|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 17:36:53 GMT 1
Czemu tak się na mnie uparłaś? Nie widzisz u mnie ŻADNYCH oznak miejskiej gry? kogo ty właściwie chcesz zlinczować? jeśli frasera, to kto następny? W obecnej sytuacji masówka na Kofoli wygląda na nie do zatrzymania, a biorąc pod uwagę, że się nie broni, to tym bardziej. Tak więc mimo że wczoraj przed linczem wydawał mi się naturalny, to jego zachowanie (brak gry) dzisiaj, sprawia, że mogę chcieć go odjebać. Bo jego kolor pozwoli nam też dowiedzieć się więcej o tym, jaką sytuację miała mafia przed pierwszym linczem. Problem w tym, że jak czytam jego posty przed i po linczu, to dalej mi się wydają naturalne, więc nie mam przekonania do tego linczu. Natomiast odjebaniu Frasera też nie miałbym nic do zarzucenia, ale po nim i tak prawdopodobnie trzeba by było wrócić do Kofoli (chyba że w międzyczasie wróci i się zazieleni).
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 17:37:46 GMT 1
Zapomniałam dodać jeszcze tam Antórę więc poprawiam: Kofola->Sarius->Fraser/Antóra Antóra wcześniej zdecydowanie. Nie bijmy w jakichś noobów przed Antórą, jest prawdopodobne, że Antóra jest szpiegiem Ponawiam pytanie: czy nie widzisz ŻADNYCH symptomów tego, żebym mógł być niewinny?
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 17:38:36 GMT 1
kogo ty właściwie chcesz zlinczować? jeśli frasera, to kto następny? W obecnej sytuacji masówka na Kofoli wygląda na nie do zatrzymania, a biorąc pod uwagę, że się nie broni, to tym bardziej. Tak więc mimo że wczoraj przed linczem wydawał mi się naturalny, to jego zachowanie (brak gry) dzisiaj, sprawia, że mogę chcieć go odjebać. Bo jego kolor pozwoli nam też dowiedzieć się więcej o tym, jaką sytuację miała mafia przed pierwszym linczem. Problem w tym, że jak czytam jego posty przed i po linczu, to dalej mi się wydają naturalne, więc nie mam przekonania do tego linczu. Natomiast odjebaniu Frasera też nie miałbym nic do zarzucenia, ale po nim i tak prawdopodobnie trzeba by było wrócić do Kofoli (chyba że w międzyczasie wróci i się zazieleni). Ponawiam pytanie: czy nie widzisz ŻADNYCH podejrzanych poza tymi, na których wyrok już i tak zapadł?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 17:44:45 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:44:45 GMT 1
Jeżeli naprawdę wierzyłbyś w swój głos na środę, to byś go nie zmienił, bo był byś w stanie go wyjaśnić i bronić nawet jeżeli głosowanie byłoby 11-1 na kofolę. Albo byś się przyznał, że się pomyliłeś, no big deal. A jeżeli uważasz, że i kofola, i Środa są w mafii, to ta zmiana i tak nie robi sensu - kofola i tak obecnie wylatuje, i to home runem, a ty tylko stawiasz się tym głosem przy większości. Zmiany głosu nie są problemem, takie zmiany są. Ale EOT najłatwiej rzucić, no wiem. xD jeżeli wierzyłbym w swój głos to bym go nie zmienił, czy Ty w ogóle czytasz co piszesz? Uważam, że Wednesday z dużą dozą prawdopodobieństwa jest w mafii. Z jeszcze większą dozą prawdopodobieństwa za mafiozę uważam Kofolę (choć nie twierdzę, że z jakąś ekstremalnie większą) i dlatego od wczoraj optuję za głosowaniem na niego, pisząc jednocześnie wczoraj, że Wednesday nie powinna być jeszcze tematem na tamten dzień. Jednocześnie głos na Wednesday wysłałem niezależnie od tych podejrzeń, głównie z czystej złośliwości, bo mnie zirytowała swoim podejściem w naszej wymianie zdań i raczej w żadnym momencie nie zakładałem, że ten głos tam pozostawię. Ostatecznie wreszcie, nawet gdybym obydwojga podejrzewał z równą siłą (a tak nie jest) to przecież zupełne logiczne, że wolę dołożyć swoją cegiełkę do zlinczowana tego z tej dwójki, kto ma dziś szansę być zlinczowanym. Co to za kompletny kretynizm, że nie zmieniłbym głosu i bronił go nawet, gdyby miało być 11:1 dla Kofoli?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 17:45:04 GMT 1
W obecnej sytuacji masówka na Kofoli wygląda na nie do zatrzymania, a biorąc pod uwagę, że się nie broni, to tym bardziej. Tak więc mimo że wczoraj przed linczem wydawał mi się naturalny, to jego zachowanie (brak gry) dzisiaj, sprawia, że mogę chcieć go odjebać. Bo jego kolor pozwoli nam też dowiedzieć się więcej o tym, jaką sytuację miała mafia przed pierwszym linczem. Problem w tym, że jak czytam jego posty przed i po linczu, to dalej mi się wydają naturalne, więc nie mam przekonania do tego linczu. Natomiast odjebaniu Frasera też nie miałbym nic do zarzucenia, ale po nim i tak prawdopodobnie trzeba by było wrócić do Kofoli (chyba że w międzyczasie wróci i się zazieleni). Ponawiam pytanie: czy nie widzisz ŻADNYCH podejrzanych poza tymi, na których wyrok już i tak zapadł? Gdzie zadałeś takie pytanie? Zapytałeś jedynie kogo chciałbym dzisiaj, a jeśli Frajera, to kogo po nim. No to Ci odpowiedziałem.
|
|
|
Post by Gęgul Gęg on Feb 12, 2023 17:45:43 GMT 1
a nie to spoko, cofam, wszystko git
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 17:47:59 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 12, 2023 17:47:59 GMT 1
Zapomniałam dodać jeszcze tam Antórę więc poprawiam: Kofola->Sarius->Fraser/Antóra Antóra wcześniej zdecydowanie. Nie bijmy w jakichś noobów przed Antórą, jest prawdopodobne, że Antóra jest szpiegiem Ta, Antóra w ogole duzo mafijniejszy niz te glony i nie da sie go wytlumaczyc noobstwem.
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 17:48:47 GMT 1
Jeżeli naprawdę wierzyłbyś w swój głos na środę, to byś go nie zmienił, bo był byś w stanie go wyjaśnić i bronić nawet jeżeli głosowanie byłoby 11-1 na kofolę. Albo byś się przyznał, że się pomyliłeś, no big deal. A jeżeli uważasz, że i kofola, i Środa są w mafii, to ta zmiana i tak nie robi sensu - kofola i tak obecnie wylatuje, i to home runem, a ty tylko stawiasz się tym głosem przy większości. Zmiany głosu nie są problemem, takie zmiany są. Ale EOT najłatwiej rzucić, no wiem. xD jeżeli wierzyłbym w swój głos to bym go nie zmienił, czy Ty w ogóle czytasz co piszesz? Uważam, że Wednesday z dużą dozą prawdopodobieństwa jest w mafii. Z jeszcze większą dozą prawdopodobieństwa za mafiozę uważam Kofolę (choć nie twierdzę, że z jakąś ekstremalnie większą) i dlatego od wczoraj optuję za głosowaniem na niego, pisząc jednocześnie wczoraj, że Wednesday nie powinna być jeszcze tematem na tamten dzień. Jednocześnie głos na Wednesday wysłałem niezależnie od tych podejrzeń, głównie z czystej złośliwości, bo mnie zirytowała swoim podejściem w naszej wymianie zdań i raczej w żadnym momencie nie zakładałem, że ten głos tam pozostawię. Ostatecznie wreszcie, nawet gdybym obydwojga podejrzewał z równą siłą (a tak nie jest) to przecież zupełne logiczne, że wolę dołożyć swoją cegiełkę do zlinczowana tego z tej dwójki, kto ma dziś szansę być zlinczowanym. Co to za kompletny kretynizm, że nie zmieniłbym głosu i bronił go nawet, gdyby miało być 11:1 dla Kofoli? Nie pasuje mi taka zachowawcza zmiana od ciebie. I chuj.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 17:50:39 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:50:39 GMT 1
No może Ci nie pasować, ale to jeszcze nie oznacza, że masz do tego dorabiać jakieś teorie z dupy wzięte, po co to robisz?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 17:51:54 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 12, 2023 17:51:54 GMT 1
Roy na czym opierasz swoje silne przekonanie ze Wednesday w mafii?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 17:51:59 GMT 1
For the record, bo się uaktywnił, zablokowałem Antórę i nie czytam jego postów. Jego status u mnie to 'pilnie do odjebania', nie wierzę, że istnieje coś, co mogłoby zmienić tę opinię, a jeśli nawet się pojawi to zacytujecie (przy czym jak wiadomo roli nie ma).
Są istotniejsze rzeczy, niż wchodzenie w jakieś przepychanki z na 99% mafiozą, wczoraj za dużo czasu na te poświęciłem, wolałbym dzisiaj już tego nie robić. Będę raczej zajęty do linczu, jak coś chcecie to najlepiej teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 17:58:08 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 17:58:08 GMT 1
Wednesday kochanie niestety mój głos leci na Ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 17:59:17 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 17:59:17 GMT 1
Roy na czym opierasz swoje silne przekonanie ze Wednesday w mafii? Na kilku mocno mafijnych pierdach na początku rozgrywki, wielokrotnie prezentowanej kulawej argumentacji i na metodzie eliminacji, zgodnie z którą najmniej chcę linczować tych, którzy dali najwięcej objawów niewinności, a najbardziej tych, którzy dali ich najmniej.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:00:28 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 18:00:28 GMT 1
Wednesday kochanie niestety mój głos leci na Ciebie Sarius, a coś o tych, którzy mają jakiekolwiek szanse dziś polecieć? Co sądzisz o Kofoli i Antórze?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:02:54 GMT 1
Roy na czym opierasz swoje silne przekonanie ze Wednesday w mafii? Na kilku mocno mafijnych pierdach na początku rozgrywki, wielokrotnie prezentowanej kulawej argumentacji i na metodzie eliminacji, zgodnie z którą najmniej chcę linczować tych, którzy dali najwięcej objawów niewinności, a najbardziej tych, którzy dali ich najmniej. Przypominam, że dotychczas umarło dwóch niewinnych, przekonanych o mojej niewinności. Szu napisał nawet, że skoro miałbym ja lecieć, to już lepiej żeby leciał on, ponieważ uważa mnie za tak czystego.
Rozumiem, że masz jakieś silne podstawy do swoich przypuszczeń?
|
|
|
Post by Andrew Tate on Feb 12, 2023 18:03:00 GMT 1
Kofola, Roy, Sarius, Antóra, Frajer?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:05:31 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 18:05:31 GMT 1
Wednesday kochanie niestety mój głos leci na Ciebie Sarius, a coś o tych, którzy mają jakiekolwiek szanse dziś polecieć? Co sądzisz o Kofoli i Antórze? Kofola raczej dzisiaj poleci i może to być dobry strzał, bo przestał się bronić, a co do Antóry to nie mam pojęcia czemu go atakuje tak Wednesday xd
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:06:57 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 12, 2023 18:06:57 GMT 1
Sarius, a coś o tych, którzy mają jakiekolwiek szanse dziś polecieć? Co sądzisz o Kofoli i Antórze? Kofola raczej dzisiaj poleci i może to być dobry strzał, bo przestał się bronić, a co do Antóry to nie mam pojęcia czemu go atakuje tak Wednesday xd To ze tego nie widzisz jest zastanawiajace
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 18:07:10 GMT 1
Taki pro tip: Sarius nie ma żadnych podejrzanych.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 18:07:25 GMT 1
Wnioski wyciągnijcie sami
|
|