|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:50:42 GMT 1
dlaczego orbison i szu mieliby być łatwymi typami? odp to ważne no odp kurwa W sumie ten kawałek jest dobry.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:51:02 GMT 1
Meller: 1. Wrzuca shortlisty z łatwymi typami dla mafiozów 2. Wyraźnie podejrzewa ewidentnie czystych Addams i Lewandowskiego. 3. Nie chce głosować na Orbisona, mimo, że go podejrzewa I ty aspirujesz do miana lidera miasta xd
E: Mellera = Addams
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:51:35 GMT 1
Meller podejrzewa Mellera?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:51:47 GMT 1
Ja do niczego nie aspiruję.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:51:48 GMT 1
Viktor zawsze jest na miejscu, jak trzeba jakiś gównopost skrobnąć. Szanuję za wytrwałą służbę. Boli, że kompletnie zignorowałem twój głos?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:52:00 GMT 1
dlaczego orbison i szu mieliby być łatwymi typami? odp to ważne no odp kurwa już odpisałem, poszukaj. Lektura moich postów dobrze Ci zrobi.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:52:50 GMT 1
Meller: 1. Wrzuca shortlisty z łatwymi typami dla mafiozów 2. Wyraźnie podejrzewa ewidentnie czystych Addams i Lewandowskiego. 3. Nie chce głosować na Orbisona, mimo, że go podejrzewa I ty aspirujesz do miana lidera miasta xd
E: Mellera = Addams
inb4 Addams podświadomie nie uważa się za niewinnego
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:53:01 GMT 1
Viktor zawsze jest na miejscu, jak trzeba jakiś gównopost skrobnąć. Szanuję za wytrwałą służbę. Boli, że kompletnie zignorowałem twój głos? Przestałem cię traktować poważnie jakieś 7 stron temu gościu
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:53:30 GMT 1
Tak. To w sumie też opcja, o której pomyślałem później. Panie Januszu, ja sobie jeszcze tak analizuję te posty, o które wybuchła ta gównoburza, i mi się nasuwa pytanie. "Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji." - w tej wypowiedzi jest mowa o "świeżaku", nie "miastowym świeżaku". Top G po prostu odbiłby piłeczkę i skontrował czeską podróbę kokakoli, wskazując na ten drobny szczegół, a zamiast tego wjechał pan z lewacką logiką i zaczął tłumaczyć się z nie swoich słów. Czy to potknięcie miastowego, czy strach mafiozy przed tym, że ktoś mu wytyka braki w rozumowaniu? Odpowiadając szczerze, w "świeżaku" chodziło mi o miastowego świezaka i Antóra, Kofola i kto tam jeszcze dobrze to wyłapali. To znaczy miałem w głowie to, że jeśli Coj jest w mafii, to nie jest świeżakiem. Potem zaś mi przyszło do głowy, że w sumie mógłby być jednocześnie świeżakiem i mafiozą (choć to mniej prawdopodobne, bo Coj gra na dużym luzie). Luka w rozumowaniu. Więc nie, nie zacząłem tłumaczyć się nie ze swoich słów. Teraz już widać, że Coj jest ogarnięty. Wcześniej nie było za bardzo. Być może więc agresywny pressing zadziałał, a to dobrze, bo taki jest cel oskarżeń rzucanych w pierwszym dniu.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:53:49 GMT 1
Ja do niczego nie aspiruję. To nie ja wrzucam shortlisty z typami dla mafiozów co drugą stronę xd
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 21:54:36 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 10, 2023 21:54:36 GMT 1
Memma spieprzaj nic na mnie nie masz Najbardziej mafijne tłumaczenie ever jakkolwiek widziałam. Cos ci zgrywanie planktonu idzie duzo gorzej niz wczoraj
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:55:29 GMT 1
Najbardziej mafijne tłumaczenie ever jakkolwiek widziałam. Cos ci zgrywanie planktonu idzie duzo gorzej niz wczoraj NA mafijnym ci powiedzieli?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:55:46 GMT 1
już odpisałem, poszukaj. Lektura moich postów dobrze Ci zrobi. o chuj xD >uuuu meller daje łatwe typy >w sumie to NAWET NIE WIEM JAKIE TO SA TYPY (nie czytałam ich czaicie xD) ale zachowuje się jak mafia bo to mafia tak buduje autorytet logika taka że chyba wcisnę logout, bo dość mam na dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 21:56:08 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 10, 2023 21:56:08 GMT 1
Cos ci zgrywanie planktonu idzie duzo gorzej niz wczoraj NA mafijnym ci powiedzieli? Lektura twojego pierdzenia mi powiedziala
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 21:56:14 GMT 1
Teraz już widać, że Coj jest ogarnięty. W którym miejscu? Ogarnięty w sensie "nie świeżak", czy w sensie "wnoszący coś do rozgrywki"?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:56:25 GMT 1
Panie Januszu, ja sobie jeszcze tak analizuję te posty, o które wybuchła ta gównoburza, i mi się nasuwa pytanie. "Tsoi (Coj) to świeżak lub mafioza udający nowicjusza. Do głębokiej obserwacji." - w tej wypowiedzi jest mowa o "świeżaku", nie "miastowym świeżaku". Top G po prostu odbiłby piłeczkę i skontrował czeską podróbę kokakoli, wskazując na ten drobny szczegół, a zamiast tego wjechał pan z lewacką logiką i zaczął tłumaczyć się z nie swoich słów. Czy to potknięcie miastowego, czy strach mafiozy przed tym, że ktoś mu wytyka braki w rozumowaniu? Odpowiadając szczerze, w "świeżaku" chodziło mi o miastowego świezaka i Antóra, Kofola i kto tam jeszcze dobrze to wyłapali. To znaczy miałem w głowie to, że jeśli Coj jest w mafii, to nie jest świeżakiem. Potem zaś mi przyszło do głowy, że w sumie mógłby być jednocześnie świeżakiem i mafiozą (choć to mniej prawdopodobne, bo Coj gra na dużym luzie). Luka w rozumowaniu. Więc nie, nie zacząłem tłumaczyć się nie ze swoich słów. Teraz już widać, że Coj jest ogarnięty. Wcześniej nie było za bardzo. Być może więc agresywny pressing zadziałał, a to dobrze, bo taki jest cel oskarżeń rzucanych w pierwszym dniu. To z tego wszystkiego wynika, że skoro jednak jestem ogarnięty, to jestem w mafii?
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 21:57:26 GMT 1
Addams jest zabawna. Gdyby choć 5 procent wysiłku skierowanego na to, by udowadniać mi, że się mylę, skierowała na szukanie mafiozów, to może byłbym nawet skłonny uwierzyć w jej niewinność.
Ale kurwa nie.
Na razie skupia się na uniewinnianiu Lewandowskiego i dyskredytacji moich typów.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:57:34 GMT 1
Teraz już widać, że Coj jest ogarnięty. W którym miejscu? Ogarnięty w sensie "nie świeżak", czy w sensie "wnoszący coś do rozgrywki"? Jest w miarę inteligentny, umie być elokwentny, czasem wyjdzie mu jakaś riposta. No widać, że to ktoś, kto potrafi pomyśleć.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 21:57:40 GMT 1
NA mafijnym ci powiedzieli? Lektura twojego pierdzenia mi powiedziala Aż tak ciebie to obruszyło że oddałam na ciebie głos?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 21:58:02 GMT 1
już odpisałem, poszukaj. Lektura moich postów dobrze Ci zrobi. o chuj xD >uuuu meller daje łatwe typy >w sumie to NAWET NIE WIEM JAKIE TO SA TYPY (nie czytałam ich czaicie xD) ale zachowuje się jak mafia bo to mafia tak buduje autorytet logika taka że chyba wcisnę logout, bo dość mam na dzisiaj Przeczypiłam się do formy, nie do treści. Czego nie rozumiesz?
|
|