|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:47:00 GMT 1
Tej Parabol a zaatakuj mnie za głos na Windmill ja nie wiem czy jeszcze chcę z tobą rozmawiać w tej edycji A o co ci chodzi?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:47:03 GMT 1
ksiądz pewnie oczopląsu dostaje
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:48:22 GMT 1
Tej Parabol a zaatakuj mnie za głos na Windmill Karetka, wiesz ile razy zmieniłaś głos? Nie
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:48:39 GMT 1
Chociaż jak teraz sobie myślę o edycji z Orbisonem to domyślam się kim jest Oceniacz Akrobacji. Tym bardziej go spokojnie rano przy herbatce poczytam.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:49:05 GMT 1
ja nie wiem czy jeszcze chcę z tobą rozmawiać w tej edycji A o co ci chodzi? uważam, że wprowadziłeś tylko chaos przy tym linczu, co z jednej strony trochę zmniejszało możliwość remisu - i przy dobrych chęciach pozostałbym przy tej wersji ale bardzo mi nie pasuje to zachowanie do całokształtu twojej niewinnej, miłej, spokojnej, ideologicznej gry do tej pory, jakby druid bosą stópką po gaju oliwnym się przechadzał
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:49:39 GMT 1
Ksiadz to niech się modli za Losco/Leosię/ewentualnie Pijo a nie zawraca sobie głowy głupotami pisanymi przez Parabole.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 21:50:00 GMT 1
uważam, że wprowadziłeś tylko chaos przy tym linczu, co z jednej strony trochę zmniejszało możliwość remisu - i przy dobrych chęciach pozostałbym przy tej wersji ale bardzo mi nie pasuje to zachowanie do całokształtu twojej niewinnej, miłej, spokojnej, ideologicznej gry do tej pory, jakby druid bosą stópką po gaju oliwnym się przechadzał Może to gej był
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:50:20 GMT 1
Ksiadz to niech się modli za Losco/Leosię/ewentualnie Pijo a nie zawraca sobie głowy głupotami pisanymi przez Parabole. ja bym chciał, żebyś ty raz napisał co to za głupoty, bo dołączanie do tej kampanii dyskredytacyjnej jest bardzo zabawne jak na osobnika, który umył se ręce przed linczem jak piłat i otworzył piwko
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:50:46 GMT 1
Tak Zmarzlik, masz 24h testamentu Jeżeli jesteś niewinny i wiesz ze lecisz: A zapisales sie do mafii by grac w mafie i przy wylosowaniu jako niewinny mieszkaniec - pomagać miastu to pomagaj, smiercia sie nie przejmuj bo wiekszosc tutaj graczy poumiera i to nie ma takiego duzego znaczenia jak wygrana miasta 24h na tworzenie tresci, postrzezen, wnioskow i analiz nie zmarnuj tego, proszę a jak jestes mafią to wiadomo Dzięki przeczytaj sobie przed snem wlasne slowa
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:50:50 GMT 1
Dość niewinnych wyjebało w samobójach, ja bym w inteligencję strzelał. Ale, jak pisałem pierwszego dnia, ja to jestem zwykłym przecenianym głupkiem. We mnie nie warto.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 21:51:22 GMT 1
we mnie mozna walic, zapraszam mafijke na mordzik lepiej we mnie niz w rolnych A MOZE JA TEZ MAM ROLE?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 21:52:31 GMT 1
Proszę o modlitwę za gęgula mnie
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:52:55 GMT 1
Ksiadz to niech się modli za Losco/Leosię/ewentualnie Pijo a nie zawraca sobie głowy głupotami pisanymi przez Parabole. ja bym chciał, żebyś ty raz napisał co to za głupoty, bo dołączanie do tej kampanii dyskredytacyjnej jest bardzo zabawne jak na osobnika, który umył se ręce przed linczem jak piłat i otworzył piwko no głupoty o mordzie na Tobie/Jaworku. Jeśli nie jesteś w mafii, to która mafia by Cię teraz mordowała, skoro z graczy "liderujących" jesteś najbardziej podejrzewany.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:53:46 GMT 1
Ksiadz to niech się modli za Losco/Leosię/ewentualnie Pijo a nie zawraca sobie głowy głupotami pisanymi przez Parabole. ja bym chciał, żebyś ty raz napisał co to za głupoty, bo dołączanie do tej kampanii dyskredytacyjnej jest bardzo zabawne jak na osobnika, który umył se ręce przed linczem jak piłat i otworzył piwko to jest czyste zaproszenie do: wskaż mi, grający w śmieciowy i zjebany sposób graczu, braki w logice
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 21:54:01 GMT 1
Faktycznie. Parabole podejrzany. Jaworek przygłupi. Stankiewicz jutro leci od snajpera. No za nas nie ma sensu.
To może faktycznie za Gęgula.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:54:06 GMT 1
dlatego ksiedzu zalecam nie czytać paraboli bo albo mafia albo nie myśli o dobru miasta, a swoim.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:55:20 GMT 1
dlatego ksiedzu zalecam nie czytać paraboli bo albo mafia albo nie myśli o dobru miasta, a swoim. no tym ostatnim to akurat faktycznie obraziłeś
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 21:56:39 GMT 1
No i chuj Górnik przegrał, pewnie spadnie, a ja pewnie padnę.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:57:12 GMT 1
ale liczyłem jednak na dyskusję o całokształcie a nie tylko tym poke'u w stronę jaworka
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 21:58:03 GMT 1
No i chuj Górnik przegrał, pewnie spadnie, a ja pewnie padnę. może Urban przyjdzie i uratuje
|
|