parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:08:55 GMT 1
Dobra a teraz się tłumaczyć dlaczego Windmill? To znaczy ze wszystkich glonów on pisał hmm... najmniej jak mafiozo. a ty wytłumaczysz czemu nie chciałeś w tym linczu zrobić nic?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:09:20 GMT 1
Pamiętam, była kiedyś taka edycja i jakaś kreacja, już nawet nie pamiętam jaka, napisała (jeszcze przed wynikami linczu) że "jak patrzy na towarzystwo, w jakim jest jego głos, to aż mu trochę głupio". No i teraz jak tak patrzę na moje towarzystwo, to mi głupio nie jest, ale w tym wiersz wyżej bym się jakoś nie chciał znaleźć. jacek, przyjaźn na wieki
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:09:40 GMT 1
Dobra a teraz się tłumaczyć dlaczego Windmill? To znaczy ze wszystkich glonów on pisał hmm... najmniej jak mafiozo. Ze wszystkich glonów tylko on i cyklop pisał, ergo - grał na przeżycie nie wnosząc nic do gry. Reszta to rzut monetą ok, ale windmill nawet nie odnosił się do rozgrywki, tak mafiozo po prostu nie gra, nawet jeśli glonuje to stara się cokolwiek naskrobać związanego z rozgrywką. Lincz na cyklopie bym rozumiał i propsował, na Windmillu kompletnie nie kumam.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:10:32 GMT 1
No ja chciałam w Zmarźlika, ale była obawa o remis sroga.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:10:35 GMT 1
Dobra a teraz się tłumaczyć dlaczego Windmill? To znaczy ze wszystkich glonów on pisał hmm... najmniej jak mafiozo. a ty wytłumaczysz czemu nie chciałeś w tym linczu zrobić nic? chciałem zrobić przewrót na Rojta, nie chcieliście, to sobie mecz Górnika oglądam i wyjebanko.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 21:10:43 GMT 1
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:10:55 GMT 1
byłeś godzinę przed linczem i przychodzisz parę minut po nim, żeby się mądrzyć, a nie zrobiłeś nic, żeby zmienić jego bieg?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:11:37 GMT 1
No sorry, ale w ostatniej grze dosłownie to samo robił jako mafiozo.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:11:44 GMT 1
witki mi opadły
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:12:09 GMT 1
Generalnie wychodzi na to, że w linczach będziemy robić głupie rzeczy, a snajperzy będą poprawiać. Tylko co się kurwa stanie jak snajperów zabraknie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:12:20 GMT 1
stankiewicz mam nadzieję że ten snajper cię zajebie
może nie teraz, bo czas na pana 'mam wyjebane, ale zmienię głos na 3 minuty przed linczem' ale jednak horrendum
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:13:09 GMT 1
no chciałem linczować mafiozę, wy się skupiliście na glonach, to wolałem się nie wtrącać. napisałem z 2-3 godziny temu co sądzę o twórczości wiatraka.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 21:13:37 GMT 1
no chciałem linczować mafiozę, wy się skupiliście na glonach, to wolałem się nie wtrącać. napisałem z 2-3 godziny temu co sądzę o twórczości wiatraka. mafiozę, czyli kogo?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:13:44 GMT 1
LINCZ DRUGI
Windmill - Niewinny, bezrolnyWindmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu Anastazja [2] – Mucha Bez Ucha, windmill Ebenezer Rojt [1] – Andrzej Stankiewicz Ojciec Pijo [1] – Ebenezer Rojt Capibara [1] – Taco Hemingway Cyclop [1] – Guimo Samobójstwa:Kaladin – Niewinny, bezrolny Nunu – Niewinny, bezrolny Goloniarz – Niewinny, bezrolny
PUNKTY KARNE:
Capibara, Cyclop – brak dwóch wpisów, brak głosu – 2 punkty karne KURWA TRZECH GLONÓW PADŁO I DWÓCH ZARAZ ZLECI ALE UWAGA, GLONOBICIE BO ZOSTAŁBY GUIMO, MUCHA I WINDMILL
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:14:24 GMT 1
a teraz po prostu jestem ciekaw motywacji poszczegolnych graczy co do glosowania wlasnie na windmilla. chocby po to by ja uslyszec nie warto sie bylo wczesniej wtracac, bo koniec koncow taki lincz nie jest wielka tragedia.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:14:28 GMT 1
każdy kto forsował glonobicie albo jest w mafii albo jest oszołomem, a jak przytoczyła anastazja, oszołomów według Reda trzeba zabijać
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:14:40 GMT 1
no chciałem linczować mafiozę, wy się skupiliście na glonach, to wolałem się nie wtrącać. napisałem z 2-3 godziny temu co sądzę o twórczości wiatraka. mafiozę, czyli kogo? rojta
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:15:03 GMT 1
a teraz po prostu jestem ciekaw motywacji poszczegolnych graczy co do glosowania wlasnie na windmilla. chocby po to by ja uslyszec nie warto sie bylo wczesniej wtracac, bo koniec koncow taki lincz nie jest wielka tragedia. ja znowu widzę narrację, że spoko, tragedii nie ma, zastanawiam się czy przy d4 też będzie taka gadka
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 21:15:16 GMT 1
no to macie plany na kolejnych 8 linczow, ez xD
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 21:15:41 GMT 1
mam nadzieje ze macie racje z tym zmarzlikiem chociaz
|
|