|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:25:34 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/20399/thread No brawo skąd ten pomysł że wymieniłam samych niewinnych? Jeszcze d1 czepia się mojej użyteczności. Cały czas próbuje wokół mnie nakręcić coś ale nikt na razie nie podłapywał tego tropu w d1. Skąd on wiedział że mogłam się pomylić? To jest akurat zajebista uwaga i czytając to na chłodno strasznie jebie ten post (a już zwłaszcza umiejscowiony w czasie i kontekście) - tzn. ten cytowany Antóry, nie Emmy Ale do Antóry dojdę za chwilę w osobnym poście jak już resztę dokończę.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:27:28 GMT 1
Wytykanie kalkulacji komukolwiek to jakiś absurd. Chyba że zakładamy, że gramy z debilami, którzy nie śledzą zmian w głosach na bieżąco albo jakimiś matematycznymi indolentami, którzy nie umieją obsłużyć kalkulatora.
|
|
|
Post by Majima Gorō on Feb 12, 2023 9:53:14 GMT 1
Przeczytałem Japońca z uwagi na to, że Wielki Szu coś tam wyniuchał. Mi osobiście ten gracz jakimś tam jednym postem się spodobał, a potem na niego nie zwracałem uwagi. Rzeczywiście coś z nim nie tak -> ściany tekstu, ten dla niego trochę bardziej czerwony, tamten trochę bardziej zielony, niby jakieś spostrzeżenia, wnioski są, ale generalnie to narracja rozgrywki i trzymanie się z boku. Napocił się żeby wklepać tyle znaków na klawiaturze, ale nie przełożył tego w żaden sposób na prezencję w temacie, na interakcje, zaczepki, aktywną analizę. Japońca odzieleniam. Wiem, jak to wygląda i mogę to wytłumaczyć tylko kompletnym brakiem czasu i siły przez ostatnie 2 dni. Nie doszacowałem ani tempa edycji ani ilości własnego wolnego czasu, stąd stać mnie w tej chwili tylko na nadrabianie po wieczorach i nocach. Natomiast na 99% powinno się to poprawić od poniedziałku, jak już gdzieś wspomniałem.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 9:56:28 GMT 1
Jakbym mogła to bym to bym odwaliła całą czwórkę niżej wymienionych gagatków a tak mam tylko jeden głos: -Antóra -Kofola -Sarius -Fraser
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 9:58:25 GMT 1
Też bym zachowywała się jak Addams próbując się bronić gdybym miała zostać z dupy zlinczowana.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:13:23 GMT 1
via mobile
Post by James Fraser on Feb 12, 2023 10:13:23 GMT 1
Doczytałem, że mój wczorajszy głos na WS wzbudził sensację... Zapowiadał się remis, więc zmieniłem głos "z dupy" na rozstrzygający. Nie miałem czasu na odczytanie 60 stron, a na bieżąco miałem wrażenie, że WA jest bardziej do zostawienia niż WS. Tyle. Good luck, folks.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 10:15:35 GMT 1
Fraser jest na poprawę matematyki, już bym wolał domknąć temat kofoli chyba czy coś innego zrobić, a przestój rozgrywki wywołany odpaleniem Frasera zrobić w dniu roboczym, nie w niedzielę
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:21:14 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 10:21:14 GMT 1
Nie przeczytałem nigdy nawet jednego jego postu No, wiele do przeczytania nie miałaś *to o Fraserze
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:25:00 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 10:25:00 GMT 1
Nocny forumming Watson i oazy raczej utwierdzają mnie w przekonaniu, że na ten moment są niewinni. Mam problem z Gęgiem, też wydaje mi się, że gra poniżej potencjału, tylko w zasadzie czy to musi sugerować mafijność? Szczególnie, że tempo tej edycji jest naprawdę wysokie i sam mam poczucie, że moglbym dać miastu więcej, ale nie zawsze jestem w stanie poświęcić aż tyle czasu. Szanuję i doceniam te jego prośby o modlitwy, a jeżeli jest w mafii to nawet jeszcze bardziej szanuję. Fraser może być na dzisiaj, a i owszem. Nic go nie broni z gry, podczas gdy wielu graczy dało już jakieś oznaki miastowosci (w tym na pewno mafiozi), do tego te wczorajsze fikołki. Co ciekawe, jeżeli jest w mafii to mógł tak zagrać niezależnie od koloru Kofoli. I znaczenie ma też oczywiście kolor Wednesday przy ocenie jego zachowania. Czy dobrze kojarzę, że Fraser zmieniając głos zmienił wynik linczu na 6:6 Kofola vs Szu w tamtym momencie? Czy 6:5 dla Szu? Ktoś to sprawdzał? Jak jest gorąco pod dupką, to każdy miastowy się broni. To jest naturalne. I nie ma szans, żeby niewinny Antóra tego nie wiedział A jak się jest mafiozą i ma gorąco pod dupką to się nie można bronić? Co to za kulawy argument.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:26:24 GMT 1
via mobile
Post by James Fraser on Feb 12, 2023 10:26:24 GMT 1
Zauważę tylko, że jako mafia mogłem nie zwracać na siebie uwagi i zostać na Słowackim. Nikt by mnie wtedy na świecznik nie wziął.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 10:26:36 GMT 1
Jak jest gorąco pod dupką, to każdy miastowy się broni. To jest naturalne. I nie ma szans, żeby niewinny Antóra tego nie wiedział A jak się jest mafiozą i ma gorąco pod dupką to się nie można bronić? Co to za kulawy argument. Czytaj posty, która wypowiedź się do czego odnosi i przestań mnie wkurwiać
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 10:27:28 GMT 1
Fraser jest na poprawę matematyki, już bym wolał domknąć temat kofoli chyba czy coś innego zrobić, a przestój rozgrywki wywołany odpaleniem Frasera zrobić w dniu roboczym, nie w niedzielę +1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 10:30:01 GMT 1
Zauważę tylko, że jako mafia mogłem nie zwracać na siebie uwagi i zostać na Słowackim. Nikt by mnie wtedy na świecznik nie wziął. to prawda, z drugiej zaś strony nawet będąc w mieście i nawet wchodząc na forum w momencie zagłosowania na Słowackiego, zagrałeś przeciw miastu Imo Każdy miastowy czytając posty od tego momentu powinien zdjąć głosy z szu i wybierać między kofola a wenesday, a ty przyklepales szu jest to tez kamyczek do ogródka sariusa i cierpiącego na blackout intelektualny mellera
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:30:11 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 10:30:11 GMT 1
A jak się jest mafiozą i ma gorąco pod dupką to się nie można bronić? Co to za kulawy argument. Czytaj posty, która wypowiedź się do czego odnosi i przestań mnie wkurwiać Skoro (według Ciebie) nie czytam to może jestem w mafii?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 10:30:39 GMT 1
Imo domknięcie tematu Kofoli to dobry pomysł. Za dużo niejasności tam jest.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 10:31:10 GMT 1
Przyszło co do czego to wcale nie dał się tak łatwo zajebać.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:31:43 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 10:31:43 GMT 1
Zauważę tylko, że jako mafia mogłem nie zwracać na siebie uwagi i zostać na Słowackim. Nikt by mnie wtedy na świecznik nie wziął. A kto by oprócz Ciebie wczoraj zagłosował na Słowackiego? Pewnie nikt, stałbyś przy nim sam, takie głosy też zawsze zwracają uwagę, więc to wcale nie byłby wiele lepszy wybór, jeżeli jesteś w mafii.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 10:31:50 GMT 1
W ogóle to w jednym fraser ma rację, zakładając że mafia na bieżąco liczyła głosy, jego zmiana na szu była w zasadzie niepotrzebna Co innego, gdyby Wenesday tez była w mafii xD
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 10:33:14 GMT 1
Gorsze fikołki to Sarius tam odwalał od Frasera.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 10:35:47 GMT 1
Czytaj posty, która wypowiedź się do czego odnosi i przestań mnie wkurwiać Skoro (według Ciebie) nie czytam to może jestem w mafii? zapytałabym, co jesteś taki niespokojny, że musisz się upewniać czy Cię podejrzewam, ale to dzisiaj nie ma absolutnie żadnego znaczenia.
|
|