|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:30:46 GMT 1
i idealnego glona wybralam capibara i cyklop poleca samobojem jezeli okaza resztkie godnosci i mamy idealne miasto do grania czy ktos jeszcze jest kogo pomijam?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:31:12 GMT 1
ach, Dylemat Guido i Mucha
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:34:26 GMT 1
Wsród typow co teraz narzekaja na wyniki linczu na pewno jest sporo mafiozów ktorzy chcą demoralizować miasto a i naturalne reakcje wykręcać, bo to jedyny taki moment dla nich, gdy mogą emocjonalnie się z miastowymi łatwo laczyc, gdy nic zlego sie nie stało płakać to trzeba było po linczu na LEKARZU a nie typie co nic nie napisal, robil omgusa, nie napisal nawet testamentu i nic by nie wlozyl do gry, oprócz tego, ze by sie chronil przed smiercia 2 postami na krzyz dzień w dzień ogarnac dupy
zajebista decyzja
high five leosia i lecimy dalej
Spokojnie, jak parabola wczoraj spudlowal to chcial innych linczowac, za to ze nie linczowali magnusa razem z nim xD gdzie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:35:25 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 21:35:25 GMT 1
Nie mam teraz jak szukac, ale tam gdzie sie przyczepilem i sie na mnie oburzyl. Moja pewnie z druga, trzecia wiadomosc.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:35:52 GMT 1
Bartek wez cos chociaz poudawaj, ze masz szanse nam sie przydac pozniej. Mozna byc mocno niewinnym i sie poddac i wyleciec jak sentence, a mozna byc w chuj winnym, ale napierdalac referaty o gownie na 20 stron jak lipszyc i se grac. no ale to moje udawanie to jeszcze by zaszkodziło miastu, no bo to byłoby zwykłe lanie wody, że o, kanye west winny, anastazja niewinna, tak grałem w d0 i nawet starałem się tam "pressować" gmerke i wyszło, że wyszedłem na głupka, to chyba już lepiej zamilknąć i dać się toczyć grze No a teraz co powiesz, Bartek? Masz dwadzieścia cztery godziny. Albo dwadzieścia cztery minuty. Kto wie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:36:44 GMT 1
Nie mam teraz jak szukac, ale tam gdzie sie przyczepilem i sie na mnie oburzyl. Moja pewnie z druga, trzecia wiadomosc. Jak oceniasz dzisiejszego fikołka Zmarzlika, który zrezygnował z obrony, by na sam koniec zmienić głos?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:38:00 GMT 1
Tak Zmarzlik, masz 24h testamentu Jeżeli jesteś niewinny i wiesz ze lecisz: A zapisales sie do mafii by grac w mafie i przy wylosowaniu jako niewinny mieszkaniec - pomagać miastu to pomagaj, smiercia sie nie przejmuj bo wiekszosc tutaj graczy poumiera i to nie ma takiego duzego znaczenia jak wygrana miasta 24h na tworzenie tresci, postrzezen, wnioskow i analiz nie zmarnuj tego, proszę a jak jestes mafią to wiadomo
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:38:30 GMT 1
Nie mam teraz jak szukac, ale tam gdzie sie przyczepilem i sie na mnie oburzyl. Moja pewnie z druga, trzecia wiadomosc. przecież właśnie walnąłeś poczwórnego axla ja tam pisałem, że magnus po swoim zachowaniu był absolutnie linczowalny, więc nie ma co chwalić czutki ludzi, którzy go uniewinniali odnosiłem się do celności strzałów, nie do linczowania uniewinniających po czym parę osób napisało, że walnąłeś kocopoła i do tematu nie wróciłeś, a teraz wracasz i jeszcze przeinaczasz
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:39:07 GMT 1
brzydko bardzo oceniaczu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 21:39:47 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 21:39:47 GMT 1
Tak Zmarzlik, masz 24h testamentu Jeżeli jesteś niewinny i wiesz ze lecisz: A zapisales sie do mafii by grac w mafie i przy wylosowaniu jako niewinny mieszkaniec - pomagać miastu to pomagaj, smiercia sie nie przejmuj bo wiekszosc tutaj graczy poumiera i to nie ma takiego duzego znaczenia jak wygrana miasta 24h na tworzenie tresci, postrzezen, wnioskow i analiz nie zmarnuj tego, proszę a jak jestes mafią to wiadomo Dzięki
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:40:10 GMT 1
i tak samo jak racjonalnym było strzelanie w magnusa, tak samo za nieracjonalne uważam dzisiaj linczowanie windmilla, szczególnie w świetle tego co zrobił zmarzlik na 3 minuty przed linczem
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:41:23 GMT 1
Proszę kol. Andrzej Stankiewicz o wypowiedź na temat kol. Oceniacz Akrobacji, bo bardzo mnie to interesuje.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:42:25 GMT 1
Nie mam teraz jak szukac, ale tam gdzie sie przyczepilem i sie na mnie oburzyl. Moja pewnie z druga, trzecia wiadomosc. przecież właśnie walnąłeś poczwórnego axla ja tam pisałem, że magnus po swoim zachowaniu był absolutnie linczowalny, więc nie ma co chwalić czutki ludzi, którzy go uniewinniali odnosiłem się do celności strzałów, nie do linczowania uniewinniających po czym parę osób napisało, że walnąłeś kocopoła i do tematu nie wróciłeś, a teraz wracasz i jeszcze przeinaczasz śmieszne, że mimo wszystko głosowałeś na Zmarzlika, a jednak zrobiłeś lekko ciepły ruch w stronę Anastazji która dzisiaj zrobiła wajchę, że aż nie do spodziewania się tyle krzepy
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:43:40 GMT 1
i tak samo jak dziwiło mnie od początku uniewinnianie Anastazji które było bardzo widoczne, tak samo dziwi mnie że była dziś zdolna z małym wsparciem ye przebić glonobicie, które - od obojętnie jakiej strony by nie spojrzeć, nie dało miastu żadnego pożytku
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:44:07 GMT 1
jest to bardzo kurwa dziwne do momentu w którym zrealizuje się sobie, że pięciu mafiozów to przy obecnym stanie glonów potężna siła wajchowa.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:44:49 GMT 1
Tej Parabol a zaatakuj mnie za głos na Windmill
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:45:20 GMT 1
Tej Parabol a zaatakuj mnie za głos na Windmill ja nie wiem czy jeszcze chcę z tobą rozmawiać w tej edycji
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:45:26 GMT 1
Proszę kol. Andrzej Stankiewicz o wypowiedź na temat kol. Oceniacz Akrobacji, bo bardzo mnie to interesuje. jeśli przeżyję mord to się szerzej odniosę (ewentualnie mi przypomnij) bo po paru piwkach jestem, oglądam mecz, a ten gracz jedyne z czym mi się kojarzy to z pisaniem o Orbisonie. Musiałbym szerzej przeanalizować, a teraz mi się nie chce.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 21:45:33 GMT 1
Tej Parabol a zaatakuj mnie za głos na Windmill Karetka, wiesz ile razy zmieniłaś głos?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:46:46 GMT 1
jaworek, ty dziś lecisz czy ja?
|
|