|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:07:02 GMT 1
Co cię tak zdenerwowało? Chętnie o tym porozmawiam. To bez ironii pisane.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:07:25 GMT 1
Meller i Addams nie mogą być razem w mafii. No chyba mogą. Orbison jest w mafii, bo napisał 7 postów, z czego dwa kreacyjne i w czterech wymienia nick Tate'a I co z tego? Aż sprawdziłem, napisałem te 4 posty na przestrzeni 8 minut, bo akurat wtedy byłem zalogowany. Co to za teoria z dupy?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:08:11 GMT 1
Napisz jeszcze trochę postów, ale nie wymieniaj w nich nicku Tate'a i będzie okej.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:11:09 GMT 1
Ehh niepotrzebnie przeczytałam temat od nowa. Tylko się zdenerwowałam. Spróbuję jeszcze coś poczytać od nowa rano na spokojnie ale nic nie obiecuję. Czym się zdenerwowałaś? Po prostu nie mam teraz chłodnej głowy do pisania czegokolwiek.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:11:35 GMT 1
Roy Orbison, zaatakowany wysokim pressingiem, przyparty do muru, zaczął zdradzać potencjał, który może uchronić go przed linczem w pierwszym dniu. Ale daj coś więcej niż ogólne refleksje o grze. Only the lonely
Know the way I feel tonight
Only the lonely
Know this feeling ain't right
A ja się dla ciebie dość uniewinniłem w te 2-3 h czy jednak nie?
W sumie to trochę tak. xD Ale w innym kontekście, nie w takim jaki miałem na myśli w tamtym poście.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 23:12:14 GMT 1
Viktorze, sprawdzenie. Blef?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 10, 2023 23:12:52 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 10, 2023 23:12:52 GMT 1
Głosowanie na Orbisona absurdalne, ale muszę jeszcze raz przeanalizować motywy kaczora i Środy, żeby stwierdzić, czy coś mówi to o ich kolorze
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:13:05 GMT 1
Viktorze, sprawdzenie. Blef? Nie rozumiem tego pytania.
|
|
|
Post by Wielki Szu on Feb 10, 2023 23:13:18 GMT 1
Nie szkodzi.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:14:39 GMT 1
To na zdrowie. Aczkolwiek już zrozumiałem pytanie.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:14:58 GMT 1
Nie wiem, muszę trochę poczytać, bo przyznaję, że trochę po łebkach te posty. Nie spodobało mi się jak zareagował na listę dwóch niewinnych (mnie i Ciebie) od Mellera, że meller szef, ale ma sporo interakcji z wieloma graczami co raczej jest naturalne w tym momencie. Na razie bym nie głosował na niego na jutro Zapytałem dla Antóry i Mellera, bo trzon ich podejrzeń wobec Ciebie stanowiło to, że atakowałeś Tate'a od początku (co wyniknęło z tego, że średni ogarnęli, iż to posty kreacyjne). Dla mnie Andrew też raczej niewinny. Och, jaki Ty dobry jesteś, zapytałeś dla mnie i Mellera. No szkoda tylko, że trzon moich podejrzeń nie wynika wcale z samego atakowania Tate'a, tylko z pisania tego w dziwny, moim zdaniem sztuczny sposób. Takie łącznie Tate'a z Harim i pisanie, że obaj w mafii i który pierwszy to dla mnie jakiś dziwny pokurw, ten post zwyczajnie wygląda na pisany na siłę i ten Hari wydaje się tam być wsadzony z dupy. A że Addams co chwila wyskakuje z czymś, z czym się totalnie nie zgadzam, to jest u mnie (i nie tylko u mnie) na czele listy podejrzanych.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:16:21 GMT 1
Po prostu nie mam teraz chłodnej głowy do pisania czegokolwiek. Ale może jednak spróbujesz? Na przykład mógłbyś się wypowiedzieć o Wielkim Szu albo Bobku. Obaj niby są, a jednak przechodzą obok gry.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:16:55 GMT 1
Co cię tak zdenerwowało? Chętnie o tym porozmawiam. To bez ironii pisane. Bez ironii już odpisywałam Anturze i odpiszę podobnie. Nie mam chłodnej głowy obecnie.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:17:21 GMT 1
Antóra, dlaczego ktoś z kim się nie zgadzasz miałby być w mafii? Jaki to w ogóle ma związek?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 10, 2023 23:17:27 GMT 1
Większość rzeczy, które podczas tej gry powodują większe emocje, są rzeczami wartymi uwagi. Brak chłodnej głowy może tutaj pomóc. To jest o ile ten brak wynika z czytania tematu, a nie czegoś zewnętrznego dla gry.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:20:49 GMT 1
Antóra, dlaczego ktoś z kim się nie zgadzasz miałby być w mafii? Jaki to w ogóle ma związek? Niekoniecznie musi mieć, bo ktoś może być po prostu słabym graczem/mieć słabe typy, ale tu mam wrażenie, że jest to robione na pokaz, sztucznie. Mam na myśli to, że Addams wydaje się być graczem o pewnym doświadczeniu i obyciu, która jednak gwałci logikę w taki sposób, jakby to było robione celowo. A w takim wypadku jest to dla mnie mocno podejrzane.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 10, 2023 23:22:17 GMT 1
To brzmi już bardziej sensownie.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 10, 2023 23:22:21 GMT 1
Co cię tak zdenerwowało? Chętnie o tym porozmawiam. To bez ironii pisane. Bez ironii już odpisywałam Anturze i odpiszę podobnie. Nie mam chłodnej głowy obecnie. Ale ten brak chłodnej głowy wynika z czegoś związanego z grą, czy jest powodowany sprawami życiowymi?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:22:30 GMT 1
Po prostu nie mam teraz chłodnej głowy do pisania czegokolwiek. Ale może jednak spróbujesz? Na przykład mógłbyś się wypowiedzieć o Wielkim Szu albo Bobku. Obaj niby są, a jednak przechodzą obok gry. Mogę spróbować ale nie obiecuję że to coś da. Obaj dla mnie przemykają obok gry. Bobek gra wielkiego szefa i na razie nie widzę tam żadnych procesów myślowych. Wielki Szu na ten moment wydaje mi się zawodnikiem podobnego kalibru co bobek. Chciałabym jeszcze tak troszkę przycisnąć całego Hari Pota bo jego gra to dla mnie jakiś żart i zaczął jedynie pisać po tym jak uświadczyłam go swoim głosem. Resztę tych aktywniejszych muszę na spokojnie poczytać.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 10, 2023 23:23:14 GMT 1
Bez ironii już odpisywałam Anturze i odpiszę podobnie. Nie mam chłodnej głowy obecnie. Ale ten brak chłodnej głowy wynika z czegoś związanego z grą, czy jest powodowany sprawami życiowymi? Po prostu grą bo coś mi za bardzo szczegóły umykają i prawdopodobnie na pewne drobiazgi jestem ślepa.
|
|