|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 12:40:46 GMT 1
Nie jestem może najwłaściwszą osobą, żeby to wytykać, no ale jak chce się uchodzić za TOP5 szachistów i graczy w mafię na całym Dolnym Śląsku, to wypadałoby się bardziej przyłożyć. Słowacki, dawaj w Kofolę z nami
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:41:25 GMT 1
julian słowacki przesadza Licentia poetica.
|
|
|
Post by Marcin Meller on Feb 12, 2023 12:41:44 GMT 1
mamy kilka lepów: emma, wednesday, śp. lewandowski, śp. szu, a ja je ładnie zwieram
innym pozostaje tylko patrzeć kto się przylepił
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:42:10 GMT 1
Nie jestem może najwłaściwszą osobą, żeby to wytykać, no ale jak chce się uchodzić za TOP5 szachistów i graczy w mafię na całym Dolnym Śląsku, to wypadałoby się bardziej przyłożyć. Słowacki, dawaj w Kofolę z nami Nie ja z Wami, tylko Wy ze mną ewentualnie.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:42:37 GMT 1
Znaj kolejność w szeregu, kolego.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:42:38 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:42:38 GMT 1
O, dzisiaj Meller oddał klawiaturę temu typowi, co grał w d0
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:43:03 GMT 1
I nie próbuj zabierać dyrygentowi batuty.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 12:43:12 GMT 1
Pierwszego dnia trollowałem Cię i nie miałem o Tobie żadnego zdania, nie wyłapałeś tego. No okay. Potem jednak bardzo dokładnie wytłumaczyłem, czemu jesteś niewinny, a Ty mnie pytasz, na jakiej podstawie zmieniłem o Tobie zdanie. Przyznasz, że trochę to niepoważne. No to faktycznie przeoczyłem, zgaduję że coś w okolicach stron 55-70?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:43:20 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 12:43:20 GMT 1
Generalnie to należy nadmienić, że w dzień poprzedniej edycji byłem lekko pijany i dla tego robiłem z siebie głupka. Generalnie nadal uważam, że Wednesday śmierdzi, bo ciągle się doczepia do losowych ludzi (wczoraj kofola itp, a teraz Antóra) Wziąłem się teraz bardziej na poważnie za tą grę i próbuje odczepić metkę głupka wioskowego xd
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:43:39 GMT 1
Bo na to jesteś - z całym szacunkiem i bez urazy - za cienki w uszach.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:43:56 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:43:56 GMT 1
Pierwszego dnia trollowałem Cię i nie miałem o Tobie żadnego zdania, nie wyłapałeś tego. No okay. Potem jednak bardzo dokładnie wytłumaczyłem, czemu jesteś niewinny, a Ty mnie pytasz, na jakiej podstawie zmieniłem o Tobie zdanie. Przyznasz, że trochę to niepoważne. Słowacki, przecież Viktor pierwszego dnia grał w twoją grę, trzeba mieć sporo złej woli żeby tego nie widzieć
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 12:44:01 GMT 1
O, dzisiaj Meller oddał klawiaturę temu typowi, co grał w d0 Bez kitu to samo pomyślałem.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:44:28 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:44:28 GMT 1
Generalnie to należy nadmienić, że w dzień poprzedniej edycji byłem lekko pijany i dla tego robiłem z siebie głupka. Generalnie nadal uważam, że Wednesday śmierdzi, bo ciągle się doczepia do losowych ludzi (wczoraj kofola itp, a teraz Antóra) Wziąłem się teraz bardziej na poważnie za tą grę i próbuje odczepić metkę głupka wioskowego xd Dlaczego antóra i kofola są twoim zdaniem losowi?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:44:32 GMT 1
Pierwszego dnia trollowałem Cię i nie miałem o Tobie żadnego zdania, nie wyłapałeś tego. No okay. Potem jednak bardzo dokładnie wytłumaczyłem, czemu jesteś niewinny, a Ty mnie pytasz, na jakiej podstawie zmieniłem o Tobie zdanie. Przyznasz, że trochę to niepoważne. No to faktycznie przeoczyłem, zgaduję że coś w okolicach stron 55-70? Teraz to mnie przeceniłeś.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 12:45:31 GMT 1
I nie próbuj zabierać dyrygentowi batuty. Niech Ci będzie i w Twoją stronę. Głosujemy z Tobą w kofolę. Jest git?
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:45:54 GMT 1
Pierwszego dnia trollowałem Cię i nie miałem o Tobie żadnego zdania, nie wyłapałeś tego. No okay. Potem jednak bardzo dokładnie wytłumaczyłem, czemu jesteś niewinny, a Ty mnie pytasz, na jakiej podstawie zmieniłem o Tobie zdanie. Przyznasz, że trochę to niepoważne. Słowacki, przecież Viktor pierwszego dnia grał w twoją grę, trzeba mieć sporo złej woli żeby tego nie widzieć Sporo złej woli to trzeba mieć, żeby usuwać posty i udawać, że nic takiego miejsca nie miało.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 12:47:16 GMT 1
I nie próbuj zabierać dyrygentowi batuty. Niech Ci będzie i w Twoją stronę. Głosujemy z Tobą w kofolę. Jest git? Kurwa nie z nim tylko z Italo. Na gotowe chłopak przylazł.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:47:20 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:47:20 GMT 1
Słowacki, przecież Viktor pierwszego dnia grał w twoją grę, trzeba mieć sporo złej woli żeby tego nie widzieć Sporo złej woli to trzeba mieć, żeby usuwać posty i udawać, że nic takiego miejsca nie miało. Dobra nie pierdol. Dlaczego wczoraj w nocy pisałeś, że Lewy oskarżał Antórę, skoro w drugiej połowie gry raczej uważał go za zielonego?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 12:49:21 GMT 1
Nadrabiam temat, ale nie wiem, czy ze wszystkim zdążę przed wyjściem na obiad. Będę się starał. To proste Majima, Antóra jest w mafii, zapraszam do głosowania na niego Jeśli wyskoczy z rolą to też trzeba go zabić. Antóra roli nie ma, chyba że mafijną. Ja pierdolę! Nie wyskoczę z rolą. Jestem bezrolnym mieszkańcem, który zazwyczaj jest w top 2-3 najczystszych od początku gry i leci w mordzie drugim lub trzecim. Jak raz chciałem pograć inaczej, trochę mniej czysto, żeby nie polecieć w mordzie, trochę też grając pod sprawdzenie szpiega, bo wiem, że gram dziwnie, co przyznałem Oazie. Dodatkowo nie mam do końca weny, ta falstartowa edycja wyprała mnie ze sporej części emocji - nastawiłem się już na bycie w mafii, a tu się okazało, że jednak gram po stronie miasta. Że nie gram dobrze, wiem, więc można powiedzieć, że jestem do odpalenia, ale czy na pewno nie ma szans, że się uniewinnię? Tak więc jeśli Ty w tej mafii nie jesteś, to ogarnij dupę, bo Twoja pewność do mnie i parcie za wszelką cenę, żeby mnie odjebać sprawia, że ja na pewno Cię oczyszczać nie będę i po linczu na mnie Twoja sytuacja zrobi się mało ciekawa.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 12:49:35 GMT 1
Ten Endelo jest dobry? Ja Lewego zdecydowanie miałem za słabego mieszkańca, ale takiego, który już nie padnie w linczu. Raczej wręcz przeciwnie, aczkolwiek w debiucie jako mafia dojechał do końca. Stąd też mocno dziwne było dla mnie uniewinnianie go tak szybko przez Wednesday (dodam, że Lewandowski i Wednesday się kolegują i na pewno się rozpoznali).
|
|