|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:29:04 GMT 1
via mobile
Post by Majima Gorō on Feb 16, 2023 0:29:04 GMT 1
Przecież on w tym momencie robi dokładnie to, o co mnie oskarżał, czyli referuje mafijne
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:29:08 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 16, 2023 0:29:08 GMT 1
Wednesday Addams to jedyna żywa osoba z Miasta, której wszystkie głosy poszły akurat na te osoby, które zostały zlinczowane. Ja teraz obstawiam meller, roy, ale nie bylbym tak calkowicie zaskoczony gdyby sroda byla w mafii. Szvzegolnie ze to ten sam gracz co kulesza, nie?
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:29:36 GMT 1
Post by Antura on Feb 16, 2023 0:29:36 GMT 1
Tak. Przyznał się wprost do tożsamości, kilka razy, i powinien zostać za to mocno wypunktowany.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:29:48 GMT 1
via mobile
Post by Majima Gorō on Feb 16, 2023 0:29:48 GMT 1
Wednesday Addams to jedyna żywa osoba z Miasta, której wszystkie głosy poszły akurat na te osoby, które zostały zlinczowane. Ja teraz obstawiam meller, roy, ale nie bylbym tak calkowicie zaskoczony gdyby sroda byla w mafii. Szvzegolnie ze to ten sam gracz co kulesza, nie? Nie jest, to było pośrednio potwierdzone przez MG wcześniej w tym temacie. Tzn nie jest w mafii.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:31:01 GMT 1
via mobile
Post by Hari Pota on Feb 16, 2023 0:31:01 GMT 1
Ah ok
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:34:24 GMT 1
via mobile
Post by Majima Gorō on Feb 16, 2023 0:34:24 GMT 1
Ziomek juz o 20 w niedziele Cie wyczail, ale oczywiscie iq200 i nie podzielil sie tym na mafijnym (WTF) ale mogli Cie wtedy już wykasować prnt.sc/6UFtac_hyw_R(To sarius) A mam na mysli, ze bodaj w poniedzialek (?) z kazda godzina obecnosci na forum coraz bardziej ujawniales jak to Sarius winny i jak to detektywujsez, gdy juz pierwsze posty byly super edgy ;p W sensie tutaj.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 0:59:15 GMT 1
Post by Emma Watson on Feb 16, 2023 0:59:15 GMT 1
Majima w sumie jakim sposobem ci wyszło że Juliusz to mafia?
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:11:46 GMT 1
via mobile
Post by Majima Gorō on Feb 16, 2023 1:11:46 GMT 1
To nie tak, że wyszło mi coś konkretnego akurat na niego, bo aż do padnięcia rozważałem jego, Bobka i Mellera jako potencjalny numer 1. Wczoraj wydało mi się podejrzane, że Julek na tak względnie zaawansowanym etapie gry tak się intensywnie dopytywał miasto o Bobka i Mellera zanim sam odważył się cokolwiek konkretnego wysunąć. Zapachniało mi to taki sprawdzaniem, czy jego współmafioza ma duże szanse pożyć, zanim zdecyduje się na opracowanie strategii na endgame. Gary mi nawet potem potwierdził, że myślał w tym momencie tak samo. Potem oczywiście to sobie na spokojnie wyliczyłem i wyszło na to, że mafijna para w tej trójce jest praktycznie nierealna, więc teoria upadła. Zmieniło to tyle, że Meller wysunął się pierwszy do sprawdzenia z tej trójki, z Julkiem do odwalenia natychmiast, gdyby jednak jakimś cudem Egze był zielony. I dalej się tego trzymam
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:14:03 GMT 1
Post by Emma Watson on Feb 16, 2023 1:14:03 GMT 1
Jeśli to ci coś pomoże to Julek to Sidor ^^
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:14:06 GMT 1
Post by Antura on Feb 16, 2023 1:14:06 GMT 1
Ok, poszlo ostrzeżenie dla Mellera za kolejkowanie swoją śmiercią. Jeszcze jeden taki post, gdzie jakkolwiek zgadza się na swoją śmierć (chociażby w kolejce) - zabijam. Tak samo jak Frasera i Bobka.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:14:54 GMT 1
Post by Antura on Feb 16, 2023 1:14:54 GMT 1
Jak coś cokolwiek będzie miało takiego miejsce (ktokolwiek będzie grał swoją śmiercią w sposób pro-aktywny) piszcie mi prosze na priw jako obserwatorzy gry.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:15:23 GMT 1
via mobile
Post by Majima Gorō on Feb 16, 2023 1:15:23 GMT 1
Jeśli to ci coś pomoże to Julek to Sidor ^^ Nic mi to nie pomoże, bo ja rozpoznaję tylko Garego
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:15:25 GMT 1
Post by Viktor Tsoi on Feb 16, 2023 1:15:25 GMT 1
A że w starszych edycjach spora liczba graczy dopiero uczyła się grać i - jak trafiła do mafii - potrafiła się często wjebać na jakimś elemencie mafijnego rzemiosła, to herolincze miały częściej prawa bytu (chociaż już nie były herolinczami, tylko odjebaniem kogoś, kto się wpierdolił). Przez te wszystkie edycje poziom miasto/mafia bardzo się wyrównał, gracze dojrzali, nie mają już kupy w majtach na myśl, że będzie ich czytał w mieście Red, egze czy Licz - herolincze tracą już właściwie prawo bytu. Poza mną, jedynym graczem z topu, który wzorowo wręcz ma ogarnięte KOGO KIEDY można linczować, a kiedy jeszcze nie (czyste porządkowanie gry), jest Volverin (czyli oaza zapewne). Wiadomo jeszcze Żuras, ale on zagra raz na kilka edycji, to go nie liczę, tylko tych regularnie grających. Reszta ma w tym aspekcie gierki jeszcze dużo do poprawy. Ty, Eneldo, wydajesz się też pokazywać potencjał w tym kierunku - mam wrażenie, że jak nabierzesz doświadczenia (bo która to twoja edycja, czwarta?), to też będziesz świetnie porządkował grę miastu - kiedy można kogoś grillować, a kiedy jeszcze nacisnąć hamulec, bo za wcześnie na to. Mógłbyś mi to lepiej wyjaśnić? Staram się co edycję nauczyć się jak najwięcej, a w stosunku do was gram trochę, że tak powiem nieuzbrojony. Chodzi mi o ten aspekt porządkowania gry, dlaczego wybieranie w linczu pomiędzy Wednesday, Kofolą, Szu było aż tak kretyńskie? Co Volv robił super w porządkowaniu rozgrywki, czego ja nie robiłem? Od razu tu podkreślam, że zamierzam wam naspamić trochę na cmentarzu, ale to będzie po prostu kilka postów, gdzie postaram się zadać pytania, na które odpowiedź w przyszłości mi wzmocni siłę gry.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:18:49 GMT 1
Post by Viktor Tsoi on Feb 16, 2023 1:18:49 GMT 1
Nawet w tej grze miałem taki moment gdzie zapytałem sam siebie czy się wjebać w tego Majimę na 100% i albo mieć rację albo uczyć się na błędach, albo dalej siedzieć jako 2go planowy miastowy i rzucać luźne uwagi. Zdecydowałem się na bardziej ambitne zagranie i nie żałuję. Wierzę, że w ten sposób nauczę się więcej.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:19:39 GMT 1
Post by Antura on Feb 16, 2023 1:19:39 GMT 1
Nie no, trzymajcie mnie, bo Meller mnie ignoruje. A pisze posty z PC, więc widział moją PW.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:19:59 GMT 1
Post by Emma Watson on Feb 16, 2023 1:19:59 GMT 1
A że w starszych edycjach spora liczba graczy dopiero uczyła się grać i - jak trafiła do mafii - potrafiła się często wjebać na jakimś elemencie mafijnego rzemiosła, to herolincze miały częściej prawa bytu (chociaż już nie były herolinczami, tylko odjebaniem kogoś, kto się wpierdolił). Przez te wszystkie edycje poziom miasto/mafia bardzo się wyrównał, gracze dojrzali, nie mają już kupy w majtach na myśl, że będzie ich czytał w mieście Red, egze czy Licz - herolincze tracą już właściwie prawo bytu. Poza mną, jedynym graczem z topu, który wzorowo wręcz ma ogarnięte KOGO KIEDY można linczować, a kiedy jeszcze nie (czyste porządkowanie gry), jest Volverin (czyli oaza zapewne). Wiadomo jeszcze Żuras, ale on zagra raz na kilka edycji, to go nie liczę, tylko tych regularnie grających. Reszta ma w tym aspekcie gierki jeszcze dużo do poprawy. Ty, Eneldo, wydajesz się też pokazywać potencjał w tym kierunku - mam wrażenie, że jak nabierzesz doświadczenia (bo która to twoja edycja, czwarta?), to też będziesz świetnie porządkował grę miastu - kiedy można kogoś grillować, a kiedy jeszcze nacisnąć hamulec, bo za wcześnie na to. Mógłbyś mi to lepiej wyjaśnić? Staram się co edycję nauczyć się jak najwięcej, a w stosunku do was gram trochę, że tak powiem nieuzbrojony. Chodzi mi o ten aspekt porządkowania gry, dlaczego wybieranie w linczu pomiędzy Wednesday, Kofolą, Szu było aż tak kretyńskie? Od razu tu podkreślam, że zamierzam wam naspamić trochę na cmentarzu, ale to będzie po prostu kilka postów, gdzie postaram się zadać pytania, na które odpowiedź w przyszłości mi wzmocni siłę gry. Wednesday była aktywna przez ten czas i lincz na niej żadnych profitów nie dawał. Nie warto było iść w ten lincz. Szu dawał czytelne sygnały, że w d2 się poprawi. Także masz wybór między fatalnym a fatalnym linczem. Najlepiej było wtedy odjebać Kofolę bo był mafijny i nie poprawiał swojej sytuacji.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:21:11 GMT 1
Post by Viktor Tsoi on Feb 16, 2023 1:21:11 GMT 1
A no i można mnie krytykować za lincz na Majimie, ale jakby każdy miastowy w tej grze tak potrafił pokazać, że jest mieszkańcem jak ja to byśmy mieli łatwą wygraną.
Osobiście daję sobie 4+/6 za grę w tej edycji.
Za poprzednią edycję daję sobie 2/6 i zdziwiło mnie, że dostawałem jakieś pochwały po edycji.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:26:09 GMT 1
Post by Viktor Tsoi on Feb 16, 2023 1:26:09 GMT 1
Mógłbyś mi to lepiej wyjaśnić? Staram się co edycję nauczyć się jak najwięcej, a w stosunku do was gram trochę, że tak powiem nieuzbrojony. Chodzi mi o ten aspekt porządkowania gry, dlaczego wybieranie w linczu pomiędzy Wednesday, Kofolą, Szu było aż tak kretyńskie? Od razu tu podkreślam, że zamierzam wam naspamić trochę na cmentarzu, ale to będzie po prostu kilka postów, gdzie postaram się zadać pytania, na które odpowiedź w przyszłości mi wzmocni siłę gry. Wednesday była aktywna przez ten czas i lincz na niej żadnych profitów nie dawał. Nie warto było iść w ten lincz. Szu dawał czytelne sygnały, że w d2 się poprawi. Także masz wybór między fatalnym a fatalnym linczem. Najlepiej było wtedy odjebać Kofolę bo był mafijny i nie poprawiał swojej sytuacji. Rozumiem tą odpowiedź i sie z nią zgadzam.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:29:25 GMT 1
via mobile
Post by Majima Gorō on Feb 16, 2023 1:29:25 GMT 1
Nie no, trzymajcie mnie, bo Meller mnie ignoruje. A pisze posty z PC, więc widział moją PW. No on trochę nie ma teraz jak się wycofać z tego, co już napisał, tak to traktuję.
|
|
|
Ogólny
Feb 16, 2023 1:30:11 GMT 1
Post by Viktor Tsoi on Feb 16, 2023 1:30:11 GMT 1
Paradoksem w ogóle jest, że tyle osób uznało mnie za krystalicznie niewinnego po pierwszym dniu bo pierwszy dzień grałem specjalnie tak żeby być jak najbardziej winnym, ale jednocześnie nie na tyle, żeby miasto mnie zabiło. Chciałem baitować do atakowania na mnie i wkurwiać ludzi.
|
|