|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:17:53 GMT 1
po piątym poście wyłapana tożsamość. W sensie moja? Słowackiego. O Słowackim rozmawiamy, czy coś źle przeczytałam?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:18:30 GMT 1
Nieważne też się zajebałem. Tak o nim.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:23:35 GMT 1
Jeśli chcecie analizować przed linczem, to najlepiej chyba od 50 strony i dalej
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 11:24:04 GMT 1
a serio nie widzicie przepaści między Sariusem sprzed restartu, a Sariusem po restarcie? Widzę przepaść i u niego sprzed i po i u emmy. A nawet widzę przepaść między Mellerem wczoraj i przedwczoraj. I co teraz? Meller narazie niech zostanie poza tą rozkminą bo oczywiście mówimy o tezie, w której wyniknęła nagła zmiana ciężaru gierki i wpłynęła ona na foruming. Emma wczoraj w nocy mocno się wyzieleniła. Sarius to debiutant, przed restartem kiedy był niewinny był frywolny wszędzie go było pełno, dorzucał swoje grosze często się wygłupiając. Czytając Sariusa w tej edycji mam wrażenie jakby miał posty sprawdzane przed wysłaniem. Dodatkowo mocno antymiejski i obciążający go głos w linczu. Nie jestem oczywiście pewien, ale nie potrafie przy jego nazwisku odnotować żadnego zielonego plusa w obecnej chwili. Już więcej wahań miałbym przy tym całym fryzjerze
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 11:24:28 GMT 1
Sama wczoraj polecałam by analizować to co się działo od 19:00
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 11:26:25 GMT 1
Widzę przepaść i u niego sprzed i po i u emmy. A nawet widzę przepaść między Mellerem wczoraj i przedwczoraj. I co teraz? Meller narazie niech zostanie poza tą rozkminą bo oczywiście mówimy o tezie, w której wyniknęła nagła zmiana ciężaru gierki i wpłynęła ona na foruming. Emma wczoraj w nocy mocno się wyzieleniła. Sarius to debiutant, przed restartem kiedy był niewinny był frywolny wszędzie go było pełno, dorzucał swoje grosze często się wygłupiając. Czytając Sariusa w tej edycji mam wrażenie jakby miał posty sprawdzane przed wysłaniem. Dodatkowo mocno antymiejski i obciążający go głos w linczu. Nie jestem oczywiście pewien, ale nie potrafie przy jego nazwisku odnotować żadnego zielonego plusa w obecnej chwili. Już więcej wahań miałbym przy tym całym fryzjerze Pogrubiłem część twojego posta. Mam dokładnie to samo u Frazera, różnica polega na tym, że u Sariusa mimo wszystko była jakaś gra sugerująca że sobie sam na bieżąco czyta temat. Fryzjer się jednak wpierdolił totalnie z czapy w najgorszym momencie dla miasta i posłał najgorszy dla miasta głos. W sensie obaj wyglądają jakby im ktoś doradzał zrobić najgorszą dla nas rzecz, ale u Sariusa to wygląda jednak ciut bardziej jakby to mógł być przypadek.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:26:31 GMT 1
Sarius wysoko na mojej liście do odstrzału, ale nie topuje chartów, są zdecydowanie lepsze cele jak Antóra Po przeczytaniu: moim zdaniem odłóżmy jakiekolwiek rozważania na temat Sariusa do przynajmniej jutra.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 11:28:23 GMT 1
Sarius wysoko na mojej liście do odstrzału, ale nie topuje chartów, są zdecydowanie lepsze cele jak Antóra Po przeczytaniu: moim zdaniem odłóżmy jakiekolwiek rozważania na temat Sariusa do przynajmniej jutra.
Zgoda ale jutro wróćmy do jego tematu.
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 11:29:54 GMT 1
Do czasu linczu zaczniecie jeszcze rozważać takie kretyństwa, że ten Sarius będzie błogosławieństwem.
Możesz negować próby linczu, ale nie odkładaj kurwa moich rozważań
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 11:30:40 GMT 1
już na życzenie oazy sprawiedliwości stolicy mądrości odłożone dzisiaj zostały rozważania szkudnika gęgula
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:31:29 GMT 1
Bobek, jesteś szefem, nie spierdol tego
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 11:31:41 GMT 1
słyszałem na koncercie ile wziął ten grammatik antóra i kofola boże to jakaś paranoja ile oni mają na pewno śpią na forsie na pewno mają pościel haftowaną w mafiolce
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 11:33:05 GMT 1
słyszałem na koncercie ile wziął ten grammatik antóra i kofola boże to jakaś paranoja ile oni mają na pewno śpią na forsie na pewno mają pościel haftowaną w mafiolce Nie szukam źródeł, bo to jest starsze niż węgiel Mafia chcą zabrać tym co mają choć złotówkę więcej
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 12, 2023 11:36:26 GMT 1
Aktualizuję moje listy:
Tate, Meller, Orbison, Tsoi, Addams, Watson, Hari Pota, Słowacki, Gęgul, bobek
Kofola, Fraser, Majima, Antóra, Peterson, Calvino, Sarius
Kolejność czerwonych nieprzypadkowa. Nie jestem pewny co zrobić z Antórą, ale no nie klei mi się jego gra, zbyt płytkie rozumowanie, a gracz ewidentnie inteligentny.
Majima (Japoniec) -> przyjrzyjcie mu się dokładniej, rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Teraz skupię się bardziej na zielonych.
Kofola powinien być w niedzielę zlinczowany. Trudno mieć co do tego wątpliwości. Podejrzewali go o grę dla mafii zarówno Wielki Szu, jak i prywaciarz Lewandowski. Przyciśnięty przez innych graczy wydawał się najoczywistszym celem już w pierwszą noc. Zgrabnie mafia, wraz z nieogarniętymi miejscowymi, w ostatniej chwili przegłosowała kogoś innego. To jednak niczego nie zmienia. Głosowałem w sobotę na Kofolę i zapewne taki głos oddam również dziś. Chyba że do wieczora dojdzie jeszcze do jakiejś rewolucji.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 11:37:31 GMT 1
no, oddaj jeszcze głos i widzimy się jutro
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 12, 2023 11:42:29 GMT 1
4 głosy: Kofola - Italo Calvino, Janusz Lewandowski, oaza, Wielki Szu
Tak, tylko przypomnę. Dwóch z nich nie żyje.
To jeszcze mafia niech odstrzeli oazę dziś i będzie życie jak w Madrycie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 11:48:30 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Feb 12, 2023 11:48:30 GMT 1
Italiano mój ulubiony glon
|
|
|
Post by Italo Calvino on Feb 12, 2023 11:50:43 GMT 1
Dziękuję. Przynajmniej wiecie, że nie jestem niewinnym rolnikiem, uczącym się grać, więc jedna osoba do szukania w mafii mniej.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 12:02:05 GMT 1
Może być i ten Kofola, ale zdecydujmy się i razem w jednego, żęby nie było takiej sytuacji jak wczoraj
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:05:20 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 12, 2023 12:05:20 GMT 1
Kofola moze byc opcja
|
|