|
Post by Khada on Apr 12, 2020 22:19:00 GMT 1
Śmierć nadchodzi w 4 aktach. Ty nawet 2 nie widziałeś. A śmiesz twierdzić że zmartchwystałeś? Że śmierć pokonałeś?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 22:20:46 GMT 1
Khada, naucz się pisać zmartwychwstałeś. Pomoże rozdzielenie: z martwych wstałeś
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 12, 2020 22:24:37 GMT 1
w 4 akcie pokonałem Diablo, a w 5 Baala
a więc nie martwcie się, albowiem Pan jest waszym pasterzem i nie brak wam niczego
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 22:25:03 GMT 1
Piekła i szatana
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 12, 2020 22:27:16 GMT 1
Kiedy mój apostoł Kuba Wojewódzki przyniesie mi wszystkich świeżaków złożymy ich w ofierze
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 12, 2020 22:28:43 GMT 1
Od kiedy dobry pasterz składa swoje owieczki w krwawej ofierze?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 22:29:49 GMT 1
Pełna sprzeczności wypowiedź
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 22:32:37 GMT 1
Ej, a miastowi też mają swoje forum?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 12, 2020 22:32:44 GMT 1
Jestem zagadką
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 22:33:06 GMT 1
Każdy wie kim jesteś
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 12, 2020 22:42:27 GMT 1
Ej, Gerand z Rivii, kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 12, 2020 22:52:23 GMT 1
swoje grzechy możecie wyznać do rana w prywatnej wiadomości jeszcze nie jest za późno żeby zawrócić na drogę prawdy i życia jutro ojciec może dać mi dyspense na jechanie z kurwami i będzie inaczej więc dobrze radzę zostańcie z Bogiem
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 12, 2020 22:55:08 GMT 1
Pewnie powtórzę twoje typy, ale na początku pasował mi Kuba/Makłowicz. W Kubie dalej mi się nie podoba,że wspominał na początku o świeżaku. Makłowicz co już niby ok było,ale po sobie smród zostawia niestety. Zwycięzca Śmierci pisze posty z których nic nie wynika. Zostaje jeszcze ten Gigabach o którym nie wiem co sądzić Zostają jeszcze ci co się ani razu nie wpisali,ale ich to bym w ogóle nie ruszał aż dopóki się nie uaktywnią, bo znając życie tam prędzej niewinnego się spotka niż winnego. Wątpię bym coś odkrywczego napisał teraz i prawdopodobnie mi możesz podpinkę zarzucić lub przyczepić się do typu,ale niech się dzieje. Trzeba rozruszać ten temat. Także jakbym miał typować Kuba/Makłowicz,Gigabach i Zwycięzca śmierci, znając moje szczęście trafię na kogoś niewinnego na początek.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 22:58:25 GMT 1
Melduję się i idę czytać coście tu nawywijali.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 22:59:24 GMT 1
<standardowy post mafiozy, który udaje, że przez 2h go nie było, a tak naprawdę śledził rozgrywkę z przyczajki. I że nie boi pisać bez przeczytania postów>
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 23:01:16 GMT 1
Teraz każdy wskazany przez Geralta będzie się tłumaczył
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 12, 2020 23:02:08 GMT 1
Albo przeciwnie przywali się do mnie, że się mylę i tak dalej oraz coś mi na głowę spadło
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 23:11:39 GMT 1
Pewnie powtórzę twoje typy, ale na początku pasował mi Kuba/Makłowicz. W Kubie dalej mi się nie podoba,że wspominał na początku o świeżaku. Makłowicz co już niby ok było,ale po sobie smród zostawia niestety. Zwycięzca Śmierci pisze posty z których nic nie wynika. Zostaje jeszcze ten Gigabach o którym nie wiem co sądzić Zostają jeszcze ci co się ani razu nie wpisali,ale ich to bym w ogóle nie ruszał aż dopóki się nie uaktywnią, bo znając życie tam prędzej niewinnego się spotka niż winnego. Wątpię bym coś odkrywczego napisał teraz i prawdopodobnie mi możesz podpinkę zarzucić lub przyczepić się do typu,ale niech się dzieje. Trzeba rozruszać ten temat. Także jakbym miał typować Kuba/Makłowicz,Gigabach i Zwycięzca śmierci, znając moje szczęście trafię na kogoś niewinnego na początek.
był kiedyś taki gość, co grał po raz pierwszy i grając w ten sposób dociągnął do końca, będąc w mafii, bo wszyscy szybko założyli, że to po prostu mega autentyczny świeżak, a to był mega autentyczny świeżak-mafiozo
co Ci znowu wojewódzki nie pasuje w moim rozpoczęciu, tłumacz się
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 23:12:49 GMT 1
Także jakbym miał typować Kuba/Makłowicz,Gigabach i Zwycięzca śmierci, znając moje szczęście trafię na kogoś niewinnego na początek.
jak przypadkiem geralt w mafii to mamy 4 niewinnych xD
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 12, 2020 23:13:04 GMT 1
Kto był takim ancymonem?
Anyway, jak dla mnie autentyczny świeżak tak czy tak
|
|