|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 15:57:31 GMT 1
ja rozstawiam szachownicę, pionki niech grają
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 15:59:21 GMT 1
oaza spokoju trzymaj mnie bo nie dam rady z tym postanowieniem
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 16:02:01 GMT 1
via mobile
Post by Antóra on Feb 12, 2023 16:02:01 GMT 1
Antóra 70% na miasto, co ten bobek odpierdala Czemu tak się na mnie uparłaś? Nie widzisz u mnie ŻADNYCH oznak miejskiej gry?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 16:08:25 GMT 1
Antóra 70% na miasto, co ten bobek odpierdala Czemu tak się na mnie uparłaś? Nie widzisz u mnie ŻADNYCH oznak miejskiej gry? kogo ty właściwie chcesz zlinczować? jeśli frasera, to kto następny? Majima Gorō - zobaczmy kolor kofoli tzn. jak to ma działać? że winny kofola działa na niekorzyść majimy, bo ten głosował na wenesday? u mnie tam dwie błędne obserwacje masz ale nie chce mi się tego tematu ciągnąć, bo faktycznie zaczynasz się zielenić
|
|
|
Post by bobek on Feb 12, 2023 16:16:48 GMT 1
a ta interpretacja nie jest prawdą objawioną tylko zachętą do dyskusji
więc jak masz wobec niej obiekcje to się kurwa nimi podziel bo mój kolor jak już sam kilkukrotnie zauważyłeś jest tematem tylko dla ciebie
moim zdaniem wczorajsze granie japońca na stronach 50-60 może być ściąganiem głosów z kofoli. A TY CO O TYM SĄDZISZ GĘG?
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:03:57 GMT 1
Wednesday rano chciała ustawiać już lincz na Antórze i się do mnie przypierdalała jak jej to wytknąłem, że niby co się może wydarzyć przez cały dzień do linczu, po czym przed 13 sama zmieniła głos na Kofolę, haha
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 17:15:46 GMT 1
Wednesday rano chciała ustawiać już lincz na Antórze i się do mnie przypierdalała jak jej to wytknąłem, że niby co się może wydarzyć przez cały dzień do linczu, po czym przed 13 sama zmieniła głos na Kofolę, haha A ty dlaczego zmieniłeś z Wednesday na kofolę w świetle tych faktów?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 17:16:57 GMT 1
Hipoteza - kofola w mafii z Orbisonem. Proszę o opinie.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 17:19:34 GMT 1
Hipoteza - kofola w mafii z Orbisonem. Proszę o opinie. Do sprawdzenia w następnych dniach ta hipoteza jest.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:20:31 GMT 1
Dlatego, że na Wednesday zagłosowałem rano przede wszystkim dlatego, że mnie maksymalnie wkurwiła i raczej i tak nie zakładałem, że zostawię na niej głos do końca dnia, od początku typem numer jeden na dziś dla mnie był Kofola.
Wednesday i tak jest do odjebania w najbliższym czasie i z miłą przyjemnością przyłożę do tego rękę, natomiast akurat to, co jej teraz wytknąłem, niespecjalnie świadczy o jej przynależności mafia/miasto, a przede wszystkim o jej hipokryzji.
Kofola -> Fraser -> Środa, tak bym to widział w chwili obecnej z samej gry. A co do Kofoli, byłem ciekaw czy zamierza się w ogóle uaktywnić czy obierze taktykę milczenia imienia Wielkiego Szu.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 17:21:12 GMT 1
Nie zgadzam się z tym że Środa po Fraserze miałaby lecieć.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 17:21:53 GMT 1
A kolejność powinna wyglądać tak Kofola->Sarius->Fraser
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:22:17 GMT 1
Nie musisz się zgadzać, chociaż nie wiem czy chodzi Ci o to, że nie od razu po Fraserze, czy że wręcz przed nim.
edit: ok, odpowiedziałaś
No Sarius też może być ewentualnie przed Środą, tu się zgodzę.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 17:23:18 GMT 1
Zapomniałam dodać jeszcze tam Antórę więc poprawiam: Kofola->Sarius->Fraser/Antóra
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 17:26:07 GMT 1
Dlatego, że na Wednesday zagłosowałem rano przede wszystkim dlatego, że mnie maksymalnie wkurwiła i raczej i tak nie zakładałem, że zostawię na niej głos do końca dnia, od początku typem numer jeden na dziś dla mnie był Kofola. Wednesday i tak jest do odjebania w najbliższym czasie i z miłą przyjemnością przyłożę do tego rękę, natomiast akurat to, co jej teraz wytknąłem, niespecjalnie świadczy o jej przynależności mafia/miasto, a przede wszystkim o hipokryzji. Kofola -> Fraser -> Środa, tak bym to widział w chwili obecnej z samej gry. A co do Kofoli, byłem ciekaw czy zamierza się w ogóle uaktywnić czy obierze taktykę milczenia imienia Wielkiego Szu. Ziomeczku sympatyczny, ale to nie ma teraz żadnego znaczenia i wyjaśnię ci dlaczego. Zmieniłeś głos z Wednesday na kofolę prawie w tym samym momencie, co przypierdoliłeś się o tę zmianę do Środy - śmierdzący rozjazd tego, co mówisz, a tego, co robisz. I ja to teraz widzę tak - widzisz, że idzie mocny front na kofolę, już nie do zwalczenia raczej na dzisiaj. Jeżeli kofola jest winna, to ty zostajesz z ręką w nocniku z głosem na Środę, która jest dzisiaj jak aborcja (tematem zastępczym) i po 21 jesteś zmuszony się z tego tłumaczyć. Z dwojga złego wolałeś stanąć głosem przy kofoli, bo wiesz, że jest winny i łatwiej ci się wytłumaczyć ze zmiany głosu, niż z pozostawienia go tam, gdzie był. Tylko że no, patrz pierwsze zdanie akapitu.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:29:06 GMT 1
Tak, zmieniłem na Kofolę i przypierodliłem się w tym samym momencie, bo właśnie się zalogowałem i przeczytałem zaległe strony, na dodatek zmieniając glos zauważyłem też, że i Środa zmieniła. Rzeczywiście szokująca koincydencja.
Jakby Twoja teoria miała mieć coś wspólnego z rzeczywistością to rano nie wysyłałbym głosu wcale albo wysłał w Antórę.
|
|
|
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:30:55 GMT 1
Poza tym żadnego rozjazdu nie ma, bo jak już napisałem, zmiana głosu Środy nie ma nic wspólnego z jej mafijnością, a przede wszystkim oznacza hipokryzję, po której stronie barykady by nie była.
EOT
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 17:34:57 GMT 1
Jeżeli naprawdę wierzyłbyś w swój głos na środę, to byś go nie zmienił, bo był byś w stanie go wyjaśnić i bronić nawet jeżeli głosowanie byłoby 11-1 na kofolę. Albo byś się przyznał, że się pomyliłeś, no big deal. A jeżeli uważasz, że i kofola, i Środa są w mafii, to ta zmiana i tak nie robi sensu - kofola i tak obecnie wylatuje, i to home runem, a ty tylko stawiasz się tym głosem przy większości. Zmiany głosu nie są problemem, takie zmiany są.
Ale EOT najłatwiej rzucić, no wiem.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 17:36:06 GMT 1
Zapomniałam dodać jeszcze tam Antórę więc poprawiam: Kofola->Sarius->Fraser/Antóra Antóra wcześniej zdecydowanie. Nie bijmy w jakichś noobów przed Antórą, jest prawdopodobne, że Antóra jest szpiegiem
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 17:36:52 GMT 1
Hipoteza - kofola w mafii z Orbisonem. Proszę o opinie. Do sprawdzenia w następnych dniach ta hipoteza jest. +1
|
|