|
Post by green69 on Feb 26, 2023 10:47:35 GMT 1
Zielony dlaczego wymieniłeś 3 mafiozów? Na tym polega ta gra, nie rozumiem pytania
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 10:49:35 GMT 1
via mobile
Post by Rick Grimes on Feb 26, 2023 10:49:35 GMT 1
Zielony dlaczego wymieniłeś 3 mafiozów? Na tym polega ta gra, nie rozumiem pytania No ale jest dwóch. Skoro wg ciebie Anturaż i ja, to po co ten trzeci?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 10:50:18 GMT 1
via mobile
Post by Rick Grimes on Feb 26, 2023 10:50:18 GMT 1
No i twoja alfabetyczna rozkmina się sypie przy Kwiecie Jabłoni jbc
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 10:54:46 GMT 1
Na tym polega ta gra, nie rozumiem pytania No ale jest dwóch. Skoro wg ciebie Anturaż i ja, to po co ten trzeci? Jasny gwint, faktycznie. Po prostu zmyliłeś mnie tym czelendżem "wymień wszystkie nicki w grze przed śniadaniem" i się rozpędziłem. Przepraszam. Jak powiesz czym wkopał się Anturaż, to ci odpuszczę.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 10:55:32 GMT 1
via mobile
Post by Anturaż on Feb 26, 2023 10:55:32 GMT 1
Rick chyba niewinny słaby, green niewinny wannabemvp typ gracza, ale nie podoba mi się tak miałka zaczepka w stosunku do mnie, spodziewałbym się czegoś poważniejszego jeśli mnie podejrzewa. Poza tym, nie odniósł się do mojego postu o dziennikarce, tylko szuka kontrkandydata, co zwiększa szanse na jego mafijnosc w przypadku mafijnosci dziennikarki
|
|
|
Post by Wodnik Szuwarek on Feb 26, 2023 11:39:58 GMT 1
miałem coś napisać ale nie będę kraść skalpów kolegom
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 12:05:18 GMT 1
Aldona, jakbyś mniej pisała, a więcej myślała, to byś dopatrzyła się sensu w działaniach innych, a także logiki, i byś nie potrzebowała się tłumaczyć przed Anturażem
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 12:09:19 GMT 1
Skoro mafia już złapana, zapytam co u was na śniadanie. rick wcale nie jest mafijny, ale na razie nie będę rozwijał, idę na śniadanie i zobaczymy co się podzieje jak trochę więcej graczy będzie dzisiaj w gierce tobie też to radzę green69 się zaktywizować na poważnie, im mniej graczy uczestniczy w takich dyskusjach, tym trudniej coś interesującego z niej wyciągnąć
|
|
|
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 12:10:40 GMT 1
Myśleliśmy, że Aldona będzie ubarwieniem tej gry, ciekawy pomysł na plebiscyt, ale niestety na ciekawym pomyśle się skończyło...
Poziom przemyśleń, na przykład tych na nasz temat, to kompromitacja. Oskarżanie o brak wyjścia z kreacji po czterech napisanych postach i o nocną inspekcję z soboty na niedzielę w porze, w której Kwiat Jabłoni zazwyczaj wraca ze swojego koncertu, wskazywać może na to, że Aldona ma wybitną zdolność operowania przerostem formy nad treścią.
Niektóre nasze piosenki przy tym to nic.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:13:27 GMT 1
via mobile
Post by memvipi on Feb 26, 2023 12:13:27 GMT 1
Kwiat Jabłoni szybka reakcja na głos Aldonki, najs
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 12:14:49 GMT 1
Anturaż dobra kreacja, zjebany jak oryginał Niestety zbyt dużo niedbalstwa w grze Anturażu, teraz już wiedząc że jest miastowym – spodziewam się sporo pechowych zachowań, które z boku będą wyglądały na celowe mieszanie mafiozy, a to tylko roztrzepanie chaotycznej kreacji.
|
|
|
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 12:15:14 GMT 1
Głos, dodajmy, niekonsekwentny, bo wcale nie wygraliśmy plebiscytu, który jest prawdopodobnie życiowym opus magnum Aldony.
|
|
|
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 12:17:24 GMT 1
Zaraz wczytamy się w posty innych mniej lub bardziej wybitnych graczy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:18:21 GMT 1
via mobile
Post by memvipi on Feb 26, 2023 12:18:21 GMT 1
Najważniejsze, że zrealizował zamierzony cel, czyli obudził Was z do życia
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 12:20:03 GMT 1
Skoro mafia już złapana, zapytam co u was na śniadanie. rick wcale nie jest mafijny, ale na razie nie będę rozwijał, idę na śniadanie i zobaczymy co się podzieje jak trochę więcej graczy będzie dzisiaj w gierce tobie też to radzę green69 się zaktywizować na poważnie, im mniej graczy uczestniczy w takich dyskusjach, tym trudniej coś interesującego z niej wyciągnąć Proszę bardzo. Drodzy państwo, zamiast szukać winnych, poszukałem winnych i winny jest Most Valuable Player, proszę, oto dowody; 1. Zapowiada się bardzo dobra edycja, (wliczając w to nawet potencjalne błędy) - trudno będzie o lepsze miasto. Przy tej liczbie graczy, przy ich charakterystyce, przy tak granych kreacjach. Niedługo zrobię małe podsumowanko pierwszego dnia, zaczekajmy z ujawnieniem się wszystkich graczy. Tak czy siak - nie zamierzam poświęcać na to dużo czasu. Jak będę miał czas, to będę pisał i analizował. Jak nie, to liczę, że miasto wszystko poukłada. Pierwszy post typowo kreacyjny, nic nie wnosi do rozgrywki. 2. Trochę kurz opadł, więc takie moje podsumowanie dotyczące ogólnych wrażeń po pierwszym dniu. Sorry za opóźnienie, ale wyjątkowo dużo obowiązków mam ostatnio, a i niektóre rozrywki potrafiły mnie na chwilę odciągnąć od pisania. memvipi - MVP wieczoru, idealnie dopasował się do pierwszego dnia. Bardzo niewinnie, popełniane błędy np. niewielkiej aktywności nie zniechęcają go przed dalszym graniem i szukaniem. Poświęcę mu pewnie chwilkę dłużej w rozszerzeniu
Rick Grimes - również bardzo dobry dzień, nr 2 po stronie miasta. Po prostu grał sobie swoje, bez żadnych większych wpadek, na równym stabilnym poziomie, co ukrywająca się mafia
green69 - Brawo, fantastyczny dzień. Rzecz na pewno do zmiany – zbytnio emocjonalnie i egoistycznie (przez pryzmat samego siebie) podchodzisz do rozgrywki, więcej spokoju i akceptacji.
Anturaż - moim zdaniem przeciętny dzień Anturażu, by nie powiedzieć, słaby, ale koniec końców taki jednostkowy wypad wystarczył przy tak słabym pressingu miasta
Wodnik Szuwarek - nic dodać, nic ująć - obok memvipi (i mnie xd) najpewniejszy miastowy
Kwiat Jabłoni - zła taktyka gry, próbuje grać na kreacji, a nie ma na to specjalnie czasu co w połączeniu z byciem w mafii od razu go skreślająGlon - szkoda, mimo wszystko zapraszam do kolejnego dnia, jeśli znajdzie więcej czasu Aldona Marciniak - dzień bez gry, bez komentarza Despero - [*]
Powodzenia. Wracajcie w edycji do kluczowych postów pierwszego dnia, wtedy widać więcej.
Drugi post - no proszę was, czy ktoś widział, żeby ktoś kto nie jest mafiozą w dniu zerowym napisał jakąś analizę? No przecież to się kupy nie trzyma, perfidna próba zbudowania autorytetu pseudo-ogara (notabene: wciąż się kreuje). 3. (Jak ktoś czeka na więcej, to wrzucę jutrzejszej nocy, więc polecam zajrzeć tutaj rano w poniedziałek ) Mafijny post. 4. To już jest zupełna mafijna hucpa, próbuje nakręcić lincz na niewinnym glonie bez dania mu szansy jakiejkolwiek obrony 5. Aldona, jakbyś mniej pisała, a więcej myślała, to byś dopatrzyła się sensu w działaniach innych, a także logiki, i byś nie potrzebowała się tłumaczyć przed Anturażem Typowe mafijne pierdololo z którego nic nie wynika, post z zerowym wpływem na rozgrywkę 6. Skoro nie udało się sprowokować głosowania na niewinnego glona, to próbuje wykręcić lincz na najaktywniejszym graczu. Nieładnie. Mafijnie. 7. Skoro mafia już złapana, zapytam co u was na śniadanie. rick wcale nie jest mafijny, ale na razie nie będę rozwijał, idę na śniadanie i zobaczymy co się podzieje jak trochę więcej graczy będzie dzisiaj w gierce tobie też to radzę green69 się zaktywizować na poważnie, im mniej graczy uczestniczy w takich dyskusjach, tym trudniej coś interesującego z niej wyciągnąć Broni mafiozy Ricka, je śniadanie po 12.00, każe się aktywizować drugiemu najaktywniejszemu graczowi. Trzy razy sus, trzy susy dają mafię
|
|
|
Post by Anturaż on Feb 26, 2023 12:20:17 GMT 1
Jeśli celem plebiscytu byłoby budzenie kogoś do życia, to odbywałby się on teraz, a nie w środku nocy kiedy nikogo nie ma.
|
|
|
Post by Anturaż on Feb 26, 2023 12:21:19 GMT 1
green i Aldona, można kończyć, dajcie fioletowy nick
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 12:22:57 GMT 1
Kwiat Jabłoni szybka reakcja na głos Aldonki, najs Kolejny post przemawiający za winą Most Valuable Playera.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 12:23:54 GMT 1
Odniosę się na początek ogólnie do kwestii które jest tutaj ważna, bo gdybym zajmował się wszystkim i odpowiadał na wszystko, zajęłoby to masę czasu, więc maksymalnie skrótowo
W tej edycji nie gramy na normalnych tożsamościach, także kompletnie nie rozumiem, czemu nikt się do tego nie odnosi. Zgadzam się jednak z memvipi, że trzeba obudzić się do życia.
Zapraszam wszystkich do analizy meta-kreacji w ramach ich wyboru do obecnej edycji.
Ja już zjadłem śniadanie, umyję się tylko, zrobię te poprawki i wrzucam, max do dwóch godzin moje wleci.
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:23:58 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Feb 26, 2023 12:23:58 GMT 1
Jako rasowy glon nie czytałem postów, więc potrzebuję szybkiego info na kogo mam głosować, żebym mógł to zrobić i zniknąć do jutra. xD
|
|