|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:36:07 GMT 1
via mobile
Post by memvipi on Feb 26, 2023 12:36:07 GMT 1
Glon a masz kreacje mafijna czy miastowa??
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 12:36:30 GMT 1
Mafii szukajcie wśród tych, którzy ochoczo podpinają się pod głos na mnie.
|
|
|
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 12:37:17 GMT 1
My chyba na razie na Despero. Nie podoba nam się ta kreacja.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 12:37:27 GMT 1
Mafii szukajcie wśród tych, którzy ochoczo podpinają się pod głos na mnie. Za wcześnie na takie wnioski, za wcześnie.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 12:39:01 GMT 1
My chyba na razie na Despero. Nie podoba nam się ta kreacja. A co się nie podoba? Włos na żel?
|
|
|
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 12:40:51 GMT 1
My chyba na razie na Despero. Nie podoba nam się ta kreacja. A co się nie podoba? Włos na żel? Myśleliśmy, że jesteś raperem. Przepraszamy za pomyłkę. Ale głos niech zostanie na razie.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 12:41:06 GMT 1
Mafii szukajcie wśród tych, którzy ochoczo podpinają się pod głos na mnie. Za wcześnie na takie wnioski, za wcześnie. Znam swój kolor, więc o takie wnioski mogę się pokusić zanim mnie zlinczujecie.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 12:41:46 GMT 1
No spoko.
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 26, 2023 12:42:24 GMT 1
Trochę kurz opadł, więc takie moje podsumowanie dotyczące ogólnych wrażeń po pierwszym dniu. Sorry za opóźnienie, ale wyjątkowo dużo obowiązków mam ostatnio, a i niektóre rozrywki potrafiły mnie na chwilę odciągnąć od pisania. memvipi - MVP wieczoru, idealnie dopasował się do pierwszego dnia. Bardzo niewinnie, popełniane błędy np. niewielkiej aktywności nie zniechęcają go przed dalszym graniem i szukaniem. Poświęcę mu pewnie chwilkę dłużej w rozszerzeniu
Rick Grimes - również bardzo dobry dzień, nr 2 po stronie miasta. Po prostu grał sobie swoje, bez żadnych większych wpadek, na równym stabilnym poziomie, co ukrywająca się mafia
green69 - Brawo, fantastyczny dzień. Rzecz na pewno do zmiany – zbytnio emocjonalnie i egoistycznie (przez pryzmat samego siebie) podchodzisz do rozgrywki, więcej spokoju i akceptacji.
Anturaż - moim zdaniem przeciętny dzień Anturażu, by nie powiedzieć, słaby, ale koniec końców taki jednostkowy wypad wystarczył przy tak słabym pressingu miasta
Wodnik Szuwarek - nic dodać, nic ująć - obok memvipi (i mnie xd) najpewniejszy miastowy
Kwiat Jabłoni - zła taktyka gry, próbuje grać na kreacji, a nie ma na to specjalnie czasu co w połączeniu z byciem w mafii od razu go skreślająGlon - szkoda, mimo wszystko zapraszam do kolejnego dnia, jeśli znajdzie więcej czasu Aldona Marciniak - dzień bez gry, bez komentarza Despero - [*]
Powodzenia. Wracajcie w edycji do kluczowych postów pierwszego dnia, wtedy widać więcej.
a ja to co, duch? warszawy? *** opowiedzieć wam fraszkę? green69, green69 ty chuju *** aldona, śpisz jeszcze? ja jednak szanuję za próbę zabawienia wszystkich o godzinie wilka kiedy dywersanci grasują, a mlrsy robią robotę. szkoda tylko, że nieśmieszne. *** waham się nad zmianą głosu na greena69. co prawda Most Valuable Player zhańbił język ojczysty, ale to co produkuje szeregowy69 to jakiś kompostownikowy wytwór, impertynencki sposób pisania, irytująca kreacja. rozważę. lubię bardzo (początek listy ziomów): anturaż, wodnik szuwarek; *** co bym zrobił jakbym był mafiozo w tej edycji - strona z dzienniczka #1dwóch ich jest zawsze, mistrz i uczeń; zasrałbym temat niepotrzebnymi postami, z których nic nie wynika. bierny mafiozo = martwy mafiozo. szukałbym wśród top 3 aktywności. drugi może być z kolei sympatyczny, ale mniej wyróżniający się, gotowy do błyskawicznej zmiany frontu i wbicia noża w plecy kolegi jeśli sytuacja będzie tego wymagała. *** co moglibyśmy zrobić jako miasto żeby zwiększyć szanse na wygraną - strona z pamiętniczka #1
przedstawić teorię dwójkową najbardziej prawdopodobnych mafioszków, super kontent do analizy w późniejszym czasie. ja zacznę: green69 oraz Glon; *** uważam, że za mało zostało przyczepione, że pewien osobnik przedstawił trójkową listę mafiozów. co za gapcio.
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 12:42:34 GMT 1
Nikt nie podjął tematu Generała ani tego, czym wkopał się Anturaż.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:43:53 GMT 1
via mobile
Post by Rick Grimes on Feb 26, 2023 12:43:53 GMT 1
Nikt nie podjął tematu Generała ani tego, czym wkopał się Anturaż. No to powiedz, mistrzu, a nie się tak zabierasz jak pies do jeża
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 26, 2023 12:44:15 GMT 1
Aldonka, jaki miałaś klucz alokacyjny co do miejsc w plebiscycie?
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 12:44:22 GMT 1
Generał jedyne co potrafił zrobić po zaczepieniu jego osoby to powiedzieć "TARCZA SZMATO" i zaczął atakować adwersarza. Ubogie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:44:29 GMT 1
via mobile
Post by Rick Grimes on Feb 26, 2023 12:44:29 GMT 1
Generał niewinny, ale Kwiat Jabłoni wysuwa się na czoło czerwonego peletonu. Rozsądny typ do odjebanka.
|
|
|
Post by Wodnik Szuwarek on Feb 26, 2023 12:45:05 GMT 1
anturaż to akurat nie przestaje kopać
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 12:45:20 GMT 1
Trochę kurz opadł, więc takie moje podsumowanie dotyczące ogólnych wrażeń po pierwszym dniu. Sorry za opóźnienie, ale wyjątkowo dużo obowiązków mam ostatnio, a i niektóre rozrywki potrafiły mnie na chwilę odciągnąć od pisania. memvipi - MVP wieczoru, idealnie dopasował się do pierwszego dnia. Bardzo niewinnie, popełniane błędy np. niewielkiej aktywności nie zniechęcają go przed dalszym graniem i szukaniem. Poświęcę mu pewnie chwilkę dłużej w rozszerzeniu
Rick Grimes - również bardzo dobry dzień, nr 2 po stronie miasta. Po prostu grał sobie swoje, bez żadnych większych wpadek, na równym stabilnym poziomie, co ukrywająca się mafia
green69 - Brawo, fantastyczny dzień. Rzecz na pewno do zmiany – zbytnio emocjonalnie i egoistycznie (przez pryzmat samego siebie) podchodzisz do rozgrywki, więcej spokoju i akceptacji.
Anturaż - moim zdaniem przeciętny dzień Anturażu, by nie powiedzieć, słaby, ale koniec końców taki jednostkowy wypad wystarczył przy tak słabym pressingu miasta
Wodnik Szuwarek - nic dodać, nic ująć - obok memvipi (i mnie xd) najpewniejszy miastowy
Kwiat Jabłoni - zła taktyka gry, próbuje grać na kreacji, a nie ma na to specjalnie czasu co w połączeniu z byciem w mafii od razu go skreślająGlon - szkoda, mimo wszystko zapraszam do kolejnego dnia, jeśli znajdzie więcej czasu Aldona Marciniak - dzień bez gry, bez komentarza Despero - [*]
Powodzenia. Wracajcie w edycji do kluczowych postów pierwszego dnia, wtedy widać więcej.
a ja to co, duch? warszawy? *** opowiedzieć wam fraszkę? green69, green69 ty chuju *** aldona, śpisz jeszcze? ja jednak szanuję za próbę zabawienia wszystkich o godzinie wilka kiedy dywersanci grasują, a mlrsy robią robotę. szkoda tylko, że nieśmieszne. *** waham się nad zmianą głosu na greena69. co prawda Most Valuable Player zhańbił język ojczysty, ale to co produkuje szeregowy69 to jakiś kompostownikowy wytwór, impertynencki sposób pisania, irytująca kreacja. rozważę. lubię bardzo (początek listy ziomów): anturaż, wodnik szuwarek; *** co bym zrobił jakbym był mafiozo w tej edycji - strona z dzienniczka #1dwóch ich jest zawsze, mistrz i uczeń; z asrałbym temat niepotrzebnymi postami, z których nic nie wynika. bierny mafiozo = martwy mafiozo. szukałbym wśród top 3 aktywności.
drugi może być z kolei sympatyczny, ale mniej wyróżniający się, gotowy do błyskawicznej zmiany frontu i wbicia noża w plecy kolegi jeśli sytuacja będzie tego wymagała.*** co moglibyśmy zrobić jako miasto żeby zwiększyć szanse na wygraną - strona z pamiętniczka #1
przedstawić teorię dwójkową najbardziej prawdopodobnych mafioszków, super kontent do analizy w późniejszym czasie. ja zacznę: green69 oraz Glon; *** uważam, że za mało zostało przyczepione, że pewien osobnik przedstawił trójkową listę mafiozów. co za gapcio. No dobra, ale z tej analizy to pasujesz w sam raz ty i Aldona. "zasrałbym temat niepotrzebnymi postami, z których nic nie wynika. bierny mafiozo = martwy mafiozo. szukałbym wśród top 3 aktywności. drugi może być z kolei sympatyczny, ale mniej wyróżniający się, gotowy do błyskawicznej zmiany frontu i wbicia noża w plecy kolegi jeśli sytuacja będzie tego wymagała."
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 12:45:26 GMT 1
Nikt nie podjął tematu Generała ani tego, czym wkopał się Anturaż. No to powiedz, mistrzu, a nie się tak zabierasz jak pies do jeża Dobrze wiedzieć, że lurkujesz w temacie i nie uczestniczysz w dyskusji, ale do rzucanych przeze mnie łatwych kąsków jesteś pierwszy.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 12:47:05 GMT 1
via mobile
Post by Rick Grimes on Feb 26, 2023 12:47:05 GMT 1
No to powiedz, mistrzu, a nie się tak zabierasz jak pies do jeża Dobrze wiedzieć, że lurkujesz w temacie i nie uczestniczysz w dyskusji, ale do rzucanych przeze mnie łatwych kąsków jesteś pierwszy. Ale ty naciągasz, jezu
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 12:48:10 GMT 1
Aldonka, jaki miałaś klucz alokacyjny co do miejsc w plebiscycie? no to chyba jasne, że pisałem od tych, którzy w początkowych postach wydawali mi się najbardziej niewinni do tych, którzy mi się niczym w swojej grze na tamtym etapie nie uniewinnili. Na teraz zmieniłbym na pewno lidera. Despero nie byłby też na 10-tym miejscu, bo ta podczepka pode mnie co najmniej słaba.
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 26, 2023 12:49:37 GMT 1
Generał jedyne co potrafił zrobić po zaczepieniu jego osoby to powiedzieć "TARCZA SZMATO" i zaczął atakować adwersarza. Ubogie. Protego. Expelliarmus. Himars. Nie zgodzę się. Bardzo miłe, że dostrzegłeś i doceniłeś medal który sam sobie przyznałem. Muszę jednak być szczery i przyznać, że Twój styl gry jest dla mnie niezmiernie irytujący i to forum stanie się zdecydowanie przyjaźniejsze w momencie gdy je opuścisz w tej edycji. Reasumując, mamy bystrzachę-spostrzegawczachę, który dostrzega drobne detale, ale pojebał sens plebiscytu Aldony, a potem wymienił trzech mafiozów. Czyżby jakiś rolny stresik???? Swoją drogą, argumentacja, że ktoś ATAKUJE po tym jak sam został zaczepiony i manipulowanie w celu uczynienia z niego agresora jest wybitnie propagandowe i proputlerowskie. Nie zgadzam się z tezą, że ten kto wystrzeli pierwszy ma rację i przysługuje mu inicjatywa. Inicjatywa jest po stronie przewagi ogniowej. I argumentacyjnej.
|
|