Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 12:56:01 GMT 1
A to ty czasem nie byłeś krytykowany za dorobek pseudonaukowy? Oczywiście, stoją za tym ludzie, chcący zdyskredytować moje odkrycia.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 12:59:14 GMT 1
A w jaki sposób twoje odkrycia są udowodnione i udokumentowane?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 13:06:16 GMT 1
Przepraszam za spóźnienie, ale z antycznej Grecji trochę ciężko dotrzeć do Polski, granice pozamykane i takie tam. To teraz przez 2 tygodnie nie będziesz pisał, bo Cię wjebią w kwarantannę?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 13:09:20 GMT 1
Podoba mi się kreacja "grampierwszyraz", jest idealna dla osoby, która dobrze gra w mieście, ale wkopuje się szybko jak jest w mafii, teraz może pisać od początku takie chujowe posty i udawać, że to na potrzeby kreacji.
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 13:27:11 GMT 1
Przepraszam za spóźnienie, ale z antycznej Grecji trochę ciężko dotrzeć do Polski, granice pozamykane i takie tam. To teraz przez 2 tygodnie nie będziesz pisał, bo Cię wjebią w kwarantannę? U nas w Sparcie nie było termometrów. Nie ma termometru, nie ma gorączki.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 13:29:56 GMT 1
A w jaki sposób twoje odkrycia są udowodnione i udokumentowane? W sposób empiryczny. Moje metody działają w praktyce, nie zabijają ludzi, jak trucizny sprzedawane w aptekach !
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 13:31:22 GMT 1
A w jaki sposób twoje odkrycia są udowodnione i udokumentowane? W sposób empiryczny. Moje metody działają w praktyce, nie zabijają ludzi, jak trucizny sprzedawane w aptekach ! Kto według ciebie jest w mafii?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 13:36:16 GMT 1
To teraz przez 2 tygodnie nie będziesz pisał, bo Cię wjebią w kwarantannę? U nas w Sparcie nie było termometrów. Nie ma termometru, nie ma gorączki. Gubisz się w zeznaniach, przecież napisałeś, że przybyłeś do Polski. Zmartwię Cię, tutaj są termometry.
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 13:39:03 GMT 1
Podoba mi się kreacja "grampierwszyraz", jest idealna dla osoby, która dobrze gra w mieście, ale wkopuje się szybko jak jest w mafii, teraz może pisać od początku takie chujowe posty i udawać, że to na potrzeby kreacji. A mnie się podoba kreacja Zwycięzcy Śmierci. Widać, że ogarnięty gracz i ma niebanalne wnioski, a towarzystwo przypięło mu łatkę wodoleja/retarda, no mniejsza, tak czy siak wnoszącego tutaj mało. Wprost przeciwnie, dobra kreacja, przy czym to nie jest post oczyszczający, bo nic co napisał nie mogłoby wyjść z klawiatury mafiozy - bardziej uwaga ogólna, żeby się wczytać w to co pisze, a nie przepuszczać jego posty przez filtr 'debilizm' (nie pamiętam, do kogo jest ta uwaga, na pewno do geralta i ktoś tam jeszcze się wypowiadał, Wojewódzki? nie chce mi się sprawdzać)
A grampierwszyraz to akurat moim zdaniem po prostu jest słaby, pisze takie typowe posty ala (pozdrawiam też olę) mafioza Anno Domini 2013. Zachęcam go jednak, by wyprowadził mnie z błędu
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 13:40:05 GMT 1
U nas w Sparcie nie było termometrów. Nie ma termometru, nie ma gorączki. Gubisz się w zeznaniach, przecież napisałeś, że przybyłeś do Polski. Zmartwię Cię, tutaj są termometry. Kurwa, a mówili że będzie szybka akcja. Jak zwykle tak to jest umawiać się ze Słowianami.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 13:44:23 GMT 1
Ja też uważam, że Zwycięzca Śmierci nie jestem graczem głupim i ewidentnie coś subtelnie knuje, jednak napisałem, że jest debilem, aby go sprowokować. Uważam, że da się go sprowokować, ale chyba trzeba to zrobić lepiej.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 13:52:26 GMT 1
A grampierwszyraz to akurat moim zdaniem po prostu jest słaby, pisze takie typowe posty ala (pozdrawiam też olę) mafioza Anno Domini 2013. Zachęcam go jednak, by wyprowadził mnie z błędu A to ja nie przeczę, że to może być ktoś słaby, natomiast kreacja sama w sobie jest skrojona pod kilka osób, które mają tendencję do wyglądania w mafii jak jakiś debiutant, który nie wie, co się dzieje i wkopują się każdym kolejnym postem. Co sądzisz o Gigachadzie i Makłowiczu? Debile zwykli czy mafijni?
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 13:55:06 GMT 1
Zwykli inteligenci.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 13:55:32 GMT 1
Witam wszystkich bardzo serdecznie i wnoszę kandydaturę Gregorego do dzisiejszego linczu.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 13:56:33 GMT 1
A post Capone o "co sądzisz o..." to śmierdzi mafią na pół kilometra.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 13:58:36 GMT 1
Czemu tak sądzisz Makłowicz?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 14:00:36 GMT 1
Witam wszystkich bardzo serdecznie i wnoszę kandydaturę Gregorego do dzisiejszego linczu. W imieniu mafii chicagowskiej wnoszę weto i wysyłam siepaczy do odstrzelenia Makłowicza.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 14:01:11 GMT 1
Gregory House z Chicago jest?
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 14:01:40 GMT 1
Co sądzę?
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 14:03:09 GMT 1
Nie udawaj głupka Makłowicz, dobrze wiesz,że chodzi mi o twój post z 14:56 i nie widzę na razie u ciebie chęci odpowiedzi na pytanie.
|
|