|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:07:05 GMT 1
A mogą być razem w mieście?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:07:08 GMT 1
Być może użyłam niefortunnego słowa, nie rozumiem, dlaczego to ma takie znaczenie a jakie słowo byłoby fortunne i powodowało, że ten post miał sens? xD Jakichkolwiek typów. W moim poście chodzi o to, że jak przychodzi Ci taki Meller, aspiruje do roli lidera miasta i wrzuca co jakiś czas shortlistę z kilkoma pojedynczymi nickami, to mafia może nawet nie czytać rozgrywki, tylko wziąć nicki z shortlist mellera i zamiast coś kombinować i szukać wśród postów, kopiuje sobie podejrzanych z shortlisty.
Czy teraz jest to dla Ciebie zrozumiałe?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 22:07:20 GMT 1
Janusz, bo mnie zaraz chuj strzeli i wyjdę z kreacji. Za dużo możliwości przypuszczasz. Tak odnośnie do tego posta, że Addams może mieć powody, by grać jak gra. A nie skończyłeś się kreować na Tsoia w drugim poście? Na to chyba wygląda. Teraz zaś kreujesz się na?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:07:31 GMT 1
Meller i Addams nie mogą być razem w mafii. A teraz weź coś mniej oczywistego daj pls
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:08:16 GMT 1
Na świeżaka.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 22:08:27 GMT 1
|
|
|
Post by Kofola on Feb 10, 2023 22:08:58 GMT 1
Mała wyobraźnia małej Emmy Watson. Nic dziwnego, że cię nie chcieli do Ravenclaw.
Oczywiście, że mogą. Pewnie nie są. Miller gra swoje, Addams tylko broni Janusza albo szuka dowodów na mafijność w postach gościa, którego ma za niewinnego.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:09:39 GMT 1
Więc Meller naturalny i pewnie niewinny czy może jednak szukasz w nim mafiozy? W ogóle to raczej powinno się szukać mafiozów, a nie mafiozy w danej osobie. Chyba, że jest się winnym i trzeba szukać mafiozy w niewinnym. Wtedy tadam twoje posty byłyby logiczne. WEDNESDAY ADDAMS MAFIA! Przy odrobinie dobrej woli to co robię jest zrozumiałe. Wydajesz mi się naturalny po Twoim postingu, ale rzeczy które robisz uważam za szkodliwe dla miasta. Dopuszczam taką możliwość, że jesteś postującym naturalnie mafiozą i dlatego chcę z Tobą konwersować, żeby dowiedzieć się czegoś więcej na Twój temat, pomimo że na ten moment uważam, że jesteś raczej niewinny.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:10:02 GMT 1
Bo jestem albo niewinnym świeżakiem, albo ogarniętym mafiozą.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:10:14 GMT 1
Reasumując:
Wednesday Addams uważa, że Meller z postów jest naturalny, jednocześnie jego posty są szkodliwe, dlatego szuka w nim mafiozy, twierdząc, że aspiruje on do bycia liderem miasta.
Jest to dość spójne, nie powiem.
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 22:10:33 GMT 1
Bo jestem albo niewinnym świeżakiem, albo ogarniętym mafiozą. Na ten moment jesteś ogarniętym shitposterem.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:11:11 GMT 1
Ten tytuł mi odpowiada.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:12:54 GMT 1
Reasumując: Wednesday Addams uważa, że Meller z postów jest naturalny, jednocześnie jego posty są szkodliwe, dlatego szuka w nim mafiozy, twierdząc, że aspiruje on do bycia liderem miasta. Jest to dość spójne, nie powiem. Wszystko jest tutaj spójne.
Naturalne posty mogą być jednocześnie szkodliwe. Jeśli coś Ci w kimś zgrzyta - potrzebny jest jakiś pressing, zgodnie z Prawem Redzika.
A aspirowanie do bycia liderem miasta myślę, że wszyscy widzą.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:13:32 GMT 1
Ja nie widzę, teoria upadła.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:13:34 GMT 1
Jest przynajmniej jakaś korzyść z tej dyskusji, przestałeś wrzucać shortlisty dla mafiozów
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:15:29 GMT 1
Orbison jest w mafii, bo napisał 7 postów, z czego dwa kreacyjne i w czterech wymienia nick Tate'a
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 22:15:38 GMT 1
orbison i szu jak śmierdzieli, tak śmierdzą
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:16:23 GMT 1
Jerzy Stuhr nie aspiruje do bycia aktorem, tylko nim jest.
To tak w kwestii moich aspiracji. I na tym kończę ten temat, bo jest absurdalny.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:17:43 GMT 1
Gęgul jaką strategię proponujesz dla miasta na ten moment? Dobrze robimy narazie?
|
|
|
Post by Kofola on Feb 10, 2023 22:17:54 GMT 1
To o tych szortlistach to straszna pierdoła.
Ale temat Orbisona zawsze warto przypomnieć
|
|