym 1 Detektyw i 1 Ksiądz 5 członków Mafii; w tym 1 Ojciec Chrzestny i 1 Szpieg
Dodatkowo: Mafii na forum mafijnym nie dotyczy obowiązek ukrywania prawdziwych tożsamości i nie rozmawiania o nich. Mafia może. Mafia ma czas do jutra do 14:00 na wybór ról, jeżeli coś w tym temacie się zmieni - poinformuję całe miasto. Jakby były jakiekolwiek problemy: proszę pisać mi na priw. Czy techniczne, czy do-ustalenia reguł. Emergency number: 690 151 306 (problemy techniczne, jazdy po bandzie, dramy) Wszelkie wyjaśnienia reguł będą podawane Miastu publicznie, chyba, że ktoś zapyta o to co, wprost napisane w regulaminie. Rozmawianie o decyzjach Mistrza, ocenianie ich, narzekanie na nie itp. w wątku z Rozgrywką jest zakazane! i skutkuje punktami karnymi. Czysta rozgrywka i sama rozgrywka. Zażalenia na priw.
Mafii życzę utrzymania dominacyjnej passy na forum! Niewinnym mieszkańcom życzę jak najwięcej (nie)udanej komunikacji! Wszystkim graczom życzę: UDANEJ GRY!
|
|
|
Post by Hari Pota on Feb 10, 2023 19:40:49 GMT 1
cholibka
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 19:41:12 GMT 1
Jakiego koloru jest Twoje Bugatti?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 19:41:41 GMT 1
Spotkamy się jutro w samo południe na moim kanale youtubowym.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 10, 2023 19:42:11 GMT 1
spokoju
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 19:42:16 GMT 1
To ja Emma Watson. Jestem znana z serii filmów o Harrym Potterze. Byłam przyjaciółką głównego bohatera.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 19:42:55 GMT 1
Nazywam się doktor Janusz Lewandowski i jestem ministrem przekształceń własnościowych. Przekształcam państwową własność czynników produkcji w prywatną (każdego kto zapyta o szczegóły nazwę pisowską mafią!), a teraz na dodatek zamierzam przekształcić mafię w pył.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 19:43:16 GMT 1
Cześć.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 19:45:13 GMT 1
Jakiego koloru jest Twoje Bugatti? Andrew Tate, wiem, że dysponujesz potężnym kapitałem zagraniczym. Sumy państwu nie powiem, bo przeraziłaby Juliusza Słowackiego. Powiem tylko, że sporo. Moje oferta dla Ciebie brzmi: kupujesz 51% udziałów w KGHM za dwa miliony dolarów, w zamian otrzymujesz kilka kamienic w Warszawie. Zgoda? Ostrzegam, że każdego kto zacznie dopytywać o szczegóły tej transakcji nazwę pisowską mafią!
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 19:46:27 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 10, 2023 19:46:27 GMT 1
Siemanko to znowu ja
|
|
|
Post by Hari Pota on Feb 10, 2023 19:47:35 GMT 1
ze tez sie na granie tym marniakiem uparles
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 19:48:16 GMT 1
Jakiego koloru jest Twoje Bugatti? Andrew Tate, wiem, że dysponujesz potężnym kapitałem zagraniczym. Sumy państwu nie powiem, bo przeraziłaby Juliusza Słowackiego. Powiem tylko, że sporo. Moje oferta dla Ciebie brzmi: kupujesz 51% udziałów w KGHM za dwa miliony dolarów, w zamian otrzymujesz kilka kamienic w Warszawie. Zgoda? Ostrzegam, że każdego kto zacznie dopytywać o szczegóły tej transakcji nazwę pisowską mafią! Nie marnuję pieniędzy na tak beznadziejne projekty. Inwestuję tylko przyszłościowo. A tak bezczelną propozycję, bezczelną i niekorzystną, mógł mi przedstawić wyłącznie członek mafii prywatyzacyjnej. Polska to wspaniały kraj, zawsze to powtarzałem. Idę oddać głos na Pana Janusza.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 19:48:36 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 10, 2023 19:48:36 GMT 1
Ja po prostu zajebiste teksty piszę
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 19:48:39 GMT 1
Anything you want, you got it Anything you need, you got it Anything at all, you got it, baaaaaaaaaaaabyyy
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 19:49:49 GMT 1
Byłam nominowana do wielu nagród. Wiele z nich wygrałam. Główną nagrodę zgarnę też ja.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 19:51:08 GMT 1
cześć
siup
gęgul gęg gęgul gęg gęgul gęg gęgul gęg gęgul gęg gęgul gęg gęgul gęg lubię dobre jedzenie (tak)
lubię zagrac w se w mafie(uuu)
co mi zrobisz nie morduj mnie (zium, siup!)
umiem skakać na rowerze (łaaa)
wolę schabowe niż mielone (psipsipsi)
gęgul gęg gęgul gęg gęgul gęg (je)
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 19:53:24 GMT 1
Белый снег, серый лед, На растрескавшейся земле. Одеялом лоскутным на ней - Город в дорожной петле. А над городом плывут облака, Закрывая небесный свет. А над городом - желтый дым, Городу две тысячи лет, Прожитых под светом Звезды По имени Солнце...
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 19:54:02 GMT 1
Od 2015 roku żyjemy w Polsce, która nie mogłaby być członkiem Unii Europejskiej czy NATO. Polska Macierewicza nie dostałaby się do NATO, Polska Kaczyńskiego nie dostałaby się do Unii.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 19:54:55 GMT 1
Wyobraź sobie, że siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? <gest Kozakiewicza> Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… Nie da się, niestety.
|
|