parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:15:53 GMT 1
no to macie plany na kolejnych 8 linczow, ez xD macie a nie mamy? nie chcesz grać, czy jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 21:15:59 GMT 1
Oki, podoba mi się to, że jesteś z nim na przeciwnym biegunie (jak obaj będziecie niewinny to ten post będzie moim pstryczkiem xD)
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 21:16:31 GMT 1
no to macie plany na kolejnych 8 linczow, ez xD macie a nie mamy? nie chcesz grać, czy jesteś w mafii? jestem w mafii rozgryzles mnie spieta dupo
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 11, 2023 21:16:39 GMT 1
LINCZ DRUGI
Windmill - Niewinny, bezrolnyWindmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu Anastazja [2] – Mucha Bez Ucha, windmill Ebenezer Rojt [1] – Andrzej Stankiewicz Ojciec Pijo [1] – Ebenezer Rojt Capibara [1] – Taco Hemingway Cyclop [1] – Guimo Samobójstwa:Kaladin – Niewinny, bezrolny Nunu – Niewinny, bezrolny Goloniarz – Niewinny, bezrolny
PUNKTY KARNE:
Capibara, Cyclop – brak dwóch wpisów, brak głosu – 2 punkty karne KURWA TRZECH GLONÓW PADŁO I DWÓCH ZARAZ ZLECI ALE UWAGA, GLONOBICIE BO ZOSTAŁBY GUIMO, MUCHA I WINDMILL snajper niech strzeli zmarlik lub capibare bo lol
boje sprawdzic liczby osob
mam plany na wieczor to odpadam, moze mi chec wroci jak mafia padnie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:16:48 GMT 1
ja się cały czas uśmiecham byczku
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:17:38 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 21:17:38 GMT 1
a teraz po prostu jestem ciekaw motywacji poszczegolnych graczy co do glosowania wlasnie na windmilla. chocby po to by ja uslyszec nie warto sie bylo wczesniej wtracac, bo koniec koncow taki lincz nie jest wielka tragedia. Ja nie będę się bronić. Straciłem kontrolę, było zamieszanie i zjebałem. Przynaję się i biorę to na klatę.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:17:49 GMT 1
ja się cały czas uśmiecham byczku zajarałeś sb lolka??
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:18:15 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 21:18:15 GMT 1
Panie i panowie
Zaktualizujmy testamenty w razie czego, po co do mordu dawać więcej paliwa mafii
Wrócimy do tego o 22
Snajper już powinien wiedzieć co i jak
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:18:35 GMT 1
Ja zjebałam bo mi się excel wyjebał, a widziałam remis potem zobaczyłam, że Losco poszedł w Windmilla i stwierdziłam że no dobra też idę, byle tylko nie remis.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:18:49 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 21:18:49 GMT 1
no to macie plany na kolejnych 8 linczow, ez xD macie a nie mamy? nie chcesz grać, czy jesteś w mafii? Oceniacz akrobacji, rób fikołka teraz
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:19:31 GMT 1
a teraz po prostu jestem ciekaw motywacji poszczegolnych graczy co do glosowania wlasnie na windmilla. chocby po to by ja uslyszec nie warto sie bylo wczesniej wtracac, bo koniec koncow taki lincz nie jest wielka tragedia. ja znowu widzę narrację, że spoko, tragedii nie ma, zastanawiam się czy przy d4 też będzie taka gadka jakbys przy d4 mial wybierac czy zlinczowac glona ktory nie odnosi sie do rozgrywki czy nie linczowac to bylaby tragedia, z tego punktu widzenia tragedii w dzisiejszym linczu nie widzę, po prostu zlinczowanie windmilla bylo moim zdaniem z gory skazane na zlinczowanie raczej niewinnego, ktory mial wyjebane na grę. duza liczba glonow, ktore nie sa w mafii powoduja ze setup jest korzystny dla mafii, ale to juz wina organizatorow tych wszystkich grajkow, ze poszli w ilosc, a niekoneicznie jakosc
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 21:19:46 GMT 1
macie a nie mamy? nie chcesz grać, czy jesteś w mafii? Oceniacz akrobacji, rób fikołka teraz Wednesday Addams to lepsza miastowa niz Young Leosia
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:20:54 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 21:20:54 GMT 1
Z telefoju to chuj nie gra, ale napiszę ogólny testament.
Do odjebania po kolei (w linczach lub przez snajpera)
Zmarzlik -> Taco -> Pijo -> Mucha lub capibara lub Cyclop -> Wiadomo -> Ewangelista -> Ye
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:21:07 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 21:21:07 GMT 1
Oceniacz akrobacji, rób fikołka teraz Wednesday Addams to lepsza miastowa niz Young Leosia Zajebisty fikołek, ale nie przechodzisz do drugiej rundy
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:21:29 GMT 1
A na pewno ten testament ma tak długi być?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:21:53 GMT 1
Wsród typow co teraz narzekaja na wyniki linczu na pewno jest sporo mafiozów ktorzy chcą demoralizować miasto a i naturalne reakcje wykręcać, bo to jedyny taki moment dla nich, gdy mogą emocjonalnie się z miastowymi łatwo laczyc, gdy nic zlego sie nie stało płakać to trzeba było po linczu na LEKARZU a nie typie co nic nie napisal, robil omgusa, nie napisal nawet testamentu i nic by nie wlozyl do gry, oprócz tego, ze by sie chronil przed smiercia 2 postami na krzyz dzień w dzień ogarnac dupy
zajebista decyzja
high five leosia i lecimy dalej
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:23:27 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 21:23:27 GMT 1
Z telefoju to chuj nie gra, ale napiszę ogólny testament. Do odjebania po kolei (w linczach lub przez snajpera) Zmarzlik -> Taco -> Pijo -> Mucha lub capibara lub Cyclop -> Wiadomo -> Ewangelista -> Ye ale czemu snajper so odjebania?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:24:46 GMT 1
W ogóle ciekawe ile osób przed linczem to zero decyzji, zero info i zero komentarza czy Wind czy Zmarzlik czy cos innego
A TERAZ NAGLE SIE OBUDZILI lurkujac cały czas na forum albo mafijnym discordzie
chyba sobie liste zrobie tych akrobatów xD bo kazda jednostka tutaj bedzie ciekawa
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 21:24:52 GMT 1
Zmarzlik wrzuć swój testament
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:25:08 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 21:25:08 GMT 1
Wsród typow co teraz narzekaja na wyniki linczu na pewno jest sporo mafiozów ktorzy chcą demoralizować miasto a i naturalne reakcje wykręcać, bo to jedyny taki moment dla nich, gdy mogą emocjonalnie się z miastowymi łatwo laczyc, gdy nic zlego sie nie stało płakać to trzeba było po linczu na LEKARZU a nie typie co nic nie napisal, robil omgusa, nie napisal nawet testamentu i nic by nie wlozyl do gry, oprócz tego, ze by sie chronil przed smiercia 2 postami na krzyz dzień w dzień ogarnac dupy
zajebista decyzja
high five leosia i lecimy dalej
Spokojnie, jak parabola wczoraj spudlowal to chcial innych linczowac, za to ze nie linczowali magnusa razem z nim xD
|
|