|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:07:10 GMT 1
Dla mnie bardzo ważna jest teraz postać Majimy, na pewno nie tłukł bym go dzisiaj, ale taka sugestia dla detektywa. Jeśli pamiętacie teorię z autorytetem Reda. Na ten moment miasto ma raczej większy autorytet niż mafia, o ile dobrze czuję głównych miastowych, gracze z największym autorytetem, których w ogóle nie czuję (nie tylko ja, ale ogół graczy) to Majima i Słowacki. Jak detektyw poda role Majimy i Słowackiego to imo mafia traci potencjalny win condition. Niezły pomysł, na pewno bym sprawdził majimę detektywem.
Słowackiego nie jestem pewien i jego bym nie sprawdzał, raz że ma trochę za bardzo wyjebane, myślę, że by się bardziej przykładał w mafii a dwa, on mógłby wziąć oc.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 11:07:35 GMT 1
Dla mnie bardzo ważna jest teraz postać Majimy, na pewno nie tłukł bym go dzisiaj, ale taka sugestia dla detektywa. Jeśli pamiętacie teorię z autorytetem Reda. Na ten moment miasto ma raczej większy autorytet niż mafia, o ile dobrze czuję głównych miastowych, gracze z największym autorytetem, których w ogóle nie czuję (nie tylko ja, ale ogół graczy) to Majima i Słowacki. Jak detektyw poda role Majimy i Słowackiego to imo mafia traci potencjalny win condition. Potencjalny win condition czyli jedyną szansę na zwycięstwo. słowackiego detektyw nigdy nie oczyści, zasugerował wczoraj swoją tożsamość i jeśli to on, to jest to gracz ze ścisłego topu i taki zawsze może dostać oc a to że gra w głowie we własną grę to xD
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:07:37 GMT 1
Mnie się ten Roy od rana czerwieni no +1
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 11:08:07 GMT 1
a mi się roy od rana zieleni i co tera
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:08:08 GMT 1
Dla mnie bardzo ważna jest teraz postać Majimy, na pewno nie tłukł bym go dzisiaj, ale taka sugestia dla detektywa. Jeśli pamiętacie teorię z autorytetem Reda. Na ten moment miasto ma raczej większy autorytet niż mafia, o ile dobrze czuję głównych miastowych, gracze z największym autorytetem, których w ogóle nie czuję (nie tylko ja, ale ogół graczy) to Majima i Słowacki. Jak detektyw poda role Majimy i Słowackiego to imo mafia traci potencjalny win condition. Potencjalny win condition czyli jedyną szansę na zwycięstwo. słowackiego detektyw nigdy nie oczyści, zasugerował wczoraj swoją tożsamość i jeśli to on, to jest to gracz ze ścisłego topu i taki zawsze może dostać oc a to że gra w głowie we własną grę to xD Tego nie wziąłem pod uwagę. Zapomniałem zupełnie, że mafia sobie sama ustaliła role, sorry. Majimę jednak niech sprawdzi to jest serio typ, który nawet jak dowiemy się tylko, że miasto to bardzo pomoże.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 11:08:32 GMT 1
A co sądzicie o Sariusie? Ja już wcześniej o nim się wypowiedziałam więc dam szansę tutaj innym zaplusować
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 11:09:00 GMT 1
Majimę miałem za niewinnego od kiedy wczoraj rano wyskoczył ze swoim długaśnym postem. Abstrahując od tego, że był on bardzo naturalny i zawierał sporo według mnie trafnych spostrzeżeń, założyłem, że mało któremu mafiozie chce się poświęcać na tym etapie gry tyle czasu i energii na tworzenie tak długich udawanych analiz. xD Wniosek może naiwny, ale według mnie się bardzo często sprawdza. Mafia na początku raczej idzie po linii najmniejszego oporu.
Głównie na tej podstawie go uniewinniałem, ale wczorajsze wieczorne posty już tak bardzo mi się nie podobały i jak mi starczy czasu to dziś też go chciałem poczytać.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:10:49 GMT 1
Ja uważam, że Majima to narazie najlepszy gracz jaki się pojawił w tej edycji, ale zarazem taki, który się nie uniewinnił.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 11:13:04 GMT 1
A co sądzicie o Sariusie? Ja już wcześniej o nim się wypowiedziałam więc dam szansę tutaj innym zaplusować Jest z forum dla pląsających murzynów, a poza tym do sprawdzenia razem z Antórą/bobkiem/Hari Pota (kolejność przypadkowa), czyli po Kofoli/Środzie/Fraserze (w sensie, nie że wszystkich 3, w zależności od ujawnionych kolorów "kolejka" do modyfikacji, ale na chwilę obecną tak to widzę). O Sariusie można powiedzieć dokładnie to co o Fraserze, nie zrobił nic, po czym moglibyśmy go uznać za niewinnego.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 11:13:30 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 11:13:30 GMT 1
A co sądzicie o Sariusie? Ja już wcześniej o nim się wypowiedziałam więc dam szansę tutaj innym zaplusować Straszne gówno grał wczoraj, raczej względny świeżak. Imo będąc w mafii w tak bezczelny sposób nie zaznaczałby swojej obecności. Chaos i zero pomyślunku. Nie uniewinniam w 100% ale to chyba nie temat na dzisiaj.
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 11:13:57 GMT 1
Tate, Tsol, Gęg, Bobek? Co myślicie o głosowaniu na Antórę? dzisiaj jak dojde do siebie to pierwsze co zrobie to powrót do okolic wczoraj przed linczem godzina 18 wzwyż kiedy mnie nie było. Nie wiem co tam się działo i nie wiem czy antóra coś nawywijał, ale jak najbardziej jest wśród podejrzanych
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:14:53 GMT 1
Dla mnie bardzo ważna jest teraz postać Majimy, na pewno nie tłukł bym go dzisiaj, ale taka sugestia dla detektywa. Jeśli pamiętacie teorię z autorytetem Reda. Na ten moment miasto ma raczej większy autorytet niż mafia, o ile dobrze czuję głównych miastowych, gracze z największym autorytetem, których w ogóle nie czuję (nie tylko ja, ale ogół graczy) to Majima i Słowacki. Jak detektyw poda role Majimy i Słowackiego to imo mafia traci potencjalny win condition. Potencjalny win condition czyli jedyną szansę na zwycięstwo. słowackiego detektyw nigdy nie oczyści, zasugerował wczoraj swoją tożsamość i jeśli to on, to jest to gracz ze ścisłego topu i taki zawsze może dostać oc a to że gra w głowie we własną grę to xD BTW takiego troche flexa pierdolne, że domyślam się tożsamości od mojej pierwszy wymiany zdań z nim xD I imo on tam na serio chciał mnie wybadać, wyczuć, czułem vibe miastowego jak z nim wtedy gadałem. Ale dopuszczam właśnie, że to jest potencjalnie najlepiej grający mafiozo.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 11:14:56 GMT 1
A co sądzicie o Sariusie? Ja już wcześniej o nim się wypowiedziałam więc dam szansę tutaj innym zaplusować Straszne gówno grał wczoraj, raczej względny świeżak. Imo będąc w mafii w tak bezczelny sposób nie zaznaczałby swojej obecności. Chaos i zero pomyślunku. Nie uniewinniam w 100% ale to chyba nie temat na dzisiaj. Może nie dzisiaj ale wolałabym go odpalić w najbliższych dniach.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:14:57 GMT 1
Orbison sabotażysta
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 11:15:19 GMT 1
a serio nie widzicie przepaści między Sariusem sprzed restartu, a Sariusem po restarcie?
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 11:15:59 GMT 1
a serio nie widzicie przepaści między Sariusem sprzed restartu, a Sariusem po restarcie? Mi wystarczyło skupić na tym co on robił wczoraj by stwierdzić że z nim coś jest nie tak.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:16:36 GMT 1
słowackiego detektyw nigdy nie oczyści, zasugerował wczoraj swoją tożsamość i jeśli to on, to jest to gracz ze ścisłego topu i taki zawsze może dostać oc a to że gra w głowie we własną grę to xD BTW takiego troche flexa pierdolne, że domyślam się tożsamości od mojej pierwszy wymiany zdań z nim xD I imo on tam na serio chciał mnie wybadać, wyczuć, czułem vibe miastowego jak z nim wtedy gadałem. Ale dopuszczam właśnie, że to jest potencjalnie najlepiej grający mafiozo. po piątym poście wyłapana tożsamość.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:16:42 GMT 1
a serio nie widzicie przepaści między Sariusem sprzed restartu, a Sariusem po restarcie? Widzę przepaść i u niego sprzed i po i u emmy. A nawet widzę przepaść między Mellerem wczoraj i przedwczoraj. I co teraz?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:17:08 GMT 1
BTW takiego troche flexa pierdolne, że domyślam się tożsamości od mojej pierwszy wymiany zdań z nim xD I imo on tam na serio chciał mnie wybadać, wyczuć, czułem vibe miastowego jak z nim wtedy gadałem. Ale dopuszczam właśnie, że to jest potencjalnie najlepiej grający mafiozo. po piątym poście wyłapana tożsamość. W sensie moja?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:17:20 GMT 1
Sarius wysoko na mojej liście do odstrzału, ale nie topuje chartów, są zdecydowanie lepsze cele jak Antóra
|
|