|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 20:47:11 GMT 1
Bartek wez cos chociaz poudawaj, ze masz szanse nam sie przydac pozniej. Mozna byc mocno niewinnym i sie poddac i wyleciec jak sentence, a mozna byc w chuj winnym, ale napierdalac referaty o gownie na 20 stron jak lipszyc i se grac.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 20:47:12 GMT 1
Dobra, to leci na winda, jak na gościa, który ma dzisiaj odpaść ma zaskakująco mało postów, a te które napisał są w stanie zbytniego wyjebania, ala mafiozo, który się już poddał
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 20:47:57 GMT 1
Na marginesie dzisiejszego linczu, przejrzałem jeszcze raz posty JRR, pozwalam sobie odnotować, że moim zdaniem sposób w jaki pisał o Anastazji bądź wchodził z nią w interakcje świadczy na jej korzyść. skoro swiadczy na moja korzysc to czemu zmiana z winda?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 20:48:02 GMT 1
Dobra, to leci na winda, jak na gościa, który ma dzisiaj odpaść ma zaskakująco mało postów, a te które napisał są w stanie zbytniego wyjebania, ala mafiozo, który się już poddał eee
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 20:48:19 GMT 1
no ale on tak gra cały czas, to zobaczył że jest w mafii i się poddał?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 20:49:01 GMT 1
Zmarz, no nie jestem zadowolony, bo robisz to samo co Magnusen.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 20:49:32 GMT 1
No jeśli gra cały czas tak samo jak grał, pomimo faktu, że jest jednym z głównych kandydatów do linczu, to chyba coś jest lekko nie halo
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 20:49:40 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 20:49:40 GMT 1
Dobra, to leci na winda, jak na gościa, który ma dzisiaj odpaść ma zaskakująco mało postów, a te które napisał są w stanie zbytniego wyjebania, ala mafiozo, który się już poddał Szybka masówka na wiadomo niewinny?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 20:49:58 GMT 1
Ktoś kontroluje głosy? Jak jest remis to mogę zejść na Zmarzlika Linczowany Ilość głosów windmill 5 Bartek Zmarzlik 6
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 20:50:11 GMT 1
No jeśli gra cały czas tak samo jak grał, pomimo faktu, że jest jednym z głównych kandydatów do linczu, to chyba coś jest lekko nie halo obawiam się że to cecha charakterystyczna miasta w tej edycji
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 20:50:16 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 20:50:16 GMT 1
Chcesz sobie pograć jeszcze jeden dzień? To wskaż, kto z trójki Wiadomo-Spóźnialski-Shakeomat jest w mafii i dlaczego. a ty czytałeś w ogóle moje posty, czy tak pobieżnie napisałem, że nie mam żadnego typu, oprócz Oceniacza, na którego zagłosowałem, to nagle w tej trójce mam znaleźć mafię? i sam pisałem, że nie umiem jak ty jednym postem stwierdzić "to post mafijny" i trafić Nosz kirwa. Siedzisz tu prawie cały dzień. Wczoraj też byłeś aktywny i ogarnąłeś tylko tyle? Twoją reakcję na zbliżający się lincz odebrałem na w miarę miastowo, ale no nie chcesz sobie pomóc ni chuja.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 20:50:21 GMT 1
Na wiadomo jest zakaz 100%
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 20:50:25 GMT 1
Bartek wez cos chociaz poudawaj, ze masz szanse nam sie przydac pozniej. Mozna byc mocno niewinnym i sie poddac i wyleciec jak sentence, a mozna byc w chuj winnym, ale napierdalac referaty o gownie na 20 stron jak lipszyc i se grac. no ale to moje udawanie to jeszcze by zaszkodziło miastu, no bo to byłoby zwykłe lanie wody, że o, kanye west winny, anastazja niewinna, tak grałem w d0 i nawet starałem się tam "pressować" gmerke i wyszło, że wyszedłem na głupka, to chyba już lepiej zamilknąć i dać się toczyć grze
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 20:50:28 GMT 1
no ale on tak gra cały czas, to zobaczył że jest w mafii i się poddał? to znaczy ze nie bedzie gral calej edycji nawet jezeli miastowy
chcesz grac cala edycje z typem co nie bedzie gral?
chcesz na nim polegac? chcesz by od niego zalezala wygrana miasta?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 20:50:53 GMT 1
plus windmill zrobil omgusa na mnie bo na niego zrobilam losowe glonobicie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 20:51:31 GMT 1
no ale on tak gra cały czas, to zobaczył że jest w mafii i się poddał? to znaczy ze nie bedzie gral calej edycji nawet jezeli miastowy
mamy dwóch snajperów którzy wciąż żyją po co marnować lincz na 'na wszelki wypadek' biorąc pod uwagę, że mafia ma dwa strzały codziennie
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 20:52:01 GMT 1
a ty czytałeś w ogóle moje posty, czy tak pobieżnie napisałem, że nie mam żadnego typu, oprócz Oceniacza, na którego zagłosowałem, to nagle w tej trójce mam znaleźć mafię? i sam pisałem, że nie umiem jak ty jednym postem stwierdzić "to post mafijny" i trafić Nosz kirwa. Siedzisz tu prawie cały dzień. Wczoraj też byłeś aktywny i ogarnąłeś tylko tyle? Twoją reakcję na zbliżający się lincz odebrałem na w miarę miastowo, ale no nie chcesz sobie pomóc ni chuja. no niestety tak, bo ja się czuję, jakbym w inną grę grał, inni widzą podejrzenia, typy, a ja czuję się jak ślepiec, jedynie z Oceniaczem miałem interakcję, że mówił, żeby walić w glony samemu jeszcze będąc glonem i tyle, tylko że romana podobnie szacowałem i był niewinny
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 20:52:07 GMT 1
to znaczy ze nie bedzie gral calej edycji nawet jezeli miastowy
mamy dwóch snajperów którzy wciąż żyją po co marnować lincz na 'na wszelki wypadek' biorąc pod uwagę, że mafia ma dwa strzały codziennie czyscimy miasto, ile razy mam powtarzac
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 20:52:08 GMT 1
Co drugi dzień
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 20:52:38 GMT 1
zmarzlnik nie ma zadnej szansy przezyc bo sie poddal i nie chce grac jak jakims cudem uniewinni sie za apatie i nihilizm to go odjebie snajper i tak
|
|