|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:08:11 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 18:08:11 GMT 1
Już napisałem jakie mam, przescrolluj sobie. A przywoływanie, że uniewinniali Cię martwi niewinni to szczyt bezczelności.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:08:42 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 18:08:42 GMT 1
To do Wednesday
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:09:21 GMT 1
Kofola, Roy, Sarius, Antóra, Frajer? Też mi się tak wydaje na teraz
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:11:57 GMT 1
Już napisałem jakie mam, przescrolluj sobie. A przywoływanie, że uniewinniali Cię martwi niewinni to szczyt bezczelności. Czemu szczyt bezczelności? Najlepszy gracz w historii tej gry (którego nomen omen między innymi Ty odjebałeś w linczu) napisał:
Lepiej chyba ja, niż Addamsowa (chyba że jest winna, co wyjdzie później) Serio uważasz, że Twoje przeczucia mogą być celne w tej sytuacji?
Chyba, że jesteś w mafii, to oczywiście sory, że pytam xd
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:12:35 GMT 1
via mobile
Post by Sarius on Feb 12, 2023 18:12:35 GMT 1
Taki pro tip: Sarius nie ma żadnych podejrzanych. Gram w to pierwszy raz i mam podejrzanych tylko nie odkrywam wszystkich kart oprócz Wednesday która ewidentnie rzuca się na tego kto jest w najgorszej pozycji. A sam nie chcę być hieną cmentarną i doczepiać się do zbiorowych linczów, ale w tym przypadku kofola jest dobrym strzałem, po prostu.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:13:20 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 18:13:20 GMT 1
Najlepszy gracz w historii tej gry w ostatniej edycji się fatalnie mylił
Naprawdę myślisz, że brzmisz poważnie w tej sytuacji?
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 18:13:35 GMT 1
Najlepszy gracz w historii tej gry (którego nomen omen między innymi Ty odjebałeś w linczu) Oraz między innymi Ty.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 18:14:57 GMT 1
Taki pro tip: Sarius nie ma żadnych podejrzanych. Gram w to pierwszy raz i mam podejrzanych tylko nie odkrywam wszystkich kart oprócz Wednesday która ewidentnie rzuca się na tego kto jest w najgorszej pozycji. A sam nie chcę być hieną cmentarną i doczepiać się do zbiorowych linczów, ale w tym przypadku kofola jest dobrym strzałem, po prostu. Nie odkrywasz czy się boisz odkryć karty? Bo w twoim przypadku nie widzę żadnych procesów myślowych skąd ta zmiana do Wednesday którą uniewinniłeś wczoraj a nagle jedziesz po niej jak po najgorszym wrogu A granie pierwszy raz to żadne tłumaczenie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:17:09 GMT 1
via mobile
Post by Roy Orbison on Feb 12, 2023 18:17:09 GMT 1
Najlepszy gracz w historii tej gry (którego nomen omen między innymi Ty odjebałeś w linczu) Oraz między innymi Ty. W sumie chuj, to w jaki sposób Wednesday dalej kurwi logikę to jest szczyt wszystkiego. Przekonałaś mnie, zmieniam na Ciebie głos.
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 18:18:58 GMT 1
Taki pro tip: Sarius nie ma żadnych podejrzanych. Gram w to pierwszy raz i mam podejrzanych tylko nie odkrywam wszystkich kart oprócz Wednesday która ewidentnie rzuca się na tego kto jest w najgorszej pozycji. A sam nie chcę być hieną cmentarną i doczepiać się do zbiorowych linczów, ale w tym przypadku kofola jest dobrym strzałem, po prostu. Nie chcesz dołączać się do zbiorowych linczów a to wczoraj co to miało być jak nie dołączenie się do linczu na Szu?
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:20:57 GMT 1
W sumie chuj, to w jaki sposób Wednesday dalej kurwi logikę to jest szczyt wszystkiego. Przekonałaś mnie, zmieniam na Ciebie głos. przecież każdy normalny gracz, niezależnie od koloru, w sytuacji zagrożenia w linczu zagłosuje na kontrkandydata. Rozliczanie z tego kogokolwiek to jest szczyt wszystkiego
I Antóra gdyby był niewinny, w życiu by mnie o to nie oskarżył
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:21:54 GMT 1
Miasto, musimy trzymać gardę na Koholi, ponieważ, jak widzicie, mafia znowu próbuje
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 18:22:10 GMT 1
Miasto, musimy trzymać gardę na Koholi, ponieważ, jak widzicie, mafia znowu próbuje Podbijam
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 18:25:24 GMT 1
witam, na czym stoimy? coś ciekawego się zadziało?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 12, 2023 18:27:21 GMT 1
via mobile
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:27:21 GMT 1
Chyba nie, w kohole walimy
|
|
|
Post by Emma Watson on Feb 12, 2023 18:27:24 GMT 1
witam, na czym stoimy? coś ciekawego się zadziało? Dzisiaj do odjebania jest Kofola
|
|
|
Post by Antóra on Feb 12, 2023 18:28:14 GMT 1
W sumie chuj, to w jaki sposób Wednesday dalej kurwi logikę to jest szczyt wszystkiego. Przekonałaś mnie, zmieniam na Ciebie głos. przecież każdy normalny gracz, niezależnie od koloru, w sytuacji zagrożenia w linczu zagłosuje na kontrkandydata. Rozliczanie z tego kogokolwiek to jest szczyt wszystkiego
I Antóra gdyby był niewinny, w życiu by mnie o to nie oskarżył
No nie byłaś AŻ TAK zagrożona w momencie zmiany głosu. Właśnie analizuję przebieg wczorajszego linczu, za 15 minut to wrzucę. Przeczytaj i się odnieś. Niech ktoś to zacytuje, bo inaczej Addams tego nie zobaczy.
|
|
|
Post by Wednesday Addams on Feb 12, 2023 18:32:49 GMT 1
Otworzyłem post z ciekawości jednak, niepotrzebnie chyba xd
Nie liczyłem tego co do głosu, jestem niewinny, nie mam policzone. Ty masz. Zagrożenie wydawało się naprawdę realne, Kofola i tak by nie poleciał, więc każdy inny głos niż Szu, z mojej perspektywy czyli kontrkandydata, to nie tylko deblizm, ale także sabotaż w stosunku do miasta. Ty to wiesz, ja to wiem. Wiemy, że jako mafiozo będziesz teraz mi tutaj udawał inaczej, ale ja się nie będę do tego odnosił. Szanujmy swój czas.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 18:33:37 GMT 1
Myślałem kogo najlepiej dziś zlinczować. Prawdopodobnie Kofola z racji upewnienia się co do sytuacji w pierwszym linczu. Addams jest dla mnie zielona, jeśli Kofola mafia to mamy pewność, że mafia kombinowała przed linczem, żeby jednak poleciał Szu lub Wednesday (z naciskiem na Szu, bo jego tożsamość dało się wyczytać już wcześniej, wystarczy że ktoś z mafii to zauważył i mieli zachętę żeby jednak to on poleciał). I to jest najbardziej prawdopodobna, logiczna opcja, wtedy tym bardziej zwiększa się szansa na mafię u Frasera, który chciał przyklepać lincz na Szu. Ostatecznie i tak zarówno Kofola i Fraser polecieć muszą za to co prezentują.
Jeśli natomiast Kofola okazałaby się zielona, to zaszła by bardzo ciekawa, ale jednocześnie trochę niepokojąca sytuacja -> mafia nie miała kompletnie czego się obawiać we wczorajszym linczu, mogli być kompletnie wyluzowani, nikt z nich nie był pod presją. Addams wtedy tym bardziej w mafii być nie może, bo po co pisać, że Kofola za łatwo przechodzi i robić jakieś zamieszanie, dwóch niewinnych na świeczniku (Kofola vs Szu), nie miałoby to sensu. W każdym razie jeśli Kofola niewinny, w co wątpię, ale jednak trzeba brać takie rozwiązanie pod uwagę, to wtedy mafia mogła dosłownie nie robić nic i zbijać piątki na mafijnym. I mamy spory problem.
|
|
oaza
Edycja#27
|
Post by oaza on Feb 12, 2023 18:33:59 GMT 1
witam, na czym stoimy? coś ciekawego się zadziało? Dzisiaj do odjebania jest Kofola Tak właśnie.
|
|