|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 23:13:55 GMT 1
Nie pamiętam, potem okazał się bardzo dobrym graczem
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 23:14:45 GMT 1
Wprowadziłem nowe słowo do słownika?
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 12, 2020 23:14:49 GMT 1
Nie kojarzę, ale skoro tak mówisz to coś może w tym być,że jakiś świeżak mógł być w mafii i tak dojechać do końca.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 12, 2020 23:16:56 GMT 1
Alert
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 12, 2020 23:18:13 GMT 1
Także jakbym miał typować Kuba/Makłowicz,Gigabach i Zwycięzca śmierci, znając moje szczęście trafię na kogoś niewinnego na początek.
jak przypadkiem geralt w mafii to mamy 4 niewinnych xD
A jeśli ja niewinny to? xD
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 12, 2020 23:18:36 GMT 1
Wojewódzki pomimo że udaje idiotę, to jest bardzo dobrym graczem i wie, że wszelkie oskarżenia, czy w ogóle interakcje będące czymś więcej niż pierdami, należy po prostu zbywać, jeśli nie chce się bardziej wkopać. Ale ja i tak znam prawdę, heja Madrid
|
|
|
Post by capone on Apr 12, 2020 23:18:56 GMT 1
Pewnie powtórzę twoje typy, ale na początku pasował mi Kuba/Makłowicz. W Kubie dalej mi się nie podoba,że wspominał na początku o świeżaku. Makłowicz co już niby ok było,ale po sobie smród zostawia niestety. Zwycięzca Śmierci pisze posty z których nic nie wynika. Zostaje jeszcze ten Gigabach o którym nie wiem co sądzić Zostają jeszcze ci co się ani razu nie wpisali,ale ich to bym w ogóle nie ruszał aż dopóki się nie uaktywnią, bo znając życie tam prędzej niewinnego się spotka niż winnego. Wątpię bym coś odkrywczego napisał teraz i prawdopodobnie mi możesz podpinkę zarzucić lub przyczepić się do typu,ale niech się dzieje. Trzeba rozruszać ten temat. Także jakbym miał typować Kuba/Makłowicz,Gigabach i Zwycięzca śmierci, znając moje szczęście trafię na kogoś niewinnego na początek.
był kiedyś taki gość, co grał po raz pierwszy i grając w ten sposób dociągnął do końca, będąc w mafii, bo wszyscy szybko założyli, że to po prostu mega autentyczny świeżak, a to był mega autentyczny świeżak-mafiozo
Ja to tylko pamiętam mikioliego (?) - jakiegoś kolegę Volva - który jako Lucky Luciano dojechał do końca pisząc mafijne posty, bo był świeżakiem i bo kolega z mafii (Volv właśnie - jako Wszywka) go atakował i padł z czerwonym kolorem. Ale potem, w mieście ten gracz już nigdy nie zagrał dobrze, a raczej grał tragicznie i wkurwiająco.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 12, 2020 23:20:17 GMT 1
No to na pewno tej edycji nie grałem, w której był Luciano czy Wszywka.
|
|
|
Post by capone on Apr 12, 2020 23:20:22 GMT 1
Także jakbym miał typować Kuba/Makłowicz,Gigabach i Zwycięzca śmierci, znając moje szczęście trafię na kogoś niewinnego na początek.
W związku z moim poprzednim postem nie zgodzę się, że winny geralt wymienił samych niewinnych.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 23:24:59 GMT 1
A jeśli ja niewinny to? xD
To wtedy gówno
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 23:25:44 GMT 1
był kiedyś taki gość, co grał po raz pierwszy i grając w ten sposób dociągnął do końca, będąc w mafii, bo wszyscy szybko założyli, że to po prostu mega autentyczny świeżak, a to był mega autentyczny świeżak-mafiozo
Ja to tylko pamiętam mikioliego (?) - jakiegoś kolegę Volva - który jako Lucky Luciano dojechał do końca pisząc mafijne posty, bo był świeżakiem i bo kolega z mafii (Volv właśnie - jako Wszywka) go atakował i padł z czerwonym kolorem. Ale potem, w mieście ten gracz już nigdy nie zagrał dobrze, a raczej grał tragicznie i wkurwiająco. Właśnie szukałem tej edycji i nie mogłem znaleźć. Tak, o niego chodziło.
A dobrym graczem okazał się kto inny, ale nie mogę napisać kto, bo możliwe, że gra w tej edycji. Połączyłem dwie postacie.
|
|
|
Post by capone on Apr 12, 2020 23:36:21 GMT 1
Ja to tylko pamiętam mikioliego (?) - jakiegoś kolegę Volva - który jako Lucky Luciano dojechał do końca pisząc mafijne posty, bo był świeżakiem i bo kolega z mafii (Volv właśnie - jako Wszywka) go atakował i padł z czerwonym kolorem. Ale potem, w mieście ten gracz już nigdy nie zagrał dobrze, a raczej grał tragicznie i wkurwiająco. Właśnie szukałem tej edycji i nie mogłem znaleźć. Tak, o niego chodziło. Słabo szukałeś: witajciewswiecielukasza.phorum.pl/viewtopic.php?f=4&t=11Kto jest w mafii, Twoim zdaniem? Kogo byś jutro linczował?
|
|
|
Post by capone on Apr 12, 2020 23:40:24 GMT 1
Capone nie opisuj tego co wszyscy widzą, to sztuczne nabijanie aktywności. Gdybym był pewien, że wszyscy widzą Twoją mafijną grę, to faktycznie można by to uznać za nabijanie aktywności, niestety tak nie jest, Gigachad pisał nawet, żeś niewinny, więc jednak warto punktować te wszystkie Twoje niekonsekwencje w zachowaniu.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 12, 2020 23:51:16 GMT 1
No skoro nie znalazłem to najwidoczniej szukałem słabo, rzeczywiscie piszesz same oczywistości capone xD pytanie czy tak masz, czy pozorujesz aktywność
Nie wiem kogo bym jutro linczował i nawet nie będę się teraz zastanawiał
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 0:09:08 GMT 1
To nad czym się będziesz zastanawiał?
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 0:26:11 GMT 1
Przypominam, że w edycji na moim forum (http://www.powracaswiatlukasza.mojeforum.net/) można rozmawiać o czym się chce, a do tego MG jest fanem najlepszego klubu świata
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 2:01:17 GMT 1
Przepraszam za spóźnienie, ale z antycznej Grecji trochę ciężko dotrzeć do Polski, granice pozamykane i takie tam. Mam nadzieję, że wrócę do domu z tarczą, a nie na tarczy.
THIS IS SPARTA!!!
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 7:12:31 GMT 1
to który atencjusz na pierwszy strzał?
Wojewódzki coś tam próbuje podszczypywać, liczy na reakcje i niczego o sobie mówi, bardzo logiczne i wygodne, szczególnie na tym etapie gry, nie ma co się wdawać w przepychanki
Makłowicz bez ładu i składu, sztuczna aktywność, jak na razie, w sumie nic dziwnego, ale, ale, kto wie
Gigachad zaczął takim postem, że można na nim budować zarówno bycie winnym, jak i niewinnym, także tutaj bym czekał
o reszcie to na razie można wróżyć z fusów, głosowanie nam powie nieco więcej niż shitposting
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 7:52:59 GMT 1
No i chyba mamy zwycięzcę xD
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 8:40:41 GMT 1
No i widzisz Madrisso, nawet nie muszę się zastanawiać, problem sam się rozwiązał.
|
|