|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 10:58:01 GMT 1
Nocny forumming Watson i oazy raczej utwierdzają mnie w przekonaniu, że na ten moment są niewinni. Czy to oznacza, że wbijesz się razem z tą dwójką, mną i Majimą w Antórę? Nie wiem jak doszłaś do wniosku, że to oznacza to, co myślisz, że oznacza. A w Antórę chciałbym sprawdzić, ale nie jestem pewien czy już dziś - choć nie wykluczam. Mamy cały dzień, który zamierzam wykorzystać. Na chwilę obecną byłbym za trio Kofola/Wednesday/Fraser.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 10:58:33 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 10:58:33 GMT 1
Ten Endelo jest dobry? Ja Lewego zdecydowanie miałem za słabego mieszkańca. Gra spoko, ale to w zasadzie też stosunkowo świeży gracz, tak z mojej perspektywy. Miał bardzo dobre edycje, ale rangi "legendy miasta" chyba jeszcze nie odblokował xD dlatego mnie ten mord tak zastanawia.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 10:59:00 GMT 1
Nie ma mojej zgody na odpalanie Wednesday.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 10:59:17 GMT 1
Tate, Tsol, Gęg, Bobek? Co myślicie o głosowaniu na Antórę? Kurwa ogólnie jest w moich typach, ale ja się boję popłochu jaki będzie w temacie jak go zlinczujemy i jednak będzie czysty.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 10:59:37 GMT 1
Nie ma mojej zgody na odpalanie Wednesday. Dlaczego? Tak w zasadzie to dlaczego Wednesday w wyjątkowo bezczelny sposób próbuje ustawiac lincz na 10h przed deadlinem?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 10:59:44 GMT 1
Czy to oznacza, że wbijesz się razem z tą dwójką, mną i Majimą w Antórę? Nie wiem jak doszłaś do wniosku, że to oznacza to, co myślisz, że oznacza. A w Antórę chciałbym sprawdzić, ale nie jestem pewien czy już dziś - choć nie wykluczam. Mamy cały dzień, który zamierzam wykorzystać. Na chwilę obecną byłbym za trio Kofola/Wednesday/Fraser. Nie doszłam do takich wniosków, po prostu pytam, jednocześnie sugerując, że to jest rozsądne zachowanie miastowego w tej sytuacji
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 11:00:45 GMT 1
Tate, Tsol, Gęg, Bobek? Co myślicie o głosowaniu na Antórę? świecznik spoko, głosowanie zobaczymy co się wydarzy może zacznie podawać do przodu
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 11:00:47 GMT 1
Nie ma mojej zgody na odpalanie Wednesday. Dlaczego? Tak w zasadzie to dlaczego Wednesday w wyjątkowo bezczelny sposób próbuje ustawiac lincz na 10h przed deadlinem? Uważam że są o wiele lepsze cele na dziś.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:00:53 GMT 1
Nie ma mojej zgody na odpalanie Wednesday. Dlaczego? Tak w zasadzie to dlaczego Wednesday w wyjątkowo bezczelny sposób próbuje ustawiac lincz na 10h przed deadlinem? Wczoraj lincz nie był ustalony i zobacz jak to się skończyło
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 11:00:53 GMT 1
Rozsądnym zachowaniem miastowego jest uwzględnienie tego, że mamy jeszcze 10h gry przed sobą, a nie ustawianie linczu z samego rana. Wracaj do nory.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:02:13 GMT 1
Eneldo to dobry gracz, był krystalicznie niewinny z minimalnymi szansami na lincz oraz oskarżał mafiozów. Do tego bali się modlitwy, więc pocelowali względnie bezpiecznie.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 11:02:36 GMT 1
No jak to nie był jak właśnie był, od początku Szu i Kofola byli na świeczniku i wiele się nie zmieniło. To, że źle obraliśmy cel i okazał się on niewinny to już kwestia czego innego. Ale metodologia nie była zła według mnie.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:02:56 GMT 1
Rozsądnym zachowaniem miastowego jest uwzględnienie tego, że mamy jeszcze 10h gry przed sobą, a nie ustawianie linczu z samego rana. Wracaj do nory. I co niby miałoby się w te 10 godzin wydarzyć? Przygotujesz jakąś analizę rozgrywki?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 11:03:51 GMT 1
No gówno by się miało wydarzyć, najlepiej w ogóle nie grajmy, bo w sumie co się może jeszcze wydarzyć w tej edycji
Wednesday do odjebania natychmiast
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:04:03 GMT 1
No jak to nie był jak właśnie był, od początku Szu i Kofola byli na świeczniku i wiele się nie zmieniło. To, że źle obraliśmy cel i okazał się on niewinny to już kwestia czego innego. Ale metodologia nie była zła według mnie. Doprowadziliśmy się do sytuacji, w której nie mogliśmy obronić najlepszego gracza w historii tej gry, bo mafia wyreżyserowała walkę dwóch niewinnych w końcówce. Ryzykowanie powtórki tej sytuacji to jest sabotaż
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:04:55 GMT 1
Jeśli się nie mylimy i w mafii są Antóra, Kofola i Fraser, to czwartym z dużym prawdopodobieństwem może być Hari Pota
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 11:04:58 GMT 1
dude
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:05:01 GMT 1
Dla mnie bardzo ważna jest teraz postać Majimy, na pewno nie tłukł bym go dzisiaj, ale taka sugestia dla detektywa. Jeśli pamiętacie teorię z autorytetem Reda. Na ten moment miasto ma raczej większy autorytet niż mafia, o ile dobrze czuję głównych miastowych, gracze z największym autorytetem, których w ogóle nie czuję (nie tylko ja, ale ogół graczy) to Majima i Słowacki. Jak detektyw poda role Majimy i Słowackiego to imo mafia traci potencjalny win condition.
Potencjalny win condition czyli jedyną szansę na zwycięstwo.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 11:05:51 GMT 1
Nie będę Ci już póki co odpowiadał Wednesday, bo mnie jeszcze MG wyrzuci za obrażanie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 11:06:28 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 11:06:28 GMT 1
Mnie się ten Roy od rana czerwieni no
|
|