|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:28:34 GMT 1
Wednesday Addams, tak serio, bez kreacji, co sądzisz o dotychczasowej grze Andrew Tate'a? Nie wiem, muszę trochę poczytać, bo przyznaję, że trochę po łebkach te posty. Nie spodobało mi się jak zareagował na listę dwóch niewinnych (mnie i Ciebie) od Mellera, że meller szef, ale ma sporo interakcji z wieloma graczami co raczej jest naturalne w tym momencie. Na razie bym nie głosował na niego na jutro
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:29:19 GMT 1
ej Wednesday, to jak w końcu z tym Mellerem według ciebie, mafia czy niemafia? Niewinny chyba. Może być tak, że gra naprawdę mocną edycję i jednak w mafii ale to na pewno nie temat na d1
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:29:25 GMT 1
tate to chyba ogarniacz co Pytasz się, czy stwierdzasz fakt?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 22:29:53 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 10, 2023 22:29:53 GMT 1
kpie z ciebie
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:30:41 GMT 1
bobek, ale weź no coś konstruktywnego misiu, co?
|
|
|
Post by Janusz Lewandowski on Feb 10, 2023 22:33:10 GMT 1
Wednesday Addams, tak serio, bez kreacji, co sądzisz o dotychczasowej grze Andrew Tate'a? Nie wiem, muszę trochę poczytać, bo przyznaję, że trochę po łebkach te posty. Nie spodobało mi się jak zareagował na listę dwóch niewinnych (mnie i Ciebie) od Mellera, że meller szef, ale ma sporo interakcji z wieloma graczami co raczej jest naturalne w tym momencie. Na razie bym nie głosował na niego na jutro Zapytałem dla Antóry i Mellera, bo trzon ich podejrzeń wobec Ciebie stanowiło to, że atakowałeś Tate'a od początku (co wyniknęło z tego, że średni ogarnęli, iż to posty kreacyjne). Dla mnie Andrew też raczej niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 22:34:51 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 10, 2023 22:34:51 GMT 1
bobek, ale weź no coś konstruktywnego misiu, co? przestań mnie zaczepiać łysol
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 10, 2023 22:35:11 GMT 1
Wy macie jakiś romans, że bardziej niż na szukaniu mafii skupiacie się na wzajemnym usprawiedliwianiu się?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:36:11 GMT 1
To co, na razie niewinni Addams, Lewandowski, Meller, Tate i kaczka? Ktoś jeszcze kogo na razie nie doczytałem?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:36:23 GMT 1
Ja ich rozumiem, też bym się nie skupiał na szukaniu mafii.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:37:12 GMT 1
bobek bezużyteczny niestety
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:37:28 GMT 1
Tsol chyba też niewinny
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 22:37:42 GMT 1
To co, na razie niewinni Addams, Lewandowski, Meller, Tate i kaczka? Ktoś jeszcze kogo na razie nie doczytałem? Fakt faktem, turbo szybko przechodzisz z pozycji meller niewinny -> meller winny -> meller niewinny
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:37:48 GMT 1
Głosujemy na Bobka czy nie?
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 10, 2023 22:37:54 GMT 1
Poczytałem i mam hipotezę.
Niewinny Meller wierzy, że znalazł mafiozę w niewinnej Wednesday Addams.
Niewinna Addams trochę miesza się w zeznaniach stając się łatwym celem zarówno dla miastowych, jak i mafiozów.
Do wytykania nielogiczności w postach Addams dołączają Gęgul i Kofola. Co najmniej jeden z nich jest w mafii, Kofola bardziej niż Gęgul z racji na całokształt twórczości.
Czy hipoteza się sprawdzi? Czas pokaże. Zachowuję spokój, nie spieszę się.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 22:39:29 GMT 1
Jak dobrze wytypujesz czy jestem w mafii to uznam resztę twoich typów za prawdopodobną.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:39:34 GMT 1
Poczytałem i mam hipotezę. Niewinny Meller wierzy, że znalazł mafiozę w niewinnej Wednesday Addams. Niewinna Addams trochę miesza się w zeznaniach stając się łatwym celem zarówno dla miastowych, jak i mafiozów. Do wytykania nielogiczności w postach Addams dołączają Gęgul i Kofola. Co najmniej jeden z nich jest w mafii, Kofola bardziej niż Gęgul z racji na całokształt twórczości. Czy hipoteza się sprawdzi? Czas pokaże. Zachowuję spokój, nie spieszę się. Dokładnie w tym momencie mam otwartą kartę z postami Gogoli, żeby sprawdzić tę teorię. Oaza niewinna
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 10, 2023 22:40:25 GMT 1
Poczytałem i mam hipotezę. Niewinny Meller wierzy, że znalazł mafiozę w niewinnej Wednesday Addams. Niewinna Addams trochę miesza się w zeznaniach stając się łatwym celem zarówno dla miastowych, jak i mafiozów. Do wytykania nielogiczności w postach Addams dołączają Gęgul i Kofola. Co najmniej jeden z nich jest w mafii, Kofola bardziej niż Gęgul z racji na całokształt twórczości. Czy hipoteza się sprawdzi? Czas pokaże. Zachowuję spokój, nie spieszę się. mati szukanie mafiozów przez podczepkę na łatwe cele było grane w niedoszłej edycji, teraz szukamy inaczej
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:41:34 GMT 1
Zgadzam się z oazą, Kofola bardziej niż Gęg
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 10, 2023 22:43:04 GMT 1
Orbison, Antóra, Watson, Kofola? Tak sobie z dupy strzelę przed snem, a co !
|
|