|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 21:58:05 GMT 1
Odpowiadając szczerze, w "świeżaku" chodziło mi o miastowego świezaka i Antóra, Kofola i kto tam jeszcze dobrze to wyłapali. To znaczy miałem w głowie to, że jeśli Coj jest w mafii, to nie jest świeżakiem. Potem zaś mi przyszło do głowy, że w sumie mógłby być jednocześnie świeżakiem i mafiozą (choć to mniej prawdopodobne, bo Coj gra na dużym luzie). Luka w rozumowaniu. Więc nie, nie zacząłem tłumaczyć się nie ze swoich słów. Teraz już widać, że Coj jest ogarnięty. Wcześniej nie było za bardzo. Być może więc agresywny pressing zadziałał, a to dobrze, bo taki jest cel oskarżeń rzucanych w pierwszym dniu. To z tego wszystkiego wynika, że skoro jednak jestem ogarnięty, to jestem w mafii? Że możesz być. Jesteś podejrzany.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 21:58:51 GMT 1
o chuj xD >uuuu meller daje łatwe typy >w sumie to NAWET NIE WIEM JAKIE TO SA TYPY (nie czytałam ich czaicie xD) ale zachowuje się jak mafia bo to mafia tak buduje autorytet logika taka że chyba wcisnę logout, bo dość mam na dzisiaj Przeczypiłam się do formy, nie do treści. Czego nie rozumiesz? tego, że z jakiegoś powodu napisałeś o łatwych typach a potem twierdzisz, że typy były w ogóle nieistotne (łatwe->randomowe) dla mnie ten arc jest niewytłumaczalny
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 21:59:19 GMT 1
A to, że mogę być w mafii, myślałem, że było ustalone jeszcze zanim zostałem uznany za ogarniętego.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 22:00:13 GMT 1
Addams trzeba, na ten moment, zostawić w spokoju, bo wcześniej miała kreacyjne powody, by grać jak gra, a teraz może mieć inne.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:00:45 GMT 1
Addams jest zabawna. Gdyby choć 5 procent wysiłku skierowanego na to, by udowadniać mi, że się mylę, skierowała na szukanie mafiozów, to może byłbym nawet skłonny uwierzyć w jej niewinność. Ale kurwa nie. Na razie skupia się na uniewinnianiu Lewandowskiego i dyskredytacji moich typów. No właśnie szukam mafiozy w Mellerze, bo nie dodaje mi się to co robi, ale niestety na razie nie mogę Cię wyczuć
Z jednej strony grasz odważnie, atakujesz, starasz się działasz. Z drugiej to w jaki sposób to robisz jest raczej szkodliwe dla miasta i moim zdaniem typy masz raczej słabe (aczkolwiek w Orbisona też bym waliła)
|
|
|
Post by Jordan Peterson on Feb 10, 2023 22:00:55 GMT 1
Witajcie
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 22:01:18 GMT 1
o wpadł pan z trzeciego odcinka the last of us, witamy
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:01:31 GMT 1
Przeczypiłam się do formy, nie do treści. Czego nie rozumiesz? tego, że z jakiegoś powodu napisałeś o łatwych typach a potem twierdzisz, że typy były w ogóle nieistotne (łatwe->randomowe) dla mnie ten arc jest niewytłumaczalny Być może użyłam niefortunnego słowa, nie rozumiem, dlaczego to ma takie znaczenie
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:01:31 GMT 1
Janusz, bo mnie zaraz chuj strzeli i wyjdę z kreacji. Za dużo możliwości przypuszczasz. Tak odnośnie do tego posta, że Addams może mieć powody, by grać jak gra.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:02:15 GMT 1
Muszę poczytać inne typy Mellera. Postowo na razie naturalnie, więc chyba niewinny, ale mam czutkę na Lewego, a to by oznaczało dwóch niewinnych w jego typach, czyli 2/2 na razie. Nie wiem, czy można mu pozwolić zostawać liderem miasta Tak to tu tylko zostawię.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 22:02:17 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 10, 2023 22:02:17 GMT 1
Lektura twojego pierdzenia mi powiedziala Aż tak ciebie to obruszyło że oddałam na ciebie głos? A czy ja mowie cos o twoim glosie, pierdzie
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:02:30 GMT 1
O, Pan Peterson, brakowało nam światłego człowieka do rozwiązania tej zagadki.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 22:02:48 GMT 1
tego, że z jakiegoś powodu napisałeś o łatwych typach a potem twierdzisz, że typy były w ogóle nieistotne (łatwe->randomowe) dla mnie ten arc jest niewytłumaczalny Być może użyłam niefortunnego słowa, nie rozumiem, dlaczego to ma takie znaczenie a jakie słowo byłoby fortunne i powodowało, że ten post miał sens? xD
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:02:56 GMT 1
Addams jest zabawna. Gdyby choć 5 procent wysiłku skierowanego na to, by udowadniać mi, że się mylę, skierowała na szukanie mafiozów, to może byłbym nawet skłonny uwierzyć w jej niewinność. Ale kurwa nie. Na razie skupia się na uniewinnianiu Lewandowskiego i dyskredytacji moich typów. No właśnie szukam mafiozy w Mellerze, bo nie dodaje mi się to co robi, ale niestety na razie nie mogę Cię wyczuć
Z jednej strony grasz odważnie, atakujesz, starasz się działasz. Z drugiej to w jaki sposób to robisz jest raczej szkodliwe dla miasta i moim zdaniem typy masz raczej słabe (aczkolwiek w Orbisona też bym waliła)
Tak to tu tylko zostawię.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:03:31 GMT 1
To z tego wszystkiego wynika, że skoro jednak jestem ogarnięty, to jestem w mafii? Że możesz być. Jesteś podejrzany. A czy ogarnięty mafijny Victor nie powinien dalej udawać świeżaka po prostu, idąc tą logiką?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:03:55 GMT 1
Udawałem, ale nie wyszło.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:04:20 GMT 1
Więc Meller naturalny i pewnie niewinny czy może jednak szukasz w nim mafiozy?
W ogóle to raczej powinno się szukać mafiozów, a nie mafiozy w danej osobie. Chyba, że jest się winnym i trzeba szukać mafiozy w niewinnym.
Wtedy tadam twoje posty byłyby logiczne.
WEDNESDAY ADDAMS MAFIA!
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:05:11 GMT 1
Uwielbiam jak mafiozi się wpierdalają w takich prostych stwierdzeniach, że szukają w kimś mafiozy.
UWIELBIAM
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:05:21 GMT 1
Udawałem, ale nie wyszło. Czyli nie jesteś ogarnięty PARADOKS TSOIA
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 22:06:06 GMT 1
Meller i Addams nie mogą być razem w mafii.
|
|