|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:49:54 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 12:49:54 GMT 1
Generalnie to należy nadmienić, że w dzień poprzedniej edycji byłem lekko pijany i dla tego robiłem z siebie głupka. Generalnie nadal uważam, że Wednesday śmierdzi, bo ciągle się doczepia do losowych ludzi (wczoraj kofola itp, a teraz Antóra) Wziąłem się teraz bardziej na poważnie za tą grę i próbuje odczepić metkę głupka wioskowego xd Dlaczego antóra i kofola są twoim zdaniem losowi? Nie losowy był Szu, bo jak się go oskarżało to milczał, a potem zaczął panikować, a ja widziałem jedynie jak Szu postawił na kofole i kofola na Szu w ramach rewanżu. Może nie czaję jakiejś metagry, jeżeli tak to możesz mnie oświecić
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:50:47 GMT 1
Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? W testamencie Lewego było, że Anturaż winny, że jest tego pewien.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:51:13 GMT 1
To do Andrew.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:51:18 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:51:18 GMT 1
Dlaczego antóra i kofola są twoim zdaniem losowi? Nie losowy był Szu, bo jak się go oskarżało to milczał, a potem zaczął panikować, a ja widziałem jedynie jak Szu postawił na kofole i kofola na Szu w ramach rewanżu. Może nie czaję jakiejś metagry, jeżeli tak to możesz mnie oświecić Nie chodzi mi o to, dlaczego Szu był dobry, tylko dlaczego kofola i Antóra nke są.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:51:29 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:51:29 GMT 1
Nie losowy był Szu, bo jak się go oskarżało to milczał, a potem zaczął panikować, a ja widziałem jedynie jak Szu postawił na kofole i kofola na Szu w ramach rewanżu. Może nie czaję jakiejś metagry, jeżeli tak to możesz mnie oświecić Nie chodzi mi o to, dlaczego Szu był dobry, tylko dlaczego kofola i Antóra nie są.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:51:29 GMT 1
Ciekawe, czy znów usunie posta.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 12:51:43 GMT 1
Eneldo to dobry gracz, był krystalicznie niewinny z minimalnymi szansami na lincz oraz oskarżał mafiozów. Do tego bali się modlitwy, więc pocelowali względnie bezpiecznie. Bardzo nieładny post, tak jakby z perspektywy mafii, tłumaczący nam, czemu zamordowali tego a nie innego.
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:52:51 GMT 1
Podam raz jeszcze poczynione przeze mnie ustalenia i plan działania, bo widzę, że wieczornych postów wiele osób nie przeczytało.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 12:52:59 GMT 1
Nadrabiam temat, ale nie wiem, czy ze wszystkim zdążę przed wyjściem na obiad. Będę się starał. To proste Majima, Antóra jest w mafii, zapraszam do głosowania na niego Jeśli wyskoczy z rolą to też trzeba go zabić. Antóra roli nie ma, chyba że mafijną. Ja pierdolę! Nie wyskoczę z rolą. Jestem bezrolnym mieszkańcem, który zazwyczaj jest w top 2-3 najczystszych od początku gry i leci w mordzie drugim lub trzecim. Jak raz chciałem pograć inaczej, trochę mniej czysto, żeby nie polecieć w mordzie, trochę też grając pod sprawdzenie szpiega, bo wiem, że gram dziwnie, co przyznałem Oazie. Dodatkowo nie mam do końca weny, ta falstartowa edycja wyprała mnie ze sporej części emocji - nastawiłem się już na bycie w mafii, a tu się okazało, że jednak gram po stronie miasta. Że nie gram dobrze, wiem, więc można powiedzieć, że jestem do odpalenia, ale czy na pewno nie ma szans, że się uniewinnię? Tak więc jeśli Ty w tej mafii nie jesteś, to ogarnij dupę, bo Twoja pewność do mnie i parcie za wszelką cenę, żeby mnie odjebać sprawia, że ja na pewno Cię oczyszczać nie będę i po linczu na mnie Twoja sytuacja zrobi się mało ciekawa. Był taki jeden co kurwa argumenty emocjonalne że coś mu się nie podoba stosował.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:53:44 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:53:44 GMT 1
Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? W testamencie Lewego było, że Anturaż winny, że jest tego pewien. Okej, było, ale jak poczytasz, to z gry go uniewinniał. Tak ja to odczytywałem przynajmniej
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 12:54:24 GMT 1
Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? W testamencie Lewego było, że Anturaż winny, że jest tego pewien. Okej, było, ale jak poczytasz, to z gry go uniewinniał. Tak ja to odczytywałem przynajmniej Do tego, co odjebał wczoraj, czyli jawnego sabotażu, którego niewinny Antóra nigdy by się nie dopuścił
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:54:28 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 12:54:28 GMT 1
Nie losowy był Szu, bo jak się go oskarżało to milczał, a potem zaczął panikować, a ja widziałem jedynie jak Szu postawił na kofole i kofola na Szu w ramach rewanżu. Może nie czaję jakiejś metagry, jeżeli tak to możesz mnie oświecić Nie chodzi mi o to, dlaczego Szu był dobry, tylko dlaczego kofola i Antóra nke są. No, a co oni zrobili takiego? Kofola zaatakował Szu w ramach rewanżu, a Antura został oskarżony przez gościa który nie żyje i wiedział tak naprawdę to samo co my wszyscy
|
|
|
Post by Juliusz Słowacki on Feb 12, 2023 12:54:37 GMT 1
Ten Endelo jest dobry? Ja Lewego zdecydowanie miałem za słabego mieszkańca, ale takiego, który już nie padnie w linczu. Raczej wręcz przeciwnie, aczkolwiek w debiucie jako mafia dojechał do końca. Stąd też mocno dziwne było dla mnie uniewinnianie go tak szybko przez Wednesday (dodam, że Lewandowski i Wednesday się kolegują i na pewno się rozpoznali). Może grają poza forum?
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 12:55:12 GMT 1
Być może w ostatnich latach coś się pozmieniało, ale w czasach, gdy grywałem regularnie, Wielki Szu praktycznie nie uniewinniał mafiozów. Raz grał lepiej, raz gorzej, czasem trafiał kulą w płot, ale byłem chyba jedynym mafiozą, którego kiedykolwiek uniewinnił. Odgrażał się później, że tak naprawdę to nie uniewinnił, tylko wszedł all in w inną kandydaturę w finale rozgrywki, kwestia nomenklatury, nieważne. Czy odpadał zaraz na początku, czy trochę później, nigdy - na bazie tych początkowych reakcji - się nie mylił. Byku już wiem czemu mnie uniewinniasz. Zgadzam się, że nie zrobił błędu w tych co podał jako niewinnych, ale od ciebie to bym trochę wkładu własnego i sceptycyzmu oczekiwał.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 12:56:22 GMT 1
via mobile
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 12:56:22 GMT 1
Okej, było, ale jak poczytasz, to z gry go uniewinniał. Tak ja to odczytywałem przynajmniej Do tego, co odjebał wczoraj, czyli jawnego sabotażu, którego niewinny Antóra nigdy by się nie dopuścił Nie wiem, może za mocno to analizuję. Ale ciągle nie czaje motywów morderstwa Lewego i staram się w jego postach znaleźć coś wskazującego.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 12:57:12 GMT 1
Do tego, co odjebał wczoraj, czyli jawnego sabotażu, którego niewinny Antóra nigdy by się nie dopuścił Nie wiem, może za mocno to analizuję. Ale ciągle nie czaje motywów morderstwa Lewego i staram się w jego postach znaleźć coś wskazującego. Imo przeceniasz ten mord. Oczywiście mogę się mylić, ale ja np w ogóle nie wziąłem pod uwagę żeby to mogło mieć jakieś znaczenie i z tego co widzę nasze typy się nie różnią.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 13:01:27 GMT 1
Tak jak pisałem, Eneldo to niezły gracz, był mocno uniewinniony i celował w mafiozów. Do tego był bezpiecznym kandydatem, ponieważ mafia bała się modlitwy. Nie ma co doszukiwać się drugiego dna.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 13:02:24 GMT 1
Raczej wręcz przeciwnie, aczkolwiek w debiucie jako mafia dojechał do końca. Stąd też mocno dziwne było dla mnie uniewinnianie go tak szybko przez Wednesday (dodam, że Lewandowski i Wednesday się kolegują i na pewno się rozpoznali). Może grają poza forum? No jednak nie zakładam, że ktoś oszukuje.
|
|
|
Post by Viktor Tsoi on Feb 12, 2023 13:02:41 GMT 1
Ta modlitwa to mała szansa. No ja nie mówię że jestem jakimś dobrym graczem, ale było jasne że chyba w linczu nie padnę. Czemu nie jebneli np mnie lub Tate'a? W sumie głupotę napisałem skoro sam uważam że to bez znaczenia kogo mafia zabiła.
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 13:04:05 GMT 1
Okej, było, ale jak poczytasz, to z gry go uniewinniał. Tak ja to odczytywałem przynajmniej Do tego, co odjebał wczoraj, czyli jawnego sabotażu, którego niewinny Antóra nigdy by się nie dopuścił Jakiego, kurwa, sabotażu? Przecież właśnie robiłem wszystko, żeby Szu nie padł. Z mojej dwójki największych podejrzanych na Emmę nikt nie chciał, to waliłem w Ciebie.
|
|